Mecze towarzyskie Reprezentacji

Wszystko o reprezentacjach, zarówno Polski jak i innych krajów
ODPOWIEDZ
Chuchu
Kontakt:

Odp: Mecze towarzyskie Reprezentacji

Post autor: Chuchu »

kcp_wwa pisze: i niestety dla wielu,ktorzy wieszaja psy na Benhałerze to,ze pilkarze z RPA biegali 4x szybciej od naszych, mieli technike 4x lepsza nie jest wina trenera kadry tylko ten problem zaczyna sie juz na poziomie szkolenia mlodziezy,poprzez przejscie do seniorow i braki baz treningowych najwiekszych nawet klubow w Polsce.
Zgoda, polskie szkolenie stoi na niskim poziomie i na to Beenhakker nie ma wpływu. Ja jednak mam do niego pretensje o to, że nie potrafi przyznać się do błędu, uważa się za najlepszego i najmądrzejszego. Publicznie obraża Antoniego Piechniczka i Zbigniewa Bońka, powołuje piłkarzy według jego sympatii a nie tych, którzy są w najwyższej formie. Czasem po długich namowach przez dziennikarzy powoła jakiegoś zawodnika (Brożek, Jeleń) ale nie rozumiem, co dalej w kadrze robią tacy zawodnicy jak Smolarek czy Roger :roll: Do tego ciągle broni się meczami z Portugalią i Czechami wygranymi po 2-1 i to są jego główne argumenty. Jeden świetny mecz na rok to zdecydowanie za mało panie Leo! Do tego boi się powołać zawodników z trudnym charakterem, a potem wychodzi jak na Euro, że nasi grają bez jaj bo brakuje właśnie takich graczy :x

Druga sprawa, już nie dotycząca Leo to przyznawanie obywatelstw. Roger, który spędził w Polsce 2 lata i praktycznie nie wymówi żadnego słowa zostaje reprezentantem Polski w miesiąc, a Obraniak mający polskie korzenie, wciąż powtarzający, że chce grać dla Polski dostaje obywatelstwo po 1,5 roku starań :roll: Coś tu jest nie tak...
RoB

Post autor: RoB »

Obraniak też nie mówi po polsku...
Minister

Post autor: Minister »

Chyba do gry w reprezentacji nie potrzebna jest umiejętność mówienia po polsku?Bardziej zwracam uwgę na narodowość.I dla mnie żaden Obraniak,Roger i inny wynalazek miejsca w kadrze nie mają!!
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Shady

Post autor: Shady »

Chuchu pisze: a Obraniak mający polskie korzenie, wciąż powtarzający, że chce grać dla Polski dostaje obywatelstwo po 1,5 roku starań :roll:
Ciągle powtarzający, że chce dla nas grać? Zarówno o polskich korzeniach jak i o graniu dla Polski pomyślał dopiero wtedy, gdy zobaczył, że w reprezentacji Francji nie ma możliwości gry.
Minister

Dokładnie Shady:).Ciekaw jestem co Pan Roger czy Obraniak powiedzileiby gdyby miieli szansę zaistnieć w ,,swoich'' reprezentacjach.Nawiasem mówiąc jeśli chcemy żeby Reprezentacja Polski kiedykolwiek zaistniała to potrzeba nam zawodnków z takim charakterem jak Błaszczykowski.Chłopak widać,że chce i pali się do pracy żeby podnosić swoje umiejętności.Innym wydaje się że jak zarabiają przyzwoitą kaskę to już wystarczy.A najgorsze jest to,że wielu naszych piłkarzy nie ma z kim rywalizować na pozycjach więc nie muszą się o nic martwić a co za tym idzie nie zapier*** jak należy.
a geje do obozów pracy!"
I(1)N(9)T(0)E(8)R

Post autor: I(1)N(9)T(0)E(8)R »

A skąd wiesz co innym sie wydaje? myslisz ze tylko Blaszczykowski ciężko trenuje? jestem pewny, że większosc daje z siebie 100% na treningu. Ale on ma to czego inni nie maja, talentu
Obrazek
Minister

