Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie
-
Minister
Odp: Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie
Piękna sprawa z tymi oprawami Legii.Jeżeli do pierwszej można się przyczepić o niedokładną kartoniadę reszta jest w porządku.Mógłby mi ktoś wyjaśnić co predstawia folia na 3 oprawie bo za Chiny nie mogę rozkminić.Miałem okazję być tydzień temu na Legii przy okazji meczu z Lechią i już wiem dlaczego wtedy nie ujrzałem oprawy 
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Faflik
Z tego co widzę jest tam Żyleta i i ten ptaszek Ado Den HaagMinister pisze: Mógłby mi ktoś wyjaśnić co predstawia folia na 3 oprawie bo za Chiny nie mogę rozkminić.![]()
http://img04.allegroimg.pl/photos/orygi ... 1251359185
Coś takiego tam jest
Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 14:30 przez Faflik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ardiano88
Na 3 oprawie widać Żyletkę oraz wplecionego w nią Bociana, symbol FC Den Haag.
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
-
Zzzz

"Czy niebios natchnienie, czy piekieł płomienie, Wszystkie te dusze na Twoje skinienie"

-
Minister
No i znalazła się flaga Legii Visitors,którą stracili kilka dni temu
Oprawy Widzewa MIAZGA!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Gaszka
- Kontakt:
Wczoraj na Curva Nord obok kibiców Interu zasiedli także fani Liverpoolu, którzy zatrzymali się przejazdem w Mediolanie przed dzisiejszym meczem z Napoli. Oprócz powyższego napisu można było także zauważyć w tv przed meczem przynajmniej jedną flagę LFC na Curva Nord.
// >> www.FcInter.pl << //
-
IlCapitano
http://www.boys-san.it/STAGIONE%202010- ... TENHAM.htm
Tutaj jest kilka zdjęć tych flag Liverpoolu.
Tutaj jest kilka zdjęć tych flag Liverpoolu.
-
pabloos6
- Kontakt:
Flagi Liverpoolu to nie nowość na CN, pamiętam w 2007 było ich pełno , przed finałem LM w Stambule Liverpool-Milan. Mam nawet jedno zdjęcie z takową :P

-
mafiozo
- Kontakt:
Nasi rywale zza miedzy trochę poszaleli w Madrycie - http://www.youtube.com/watch?v=CGc_CMlk ... r_embedded
-
GULI
wczoraj kibice Lecha kolejny raz pokazali klase zagłuszyli kompletnie tych piknikowskich angoli...
szkoda ze wynik meczu nie zalezy od kibiców bo na trybunach mu Polacy jestesmy bezkonkurencyjni..
http://www.youtube.com/watch?v=bBhYYU0UVmY
szkoda ze wynik meczu nie zalezy od kibiców bo na trybunach mu Polacy jestesmy bezkonkurencyjni..
http://www.youtube.com/watch?v=bBhYYU0UVmY

-
Minister
Guli
tam za bardzo nie ma czego zagłuszać,oni się zbierają jedynie na jakieś pojedyncze przyśpiewki i za chwilę dalej wpieprzają kiełbaski
Dlatego wielu Polaków podczas losowania liczyło na bardziej bałkańskie rejony 
Ale fakt,że nie mamy sobie równych!
tam za bardzo nie ma czego zagłuszać,oni się zbierają jedynie na jakieś pojedyncze przyśpiewki i za chwilę dalej wpieprzają kiełbaski
Ale fakt,że nie mamy sobie równych!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Mora
- Kontakt:
Oprawa kibiców Lecha w trakcie meczu z Wisłą.Trzeba przyznać,że jakość pozostawia nieco do życzenia,napis "ZAPIERDALAĆ" ułożony na parterze dolnej trybuny nieczytelny,mogliby go umieścić na płótnie,a nie kombinować ze sreberkami...

Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Zzzz
pomijajac juz fakt ze podobne haslo wykorzystali wczesniej kibice Gornika Zabrze, zakladajac swoim pilkarzom na treningu koszulki z tekstem: "Nie wystarczy tylko biegać, lub trochę się starać. Z naszym herbem na sercu trzeba zapier*****!"
Bylo o tym glosno swego czasu

A zostajac przy temacie Lecha to w sobote, w Poznaniu odbyl sie zlot juvepoland na ktorym 3 flagi jpc zmieniaja wlascicieli 8)
Bylo o tym glosno swego czasu

A zostajac przy temacie Lecha to w sobote, w Poznaniu odbyl sie zlot juvepoland na ktorym 3 flagi jpc zmieniaja wlascicieli 8)
-
Darek
A właśnie czytam w necie że głupota juvelucka i jego kumpli zemściła się i wróciła do niego z potrójną siłą 

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Dzonyy
Gdzie wyczytałeśDarek pisze: A właśnie czytam w necie że głupota juvelucka i jego kumpli zemściła się i wróciła do niego z potrójną siłą![]()
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
zzz_v1
Przepraszam, ale mnie i wielu innych tam nie było. Ja poczekam aż cokolwiek sensownego/konkretnego napiszą na necie.Darek pisze: jego kumpli
Ostatnio zmieniony 2 lis 2010, 17:43 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
IlCapitano
Dajcie jakieś dokładniejsze info o tych flagach.
-
Darek
Chodziło mi o tych kumpli którzy brali udział w krojeniu flagi FDP i robili z siebie bohaterów, i tych pozostałych, którzy się tym tak jarali po necie.zozol pisze:Przepraszam, ale mnie i wielu innych tam nie było. Ja poczekam aż cokolwiek sensownego/konkretnego napiszą na necie.Darek pisze: jego kumpli

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
-
zzz_v1
Jarał się cały polsko-włoski internet, ale sami wykonawcy z Abdulem na czele, nie powiedzieli o tym nic, nawet na ostatnim zlocie, po za tym, że zakosili i przywieźli ze sobą (przynajmniej - dopiero jak został zapytany). Internet sam to zjarał i zrobił z pewnej trójki bohaterów, a najbardziej to chyba milaniści o tym gadali.Darek pisze: Chodziło mi o tych kumpli którzy brali udział w krojeniu flagi FDP i robili z siebie bohaterów, i tych pozostałych, którzy się tym tak jarali po necie.
A, że zjechałeś juvelucka... sorry, nie trafione, z tego co wiem, to nie on tę flagę kroił.
Zresztą kij z tym, jak flagi zakoszone rzeczywiście będą to kaplica i wstyd, do czasu aż komuś innemu nie zakoszą.
Ostatnio zmieniony 2 lis 2010, 18:19 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Darek
Ale całym sercem tą akcję popierał.

-
RoB
z ich forum o flagach:
temat o spotkaniu w Poznaniu mają zamknięty.Wkrótce podamy oficjalne stanowisko w tej sprawie.
-
zzz_v1
...i brał też pod uwagę to, że nam też mogą kiedyś zakosić i na pewno nie traktuje tego jako jakiś ewenement w świecie kibiców jak to tutaj było. Zresztą po tym co było to można było się spodziewać, że kto inny spróbuje.Darek pisze: Ale całym sercem tą akcję popierał.
-
Darek
To był ewenement bo jako pierwszy fanclub zagranicznej drużyn skroiliście chłopaka z innego fanclubu sprowadzając kibicowanie zagranicznym drużynom na nowe, chyba gorsze tory. Ciekawe czy kibice Lecha weszli do knajpy, czy czaili się w zaułkach i łapali chłopaków pojedynczo wracających do domu (jak to mają w zwyczaju ludzie z JP). 

