Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
Minister

Odp: Polska,Włochy,cały Świat- sprawy kibicowskie

Post autor: Minister »

A Ty and1 się naćpałeś czegoś? Czy Ci już gazety mózg zlasowały?
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
RoB

Post autor: RoB »

To pewnie jego bohaterzy. "Szkoda na was kul.." i ucieczka przed kamerą. Swoich mord się nawet wstydzą..
ardiano88

Post autor: ardiano88 »

and1 pisze: O Jezu jak oni śmieli ? Kto im dał prawo do aresztowania ? To przecież jest jakiś skandal ! Od kiedy to Policja może aresztować zwykłego szarego obywatela, który co niedziela chodzi do kościoła ? Widać na tym filmie właśnie tych "kibiców" ...zero tolerancji, powinni ich pałować całą noc, może by trochu rozumu wpadło im do głów...

"Szkoda na was kul" pięknie powiedziane, a plebs się domaga nr. odzak itp. itd., ale jak krzyczą "JP", czy "Zero ambicji wstąp do Policji" to jest cacy ;) Hipokryci.
Za ten wpis należy Ci się porządny plaskacz na ryj. Nie odmulający, bo to nie pomoże, ale taki zwykły, ludzki, wynikający tylko i wyłącznie z twojej głupoty.
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
Klinsi64

Post autor: Klinsi64 »

jak ktoś ma odmienne zdanie w tym temacie to zaraz plaskacz na ryj albo nazywanie sympatykiem
GW,TVN czy PO...kojarzy mi się to z pewną stacją radiową z Torunia :)
Minister

Jak ktoś pisze takie głupoty to plaskacz na ryj nie wystarczy !Najpierw niech się baran dowie o co chodzi, a potem pieprzy podobne głupoty.
a geje do obozów pracy!"
InterNH

Post autor: InterNH »

and1 Grubo masz wyprany mózg.Ja na tym filmiku nie widzę nikogo w koszulce JP, a widze w koszulkach upamiętniających powstanie.Poza tym jeżeli jest przepis, że ma pokazać blachę to oni mają pełne prawo się tego domagać faszysto.

Tak w ogóle gośc, który dostał tego lepca od Starucha (krypto kibic Polonii) zasłużył, ale na linc i to porządny.
Hutnik Kraków & Inter Mediolan !
Berki

Post autor: Berki »

nie spodziewałem się tutaj takich wpisów... Powstanie Warszawskie, Polonia Bytom, Jagiellonia... zaczyna nam się robić jazda na całego w Polsce przed tym skurwiałym Euro.

a takich głąbów jak and1 czy klinsi to szkoda w ogóle czytać, bo jak zwykle najwięcej szczekają ludzie co mają chuja pojęcia o sytuacji...

FUCK EURO!

P.S. my wczoraj w Ołomuńcu z Banikiem w 40 osób. Donald matole, w Czechach też rządzą kibole :)
PioFCI

Post autor: PioFCI »

Berki co się dziwisz...Takie czasy i takie mamy teraz pokolenie...daleko szukać nie trzeba. Wystarczy poczytać regulamin tego forum i stronki. Forum kibiców??? Forum kibiców teatru !!! Takie właśnie będziemy mieli Euro... dobrze, że bez prawdziwych kibiców  :piwko:
Inter na zawsze !!!
★Intero★
Kontakt:

Post autor: ★Intero★ »

Patrząc na posty co niektórych... to martwię się o przyszłość następnych pokoleń. Jeśli dzieci będą czerpać wzorce z ojców kiboli to w ciemnych barwach widzę przyszłość tego świata, a w szczególności rówieśników tych kinderkiboli po tatusiach. 
Obrazek
Globus

Post autor: Globus »

★ Intero ★ pisze: Patrząc na posty co niektórych... to martwię się o przyszłość następnych pokoleń. Jeśli dzieci będą czerpać wzorce z ojców kiboli to w ciemnych barwach widzę przyszłość tego świata, a w szczególności rówieśników tych kinderkiboli po tatusiach. 
Debil
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
★Intero★
Kontakt:

Post autor: ★Intero★ »

Ignorant. :) Prawda w oczy kole, co?
Obrazek
dzielik

Post autor: dzielik »

Zaślepieni jesteście jeden z drugim, przejrzyjcie na oczy. Widzicie tylko lewo i prawo, dobro i zło, użyjcie mózgów. Nienawidzę kłócić się przez internet bo to jest nieznośne i daremne. Martwię się tylko, tak jak Intero, dokąd ten kraj zmierza, skoro ludzie tak łatwo dają się otumanić i tak łatwo potrafią się wypowiadać i wyrokować w tematach, o których nie mają zielonego pojęcia.
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

A ja się dziwię dlaczego mafia z PO nadal ma największe poparcie w sondażach... Propaganda działa.
Waldini

Post autor: Waldini »

Il Capitano pisze: A ja się dziwię dlaczego mafia z PO nadal ma największe poparcie w sondażach... Propaganda działa.
Ano działa, a G(ówno) W(arta), po chwili przerwy znowu zaczyna nadawać zgodnie z instrukcjami Donalda. Prym u nas we Wrocławiu wiedzie marny redaktorzyna tegoż szmatławca Arturek Brzozowski.