Już nie chodzi o sam talent!Bo może komuś nie wychodzić,może ktoś mieć gorszy dzień ale zapier**alania nikt i nic nam nie może odebrać.Oczywiście  może źle to ujołem bo jeszcze kilku na listę można by było wpisać co się starają ale Kuba ma to coś że jak straci to nie soi z rękoma w kieszeni tylko wraca i stara się odebać.KAdry nie należy traktowac jako miejsca do wypromowania się.To jest obowiązek!Jeśli mi ktoś dał by zagrać z orzełkiem na piersi to bym się czuł jak w siódmym niebie!!
a geje do obozów pracy!"
Kropasz
Kontakt:

Post autor: Kropasz »

Forza_Michal pisze: Kuba ma to coś że jak straci to nie soi z rękoma w kieszeni tylko wraca i stara się odebać.
Ja bym to nazwał 'poczucie obowiązku'. Faktycznie, część naszych kopaczy olewa sobie sprawę, a zgrupowanie traktuje jak darmową wycieczkę.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
Shady

Post autor: Shady »

Kropasz pisze: a zgrupowanie traktuje jak darmową wycieczkę.
Tak jak wszyscy działacze PZPN wraz z żonami, dziećmi, ciociami, wujami, dziadkami, babciami, sponsorami, żonami sponsorów, dzieciakami sponsorów... do rana można by wymieniać.
I(1)N(9)T(0)E(8)R

Post autor: I(1)N(9)T(0)E(8)R »

Forza_Michal tak szczegolnie Krzynówek, Lewandowski, Żewłakow po stracie nie walczą :lol2: i nie gadajcie glupot, że piłkarze zrobili sobie jakąs darmową wycieczke,może niby ktoś trenuje całe życie żeby potem sobie jechac o tak o na mecz kadry i aby odegrac swoje tak :?: :!:. Piłkarze nasi zawsze mieli problem z grą w czerwcu patrz(MŚ 02,06,ME 08)  :/
Obrazek
Minister

Z Kzyniem to się chyba zapędziłeś.Nie mówie są tacu co im zależy ale nie wszystkim.Tak jak Shady napisał niektórzy traktują reprezentacje jak miejsce dzięki któremu będą mogli się wybić.Jak na początku nasz wspaniały Roger zapieprzał aż miło było popatrzeć a teraz gra jak jeden wielki samolub i marnuje to co nasza reprezentacja wybiega i wyboci żeby odzyskac piłkę.Jestem pewien,że zawodnicy z Polski pokroju Rybusa czy MAłeckiego lepiej reprezentowaliby nasze barwy.Może nie mają takiego doświadczenia,umiejętności ale nie baliby się odstawić nogi i zapierdzielali by do upadlego.Potrzeba nam chłopaków którzy za reprezentacje daliby sobie nogę uciąć.Wszyscy na to zasługujemy zaczynając od kibiców!!
a geje do obozów pracy!"
Magiq

Post autor: Magiq »

Forza_Michal pisze: Z Kzyniem to się chyba zapędziłeś.Nie mówie są tacu co im zależy ale nie wszystkim.Tak jak Shady napisał niektórzy traktują reprezentacje jak miejsce dzięki któremu będą mogli się wybić.Jak na początku nasz wspaniały Roger zapieprzał aż miło było popatrzeć a teraz gra jak jeden wielki samolub i marnuje to co nasza reprezentacja wybiega i wyboci żeby odzyskac piłkę.
A to niby Roger sie gdzies wybil?Czy ja cos przeoczylem?W ogole to dziwie sie wam ze ogladacie mecze naszej reprezentacji...nie wiem kogo oni reprezentuja ale jesli Polska pilke to ja stawiam na nia krzyzyk.ile mozna ogladac blamaze na duzych imprezach?Porazi z Rpa i Irakiem to jakas paranoja.Mamy trenera na ktorego wystarczy spojrzec i juz widac ze jest debilem...a lesne dziadki placa mu kupe kasy za prace dla Feyenordu bo dla reprezentacji nie robi nic dobrego.Dostawalismy tegie baty na MS ,na ME a w kadrze wciaz te same pyski plus 60 debiutantow z jednym meczem na koncie bo po jednym spotkaniu nikt przy zdrowych zmyslach nie powolal by ich znowu...jak juz wspominalem ja tam wole isc na piwo niz ogladac kolejna porazke nie tylko reprezentacji ale rowniez polskiej pilki.
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
Minister