-
zzz_v1
Aha, czyli jednak wielu wyszło sprzed komputerów i zauważyło, że kibicowanie to nie tylko internet czy knajpa, a że mogą mu coś zabrać...Darek pisze: To był ewenement bo jako pierwszy fanclub zagranicznej drużyn skroiliście chłopaka z innego fanclubu sprowadzając kibicowanie zagranicznym drużynom na nowe, chyba gorsze tory.
...zwłaszcza jak się oddaje flagę dzieciakowi do domu.Darek pisze: Ciekawe czy kibice Lecha weszli do knajpy, czy czaili się w zaułkach i łapali chłopaków pojedynczo wracających do domu (jak to mają w zwyczaju ludzie z JP).
Nie, nie jestem jakimś tam kibolem, ale po tych kilkunastu meczach w Rzeszowie na Stali Resovii i okolicach widziałem jak znikają szaliki, koszulki itp i widziałem też znikające szaliki Juventusu (i Milanu, Barcy itp...). Musieliście długo przed tymi komputerami siedzieć skoro tego nie widzieliście.
Ostatnio zmieniony 2 lis 2010, 18:42 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
RoB
Biorąc pod uwagę zbliżający się mecz Lecha z Juventusem i zgodę tego drugiego z Legią to bujanie się z flagami po Poznaniu nie było najlepszym pomysłem.
Z drugiej strony krojenie z flag fc zagranicznego klubu to też nie powód do chwały.
Z drugiej strony krojenie z flag fc zagranicznego klubu to też nie powód do chwały.
-
Globus
Co Ty człowieku o Nas wiesz? Kolesi z Legii którzy stracili ostatnio flagę na rzecz Widzewa też być ich nazwał dzieciakami tylko dlatego, że ją stracili? Heh...
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
zzz_v1
Zarówno tu jak i tam twierdzą, że dzieciak, więc...Globus pisze: Co Ty człowieku o Nas wiesz? Kolesi z Legii którzy stracili ostatnio flagę na rzecz Widzewa też być ich nazwał dzieciakami tylko dlatego, że ją stracili? Heh...
No i to jest chyba właściwy powód by kogoś za coś zjechać...RoB pisze: Biorąc pod uwagę zbliżający się mecz Lecha z Juventusem i zgodę tego drugiego z Legią to bujanie się z flagami po Poznaniu nie było najlepszym pomysłem.
Zresztą jak ktoś, gdzieś w necie napisał, że flag podobno nie ma to pomyślałem, właśnie o Lechu.
Ostatnio zmieniony 2 lis 2010, 18:57 przez zzz_v1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GULI
-
Messie
- Kontakt:
Info potwierdzone na oficjalnej FC Juventusu.
"Informujemy, że w trakcie sobotniego spotkania w Poznaniu (30 listopada) przy okazji meczu Milan-Juventus straciliśmy nasze dwie flagi ("Noi Siamo | Juventus | JuvePoland" oraz "JuvePoland Club"). Około godziny 18:00 do lokalu wtargnęła grupa 10-15 kibiców Lecha Poznań. Ich celem były flagi, które już wisiały na ścianach. W pubie było wtedy sześć osób, w tym jedna dziewczyna. Mimo krótkotrwałego oporu i wymiany kilku ciosów, flag nie udało się uratować.
Według naszych potwierdzonych informacji akcja była planowana już od jakiegoś czasu."
"Informujemy, że w trakcie sobotniego spotkania w Poznaniu (30 listopada) przy okazji meczu Milan-Juventus straciliśmy nasze dwie flagi ("Noi Siamo | Juventus | JuvePoland" oraz "JuvePoland Club"). Około godziny 18:00 do lokalu wtargnęła grupa 10-15 kibiców Lecha Poznań. Ich celem były flagi, które już wisiały na ścianach. W pubie było wtedy sześć osób, w tym jedna dziewczyna. Mimo krótkotrwałego oporu i wymiany kilku ciosów, flag nie udało się uratować.
Według naszych potwierdzonych informacji akcja była planowana już od jakiegoś czasu."
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
-
BoDzIo
"wymianie ciosów"...
To nie był zlot kolekcjonerów kości słoniowej:D Już widzę tą wymianę ciosów.
To nie był zlot kolekcjonerów kości słoniowej:D Już widzę tą wymianę ciosów.
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!