Szkoda Bart, że nie przeprowadzasz się trochę wcześniej do Austrii Bardzo wstępnie to póki co tylko ja i zoniek jesteśmy gotowi jechać. Dobrze, że trochę czasu jeszcze jest, żeby ktoś się jeszcze dołączył.
fubu ---> Ja mogę jechać i na Bari i na Udinese, zależy jak chcecie, dopasuję się.
Ostatnio zmieniony 10 sie 2010, 21:11 przez syn, łącznie zmieniany 1 raz.
Też jestem chętny do wyjazdu. Fajnie gdyby wypalił jeszcze przed rozpoczęciem roku akademickiego. 2ga kolejka z Udine wygląda ciekawie. Tylko loty dla mnie wyglądają mało ciekawie w tym terminie. Na 2 kolejkę już mi pasuje. Na który mecz chcecie lecieć?
Jasne że akceptuję tą listę! Najważniejsze żeby zebrała się kilkuosobowa ekipa i żeby się nie posypała przed wyjazdem. Ja nie mam niestety dostępu internetu zbytnio, może ktoś sprawdzić czy na 100% będą te loty o których pisał zoniek i szczegóły o nich?
Siema, jestem już na forum od 3 lat, mało się udzielam z powodu pracy w delegacji ale również byłbym chętny wraz z dziewczyną na wyjazd na mecz z Bari, nie jestem członkiem fanklubu, jest to jakiś problem w związku z wyjazdem ??
Ja też nie jestem w żadnym fanklubie, to nie musi być przecież jakiś oficjalny, zorganizowany wyjazd. Niech się tylko znajdzie kilka pewnych osób, które na 100% będą mogły i chciały jechać, żeby się umówić, co gdzie i jak.
Panowie i Panie, pora zacząć się ogarniać chociaż by w podstawowym zakresie...
Skąd, lecimy, kiedy i o której...
Mi osobiście jest jest całkowicie obojętne, w najgorszym wypadku zgodzę się nawet na Gdańsk.
Edit:
Z Syn'em jesteśmy zgodni:
Wyjazd najchętniej 20.09 powrót 24-25.09
Być na miejscu 22ego i zapieprzać wszędzie nie sztuka, czas na zabawę, zwiedzanie i pizze również jest ważny.
Niedługo wstawię loty "z i do" jakie znalazłem.
DO MEDIOLANU LECIMY:
[glow=red,2,300]WIZZAIR[/glow]
A)
20.09.10 Warszawa (ewentualnie kto chce 22.09.10 te same koszta)
klasa taryf: Web
lot: W6 435
odlot: WAW 06:00
przylot: BGY 08:05
1 dorosły : 89 PLN
Ja lece z dziewczyna, mieszkam niedaleko Opola i najwygodniej byłoby mi wylecieć z wrocławia, do poznania tez spokojnie dojade. A jak z noclegiem macie jakies miejsce sprecyzowane??? Ile bedzie kosztowac doba ??
Ostatnio zmieniony 20 sie 2010, 14:41 przez Hopek_KLB, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie, proponuje zainteresowanym czytać temat i go uważnie przeglądać. Bart podał już stronę - www.booking.com i "preferowane" hotele, a raczej poprostu sprawdzone. Możecie wybrać inny - Hotel Brasil ma przede wszystkim dobrą cene, warunki nie są najgorze, położenie ujdzie, a jeśli chodzi o "Margherite" to położenie naprawdę świetne - zaraz przy samym dworcu i przy stacji metra. Cena - trzeba szukać jak wygląda w danym dniu, nam się na meczu z Chelsea udało znaleźć okazje i przekimaliśmy w lepszych warunkach niż w Brasil praktycznie za te same pieniądze. Jeszcze jedna wskazówka (mimo, że teraz jest dużo cieplej niż w lutym) raczej polacem dołożyć te kolejne 30euro na nocleg, wyspać się jak człowiek i ruszyć na powrotny samolot niż szwędać się po mieście, bo z czasem i narastającym zmęczeniem robi się to irytujące, pzdr i - udanego wyjazdu
Samym biletem to bym się nie przejmował, gorzej znaleźć hotel za rozsądne pieniądze albo ja po prostu słabo szukam.
Fubu jak będzie taniej to ja się piszę oczywiście.
Jak by nie było to czas już powoli rezerwować bilety lotnicze.
ja bym sie z miłą chęcią wybrał bo aktualnie jestem w Holadnii
ale nie mam pojęcia co i jak?
ponoć trzeba mieć jakąś kartę kibica czy coś ?
wie ktoś może jak załatwić bilet na ten mecz ?
karte kibica mozna załatwic na stadionie albo przez nata koszt miedzy 6 a 10 euro z karta kuisz bilet prawie w każdej wiekszej trafice,gdzie dokładnie w NL jesteś?
jestem w Hadze
a wiesz może gdzie dokładnie przez internet można załatwić taką kartę ?
i gdzie dokładniej można załatwić sobie taki bilet ?
a może wiesz mniej więcej jaki to jest koszt ?
siema juz z toba pisałem na ten temat na FT a wieć
kety kibuca można zrobic w siedzibie klubu lub przez internet koszt od 6euro z tej stronki http://www.fctwente.nl/wedstrijden/kaarten/clubcards/
koszt biletu miedzy 50 a 100 euro,jełśi sie ktoś wybiera to niech się pospieszy bo na kartę kibica czeka sie minimum2 /3 tygodnie
a wiesz może czy jest jakakolwiek szansa na to aby zasiąść na sektorze fanów Interu ?
bo jakoś nie widzi mi sie kibicowanie w koszulce i szaliku Interu w sektorze dla Twente
Heya! no własnie ja też chce wybrać się na mecz Twente vs Inter, ale dowiedziałem się, że aby wejść na stadion niezbędna jest karta kibica Twente. Z tego co mówisz...na kartę czeka się 2, 3 tygodnie...jednak nie wiem, czy to nie przekreśla naszych szans, a to dlatego, że sprzedaż biletow zaczyna się w ten poniedziałek i po rozmowie z jednym z holendrów dowiedziałem się, że podobno w jeden dzień wszystkie bilety pójdą jak bułeczki. A ze stronki Interu, nie da rady załapac sie na bilet...żeby wejść z naszymi ?
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
Przejrzałem loty jakie znaleźliście i opcja a) i b) są w porządku. Tak jak pisał Michasiek, powinniśmy chyba już w tym tygodniu rezerwować bilety i noclegi, zostały tylko 3 tygodnie. Na stronie http://www.hostelsclub.com sa tansze noclegi. Pokój wieloosobowy to niegłupi pomysł, taniej i klimatyczniej