Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
InterNH

Odp: Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie

Post autor: InterNH »

Jak to jest.. Czy UPR startuje osobno i Nowa Prawica też?
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
Minister

Post autor: Minister »

Niedługo powinniśmy się przekonać :)
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Messie
Kontakt:

Post autor: Messie »

!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
Globus

Post autor: Globus »

http://www.youtube.com/watch?v=KHicuJ7CBi4

Dla tych którzy jeszcze nie widzieli. Meczyk Donalda z dzieciakami na Agrykoli
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
InterNH

Post autor: InterNH »

Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
Novicjusz

Post autor: Novicjusz »

Dobry filmik, nie mogłem się powstrzymać i nie wrzucić go typowi ode mnie z pracy, który jest dumnym członkiem młodzieżówki po.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Oto film pt. "KIBOL", który jest do kupienia wraz z najnowszą Gazetą Polską, cena - 6,90:

http://www.wykop.pl/link/796973/kibol-2 ... miarowski/
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Paru

Post autor: Paru »

Polecam ten film wszystkim, którzy twierdzą, że pan pŁemieŁ właściwie sprawuje władzę ;)
Globus

http://www.youtube.com/watch?v=xdMX6ANA0hg#

Polecam szczególnie od 9.20 :)

Obrazek
Kielben

Post autor: Kielben »

Pogoń Szczecin <3
ulubiona polska drużyna moja!
Filmik kozacki, pokazali jak liczną grupą można nawet na mecz towarzyski pojechać i jak pokibicować!
Obrazek
Nikt INTERU nie pokona, ani Juve , ani Roma :D
GULI

Post autor: GULI »

wszystko ładnie pieknie na stadionie ale to co jest w samej końcówce mogliby sobie odpuścić
Obrazek
Mora
Kontakt:

Wiadomo ile osób z Pogoni i Legii było na tym meczu :?:
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
Berki

Post autor: Berki »

określili się na 7 stów.
Serpente

Post autor: Serpente »

Na prezentacji Piattiego w Valencii

Obrazek
Obrazek
Minister

Post autor: Minister »

Europosłowie z Brukseli swego czasu uregulowali, że ogórki muszą być proste, ślimak jest rybą, a marchew owocem. Jak się okazuje, europosłom nadal mało. Teraz postanowili mocniej zaingerować w sport. Pojawił się pomysł, by zamiast godła na koszulkach reprezentacji, których kraje należą do UE, znalazła się... flaga Unii.
O sprawie, która z pewnością zbulwersuje wielu kibiców, napisał brytyjski "The Telegraph". Na pomysł wpadł europoseł Santiago Fisas Ayxela. Jego idea cieszy się sporym poparciem innych członków Parlamentu Europejskiego, a także Komisji Kultury i Sportu w Parlamencie Europejskim.

Brytyjski dziennik obawia się, że brytyjscy piłkarze, rugbyści, krykieciści, czy uczestniczy igrzysk olimpijskich będą zmuszeni startować pod flagą Unii Europejskiej.

Wkrótce w Brukseli ma dojść do dyskusji na temat tej propozycji. Jeśli pomysł zostanie zaakceptowany, reprezentanci wszystkich państw Unii, w tym również oczywiście reprezentanci Polski, będą startować z flagą Unii Europejskiej, która wyprze z koszulek godła narodowe.

Traktat Lizboński gwarantuje, że przepisy UE są nadrzędne nad przepisami poszczególnych państw. Traktat gwarantuje Komisji Europejskiej wpływanie na kwestie związane m. in. ze sportem.

Sprawa już odbiła się szerokim echem na Wyspach Brytyjskich.

- Imprezy sportowe mają większy potencjał do zjednoczenia zwykłych Europejczyków niż wszystkie traktaty, dyrektywy i rozporządzenia razem wzięte - przekonuje irlandzka socjalistka Nessa Childers.

W zupełnie innym tonie wypowiada się eurodepudowana Emma McClarkin. - Sport zajmuje szczególne miejsce w Wielkiej Brytanii. Nasze narodowe drużyny tworzą istotną część naszej tożsamości. Unia Europejska nie powinna ingerować w symbole noszone na koszulkach zespołów narodowych. Ten pomysł jest jedynie przykładem próżności UE.

