Champions League 2013/2014
-
Jaszczu91
Odp: Champions League 2011/2012
Grupę mamy łatwą. Ale biorąc pod uwagę wszystko to co dzieje się ostatnio w Interze nie jestem wcale pewien że ją wygramy. Teoretycznie Inter powinien swoich przeciwników zniszczyć. Ale to tylko teoretycznie. A jak będzie w praktyce to się okaże. Ja się nie zdziwie jeśli znowu z trudem wyjdziemy z drugiego miejsca. Nie ma co ukrywać że jesteśmy na tą chwilę zespołem słabszym niż rok temu. Fajnie się stało że Inter trafił na ,,polską" drużynę Trabzonu. Zagrać na San Siro to będzie duża sprawa dla naszych reprezentantów.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
pewny
nasi grupowi rywale mają troche polaków w skladzie 
LOSC LILLE: Jeleń i Obraniak
TRABZONSPOR: Głowacki, Mierzejewski i bracia Brożkowie
no i ponoć do CSKA ma przejść Kuszczak
ale to nie pewna informacja
takze polaków jak mrówek w grupie mamy
LOSC LILLE: Jeleń i Obraniak
TRABZONSPOR: Głowacki, Mierzejewski i bracia Brożkowie
no i ponoć do CSKA ma przejść Kuszczak
takze polaków jak mrówek w grupie mamy
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
LaBeneamata
Zgadza się, a co za tym idzie będą pokazywane nasze mecze z nimi w tv Polsat ew.N-sport główny...
-
Castellazzi
- Kontakt:
-
forzaragazzi
Taki z niego Polak jak z Britney Spears dziewica. Ale to dyskusja w innym temacie.interista7 pisze:Ten to dla mnie żaden Polak....pewny pisze: Obraniak
Co do LM to fajnie że będzie można obejrzeć Inter - Trazbon na Polsacie. Nie ma to jednak jak polski komentarz.
-
pewny
gra dla Polski?? gra! to polak! a indywidualna jego historia to drugorzędny temat, a nawet trzeciorzędny ;]
post dotyczył tego co słusznie zauwazył: LaBeneamata
nie robić napinki panowie
post dotyczył tego co słusznie zauwazył: LaBeneamata
nie robić napinki panowie
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2011, 21:50 przez pewny, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Kubus
Ot co króciutko o zbliżającym sie meczu Barcelona - Milan
I tutaj zdaje sie być ciekawy mecz, o ile mi sie wydaje można go nazwać szlagierem tego tygodnia Champions League
, a mianowicie Milan który gra ciekawie i dość skutecznie w ataku co jest siłą grajków zza między oraz przewracająca sie o własne nogi obrona (podobnie jak w naszym przypadku), co sie ma do Barcelony jako tako że u nich jest podobna sytuacja, obrona dość dziurawa i na pewno da sie wbić parę goli, ale jaki atak mają katalończycy każdy wie, wydaje sie jednak że Milan nie ma szans z "Och ach wielką niesamowitą, kapitalną,(100 określeń pózniej) dobrą Barcą.
Chce zobaczyć dużo goli i wszystko wskazuje na to że je zobaczę. Jako fan calcio będe trzymał kciuki za Milan, mimo wyszstko mój dość szalony typ:
Barcelona 4-2 Milan
I tutaj zdaje sie być ciekawy mecz, o ile mi sie wydaje można go nazwać szlagierem tego tygodnia Champions League
Chce zobaczyć dużo goli i wszystko wskazuje na to że je zobaczę. Jako fan calcio będe trzymał kciuki za Milan, mimo wyszstko mój dość szalony typ:
Barcelona 4-2 Milan
-
Jaszczu91
Podzielam opinię że padnie dużo goli. Ale ja stawiam na wynik 5:0. Mimo, że jestem fanem calcio to będę trzymał za pogrom Milanu. Co innego Napoli. Za neapolitańczykow będę trzymał kciuki.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Serpente
Ja tam w Europejskich pucharach kibicuje Włoskim klubom,nawet jakby grało Juve
Ale i tak sądzę że Barca ich rozniesie (dziwna ta "kontuzja" Ibry
). Ja jednak mam nadzieję że Borussia dzisiaj wygra z Arsenalem co da trochę pewności siebie dla BVB,chciałbym aby wyszli z grupy i doszli jak najdalej,jest to moja najbardziej ulubiona drużyna po Interze więc...Heja BVB 

-
Chuchu
- Kontakt:
Milan dokonał zbrodni na futbolu i urwał punkty Barcelonie. Pato kilka razy ładnie objechał obronę Barcy. W drugiej połowie Milan jednak się obsrał i cofnął się jeszcze głębiej niż w pierwszej. No ale w ostatniej minucie po rożnym Thiago Silva strzelił na 2-2
Pierwszy raz w życiu tak się cieszyłem z gola dla Rossonerich 
-
Omen
Powiem wam że też się cieszę że Milan zremisował nie dość że to Włoski klub to urwał punkty najbardziej znienawidzonej drużynie w moim życiu! ; ) Media ten wynik okrzykną SENSACJĄ !!!!!!
