Ja pale od lata tamtego roku fajki....ostatnio doszła do tego tabaka
PS Nie piszcie o grach czy kompie bo to wiadomo

to miało by śmieszne....buldog pisze:jestem inny bo jestem z kosmosu

nikt nie jest doskonały, więc napewno masz jakiś nałóg...buldog pisze:aaa ja nie mam nałogów, bo po co ? :F
Mi się wydaje, że najlepszą z możliwych motywacji jest dziewczyna... przynajmniej tak jest u mnieKujon pisze:nikt nie jest doskonały, więc napewno masz jakiś nałóg...buldog pisze:aaa ja nie mam nałogów, bo po co ? :F
Ja się do moich otwarcie przyznaje i próbuje z nimi walczyć, ale jest ciężko (a raczej niemam porządnej motywacji)
też tak myśleMiRas pisze:Mi się wydaje, że najlepszą z możliwych motywacji jest dziewczyna... przynajmniej tak jest u mnieKujon pisze:nikt nie jest doskonały, więc napewno masz jakiś nałóg...buldog pisze:aaa ja nie mam nałogów, bo po co ? :F
Ja się do moich otwarcie przyznaje i próbuje z nimi walczyć, ale jest ciężko (a raczej niemam porządnej motywacji)
keine problem... www.epuls.pl i jazdaKujon pisze:też tak myśleMiRas pisze:Mi się wydaje, że najlepszą z możliwych motywacji jest dziewczyna... przynajmniej tak jest u mnieKujon pisze:nikt nie jest doskonały, więc napewno masz jakiś nałóg...buldog pisze:aaa ja nie mam nałogów, bo po co ? :F
Ja się do moich otwarcie przyznaje i próbuje z nimi walczyć, ale jest ciężko (a raczej niemam porządnej motywacji)tylko znajdź sobie tu taką "motywacje"
![]()
![]()