Ja powinienem się pojawić.Lucash pisze:Zapraszam w wszystkich na transmisję Inter - Palermo jutro od 17:55. Standardowo dla wszystkich w koszulce naszej drużyny, pierwsze piwo gratis
Bardzo chętnie, ale najpierw muszę rozkręcić się w Krakowieand pisze:A nie chcesz czasem otworzyć filii w Szczecinie ?
Nie dziwię się, że dupy nie urywa, bo to lokal dla dorosłych, kaszki, ani mleka, którego oczekiwałeś tam nie podają.Czarodziej Czasu pisze:Byłem. Dupy nie urywa. Pozdro
Kiedy byłeś bo nie kojarzę? Staram się poznać wszystkich gości jacy mnie odwiedzają. Jeśli tylko jest czas, podchodzę i rozmawiam. To czego Ci zabrakło, chcę wiedzieć bo jeszcze nikt nie wyraził złej opinii o nasCzarodziej Czasu pisze:Byłem. Dupy nie urywa. Pozdro
To jakiś troll, nie karmić.Lucash pisze:Kiedy byłeś bo nie kojarzę? Staram się poznać wszystkich gości jacy mnie odwiedzają. Jeśli tylko jest czas, podchodzę i rozmawiam. To czego Ci zabrakło, chcę wiedzieć bo jeszcze nikt nie wyraził złej opinii o nasCzarodziej Czasu pisze:Byłem. Dupy nie urywa. Pozdro
nie jakiś,tylko Randama we własnej(jednej z wielu) osobieAlwaysRemember pisze:To jakiś troll, nie karmić.Lucash pisze:Kiedy byłeś bo nie kojarzę? Staram się poznać wszystkich gości jacy mnie odwiedzają. Jeśli tylko jest czas, podchodzę i rozmawiam. To czego Ci zabrakło, chcę wiedzieć bo jeszcze nikt nie wyraził złej opinii o nasCzarodziej Czasu pisze:Byłem. Dupy nie urywa. Pozdro
Lubię to !Stachoo pisze:Nie dziwię się, że dupy nie urywa, bo to lokal dla dorosłych, kaszki, ani mleka, którego oczekiwałeś tam nie podają.Czarodziej Czasu pisze:Byłem. Dupy nie urywa. Pozdro
Sala z barem 3 loże po 10 miejsc plus 9 miejsc przy barze tam jest telewizor i mała sala na ok. 25 miejsc rzutnik i duży ekran. ZapraszamRaffal pisze:Być może się wybiorę
Masz dużo miejsc siędzących przed TV ??
pozdrawiam
Będzie mi bardzo miło Was gościćdarekkici pisze:To może się zgadamy w parę osób i wpadniemy do Terapii na meczyk??