Z choinki się urwałeś? Nie mam nic do jego przynależności klubowej. Przeczytaj osobny temat o jego osobie to będziesz wiedział dlaczego ja oraz część osób na tym forum jest przeciwna grze w kadrze naturalizowanym "polakom"...sopel19888 pisze: jestes mu przeciwny bo gra w Legi? bo skad taka niechec do niego? bo jezeli sugerujesz ze Roger zagrał słabo to co mi powiesz o Murawskim czy Lewandowskim?
Mecze towarzyskie Reprezentacji
-
Shady
Odp: Mecze towarzyskie Reprezentacji
Ostatnio zmieniony 12 lut 2009, 22:09 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jeżyk
ale powiedzcie kto teraz ciągnie tą reprezentacje jak nie Roger i Artur
-
Mora
- Kontakt:
http://www.sport.pl/pilka/1,65046,66998 ... cinie.html
Nie wiem ile jest prawdy w tej informacji,ale wygląda to na niezły kabaret.Jeżeli mecz kadry w Szczecinie nie dojdzie do skutku,to chętnie zobaczyłbym reprezentację na zmodernizowanym obiekcie Zawiszy Bydgoszcz.
Nie wiem ile jest prawdy w tej informacji,ale wygląda to na niezły kabaret.Jeżeli mecz kadry w Szczecinie nie dojdzie do skutku,to chętnie zobaczyłbym reprezentację na zmodernizowanym obiekcie Zawiszy Bydgoszcz.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Baszczu
Będziesz miał okazję już 12 sierpnia zobaczyć reprezentację w moim ukochanym mieście.
Tam zagramy sparing z Grecją i prawdopodobnie po raz pierwszy trykot z orłem na piersi ubierze Ludovic Obraniak 
-
Jankoś-Adi
To Obraniak wkońcu zagra dla nas ??
-
Baszczu
Tak. Dostał na dniach obywatelstwo polskie. Więcej informacji znajdziesz tutaj --> http://pzpn.pl/?inf=16216
-
Magister
Obraniak powinien ozywic nasza gre, bo ostatnio to gramy. Hmmm. Wiecie jak :lol2:
Ostatnio zmieniony 8 cze 2009, 22:04 przez Magister, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jankoś-Adi
Tylko żeby Benhaker go powołał ....bo wiecia hjak to z nim bywa , no i jeden Obraniak nie zmieni naszej piłki w Brazylie 
-
Shady
Ehhh i znowu bierzemy do naszej kadry obcokrajowca, który o Polsce i polskich korzeniach przypomniał sobie tylko i wyłącznie dlatego, że nie poradził sobie nawet w młodzieżówce Francji, nie wspominając już o jakiś szansach na grę w pierwszej reprze trójkolorowych.Magister pisze: Obraniak powinien ozywic nasze gre, bo ostatnio to gramy.
-
Haj
Obraniak rozumiem, bo ma polskie korzenie, ale np. Roger? Lubie go.. Gra świetnie.. ale kadra to kadra powinna być ehh..
Jesteśmy Hardkorami!
-
Shady
No dziadka czy kogoś tam, a dlaczego sobie o tym przypomniał to napisałem powyżej.Haj pisze: Obraniak rozumiem, bo ma polskie korzenie
-
Minister
Kurde niech te leśne dziadki z pZPNU wreszcie zrozumieją że koniec z tymi wynalazkami którzy nagle kochaja Polskę!!To już się w głowie nie mieści.Nie wiem kto na świecie ma z tego typu akcji interesy ale to powinno być zabronione!Bez przesady żeby w kadrze narodowej jakiegoś kraju grali obcokrajowcy(nie mam na myśli tutaj osób innego pochodzenia którzy urodzili sie w danym kraju i wychowali).Temat Rogera był już poruszany dosyć dawno w innym temacie i lepiej go znowu nie zaczynać:).
Shady dobrze pamiętamy polemikę z obrońcami Rogerów i innych wynalazków?:)
Shady dobrze pamiętamy polemikę z obrońcami Rogerów i innych wynalazków?:)
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Shady
Przynajmniej w jakimś temacie się zgadzamyForza_Michal pisze: Shady dobrze pamiętamy polemikę z obrońcami Rogerów i innych wynalazków?:)
-
Minister
No zgadza się,chociaż jeden temat.
