Chciałem aby każdy z Was podawał tutaj swoje typy jakie będzie obstawiał w (Sts-ie czy Profku ;) , ale chodzi mi o pewne typy żeby każdy mógł zarobić jakąś kase

Wszystkim życze wysokich wygranych

Pierwsza zasada typera mówi żeby myśleć o najbliższych meczach a nie wybiegać w przyszłosćMilosz_FCI pisze: - Chievo - INTER 2 - 1.95
- Cagliari - Bologna 2 - 2.90
- Palermo - Siena - 1 - 1.95
hm.... co do powyzszych typow to jestem w stanie sie zgodzicHungary - Iceland 1=>1.75 Zwyciestwo Islandii z Wlochami to byl wypadek przy pracy.Islandia przegrala u siebie z Bulgaria 1:3 wiec dobrze jej to nie wrozy przed meczem z Wegrami.Dla mnie 1.
Pierwsze 3 mecze co napiasles to bym je wyrzucil.Kurs na nie jest smieszny a jeden meczyk Ci z nich nie wejdzie i po kuponie.Pewnie jeszcze bedziesz to puszczal u buka naziemnego wiec odlicz sobie 10% poidatku powiedzmy od spotkania Słowacja - Liechtenstein i zobacz jaka wyjdzie stawkaAndy pisze:Ja prawdopodobnie obstawie takie mecze :
Słowacja - Liechtenstein 1 stawka 1.03
Portugalia - Estonia 1 stawka 1.13
Andora - Rumunia 2 stawka 1.06
Szwecja - Chorwacja 1 stawka 1.77
Holandia - Czechy 1 stawka 1.80
Armenia - Finlandia 2 stawka 2.05
![]()
- mam nadzieje że coś wygram
![]()
masz napisany meczy i piszesz krto Twym zdanie wygra(1-druzyna, ktora jest podana pierwsza, 2-druga, 0-remis) potem masz stawki (czyli ile wygrasz za kazda postawiona zlotowke w danym meczu) potem mnozysz wszystkie stawki przez siebie i przez kwote ktora postawiles, odejmujesz podatek 8) i wygrywaszwicio pisze:tak patrze na te wszystkie cyfwerki i nic nie rozumiem...wstyd sie przyznac,ale nigdy nie gralem w takie cos...jakby komus sie chcialo wyjasnic mi o co tu chodzi...pozdro
Ja też sie szykuje na seria A. Na reprezantacje nie chce po tym co zrobili : Rosjanie, Anglicy, Francuzi i ... GrecyWiniar pisze:masz napisany meczy i piszesz krto Twym zdanie wygra(1-druzyna, ktora jest podana pierwsza, 2-druga, 0-remis) potem masz stawki (czyli ile wygrasz za kazda postawiona zlotowke w danym meczu) potem mnozysz wszystkie stawki przez siebie i przez kwote ktora postawiles, odejmujesz podatek 8) i wygrywaszwicio pisze:tak patrze na te wszystkie cyfwerki i nic nie rozumiem...wstyd sie przyznac,ale nigdy nie gralem w takie cos...jakby komus sie chcialo wyjasnic mi o co tu chodzi...pozdro:D
Co do typów, ja jakoś nie mam po drodze zadnego punktu i dawno nie grałem. Ale jak zacznie sie Serie A to chyba wznowie próby(czyli jush niedługo
)
z twoich typów nie siadł jedenNESTER pisze: Wales - N.Ireland 1=>1.40 Walia bije na glowe Irlandie.Jak Polska pokonala ich na wyjezdzie to Walia tym bardziej musi wygrac u siebie Poza tym w Walii gra kilku bardzo dobrych pilkarz z Giggsem i Bellamy na czele. Dla mnie 1
też jeden meczyk nie siadł...Szwecja-ChorwacjaAndy pisze:Ja prawdopodobnie obstawie takie mecze :
Słowacja - Liechtenstein 1 stawka 1.03
Portugalia - Estonia 1 stawka 1.13
Andora - Rumunia 2 stawka 1.06
Szwecja - Chorwacja 1 stawka 1.77
Holandia - Czechy 1 stawka 1.80
Armenia - Finlandia 2 stawka 2.05
![]()
- mam nadzieje że coś wygram
![]()
3 meczyki (Szwecja, Brazylia, Walia) w plecyBoro_FCI pisze:mój kuponik wyglada tak
Mołdawia - Włochy 2
Szwecja - Chorwacja 1
Niemcy - Brazylia 2
Kazachstan - Ukraina 2
Wyspy Owcze - Francja 2
Armenia - Finlandia 2
Walia - Irlandia Pln 1
za 3 zł i 56 zł
No jak nie jak tak:Anglia, Izrael, Wegry i Holandia wlazly.Skutecznos 4z5.Szkoda ze kupon nie wlazl :twisted: Sam wczoraj umoczylem troche kasy na tym biznesie ale zycie toczy sie dalejKujon pisze:z twoich typów nie siadł jedenNESTER pisze: Wales - N.Ireland 1=>1.40 Walia bije na glowe Irlandie.Jak Polska pokonala ich na wyjezdzie to Walia tym bardziej musi wygrac u siebie Poza tym w Walii gra kilku bardzo dobrych pilkarz z Giggsem i Bellamy na czele. Dla mnie 1