Koszulki z promocji mBanku

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
coutinho24

Koszulki z promocji mBanku

Post autor: coutinho24 »

Chcialbym sie dowiedziec czegos więćej o tej akcji, bo na stronie mbanku konsultant mowi zebe oni się tylko zgodzili na tą promocję a organizatorami nie są, więc moje pytanie.
Wystarczy ze po podpisaniu umowy z kurierem, będę posiadal konto przez miesiąc? czy trzeba coś jeszcze robić? jakies wplaty? transakcje?
Bo dziś złożyłem wniosek.
webo123

Re: Koszulki z promocji mBanku

Post autor: webo123 »

http://odbieramnagrode.pl/fcinter.php

masz tu wszystko opisane; musisz jeszcze emaila im wysłać i zależnie od tego, czy chcesz brać udział w tym losowaniu o piłkę i koszulkę meczowa wpłacasz 200 zł przynajmniej na 24 h

ja zlożyłem 2 wnioski i właśnie czekam na koszulki; dam znać w temacie jak dojdą:)pzdr :szal:
Darek

Post autor: Darek »

Ja też założyłem konto, zobaczymy pod koniec kwietnia co się z tego ulęgnie :-)
coutinho24

webo123 pisze:http://odbieramnagrode.pl/fcinter.php

masz tu wszystko opisane; musisz jeszcze emaila im wysłać i zależnie od tego, czy chcesz brać udział w tym losowaniu o piłkę i koszulkę meczowa wpłacasz 200 zł przynajmniej na 24 h

ja zlożyłem 2 wnioski i właśnie czekam na koszulki; dam znać w temacie jak dojdą:)pzdr :szal:
Czyli jak nie chcę brac udzialu w losowaniu to wystarczy ze podpisze umowe i sie zaloguje, i takie konto utrzymam 30 dni?
webo123

coutinho24 pisze:

Czyli jak nie chcę brac udzialu w losowaniu to wystarczy ze podpisze umowe i sie zaloguje, i takie konto utrzymam 30 dni?
nie, musisz wpłacić na to konto minimum 200 zł i te pieniądze muszą zostać na tym koncie minimum 24h;no i konto oczywiście przez te 30 dni musisz mieć aktywne;
przeczytaj po kolei info z linka, które Ci przesłałem, tam jest wszystko wyjaśnione bardzo dobrze:P
coutinho24

webo123 pisze:
coutinho24 pisze:

nie, musisz wpłacić na to konto minimum 200 zł i te pieniądze muszą zostać na tym koncie minimum 24h;no i konto oczywiście przez te 30 dni musisz mieć aktywne;
przeczytaj po kolei info z linka, które Ci przesłałem, tam jest wszystko wyjaśnione bardzo dobrze:P
Ja to info juz czytalem, wiem co zrobic zeby dostac koszulke, ale nie bylo nigdzie mowy ze musze wplacic jakies 200zł
Czyli w ciągu tych 30 dni, musze poprostu wplacic 200zł na to konto i to wszystko?
Dlaczego tutaj nie jest o tym napisane? - http://odbieramnagrode.pl/fcinter.php
Jest tylko info ze koszulke mam gwarantowaną jesli nie usune konta przez 30 dni. :oops:
webo123

nie wiem jak Ty, ale ja jak wchodzę na tą stronę to jest taka informacja: nad zdjęciami z koszulką torbą i piłką Interu jest wzmianka o tym losowaniu i 200 zł :)
tak, wystarczy, że na konto przelejesz 200 zł i te 200 zł musi być na tym koncie przynajmniej 24h, wtedy bierzesz udział w losowaniu
coutinho24

webo123 pisze:nie wiem jak Ty, ale ja jak wchodzę na tą stronę to jest taka informacja: nad zdjęciami z koszulką torbą i piłką Interu jest wzmianka o tym losowaniu i 200 zł :)
tak, wystarczy, że na konto przelejesz 200 zł i te 200 zł musi być na tym koncie przynajmniej 24h, wtedy bierzesz udział w losowaniu
No to przeciez ja się ciebie pytalem wcześniej, czy jesli nie chce brać udzialu w losowaniu, tylko chce dostać tą gwarantowaną koszulke, to też musze wpłacić te 200zł? bo z tego co jest napisane, to nie :P
To już jest oddzielny konkurs, i jest jasno napisane co trzeba zrobic zeby dostac koszulke gwarantowaną i pozniej juz jest napisane co trzeba zrobic dodatkowo jesli chce się dodatkowo brac udzial w losowaniu innych nagród :)
ricardo
Kontakt:

Post autor: ricardo »

A czy przypadkiem nie ma jakiś ukrytych opłat za zamkniecie konta, bo w Getinbanku jest kara chyba 90 zł jeśli się konto zamknie w przeciągu roku od założenia?
Darek

Z tego co się orientuję to nie, ale skoro za prowadzenie konta nie pobierają żadnych opłat (chyba że wybierzesz opcję z kartą) to z zamknięciem konta nie ma co się spieszyć. Po za tym w moim wypadku w przeszłości zdarzały się wypadki że takie konto by mi się przydało a nie miałem.
coutinho24

Zauwazylem ze są koszulki tez innych duzych klubów europejskich, i info na ich stronach.
odbieramnagrode

Post autor: odbieramnagrode »

Witam,

Postaram się na wszystkie pytania odpowiedzieć.

