Heh miałem kiedyś taki sam pomysł jak Ty ,ale nie było kasy na zrealizowanie go Sądzę jednak ,że kiedyś go zrealizuję Tyle ,że ja myślałem by u siebie mieć tylko niebiesko-czarne koszulki (bez żadnych żółtych ,pomarańczowych itp.) ,mniej więcej w takich samych rozmiarach ,a nad koszulkami dać niebieskie oświetlenie.
Ogólnie pokój spoko
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych?! Krew solą tej ziemi, w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
heh skorzystałem z okazji ze siorka siedzi od jakiegoś czasu za granica wiec .... z racji że na stałe ten pokój na zdjęciu (mały pokój ) jest mój i tam mam standardowo biurko i kompa więc że siorki nie ma przeniosłem się do niej do 2,5 razy większego pokoju niż mój a w moim malutkim zrobiłem sobie pokój INTERISTY koszulki jakiś czas zbierałem wiec dopiero teraz powiesiłem ;] .... na tym nie koniec ;]
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
No no, zazdroszczę wystroju. Ja mam jedną ścianę w szalikach, w sumie 7, głównie jednak klubów niemieckich, kupowałem w lumpeksie za parę złotych.
Druga zaś w plakatach, głównie archiwalnych, jest jeszcze Vieri i Seedorf. Jednak tu również jest nie tylko Inter, największy plakat to Lazio z sezonu 1999/2000.
Ja się bawiłem w takie pierdoły jako dzieciak ale jako Legionista http://tinypic.pl/out.php/i7720_kibolLegii.JPG ale teraz mam nadzieje ze bede mial częsciej przypływ grubszej gotówki i też mój pokój wystroje w barwach Interu
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
Globus pisze:
Ja się bawiłem w takie pierdoły jako dzieciak ale jako Legionista
heheh... miałem ten sam plakat Śrutwy co Ty Ja również czekam na większą kasę ale mój pokój będzie raczej wyglądał w kolorach Boba Marleya, ale oczywiście kącik Interisty na pewno się znajdzie
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
czy ktos wie gdzie mozna zdobyc taka koszulke?na allegro jest ich bardzo malo (chyba 4 sztuki) poza tym rozmiar za mały http://www.allegro.pl/item209012347_int ... egro_.html
moze ktos zorientowany sie wypowie gdzie mozna zdobyc to cudo oczywiscie za rozsadna cene
Dzisiaj wpadł mi w ręce przegląd sportowy i był tam dodatek ,, Wielkie kluby Europy", i w tym wydaniu był Ajax Amsterdam. Czy ktoś jest na tyle poinformowany żeby wiedzieć czy był już dodatek o Interze?? bo bym sobie zakupił takowy numer
"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Ot i ja byłbym wdzięczny za takową informację. ManU już było to wiem.
Edit: Znalazłem takie coś: http://allegro.pl/search.php?string=wie ... uby+europy ==> ale Interu jeszcze nie było. Wiec trzeba pilnować co wtorek zaglądac do kiosku. Gdyby coś takiego sie ukazało to bede wdzięczny za cynka czy to na gg czy tutaj.
Ostatnio zmieniony 3 lip 2007, 21:54 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
kochanydarek pisze:
Dzisiaj wpadł mi w ręce przegląd sportowy i był tam dodatek ,, Wielkie kluby Europy", i w tym wydaniu był Ajax Amsterdam. Czy ktoś jest na tyle poinformowany żeby wiedzieć czy był już dodatek o Interze?? bo bym sobie zakupił takowy numer
Ja jestem dość dobrze poinformowany i mogę Cię zapewnić ,że Interu nie było jeszcze na 100%.A kiedy będzie Prawdopodobnie w jednym z najbliższych numerów ,może nawet tuż po Lyonie ,czyli 17 lipca.Chcecie więcej info Służę linkiem: http://www.sports.pl/index.php?ns=87585
Mam wszystkie numery tej kolekcji (razem z segregatorem) i muszę przyznać ,że "PS" się postarał.Dodatek o klubie ma 24 strony ,dużo ciekawych zdjęć ,anegdot ,statystyk itp.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych?! Krew solą tej ziemi, w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Messie pisze:
zrobilem ich narazie 500sztuk:) taka wiesz dla próby ale zaniedługo beda arkusze z wiekszą iloscia vlepek:) i to do kupienia ) ale to spokojnie:P
po ile bedziesz sprzedawal:>
hehe pytam z ciekawosci bo sam robie vlepki (a takze szaliki). Choc moze kupie troche tych vlep
mysle ze nei drogo:P narazie nie wiem:P ile zamowie vlepek:P wiec wiesz:Ptrudno mi okreslic:) a co za szaliczek?? bo ja tez mam szaliczki robic:P pod styl tej vlepki wczesniejszej:)
RoB pisze:
Zapłaciłeś za to coś 300zł? Rozumiem, że to w skali 1:1?
ja go dorwałem po znajomości za 150 zł. jest wysokosci 7,5 cm
Ljarro pisze:
Hm, a na allegro po 25zl
no niestety nie jest. to jest figurka z serii select 500 wydana w ograniczonej liczbie egzemplarzy (500 na cały świat), która była dostępna tylko podczas jednego zlotu kolekcjonerów w birmingham
siedzę w tych figurkach blisko 2 lata. przeczytałem dosłownie 10 książek o tych figurkach ( że ludziom chce się coś takiego pisać) i mam dość dużą wiedzę o nich. jak wystawiam takie na allegro to zawsze pisze unikat