Dlatego takim kibicom jak Ty można tylko dziękować.Lepiej odwrócić się tyłkiem i biadolić.A co jeśli NAsz Inter będzie miał podobną sytuacje(odpukać)też pójdziesz na piwo?Małysze są potrzebni ale na siatkówce,może tam znajdziesz lepsze wrażenia:).Wierność to podstawa!
a geje do obozów pracy!"
Magiq

Post autor: Magiq »

Forza_Michal pisze: Dlatego takim kibicom jak Ty można tylko dziękować.Lepiej odwrócić się tyłkiem i biadolić.A co jeśli NAsz Inter będzie miał podobną sytuacje(odpukać)też pójdziesz na piwo?Małysze są potrzebni ale na siatkówce,może tam znajdziesz lepsze wrażenia:).Wierność to podstawa!
Jezeli pilkarze,trener,caly pzpn robi sobie z nas kibicow jaja to ja sie na nich wypinam proste.Nie wymagam od nich zwyciestw i sukcesow tylko choc troche zaangazowania a im sie nawet biegac nie chce wiec po co mam ogladac te wypociny?Nie dostarczaja mi zadnych pozytywnych emocji wiec szkoda mojego zdrowia...
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
Messie
Kontakt:

Post autor: Messie »

moze wybralibysmy sie na mecz reprezentacji kiedys razem?:) , zawsze bylby to fajny sposob na spotkanie sie, oczywiscie w barwach Polski:)
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
Minister

Fajny pomysł.JA bym się chętnie pisał tylko tak się składa że na kadre wybieram się od kilku lat i nie mogę djechać;)
a geje do obozów pracy!"
RoB

Messie pisze: moze wybralibysmy sie na mecz reprezentacji kiedys razem?:) , zawsze bylby to fajny sposob na spotkanie sie, oczywiscie w barwach Polski:)
Nie no, jeszcze Gaszka zacząłby palić flagi i Globus by się wkurzył. :-D :P
skowi83

Post autor: skowi83 »

Pomysł jak najbardziej trafiony oby tylko organizacja się udała...
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

RoB pisze: Nie no, jeszcze Gaszka zacząłby palić flagi i Globus by się wkurzył. :-D :P
skowi83 pisze: Pomysł jak najbardziej trafiony oby tylko organizacja się udała...
dziwnie wygladaja dwa takie posty jeden pod drugim ;)
Magiq pisze:
Forza_Michal pisze: Dlatego takim kibicom jak Ty można tylko dziękować.Lepiej odwrócić się tyłkiem i biadolić.A co jeśli NAsz Inter będzie miał podobną sytuacje(odpukać)też pójdziesz na piwo?Małysze są potrzebni ale na siatkówce,może tam znajdziesz lepsze wrażenia:).Wierność to podstawa!
Jezeli pilkarze,trener,caly pzpn robi sobie z nas kibicow jaja to ja sie na nich wypinam proste.Nie wymagam od nich zwyciestw i sukcesow tylko choc troche zaangazowania a im sie nawet biegac nie chce wiec po co mam ogladac te wypociny?Nie dostarczaja mi zadnych pozytywnych emocji wiec szkoda mojego zdrowia...
wracajac do tematu- stawianie pzpn-u, trenera i pilkarzy w jednym rzedzie nie jest zdrowe,bo od dawna iskrzy miedzy tymi "formacjami". Pzpn chce zniszczyc Leo, ten sie kopie po kostkach z pilkarzami,a Ci z kolei gwiazdorza jakby zeczywiscie byli wielce waznymi postaciami swiatowej pilki. Co gorsza,nasi kopacze,a scislej spora czesc,- bo nie wszyscy oczywiscie-pokazuja gdzie maja mecze towarzyskie i uwiezcie mi, niejeden nasz pilkarz jest malo profesjonalny w podejsciu do swojego, jakby nie patrzec zawodu.
Zeby podsumowac moja wypowiedz i wczesniejsze- sytuacja jest sporo bardziej skomplikowana niz mogloby sie z wierzchu wydawac. doopoki kazdy patrzy na innego wilkiem i pod stolem prowadzi nieczyste gierki, nie ma mowy,zeby w Polsce bylo tak dobrze, jak wszyscy kibice by sobie zyczyli.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Minister