Przedstawiają nas jako ostoję PIS-u, choć ja na tę partię NIGDY głosu nie oddałem i nie oddam, podobnie jak  wielu znajomych z Oporowskiej. Natomiast na PO (niestety!) zagłosowałem, co uznaję za największą życiową pomyłkę. Cóż, błądzić jest rzeczą ludzką.
InterNH

★ Intero ★ pisze: Patrząc na posty co niektórych... to martwię się o przyszłość następnych pokoleń. Jeśli dzieci będą czerpać wzorce z ojców kiboli to w ciemnych barwach widzę przyszłość tego świata, a w szczególności rówieśników tych kinderkiboli po tatusiach. 
A ja się obawiam, że dzieci będą brać przykład z lewackiej propagand.A Ci "ojcowie kibole" sprawili, że możesz teraz żyć w wolnym kraju, a nie michnik,kalisz czy biedroń.
qjaf

Post autor: qjaf »

Miejsce kibicow jest na stadionach, natomiast miejsce kiboli...hm...w utylizatorniach :-x
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

qjaf pisze: natomiast miejsce kiboli...hm...w utylizatorniach :-x
Mark Twain pisze: Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
qjaf

MiRas. pisze:
qjaf pisze: natomiast miejsce kiboli...hm...w utylizatorniach :-x
Mark Twain pisze: Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".
W cywilizowanych krajach swiata kiboli sie eliminuje, a u nas niekotrzy mysla, ze bycie chuliganem, czyli zwyklym bandyta, to powod do dumy. Wspaniale wyglada kibic dopingujacy swoja druzyne, NIE CZUJACY NIENAWISCI DO NIKOGO. Natomiast duza czesc tzw. kibicow najchetniej wtluklaby komus. To typowa reakcja troglodyty, nieuksztaltowanych emocjonalnie ludzi, czy Bog wie kogo. "Silni w gebie, zwarci przy korycie, gotowi do ucieczki" - ich firmowe haslo wprost sprzed II WŚ :ban:
Ostatnio zmieniony 9 sie 2011, 00:41 przez qjaf, łącznie zmieniany 1 raz.
MiRas.
Kontakt:

1.
qjaf pisze: "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".
Ojj zgadza się.

Skoro mowa o cywilizowanych krajach, to rozumiem, że wsadzanie istoty żywej to utylizatorni to norma?

... (patrz podpunkt 1.).

Aha i żeby nie było, nie jestem obrońcą "kiboli", czy też ich wielkim przeciwnikiem, jestem osobą postronną, ale mówienie wpierw o tym by ludzi (a kiboli takim są jakby nie patrzeć) wsadzać do "utyilizatorni", a następnie mówienie o kimś, że jest troglodytą, to już zakrawa o hipoktyzję.
Ostatnio zmieniony 9 sie 2011, 08:32 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
InterNH

qlaf
A co właściwie zarzucasz kibolą? Co takiego złego zrobili w ostatnim czasie?Poa tym widziałeś co się dzieje w Totenhamie? No ale pewnie chciałbyś angielskich kibiców u nas na stadionie.Mniejsza o to, że tam co 2 słowo w dopingu, które się przewija to "fuck", ale i tak ludzie nie rozumieją tego więc Wybiórcza im wmówi, że tam jest tak wspaniale.
majosmajos

Post autor: majosmajos »

InterNH pisze: qlaf
A co właściwie zarzucasz kibolą? Co takiego złego zrobili w ostatnim czasie?Poa tym widziałeś co się dzieje w Totenhamie? No ale pewnie chciałbyś angielskich kibiców u nas na stadionie.Mniejsza o to, że tam co 2 słowo w dopingu, które się przewija to "fuck", ale i tak ludzie nie rozumieją tego więc Wybiórcza im wmówi, że tam jest tak wspaniale.
A co mają zamieszki wywołane przez czarnych nierobów do tego tematu? Zresztą jak się czyta wypowiedzi niektórych użytkowników to odnoszę wrażenie, że jak się ma inne zdanie to jest się uważanym za bezmyślnego fana GW i TVN. Proponuję więc wejść na stronę niezalezna.pl, bo tam już np. ogłosili Starucha pierwszym więźniem politycznym.
IO SONO INTERISTA
Minister

Gościu prowokuje, nie ma najmniejszego pojęcia o czym pisze a Wy się dajecie prowokowac..Olac jego i mu podobnych idiotów co wypowiadają sie na tematy od których dzielą ich lata świetlne(głownie intelektualne).

