Nie wiem czy mnie pamiętacie/kojarzycie z poprzednich sezonów - nazywam się Mateusz Mazzini i swego czasu pisywałem felietony na stronie fcinter.pl. Piszę do Was wszystkich, dlatego że mam wielką prośbę - prośbę o poparcie. Na co dzień studiuję Stosunki Międzynarodowe i obecnie biorę udział w konkursie który może dać mi miesięczny staż w Parlamencie Europejskim, w dodatku płatny. Nie trzeba nikomu chyba mówić jak cenne byłoby to doświadczenie dla mnie. Ze swojej strony zrobiłem wszystko co mogłem -przeszedłem test, napisałem esej. W tej chwili - wiem że to żałosne i świadczy tylko o braku profesjonalizmu organizatorów - o zwycięstwie decyduje głosowanie na fb. Kto ma więcej - wygrywa.
Nie pisałbym do Was wszystkich, gdyby to była kwestia jakiegoś lajkowania czy pierdołowatych reklam. To jest duża szansa, poważny konkurs, dlatego proszę o wszelką możliwą pomoc. Liczy się dla mnie każdy głos - jeśli chcecie mnie poprzeć, jedyne co trzeba zrobić to wejść na stronę (ze swojego profilu na fb)
https://apps.facebook.com/eurostaz/
znaleźć moje imię i nazwisko - Mateusz Mazzini, woj. dolnośląskie - strona 9 nr 86, kliknąć głosuj i zrobione!
Wiem, że konkurs jest organizowany przez Platformę Obywatelską i to może Wam przeszkadzać, aczkolwiek ja nie mam nic wspólnego z tą partią, moje stypendium byłoby opłacane z budżetu Unii a nie partii a staż wyłącznie techniczno-merytoryczny, nie polityczny. Jeśli chcecie pomóc Interiście - proszę, głosujcie!
Z góry dziękuję za wszystko!
Mateo