Przy naszej formie - obojętnie na kogo byśmy nie trafili - nie będzie meczów "do jednej bramki"Chuchu pisze: Porto, Valencia i Borussia żegnają się z Ligą Mistrzów już na etapie fazy grupowej. Jutro bardzo prawdopodobne, że dołączy do nich Manchester City oraz Lyon. Tegoroczna edycja dziwna jest no ale to oznacza, że w 1/8 możemy trafić na słabszego rywala no ale tak czy inaczej wolałbym obejrzeć trochę więcej szlagierów w fazie pucharowej a nie same mecze do jednej bramki.
Champions League 2013/2014
-
forzaragazzi
Odp: Champions League 2011/2012
-
Serpente
-
pewny
może dowiozą to zwycięstwoNerazzurro_ pisze: Basel prowadzi z MU![]()
ale co ciekawsze Napoli tez prowadzi 1-0
... i tak od 1997 roku... FORZA INTER

-
sampam
Awans Napoli cieszy podwojnie, bo mamy 3 wloskie druzyny w 1/8 LM i...2 angielskie se-se-se:D
-
pewny
-
Chuchu
- Kontakt:
W Manchesterze stypa, oba kluby odpadły. Brawo dla Napoli, które wszyscy skazywali na pożarcie tuż po losowaniu a tu awansowali. Oby trafili na APOEL lub coś w te deseń 
Lyon jednak dał radę i rozwalił Dinamo w Zagrzebiu 7-1. Real jak zawsze wygrywa, nieważne jakim składem by nie grali.
EDIT: A trafić możemy na: Basel, Lyon, Leverkusen, Marsylię i Zenit.
Lyon jednak dał radę i rozwalił Dinamo w Zagrzebiu 7-1. Real jak zawsze wygrywa, nieważne jakim składem by nie grali.
EDIT: A trafić możemy na: Basel, Lyon, Leverkusen, Marsylię i Zenit.
-
miniu86
Who cares. Inter w 1/8 i tak dostanie 2 razy.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Kusy
Wielka sensacja, że MU odpada już w fazie grupowej. Coś podejrzany ten wynik 1-7 
"Kochaj ich
Szalony Inter, kochaj ich !
Niekończąca się zabawa
Która trwa przez całe życie
Szalony Inter, kochaj ich !"
Niekończąca się zabawa
-
MiRas.
- Kontakt:
Manchester United za burtą. City za burtą. Niesamowita osłoda tego dnia 
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Dzonyy
Mamy ogromnego farta. Wśród potencjalnych rywali nikt nie jest poza zasięgem tak słabego Interu. Liczę na awans do 1/4 !
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Kusy
Każdy z tych potencjalnych rywali, będzie chciał trafić na InterJestem hardkorem pisze: Mamy ogromnego farta. Wśród potencjalnych rywali nikt nie jest poza zasięgem tak słabego Interu. Liczę na awans do 1/4 !
"Kochaj ich
Niekończąca się zabawa
Niekończąca się zabawa
-
kolus
Bedzie polfinal na spokonie. Trafiamy na Basel, a nastepnie na kogos z pary Trabzon/Apoel ktore zagraja ze soba w 1/8. Warto marzyc.
Edit. Trabozn nie awansowal takze cwiercfinal max.
Edit. Trabozn nie awansowal takze cwiercfinal max.
Ostatnio zmieniony 7 gru 2011, 23:59 przez kolus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sampam
Na dzien dzisiejszy nie wolno bagatelizowac zadnego przeciwnika, bo prawda jest taka, ze kazdy (z wyjatkiem) moze pokonac Inter w obecnej formie.
-
maciejos
1. Barcelona, APOEL, Arsenal, Chelsea, Real, Benfica, Inter, Bayern
2. Milan, Zenit, Marsylia, Bayer, Lyon, Basel, CSKA, Napoli
Inter - Zenit
Inter - Marsylia
Inter - Bayer
Inter - Lyon
Inter - Basel
3 Włochy - Inter, Milan, Napoli
2 Hiszpania - Real, Barcelona
2 Anglia - Chelsea, Arsenal
2 Niemcy - Bayern, Bayer
2 Rosja - Zenit, CSKA
2 Francja - Marsylia, Lyon
1 Szwajcaria - Basel
1 Portugalia - Benfica
1 Cypr - APOEL
2. Milan, Zenit, Marsylia, Bayer, Lyon, Basel, CSKA, Napoli
Inter - Zenit
Inter - Marsylia
Inter - Bayer
Inter - Lyon
Inter - Basel
3 Włochy - Inter, Milan, Napoli
2 Hiszpania - Real, Barcelona
2 Anglia - Chelsea, Arsenal
2 Niemcy - Bayern, Bayer
2 Rosja - Zenit, CSKA
2 Francja - Marsylia, Lyon
1 Szwajcaria - Basel
1 Portugalia - Benfica
1 Cypr - APOEL
-
Omen
Lyon wyszedł z beznadziejnej sytuacji.Manchester odpada! Trzy Włoskie drużyny dalej! To jest to !