Ja ogólnie nie jestem jakimś mega rasistą(można powiedzieć,że w połowie)tzn.nie w każdym przypadku.Ale akurat takich sytuacji nie toleruje i nigdy nie będę.Wolę oglądać Reprezentacje przegrywającą niż taką francuską czy niemiecka.
Ja ogólnie nie jestem jakimś mega rasistą(można powiedzieć,że w połowie)tzn.nie w każdym przypadku.Ale akurat takich sytuacji nie toleruje i nigdy nie będę.Wolę oglądać Reprezentacje przegrywającą niż taką francuską czy niemiecka.
Ostatnio zmieniony 8 cze 2009, 23:29 przez Minister, łącznie zmieniany 1 raz.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
pietrasowy
Forza_Michal to lepiej nie patrz na reprezentacje katarów i innych krajów należących do szejków, ale to raczej lekkoatleci z tego co pamietam... praktycznie armia najemników
-
Shady
Mówimy o Polsce, naszym kraju. Co w innych się dzieje to mnie nie interesuje.pietrasowy pisze: Forza_Michal to lepiej nie patrz na reprezentacje katarów i innych krajów należących do szejków, ale to raczej lekkoatleci z tego co pamietam... praktycznie armia najemników
Ostatnio zmieniony 9 cze 2009, 00:33 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dodo_IM
Leo obiecał, że z Irakiem zobaczymy drużynę której zależy, powiedział, że możemy być pewni zmiany na lepsze. Ciekawe tylko czy to wystarczy na Irak, który słaby nie jest. Do tego nasz skład też nie powala, no ale trzeba szukać alternatyw.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Nen
Dzisiaj gramy z Irakiem i nie zdziwię się jeżeli znowu zejdziemy pokonani. Morale w naszej kadrze poniżej zera, Leo obrażony na cały świat a PZPN ma wszystko w dupie. Ciężko będzie o pozytywny rezultat, a na dobry styl gry nie mamy co liczyć.
God protect me
-
Minister
http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,Boe ... omosc.html
Następny kur**a!Teraz znowu PZPN będzie się napinał i lizał nie wiadomo komu dupe żeby tylko do nas przyszedl.A na wszystko najbardziej robią nagonkę gazety,niedługo przeczytamy że Mssi ma polskie korzenie!
Następny kur**a!Teraz znowu PZPN będzie się napinał i lizał nie wiadomo komu dupe żeby tylko do nas przyszedl.A na wszystko najbardziej robią nagonkę gazety,niedługo przeczytamy że Mssi ma polskie korzenie!
Ostatnio zmieniony 9 cze 2009, 11:08 przez Minister, łącznie zmieniany 1 raz.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Jaszczu91
Co do Obraniaka to nie wiem czy słyszeliście ale pododno dostał on powołanie do reprezentacji Francji ale odmówił. Niewiem czy to prawda ale coś mi się takiego obiło o uszy. Widacznie tam miałby za dużą konkurencję.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Globus
Jeszcze jeden hitlersyn sobie o pochodzeniu przypomniał? Nie będę pisał gdzie mnie może taki "polak" pocałowaćForza_Michal pisze: http://mundial.wp.pl/kat,1728,title,Boe ... omosc.html
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Baszczu
Z jednej strony przydupas który się skapnął, że w reprezentacji Niemiec sobie za dużo nie pogra, w dodatku stawia jeszcze PZPN warunki na jakich ma być powołany... Brak pokory? Albo zna swoją wartość.
Z drugiej strony lewa obrona to nasza pięta achillesowa, mamy tam koksa Wawrzyniaka
i długo długo nic (specjalnie nie wspominam o Sewerynie Gancarczyku, bo to jest zagadka czemu nie dostaje powołań). Na pewno zawodnik ten ma sławetny "international level".
Ale jednak co za dużo to nie zdrowo. Olisadebe, Roger, Obraniak, Boenisch... bez przesady...