http://mundial.wp.pl/kat,1019539,title, ... omosc.html

Zapraszamy i witamy chlebem i solą kolejne wynalazki naszych kochanych portali wp.pl onetów i innych pierdół.Normalnie jak czytam takie bzdury to padaczki i ślinienia dostaje;)!!Większość naszych odkrytych pereł bierze się właśnie przez takie idiotyczne artykuły!A leśne dziadki pózniej kombinują jak tu zrobić nowy transfer do reprezentacji!!
a geje do obozów pracy!"
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

co za pomysl...  :roll:
szukaja gotowych pilkarzy po calym swiecie, zamiast dobrze przejrzec krajowy rynek... taka to juz jest polityka "skatingu" w pzpnie
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Bodzek

Post autor: Bodzek »

kcp_wwa pisze: co za pomysl...  :roll:
szukaja gotowych pilkarzy po calym swiecie, zamiast dobrze przejrzec krajowy rynek... taka to juz jest polityka "skatingu" w pzpnie
Ale musisz przyznać, że tylu piłkarzy ilu sprawdził i wyszukał Beenhakker z polskiej ligi to dawno nie było w kadrze. Ja bym się nie przejmował doniesieniami prasy, bo to jeden syf. Przykład: coroczne okienka transferowe. Inter powinien pół Europy wg gazet wykupić :P
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Przy wielu wadach Leo ma tą zaletę,że nie boi się stawiać na graczy z polskiej ligi.Jednocześnmie Holender twierdzi,że w Polsce jest mnóstwo talentów,które szybko giną z powodu beznadziejnego systemu szkolenia...Trudno nie zgodzić się z taką opinią...Jeśli nie poprawi się u nas szkolenie,to taki Błaszczykowiski trafi się raz na 3 lata.A w Polsce mamy 38 mln mieszkańców...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Nen

Post autor: Nen »

Leo nie boi się stawiać na graczy z ekstraklasy, ale pokazuje to, że ci gracze odstają głównie techniką i myśleniem na boisku od zagranicznych kolegów.
God protect me
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Akurat Roger myśleniem na boisku bije niektórych zagranicznych gwiazdorów na głowę :P Swoją drogą chętnie bym zobaczył w kadrze Macieja Iwańskiego z Legii...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
RoB

Iwański jeśli już miał grać w kadrze do w rundzie jesiennej ostatniego sezonu. Na wiosnę to już niestety w większości meczów piasek.
Poza tym dla Leo to nie jest International level, więc prędko go w reprezentacji nie zboczymy.
sopel19888

Post autor: sopel19888 »

a czemu Boguski nie grał w meczach towarzyskich? chłopak naprawdę potrafi robić grę co udowodnił w meczu ze San Marino :P
I.F.C na zawsze!!! :)
glinek

Post autor: glinek »

Boguski przecież jest kontuzjowany.
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
Minister

Z boguskiego to będziemy mieli ogromny pożytek:).FAkt że Leo nie boi sie stawiac na nowetwarze w kadrze ale z innej strony jak sie uprze na coś to nie da sobie nic powiedzieć,prosty przykład Zahorski,Łobodziński!!
a geje do obozów pracy!"
sopel19888

Post autor: sopel19888 »

Łobodziński jeszcze cos tam grał ale Zahor to nie porozumienie,tak samo jak Piszczek i Trałka bądz Pazdan. Nie wiem czy Leo dostaje jakiś hajs za to ze graja czy jak :P
I.F.C na zawsze!!! :)
ODPOWIEDZ