No więc, gdy zobaczyłem koszulke Bodzia, którą dostał od swojej panienki to tak mu teraz zazdroszcze ze nie wiem. Wiec ten temat jest po to,aby dawac projekty na ta koszulke no i potrzebna osoba, ktora by sie za to wziela, niestety ja niemoge gdyz nie mam konta itp.
Więc kto coś wymyśli niech wrzuca może cos z tego wyjdzie
JUVENTINO PEZZO DI MERDA !!!
Koszulki Anti Juve-projekt
-
Koszulki Anti Juve-projekt
Against Modern Football
-
- Kontakt:
Odp: Koszulki Anti Juve-projekt
Nie popieram takiej akcji. Jeśli chcesz taką koszulkę to poszukaj gdzieś na aukcjach, albo zaprojektuj sobie i zamów np. na http://koszulkowyswiat.pl/ .
Mnie osobiście takie coś nie bawi i jeśli nie miałbym co robić z pieniędzmi to bym wolał sobie odłożyć bądź kupić jakąś koszulkę Interu.
Mnie osobiście takie coś nie bawi i jeśli nie miałbym co robić z pieniędzmi to bym wolał sobie odłożyć bądź kupić jakąś koszulkę Interu.
Zróbcie projekt, zorganizujcie całą resztę, a ja sobie zamówiękjuska pisze: no i potrzebna osoba, ktora by sie za to wziela, niestety ja niemoge gdyz nie mam konta itp.
Ostatnio zmieniony 14 sty 2008, 01:00 przez Gaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
// >> www.FcInter.pl << //
-
Jak ktoś chcę to niech sobie robi/kupuje, ale nie róbmy takiej żenady na forum.
-
- Kontakt:
Taak, i jeszcze nas oskarza o "terroryzm"..
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Koszulka Bodzia jest ewenementem i nie próbujmy jej w żaden sposób podrabiać,bo Bodzio jest tylko jeden i prezenty od jego dziewczyny są też tylko jedne Jak będziemy chcieli takie koszulki to zagadamy z nim i zamówimy sobie... I to tyle, co mam na ten temat do powiedzenia... Bo Bodzio jest tylko jeden
"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
To nie jest koszulka tylko bokserki:) to z napisem AntiJuve 100% i sikającym chłopcem na herb Juventusu. Gdyby nie moja dziewczyna to pewnie bym takich nie miał, no ale mam i są świetne:) Koszulke też mam ale AntiMilan, została kupiona na EBay, razem z Pio mamy takie same.
P.S. Taka akcja wg mnie powinna być indywidualna lub nie poruszana na forum strony fcinter.pl tylko antijuve.pl
P.S. Taka akcja wg mnie powinna być indywidualna lub nie poruszana na forum strony fcinter.pl tylko antijuve.pl
Ostatnio zmieniony 14 sty 2008, 12:25 przez BoDzIo, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
- Kontakt:
Heh tak właśnie rozkminiam o jaką koszulkę chodzi ,skoro zapodałeś tylko fotkę bokserekBoDzIo pisze: To nie jest koszulka tylko bokserki:)
Podobnie jak Gaszka nie popieram tej akcji...Lepiej skupić się na kibicowaniu Interowi ,a nie na najeżdżaniu na innych.Takie zachowanie to zwykła napinka ,którą można porównać do słynnego transparentu Ambrosiniego
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...