-Jeżeli złożyłeś wniosek dzisiaj to podpisz umowę i czekaj na 60zł od mbanku (15 kwietnia powinna być kaska)
22 kwietnia mamy raporty od mbanku i wtedy zamawiamy koszulki czyli ok. maja można się spodziewać t-shirtu. Jeżeli chcesz wziąć dodatkowo udział w losowaniu oryginalnej koszulki Interu lub innych rzeczy musisz na to konto wpłacić 200zł i trzymać min. 24h po tym czasie możesz kaske odesłać :) W raporcie mamy napisane kto wpłacił i na tej podstawie zrobimy losowanie.

-Jeżeli nie chcesz wziąć udziały w losowaniu to nie wpłacasz 200zł i czekasz na prezent od mbanku czyli 60zł i od nas koszulka która będzie w maju

-Konto jest darmowe w 100% przez rok wiec nie ma obawy (nawet karta jest bezpłatna przez rok) - inne banki mają 7zł

Pozdrawiam
bobogol
Kontakt:

Post autor: bobogol »

Czyli krótka lekcja o tym ile bank zarabia na samym pospekulowaniu Waszymi dwiema stówkami przez jedną dobę ;)
coutinho24

odbieramnagrode pisze:Witam,

Postaram się na wszystkie pytania odpowiedzieć.

-Jeżeli złożyłeś wniosek dzisiaj to podpisz umowę i czekaj na 60zł od mbanku (15 kwietnia powinna być kaska)
22 kwietnia mamy raporty od mbanku i wtedy zamawiamy koszulki czyli ok. maja można się spodziewać t-shirtu. Jeżeli chcesz wziąć dodatkowo udział w losowaniu oryginalnej koszulki Interu lub innych rzeczy musisz na to konto wpłacić 200zł i trzymać min. 24h po tym czasie możesz kaske odesłać :) W raporcie mamy napisane kto wpłacił i na tej podstawie zrobimy losowanie.

-Jeżeli nie chcesz wziąć udziały w losowaniu to nie wpłacasz 200zł i czekasz na prezent od mbanku czyli 60zł i od nas koszulka która będzie w maju

-Konto jest darmowe w 100% przez rok wiec nie ma obawy (nawet karta jest bezpłatna przez rok) - inne banki mają 7zł

Pozdrawiam
Z tego co wiem to konto w mbanku jest darmowe zawsze, a nie tylko przez rok, ja mam konto juz od dawna i nic nie płacę.
twister070

Post autor: twister070 »

a jeżeli posiadam już konto w mbanku, czy mogę założyć nowe ? i posiadać dwa albo i nawet trzy konta ? ( czy mogę założyć dwa konta aby dostać dwie koszulki ?)
coutinho24

twister070 pisze:a jeżeli posiadam już konto w mbanku, czy mogę założyć nowe ? i posiadać dwa albo i nawet trzy konta ? ( czy mogę założyć dwa konta aby dostać dwie koszulki ?)
Mozesz zalozyc na kogos z rodziny, nie mozesz miec dwoch, a jak zalozysz na 2 osoby z rodziny to bedziesz mial 2 koszulki :)
odbieramnagrode

Post autor: odbieramnagrode »

-tak jest darmowe cały czas, ale jeżeli chcesz kartę po rok jest darmowa po roku 2zł (ale to i tak sie opłaca bo karta w innych bankach 7zł) - jeżeli chcesz koszulkę i 60zł to nie musisz karty

-Nie możesz mieć w 1 banku 2 kont. Możesz jedynie założyć na rodzinę te konta i dostaniesz więcej koszulek i na każde konto 60zł :) ale pamiętaj za każdym razem klikaj w nasz link aby złożyć wniosek bo inaczej nie uznamy

AKCJA DO KOŃCA MARCA !!
Szlachta25

Post autor: Szlachta25 »

mam pytanie gdzie dowiedzieliście się o tej akcji z koszulkami ?
coutinho24

Szlachta25 pisze:mam pytanie gdzie dowiedzieliście się o tej akcji z koszulkami ?
Np na fcinter bylo/jest info :)
andre

Post autor: andre »

odbieramnagrode pisze:
AKCJA DO KOŃCA MARCA !!
czyli już po wszystkim ?
czy może jakimś fartem mam szanse załapać sie na koszulkę ?
Hanys

Post autor: Hanys »

dostaliście koszulki? bo napisałem do nich już w lutym i dalej zero odpowiedzi
webo123

hanysku koszulki mają być na przełomie kwietnia i maja podobno:)
Hanys

spoko. bo czekam i pisze do nich a oni w dupie mnie mają chyba
webo123

http://odbieramnagrode.pl/
zobacz uaktualnili strone
Hanys

dzięki wielkie za info bo już tam nie wchodziłem ze złości :D
coutinho24

Sprawdzcie konta, ja juz mam te 60zł na start na koncie :P
fafibra

Post autor: fafibra »

coutinho24 pisze:Sprawdzcie konta, ja juz mam te 60zł na start na koncie :P
Faktycznie warto sprawdzić, ja pieniążki również otrzymałem :D
coutinho24

Dostał juz ktos koszulkę?
Darek

Ja jeszcze nie dostałem koszulki ale potwierdzam że pieniądze są już na koncie, trzeba będzie do jakiegoś bukmachera uderzyć :-)
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

sry za otc ale.. Darek świetny avatar.. :-D

pozdr.
ODPOWIEDZ