Z drugiej strony lewa obrona to nasza pięta achillesowa, mamy tam koksa Wawrzyniaka
Ale jednak co za dużo to nie zdrowo. Olisadebe, Roger, Obraniak, Boenisch... bez przesady...
-
Daro
Chyba nasłuchałeś się Kołtonia i Borka skoro widzisz Gancarczyka w Reprezentacji jeżeli chodzi o lewą obronę to postawił bym Piotra Brożka świetny w odbiorze dobrze gra z przodu nawet Guardiola go pochwalił po meczach z Barca.Cały sezon równa forma dziwne ze Leo wolał Komorowskiego zabrać do RPA niż Piotrka Brożka.
Ostatnio zmieniony 9 cze 2009, 13:02 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Minister
Zgadza się Brożek w tym sezonie udowodnił że potrafi grać naprawdę dobrze i na reprezentacje zasłużyl.Zasłużył dla nas większośći kibiców ale nie dla Leo który uważa siebie za pępek świata i ze wszystkimi wchodzi w konflikty!!On w działaniach przypomina mi Kasperczaka albo Kasperczak jego,że wprowadza jakiś beznadziejne ruchy kadrowe.
Fakt Obraniak odmówil gry dla Francji ale czy nie dlatego,że w Polsce ma większe szanse?Tego sie nie dowiemy.
Fakt Obraniak odmówil gry dla Francji ale czy nie dlatego,że w Polsce ma większe szanse?Tego sie nie dowiemy.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
eKubaL
- Kontakt:
SmolarekBaszczu pisze: Ale jednak co za dużo to nie zdrowo. Olisadebe, Roger, Obraniak, Boenisch... bez przesady...
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Baszczu
Szczerze powiedziawszy to nie mam zielonego pojęcia, że Kołtoń i Borek mają takie zdanie. Ligi ukraińskiej nie śledzę, ale skoro został uznany tam za najlepszego obrońcę w sezonie 2006/2007, to o czymś to świadczy. A o wyższości klubów ukraińskich nad polskimi pisać chyba nie muszę. W dodatku znakomicie bije rzuty wolne, a ja nie bardzo pamiętam kiedy ostatnio nasza reprezentacja strzeliła bramkę bezpośrednio z rzutu wolnego.Daro1988 pisze:Chyba nasłuchałeś się Kołtonia i Borka skoro widzisz Gancarczyka w Reprezentacji
-
Daro
Raz mi Gancarczyk zaimponował w mecz pucharu UEFA jego Metalist grał z Evertonem a tak po za tym jak juz dostawał ta szanse w kadrze to nic nie pokazał ale napewno warto go sprawdzic ale jak juz pisałem lewa obrona to miejsce dla drugiego z Brozków Piotrka moze Leo powoła go w sierpniu na mecz z Grecją w tedy napewno juz zagra Obraniak i bardzo dobrze a co do Boenischa to nie porownywał bym z Rogerem czy Olisadebe tamci nic nie maja wspolnego z naszym krajem a Sebastian urodził sie na slasku i tam sie wychowywał pozniej wyjechał z rodzicami do Niemiec dobrze mowi po polsku chce grac dla polski.
-
Globus
Jak wyjechał do Niemiec to niech tam zostanie.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
eKubaL
- Kontakt:
Mieszka w Niemczech Jest przegrany.Daro1988 pisze: Raz mi Gancarczyk zaimponował w mecz pucharu UEFA jego Metalist grał z Evertonem a tak po za tym jak juz dostawał ta szanse w kadrze to nic nie pokazał ale napewno warto go sprawdzic ale jak juz pisałem lewa obrona to miejsce dla drugiego z Brozków Piotrka moze Leo powoła go w sierpniu na mecz z Grecją w tedy napewno juz zagra Obraniak i bardzo dobrze a co do Boenischa to nie porownywał bym z Rogerem czy Olisadebe tamci nic nie maja wspolnego z naszym krajem a Sebastian urodził sie na slasku i tam sie wychowywał pozniej wyjechał z rodzicami do Niemiec dobrze mowi po polsku chce grac dla polski.
looooooooool
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Minister
Urodził się na Slonsku to sie może jeszcze okazać że on jest SLONZOKIEM nie Niemcem i nie Polakiem:D
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"