- Unia nie może nakładać sztucznie tożsamości europejskiej, zmuszając naszych sportowców do zakładania koszulki z jej symbolem. Wyobrażacie sobie Wayne'a Rooneya czy Jessicę Ennis wychodzącą na arenę zmagań sportowych z flagą Unii? To jest po prostu głupie.

Flaga Unii Europejskiej zamiast Orła Białego? Ten pomysł jest bardzo kontrowersyjny i wzbudzający spore emocje. Istnieje prawdopodobieństwo, że wkrótce się urzeczywistni...

Źródło wp.pl (tak wiem, g...a nie źródło)

Unia ponad wszystko!
http://www.reggaenet.pl/forum/file/7/file=15287
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Zzzz

Post autor: Zzzz »

Obrazek
Mora
Kontakt:

Widzę,że dawno nic się nie działo w tym temacie :P Ech, ten sezon ogórkowy...Oprawa Wisły przed meczem z Litexem Łowecz w eliminacjach LM:

Obrazek
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
Serpente

http://www.youtube.com/watch?v=MM6kALCe ... re=related

Nie wiedziałem gdzie to wkleić. Co za żenada...
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Nerazurro_ pisze: http://www.youtube.com/watch?v=MM6kALCe ... re=related

Nie wiedziałem gdzie to wkleić. Co za żenada...
Buractwo(Napisałbym wymowniej ale obawiam się kolejnego bana za obrazę żółtej nacji :lol:) Nie wszyscy są tacy zajefajni i kulturalni kibice Interu :)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Globus

Buractwo? Nie wiem co za idiota by się tam pchał w takiej koszulce. Dobrze mu zrobili... na przyszłość się nauczy.

Obrazek
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

A co, mieli go pogłaskać po głowie i słit focie sobie z nim zrobić?
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Globus pisze: Buractwo? Nie wiem co za idiota by się tam pchał w takiej koszulce. Dobrze mu zrobili... na przyszłość się nauczy.
No tak. Czyli mam rozumieć że jak spotkam kibica innej drużyny to najlepiej mu wpierdolić? Na przyszłość się nauczy idiota.
Il Capitano pisze: A co, mieli go pogłaskać po głowie i słit focie sobie z nim zrobić?
Nie a skąd najlepiej wpierdol od razu!

Ciekaw jestem czy taka sama byłaby Wasza reakcja gdyby na miejscu tego kibica znalazł się kibic Interu?
Rozumiem że tak. Jak również każdy inny.
p.s. czekam na dobre duszki i proszę o łagodny wymiar kary  :lol:  :ban:
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Hanys

Post autor: Hanys »

a dzisiaj pokazało się totalne buractwo z Bytomia ! wracam se do domu z drógiego soiedla oddalonego o około 500 m od mojego domu z ręką w gipsie( kto był na zlocie ten widział) i podbija do mnie 14 typa i pyta sie za kim jestem! odpowiadając że neutral bo na mecze jużnie chodze dostałem wpierdol. nie wiem jak u was sie na to mówi ale u nas nazywa si etakich ludzi cul..i bez honoru (przepraszam za przekleństwo). tak że zawsze uważałem polonistów za tępe strzały ale to już przegięcie. Ponoc po przegranym meczu z Wartą nawe dziewczyny bili w tym moją kumpele! ale to już nie jest pewne że to poloniści
dzielik

Post autor: dzielik »

Dzisiaj na meczu Polonia -Piast w II polowie dwoch policjantow zawija chlopaka z trybun za napis na koszulce "Donald matole twoj rzad obala kibole". Nie poszlo im to latwo bo trochę im stawiał oporu, a chwile później podbieglo parę osob do niego, troche przepychanek i bluzgów miało miejsce. W koncu jednak im sie udaje, na co mlyn wychodzi ze stadionu na parę minut. Pod koroną stadionu dochodzi do krótkiego starcia z ochroną, po rozpyleniu gazu chłopaki, którzy rozrabiali wycofują się, a reszta mlynu wraca na trybuny i konynuujemy doping, wczesniej oczywiście pozdrawiając Donalda.

