wracajac do tematu - najlepiej jakby mial pojemnosc ponizej 2.0, rocznik powyzej 2011, sedan. W mojej opinii Opel Insignia to całkiem fajna opcja lub Citroen C5 choć duzo zlych rzeczy slyszalem na temat 'francuzow'
Nie ma szans na dobrą kie cee'd 2 generacji. Ceny za roczniki 2010+ to ponad 30 koła.Rebelde pisze: ↑29 lip 2019, 18:14 Kia Ceed jest fajna. W tej cenie spokojnie znajdziesz model z II generacji. Najlepiej wybrać benzynę 1.4 100km. Oszczędny silnik, do tego bardzo prosty. W razie czego bez problemu zamontujesz sobie LPG. Dużo tego jeździ po drogach, dlatego części też są tanie.
Teraz doczytałem że ma być sedanTo może Hyundai Elantra? Sam poluje na ten model ale IV generacji, a twoim budżecie to poszukaj w II generacji.
no niestety 10/10pango jak nie chcesz sie bawic w naprawy i wydawac majatku na czesci to bierz c5 a 15 letnie bemki zostaw sebastianom niech piluja na recznym pod biedronka.
A ja to co? Nie kolega?!Skepta pisze: ↑30 lip 2019, 08:21 dzieki wszystkim za odpowiedzipostaram sie poobczajać modele które podaliscie na otomoto
właśnie jak koledzy Mora i Nasir wspomnieli - citroen c5 wydaje sie byc spoko opcja
no niestety 10/10pango jak nie chcesz sie bawic w naprawy i wydawac majatku na czesci to bierz c5 a 15 letnie bemki zostaw sebastianom niech piluja na recznym pod biedronka.
/
jak ktoś ma coś jeszcze jakieś propozycje to dawac
też kolega mordo
to porsche cayenne ma tył jak alfa romeo giulietta, a na żywo te auto wygląda jeszcze lepiej, przód piękny, jedyne co mi nie przypadło do gustu to deska rozdzielcza