Miras-Pierwszy post :brawo: poległem :)
a geje do obozów pracy!"
qjaf

InterNH pisze: qlaf
Co mozna zarzucic? Zero szacunku wobec przeciwnikow, agresja, brutalnosc, prymitywizm, nieustanne obrazanie, w wiekszosc nieuctwo. Najlepszy mam ubaw jak niektorzy sie odwoluja do idei skrajnie prawicowych, nacjonalistycznych. A co mozna zarzucic Michnikowi i reszcie jego paczki, czego nie moglbym wytknac Kaczynskiemu? Przeciez to jakis absurdalne teksty!!!
Nie wiem co zrobili w ostatnim czasie! Ale wiem co robili przez ostatnie 20 lat!!! I to wystarczy! Takze bandyci z mojego Widzewa, ktorzy jechali z maczetami, rzekomo na Jasną Górę. Legioniści ze swastykami, zakapiory z Lechii Gdańsk, krakusy... Przejrzyjcie sobie archiwa, internet, ksiazki - to usiadomicie sobie, czy warto takich ludzi popierac. :-x
Ostatnio zmieniony 9 sie 2011, 15:37 przez qjaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

qjaf pisze: Wspaniale wyglada kibic dopingujacy swoja druzyne, NIE CZUJACY NIENAWISCI DO NIKOGO.
Tekst roku. Jakże piękna i nieskazitelna byłaby nasza planeta, gdyby na meczu Inter-Milan lub Legia-Lech kibice grzecznie siedzieli razem na sektorach, ściskali i całowali się po buziach, rozprawialiby o futbolu, śpiewali ładne piosenki bez przekleństw, robili sobie sweet focie na facebooka, wymieniali się szalikami, a po meczu nawet żonami. Cukierkowy świat jak z komedii romantycznej.Och, ach.

Zrozum, że w życiu nienawiść jest tak samo oczywista jak miłość.

Jestem Interistą, więc nienawidzę Juve.
Jestem Polakiem, więc nienawidzę Niemców.
Jestem nacjonalistą, więc nienawidzę czarnuchów w moim kraju.
Jestem prawicowcem, więc nienawidzę lewaków.

Nie popieram opisywanej wcześniej sytuacji gdy 14 kretynów bije przypadkową osobę (trzymaj się Hanys :!: ), nie jestem za demolowaniem stadionów czy mienia publicznego.Pamiętaj jednak, że "kibole" tworzą również oprawy na meczach, zrzucają się na wodę mineralną dla zawodników w biedniejszych klubach, robią akcje charytatywne. Ty jednak o tym nie wiesz. Wyborcza nie napisała...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Messie
Kontakt:

Post autor: Messie »

po co wy wogóle czytacie jego wypociny i dyskutujecie z tym super euroobywatelem, który swoją wiedze o kibicach ma z gw badz tvn;/
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
qjaf

Co to za podejscie? Jestem kibicem Interu i nienawidze...Jestem Polakiem i nienawidze....  :hahaha:
Po to jest mozg, zeby go uzywac, a nie zyc stereotypami. To co? Homoseksaulisci, Zydzi, Cyganie, Niemcy i Ruskie do gazu? Bo mam takie widzimisie? Opanujcie sie z ta GW i TVN-em. Nie macie monopolu na prawde objawiona. Nie wiem skad ta agresja w stosunku do mnie i paru osob, ktore maja inne zdanie niz WY.
MiRas.
Kontakt:

qjaf pisze: Co to za podejscie? Jestem kibicem Interu i nienawidze...Jestem Polakiem i nienawidze....  :hahaha:
Po to jest mozg, zeby go uzywac, a nie zyc stereotypami. To co? Homoseksaulisci, Zydzi, Cyganie, Niemcy i Ruskie do gazu? Bo mam takie widzimisie? Opanujcie sie z ta GW i TVN-em. Nie macie monopolu na prawde objawiona. Nie wiem skad ta agresja w stosunku do mnie i paru osob, ktore maja inne zdanie niz WY.
W Londynie mówili podobnie.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
YoozeQ

Post autor: YoozeQ »

Zrozum, że w życiu nienawiść jest tak samo oczywista jak miłość.

Jestem Interistą, więc nienawidzę Juve.
Jestem Polakiem, więc nienawidzę Niemców.
Jestem nacjonalistą, więc nienawidzę czarnuchów w moim kraju.
Jestem prawicowcem, więc nienawidzę lewaków.
Napisales to dlatego, ze sie z tym zgadzasz, czy dales sie poniesc emocjom ? Bo chyba troche przesadzasz.
qjaf

Co w Londynie, to moze byc i w Polsce.
MiRas.
Kontakt:

qjaf pisze: Co w Londynie, to moze byc i w Polsce.
Myślę, że prędzej czy później może się to u nas stać.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
ODPOWIEDZ