-
sampam
Serie A moze nie jest juz ekskluzywna restauracja, jak powiedzial niejaki Galliani, ale cos tam jeszcze znaczy...Oczywiscie wiem, ze Milan mial latwiutka grupe i po prostu musial z niej wyjsc. Inni mieli ciezej, no ale sczescie sprzyja lepszym;)
-
Piekarz
Tańczę na grobach Manchesterów! Z umiarem, bo nie my ich upokorzyliśmy, ale tańczę.
Odpadnięcie United - i to z takiej grupy - to ewenement, który się zdarza raz na parę lat. Do końca nie dawałem wiary.
Reprezentacja Premier League przepołowiona, i to ta gorsza połowa zagra w 1/8. Z drugiej strony jeśli AVB nie dokona jakiegoś cudu, to Real i barcelona zdają się nie mieć konkurencji. Ale jak pokazała Bazylea, wszystko jest możliwe, więc czemu i Inter Ranieriego nie miałby stawić efektywnego oporu iberyjskiej hołocie.
Włosi najliczniejsi w 1/8. Już myślałem, że nie dożyję...
Odpadnięcie United - i to z takiej grupy - to ewenement, który się zdarza raz na parę lat. Do końca nie dawałem wiary.
Reprezentacja Premier League przepołowiona, i to ta gorsza połowa zagra w 1/8. Z drugiej strony jeśli AVB nie dokona jakiegoś cudu, to Real i barcelona zdają się nie mieć konkurencji. Ale jak pokazała Bazylea, wszystko jest możliwe, więc czemu i Inter Ranieriego nie miałby stawić efektywnego oporu iberyjskiej hołocie.
Włosi najliczniejsi w 1/8. Już myślałem, że nie dożyję...
Ostatnio zmieniony 8 gru 2011, 00:53 przez Piekarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
and1
- Kontakt:
więc czemu i Inter Ranieriego nie miałby stawić efektywnego oporu iberyjskiej hołocie. Jesteś trzeźwy oby? Ostatnie 2 mecze Interu w LM to istny dramat. Jakby nie pewien awans to też byś musiał tańczyć na grobie Interu koleżko.

-
Piekarz
Pozwoli pan, że nie skomentuję tej błazeńskiej odpowiedzi; powiem tylko, że to raczej pan zdaje mi się być na krótszej drodze do izby wytrzeźwień.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Serpente
Tym bardziej że podobno nie uznano dwóch prawidłowych bramek Ajaxowi, Lyon potrzebował 6 bramek i je strzelił, śmierdzi na kilometr machlojamikusy pisze: Wielka sensacja, że MU odpada już w fazie grupowej. Coś podejrzany ten wynik 1-7![]()

-
and
Można i nawet trzeba się dziś cieszyć z awansu Interu (i to z I-go miejsca, co raczej rzadko się zdarzało) ale tak na prawdę, to jak na wiosnę nie zobaczymy innej jakości w grze to będzie to bardzo krótka radość!!
W każdym razie brawo dla Napoli - dobrze że w kolejnej rundzie są 3 drużyny z Serie A. Oby tak dalej a może wkrótce odzyskamy (kosztem Niemców) czwarte miejsce w LM !!
A tak na koniec to też nie powiem abym płakał po ManUtd i City. Zawsze to o dwóch mniej !!
W każdym razie brawo dla Napoli - dobrze że w kolejnej rundzie są 3 drużyny z Serie A. Oby tak dalej a może wkrótce odzyskamy (kosztem Niemców) czwarte miejsce w LM !!
A tak na koniec to też nie powiem abym płakał po ManUtd i City. Zawsze to o dwóch mniej !!
Ostatnio zmieniony 8 gru 2011, 01:14 przez and, łącznie zmieniany 1 raz.
Grande Inter !!!
-
Chuchu
- Kontakt:
Wy się cieszycie z odpadnięcia MU a oznacza ono to, że latem będą chcieli się wzmocnić a to co wymaga poprawy u nich to pomoc a pierwszym zawodnikiem po jakiego spróbują sięgnąć będzie Sneijder a Moratti dużej kasy za jednego zawodnika nie przepuści.