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 22:55 przez Omen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Seba
Milan zagrał jak zagrał, ale ich gra obronna mogła się podobać. Na chwilę obecną pod względem tego elementu biją Inter na głowę.

-
IlCapitano
Przed meczem przewidywałem spore lanie Milanu, a tu proszę, fura szczęścia i 2:2. Toż to zbrodnia na futbolu! Powinni włączyć zraszacze. Tak sobie patrzę w historię i Barcelona zawsze miała sporo kłopotu z włoskimi drużynami.
Może jutro Napoli będzie miało tyle samo szczęścia? Fajnie jakby wywieźli punkt z Arabii.
Może jutro Napoli będzie miało tyle samo szczęścia? Fajnie jakby wywieźli punkt z Arabii.
Jeśli ma się zgraną CZWÓRKĘ w obronie i wsparcie trójki drwali w pomocy to tak to właśnie wygląda.Seba. pisze: Milan zagrał jak zagrał, ale ich gra obronna mogła się podobać. Na chwilę obecną pod względem tego elementu biją Inter na głowę.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2011, 23:42 przez IlCapitano, łącznie zmieniany 1 raz.
-
miniu86
Podejrzewam, że Napoli przez brak doświadczenia nie wygra ani jednego meczu w swojej grupie przez co nie ma mowy o poprawie sytuacji włoskiej ligi w rankingu.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Serpente
Nigdy jeszcze nie widziałem żeby Pato miał takie przyśpieszenie,piękna bramka,gratki dla Milanu 

Dobrze powiedzianeIl Capitano pisze: Fajnie jakby wywieźli punkt z Arabii.

-
Chuchu
- Kontakt:
Napoli zaskoczyło i nie dość, że nie dało się rozbić w pył jak niektórzy przewidywali to jeszcze zagrali dobre spotkanie i wywieźli z Manchesteru punkt. Może uda im się wyjść z tej jakże ciężkiej grupy. Z Bayernem będzie im bardzo ciężko bo Bawarczycy są w świetnej formie, Villarreal przeciwnie, raczej im brakuje do drużyny z poprzedniego sezonu.
-
Serpente
Bardzo bym się cieszył,są szanse,małe bo małe,ale są. Oglądał ktoś w ogóle ten mecz,City tak słabo zagrało czy Napoli tak dobrze ?

-
hQ
- Kontakt:
Z tego co widziałem to City wielokrotnie obijało słupki i poprzeczki. Mieli trochę pecha, Napoli też miało kilka dogodnych sytuacji. Wydaje się, że każdy wynik mógł się trafić. Remis chyba najbardziej sprawiedliwy.
-
piotrek7
Początek fazy grupowej w wykonaniu Napoli obiecujący. Wykorzystali fakt, że Man City po znakomitym początku w PL za bardzo chciał wygrać i narażał się na niebezpieczne kontry.
Przykro mi to mówić i to jest niewiarygodne, ale Inter na dzień dzisiejszy odstaję poziomem od klubu z Neapolu (co by nie mówić europejskiego średniaka).
Druga sprawa: Benfica – Manchester 1-1. To już się robi niesmaczne i UEFA powinna coś z tym zrobić. Bo co to za elitarne rozgrywki, w których to zespół (Utd) wymienia 8 zawodników w porównaniu do ostatniego meczu ligowego i gra właściwie rezerwami. A przecież to był teoretycznie najtrudniejszy mecz w grupie dla klubu z Anglii.
Ale to obrazuje upadek klasy średniej w europejskim futbolu. W normalnych warunkach Man Utd powinien dostać łupnia 3-0 i wracać z płaczem do domu, a wczoraj wywiózł remis i grał zwyczajnie o zwycięstwo z teoretycznie groźnym rywalem.
Przykro mi to mówić i to jest niewiarygodne, ale Inter na dzień dzisiejszy odstaję poziomem od klubu z Neapolu (co by nie mówić europejskiego średniaka).
