Koszulki Interu

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
chelseafan

Koszulki Interu

Post autor: chelseafan »

Cześć, mam do was ogromną prośbę, mianowicie moglibyście powiedzieć gdzie kupić oryginalną koszulkę Interu ( najlepiej Zanettiego, ale nie koniecznie). Mój przyjaciel będzie miał niedługo 18 i to prezent, na który zrzucilibyśmy się :P

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam
mediolan

Re: Koszulki Interu

Post autor: mediolan »

ale ze oryginal oryginal? wiesz ze to dosc spory wydatek ?:) i ja dzis zamowilem koszulke tutaj http://www.bomasport.pl/shop/3165_Nike_ ... r_Mediolan fajna promocja (REPLIKA NIE ORYGINAL :) ) no i mozecie zrobic nadruk np z jego imieniem :)
Shady

Post autor: Shady »

mediolan pisze:ale ze oryginal oryginal? wiesz ze to dosc spory wydatek ?:) i ja dzis zamowilem koszulke tutaj http://www.bomasport.pl/shop/3165_Nike_ ... r_Mediolan fajna promocja (REPLIKA NIE ORYGINAL :) ) no i mozecie zrobic nadruk np z jego imieniem :)
Replika to też oryginał, meczówki są droższe.
mediolan

no przeciez replika to nie oryginal :P no ale repliki nie roznia sie juz bardzo od oryginalu takze mysle ze masz tu niezla okazje :)
Kubus

Post autor: Kubus »

mediolan pisze:no przeciez replika to nie oryginal :P no ale repliki nie roznia sie juz bardzo od oryginalu takze mysle ze masz tu niezla okazje :)
Replika to oryginał. To tez jest produkt nike, tylko gorszy jakościowo i nieznacznie różniący się od koszulki meczowej.
mediolan

no ja to waz rozumiem chlopaki no ale oryginal to oryginal a replika to taki duplikat oryginalu wiec nie do konca oryginal :)
ODPOWIEDZ