-
mio85
ja tez sie ciesze z odpadniecia manchesteru i malo mnie to obchodzi ze beda chcieli Sneijdera - chac nie ch biora jak dadza 40 mln euro, za tyle moze isc jesli bedzie prezentowal ten poziom zaangazowania co obecnie, do tego masa kontuzji, ostatnia szansa by go sprzedac po tym sezonie...........oczywiscie mowie tylko o takiej opcji ze za niego kupimy dwoch bardzo dobrych pomocnikow no i Mratti zdorzuci jakie sensowne transfery, bo mnie interesuje tylko znaczaca przebudowa skladu........
-
cor72z
Teraz już tylko losowanie może zapobiec upragnionemu przez cały świat finałowi FC Aktorzy - Symulanci CF
-
Berki
Inter puścił ruskim, Borussia Marsylii, wyraźnie ktoś chciał Lyon kosztem Ajaxu w dalszej fazie... dziwna LM w tym roku.
-
pewny
niespodzianki są fajne 
dzięki temu ze awansowaliśmy, to wpadnie jakaś kasa na konto, dobre i chociaż to w tym całym chaosie
dzięki temu ze awansowaliśmy, to wpadnie jakaś kasa na konto, dobre i chociaż to w tym całym chaosie

-
Kujon
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=nZi-zdseh2kNerazzurro_ pisze:Tym bardziej że podobno nie uznano dwóch prawidłowych bramek Ajaxowi, Lyon potrzebował 6 bramek i je strzelił, śmierdzi na kilometr machlojamikusy pisze: Wielka sensacja, że MU odpada już w fazie grupowej. Coś podejrzany ten wynik 1-7![]()
![]()
Jakim prawem nie uznano im 2 bramek?
Obejrzyjcie sobie bramki Lyonu i postawe bramkarza Dinama przy praktycznie każdej z nich, Darek z trudnych spraw by to lepiej zagrał, każda interwencja "spóźniona" albo od niechcenia, ładnie ustawione to było.
Co do odpadnięcia Man City to było wiadomo, że Napoli przejdzie dalej i nie da sobie wyrwać awansu z Villarreal, szkoda bo lubię ManCity, ale punkty dla Włoch są ważniejsze. CSKA nam powinna dać prawo pierwokupu Dzagoeva za ten prezent
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
pewny
no niestety ale taka prawda, przy 1-0 na Realu nie uznano dwóch bramek Ajaxowi, także wyglądało by to 2-1
i skończyło się dajmy na to 3-2 dla Realu, no ale awansował by Amsterdam, bo miałby bilans bramek 8-6, a Lyon 9-7... (mniej goli straconych)
druga kwestia to rozczarowanie Anity bezcenne
gość miał dość 
druga kwestia to rozczarowanie Anity bezcenne
Ostatnio zmieniony 8 gru 2011, 12:50 przez pewny, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Serpente
Jak najdalej z tym cholerstwemKujon pisze:szkoda bo lubię ManCity
Przy pierwszej nie ma absolutnie mowy o spalonym przy drugim analogiczna sytuacjaKujon pisze: Jakim prawem nie uznano im 2 bramek?
Ostatnio zmieniony 8 gru 2011, 13:59 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Mora
- Kontakt:
Szkoda mi Ajaxu, sędzia liniowy przekręcił Holendrów, przez co niezasłużenie awansował Lyon. Swoją drogą ciekawe ile pieniędzy zarobiło Dinamo Zagrzeb za tak bezczelne podłożenie się...Cóż, biorąc pod uwagę takie okoliczności życzę Lyonowi szybkiego odpadnięcia z LM, a ekipie z Amsterdamu powodzenia w LE.
Cieszy natomiast odpadnięcie United.Klub, którego nienawidzę od czasów 1/4 finału LM 1999 zasłużenie odpadł z rozgrywek, lekceważąc Basel i Benficę u siebie. Ciekawe, czy zepną się na LE czy odpuszczą jak City rok temu...
Z potencjalnych rywali w 1/8 chciałbym, aby Inter wylosował Olympique Marsylia.Jest to bardziej uznana marka niż Zenit czy Basel, myślę że byłby to ciekawy dwumecz
Cieszy natomiast odpadnięcie United.Klub, którego nienawidzę od czasów 1/4 finału LM 1999 zasłużenie odpadł z rozgrywek, lekceważąc Basel i Benficę u siebie. Ciekawe, czy zepną się na LE czy odpuszczą jak City rok temu...
Z potencjalnych rywali w 1/8 chciałbym, aby Inter wylosował Olympique Marsylia.Jest to bardziej uznana marka niż Zenit czy Basel, myślę że byłby to ciekawy dwumecz
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...