Druga sprawa: Benfica – Manchester 1-1. To już się robi niesmaczne i UEFA powinna coś z tym zrobić. Bo co to za elitarne rozgrywki, w których to zespół (Utd) wymienia 8 zawodników w porównaniu do ostatniego meczu ligowego i gra właściwie rezerwami. A przecież to był teoretycznie najtrudniejszy mecz w grupie dla klubu z Anglii.
Ale to obrazuje upadek klasy średniej w europejskim futbolu. W normalnych warunkach Man Utd powinien dostać łupnia 3-0 i wracać z płaczem do domu, a wczoraj wywiózł remis i grał zwyczajnie o zwycięstwo z teoretycznie groźnym rywalem.
-
kachol
Wielkie brawa dla Napoli, jeżeli będą walczyć w każdym meczu tak jak z City i będą mieli trochę szczecią to mają szansę na awans z grupy, a na pewno po tym meczu mają dużo większe szansę na 3 miejsce, które też będzie dla drużyny z Neapolu sukcesem.
Komiczne jest to, że Milan i Napoli sprawiły niespodzianki i nieoczekiwania wyrwały punkty na ultra trudnym terenie z najlepszymi zespołami swoich grup, a Inter z najsłabszym dostał baty u siebie.
Komiczne jest to, że Milan i Napoli sprawiły niespodzianki i nieoczekiwania wyrwały punkty na ultra trudnym terenie z najlepszymi zespołami swoich grup, a Inter z najsłabszym dostał baty u siebie.
-
Kubus
Batami chyba trudno to określić bo to był jedyny celny strzał na bramkę ale my też nie zachwyciliśmy, a po drugie to teraz nie ma słabych drużyn w CL, chociaż faktycznie z grona City i Barcelony to Trabzonspor jest zdecydowanie najsłabszą drużynąkachol pisze: a Inter z najsłabszym dostał baty u siebie.
-
Chuchu
- Kontakt:
Napoli 2-0 Villarreal
Brawo dla Napoli. Po losowaniu skazywani na pożarcie w grupie A tymczasem bardzo dobrze tam sobie radzą. Zremisowali po dobrej grze w Manchesterze, teraz po świetnym spotkaniu w Neapolu wygrywają z Villarrealem. Bardzo dobrze, niech walczą o wyjście z grupy, z Bayernem czeka ich bardzo ciężka przeprawa ale myślę, że Bawarczykom spokojnie mogą urwać punkty.
Brawo dla Napoli. Po losowaniu skazywani na pożarcie w grupie A tymczasem bardzo dobrze tam sobie radzą. Zremisowali po dobrej grze w Manchesterze, teraz po świetnym spotkaniu w Neapolu wygrywają z Villarrealem. Bardzo dobrze, niech walczą o wyjście z grupy, z Bayernem czeka ich bardzo ciężka przeprawa ale myślę, że Bawarczykom spokojnie mogą urwać punkty.
-
Kusy
Trabzonspor -Lille 1-1
dobry wynik dla nas.
dobry wynik dla nas.
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Niekończąca się zabawa
-
pewny
mega dobrykusy pisze: Trabzonspor -Lille 1-1
dobry wynik dla nas.

-
Andy
- Kontakt:
A ktoś tutaj pisał, że brakuje nam szczęścia..jak widać także w Champions League wynik układa się po naszej myśli
. Co mnie zaskoczyło to bardzo mocny akcent Napoli, które dzielnie walczy w tej fazie pucharowej. Także wynik remisowy 3-3 Man Utd z Fc Basel, fakt, że w ekipie Czerwonych Diabłów zabrakło kilku kluczowych zawodników, ale i tak powinni sobie rezerwami poradzić, a tutaj taki psikus - dwa mecz i na razie dwa remisy.
-
Mora
- Kontakt:
Zaskoczyła mnie bardzo słaba postawa Manchesteru City. Anglicy pojechali do Monachium na mecz z Bayernem i przez pierwsze 25 minut radzili sobie bardzo dobrze,powinni nawet otrzymać rzut karny. W końcówce 1 połowy stracili 2 bramki i kompletnie zeszło z nich powietrze. W drugiej części gry po prostu nie istnieli, Bayern spokojnie kontrolował wydarzenia na boisku,a pikniki na trybunach krzyczeli "ole" podczas długich wymian podań.A Manchester jak grupka bezradnych dzieci przyglądał się i nie mógł nic zrobić. MC to wg "znafcuf" z nSport kandydat do gry w półfinale
Śmiech na sali...Chyba w półfinale Ligi Europejskiej, po zajęciu 3 miejsca w grupie A...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Kubus
Mancinio sie nie zmienił
W lidze szaleją a w CL zawodnicy potykają się o własne nogi 
-
Chuchu
- Kontakt:
Bardzo dobra kolejka dla Włochów. Wczoraj Inter i Napoli wygrały, dzisiaj Milan zgodnie z planem ogrywa Viktorię Pilzno 2-0. Żeby jutro Udinese i Lazio dobrze poszło i będzie komplet punktów do rankingu dla Serie A.