Co do sytuacji hanysa, to wiadomo, ze zawsze znajda sie debile, ktorzy pod przykrywka kibicowania jakiemus klubowi chcą się wyżyć i spuścić komuś lanie. Tym smutniejsze jest to, ze nie mialeś za bardzo jak się bronić (gips i duza przewaga liczebna tamtych). Takie coś nie powinno mieć miejsca, no ale realnia sa jakie są, pozostaje mi tylko współczuć. Pozdro.
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

master_snake pisze:
Globus pisze: Buractwo? Nie wiem co za idiota by się tam pchał w takiej koszulce. Dobrze mu zrobili... na przyszłość się nauczy.
No tak. Czyli mam rozumieć że jak spotkam kibica innej drużyny to najlepiej mu wpierdolić? Na przyszłość się nauczy idiota.
Il Capitano pisze: A co, mieli go pogłaskać po głowie i słit focie sobie z nim zrobić?
Nie a skąd najlepiej wpierdol od razu!
To ja Ci polecam, udaj się w koszulce Interu na trening Juventusu. Na pewno Cię przyjmą pokojowo. Tak na wszelki wypadek zamów sobie jednak wizytę u chirurga szczękowego.

Żeby była jasność, ja tego nie pochwalam i Globus pewnie też, ale takie są realia. Jak idziesz w barwach i spotykasz kibiców rywala to musisz się liczyć z tym, że dostaniesz oklep. A przyłażenie na trening Interu w koszulce Milanu to już w ogóle masochizm i paranoja.
master_snake pisze: Ciekaw jestem czy taka sama byłaby Wasza reakcja gdyby na miejscu tego kibica znalazł się kibic Interu?
Rozumiem że tak. Jak również każdy inny.
A to nie ma nic do rzeczy. Jak lubi dostać po ryju to cóż...
Serpente

No ale bez przesady,to są Chinole które pewnie nie wiedziały istnieniu Interu przed Mourinho także ten...poza tym komicznie to wygląda,aparaty,hamburgery,frytki,a tu kolesia leją po pysku i nawet ci policjanci nie mogą nic wskórać,parodia... Ściągnięcie koszulki lub jakieś wyzwiska zupełnie by wystarczyły ale nie lanie po pysku,damn !
Obrazek
Seba

Post autor: Seba »

Bez komentarza. Najlepiej od razu go zamordować...

Prawdziwy kibic nie zwróciłby na niego uwagi, lub ewentualnie powiedziałby coś uszczypliwego. Tylko właśnie "buraki" zachowują się w taki sposób. Dlaczego kibic Barcy, który poszedł na Santiago Bernabeu i bezczelnie zaczął śpiewać hymn Barcelony, grając przy tym na bębnach nie został nawet dotknięty ? Po prostu kibice Realu zachowali się z klasą. Jak widać można zachować się jak cywilizowani ludzie. Osobiście nie wyobrażam sobie, abym mógł kogoś pobić, namawiać kogoś do bójki itp. z powodu koszulki.
Obrazek
Hanys

Post autor: Hanys »

Dzielik jak coś ja nie mówe że tylko kibice polonii są tacy bo kibice cidrów też tacy są dlatego już na mecze nie chodze bo nie mają honoru! jednak u nas sie bardzo źle dzieje! chciałbym kiedyś być na meczu nie martwiąc się o niczyje zdroweie chybaże sam wcześniej bym się dowiedział ż mam się bić np 10 na 10 ale sory bardzo 14 na 1 to już duża przesada!
RoB

Post autor: RoB »

and1
Kontakt:

Post autor: and1 »

O Jezu jak oni śmieli ? Kto im dał prawo do aresztowania ? To przecież jest jakiś skandal ! Od kiedy to Policja może aresztować zwykłego szarego obywatela, który co niedziela chodzi do kościoła ? Widać na tym filmie właśnie tych "kibiców" ...zero tolerancji, powinni ich pałować całą noc, może by trochu rozumu wpadło im do głów...

"Szkoda na was kul" pięknie powiedziane, a plebs się domaga nr. odzak itp. itd., ale jak krzyczą "JP", czy "Zero ambicji wstąp do Policji" to jest cacy ;) Hipokryci.
Ostatnio zmieniony 6 sie 2011, 12:10 przez and1, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
ODPOWIEDZ