Polacy w Borussi zagrali...tak sobie. Piszczek dość niepewnie w obronie, miał spory udział przy tym rzucie karnym, Lewandowski w pierwszej połowie niewidoczny, w drugiej już lepiej ale i tak został zmieniony około 70 minuty. Błaszczykowski wszedł na ostatnie pół godziny, grał nieźle ale bez rewelacji.
APOEL po dwóch kolejkach ma póki co 4 punkty na koncie. Nie wydaje mi się aby Wisła mogła się pochwalić takim rezultatem gdyby udało im się awansować. Poza tym Barcelona zgodnie z planem rozbiła BATE.
Polacy w Borussi zagrali...tak sobie. Piszczek dość niepewnie w obronie, miał spory udział przy tym rzucie karnym, Lewandowski w pierwszej połowie niewidoczny, w drugiej już lepiej ale i tak został zmieniony około 70 minuty. Błaszczykowski wszedł na ostatnie pół godziny, grał nieźle ale bez rewelacji.
APOEL po dwóch kolejkach ma póki co 4 punkty na koncie. Nie wydaje mi się aby Wisła mogła się pochwalić takim rezultatem gdyby udało im się awansować. Poza tym Barcelona zgodnie z planem rozbiła BATE.
-
Kusy
Rzeczywiście bardzo dobra kolejka dla Włochów, trzeba zdobywać punkty do rankingu bo już nas gonią 
3 Germany 64.352
4 Italy 52.409
5 France 48.844
6 Portugal 48.013
co do Borussi to nie grała w sumie źle, popełniali za dużo głupich błędów i mieli pecha że akurat wszystkie te sytuacje wykorzystała Marsylia.
3 Germany 64.352
4 Italy 52.409
5 France 48.844
6 Portugal 48.013
co do Borussi to nie grała w sumie źle, popełniali za dużo głupich błędów i mieli pecha że akurat wszystkie te sytuacje wykorzystała Marsylia.
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
Kubusa10
Wypowiem się na temat meczu Borussi a właściwie meczu OM:
Według mnie całkiem fajny mecz toczony w dość szybkim tempie,z fajnymi kontrami i ładnymi bramkami.Bardzo podobała mi się gra OM,mają fajną drużynę i powinni spokojnie zająć 1 miejsce w grupie.Bardzo dobry mecz zagrał Ayew(starszy)mam nadzieje że pójdzie w ślady ojca i wykopie z tronuBoskiego Messiego bo chłopak ma na prawdę talent.Mi jakoś Borussi nie jest szkoda bo wiem jak zazwyczaj kończą mistrzowie Niemiec,a wygląda to zazwyczaj tak że jak Bayern ma gorszy rok to mistrzem zostaje właśnie taka Borussia,Stuggart czy Wolfsburg.Drużyny te zazwyczaj po roku dobrej gry wyprzedają swoich najlepszych piłkarzy np Sahina do Realu czy Gomeza do Bayernu(O Dżeko nie będę wspominał) Polacy też się w tym meczu nie pokazali a Lewy uświadomił mnie w tym że jak nie dostanie kilku ładnych podań to sam nic nie wymyśli,a myślałem że jest bardziej kreatywny
Według mnie całkiem fajny mecz toczony w dość szybkim tempie,z fajnymi kontrami i ładnymi bramkami.Bardzo podobała mi się gra OM,mają fajną drużynę i powinni spokojnie zająć 1 miejsce w grupie.Bardzo dobry mecz zagrał Ayew(starszy)mam nadzieje że pójdzie w ślady ojca i wykopie z tronuBoskiego Messiego bo chłopak ma na prawdę talent.Mi jakoś Borussi nie jest szkoda bo wiem jak zazwyczaj kończą mistrzowie Niemiec,a wygląda to zazwyczaj tak że jak Bayern ma gorszy rok to mistrzem zostaje właśnie taka Borussia,Stuggart czy Wolfsburg.Drużyny te zazwyczaj po roku dobrej gry wyprzedają swoich najlepszych piłkarzy np Sahina do Realu czy Gomeza do Bayernu(O Dżeko nie będę wspominał) Polacy też się w tym meczu nie pokazali a Lewy uświadomił mnie w tym że jak nie dostanie kilku ładnych podań to sam nic nie wymyśli,a myślałem że jest bardziej kreatywny