Gadżety
-
Szycha
Odp: Gadżety
Kurde dopiero na poczaku pazdziernika milabym na bilet lotniczy i reszte wyjazdu.
-
Messie
- Kontakt:
spoko spoko widze Bart z euforii:) juz napsial:), ale gwarantuje wam ze jak ruszy wkoncu ten fan klub ( a zaczynamy start od stronki) to beda organizowane wyjazdy:) oraz zloty:) wiec spokojnie:)
a to jak pisalem neioficjalny wyjazd:P spontaniczny:P
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2007, 23:42 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
-
Orzeu
- Kontakt:
a ja jednak nadal uważam, że lepiej zamiast stronki ten fanclub po prostu podpiąć pod fcinter.pl... tzn. zrobic osobny kącik dla fanclubu i tam dawać ogłoszenia np. o sprzedaży szalików, vlepek, wyjazdach na mecze, zjazdach itpMessie pisze: spoko spoko widze Bart z euforii:) juz napsial:), ale gwarantuje wam ze jak ruszy wkoncu ten fan klub ( a zaczynamy start od stronki) to beda organizowane wyjazdy:) oraz zloty:) wiec spokojnie:)

-
Ljarro
Nikt sie z nami w tej sprawie nie kontaktował, wiec szczerze watpie w takie rozwiazanieOrzeu pisze:a ja jednak nadal uważam, że lepiej zamiast stronki ten fanclub po prostu podpiąć pod fcinter.pl... tzn. zrobic osobny kącik dla fanclubu i tam dawać ogłoszenia np. o sprzedaży szalików, vlepek, wyjazdach na mecze, zjazdach itpMessie pisze: spoko spoko widze Bart z euforii:) juz napsial:), ale gwarantuje wam ze jak ruszy wkoncu ten fan klub ( a zaczynamy start od stronki) to beda organizowane wyjazdy:) oraz zloty:) wiec spokojnie:)
-
Orzeu
- Kontakt:
wiem, bo ludzie od tego fanclubu chcą zrobić odrębną stronę od dłuższego czasu, dlatego ja proponuję im układ z fcinter.pl bo byłoby i: łatwiej trafić, nie marnować czasu na łażenie po stronach, bo wszystko byłoby na miejscu, a i oszczędziłoby to roboty związanej z tworzneiem stronyLjarro pisze:Nikt sie z nami w tej sprawie nie kontaktował, wiec szczerze watpie w takie rozwiazanieOrzeu pisze:a ja jednak nadal uważam, że lepiej zamiast stronki ten fanclub po prostu podpiąć pod fcinter.pl... tzn. zrobic osobny kącik dla fanclubu i tam dawać ogłoszenia np. o sprzedaży szalików, vlepek, wyjazdach na mecze, zjazdach itpMessie pisze: spoko spoko widze Bart z euforii:) juz napsial:), ale gwarantuje wam ze jak ruszy wkoncu ten fan klub ( a zaczynamy start od stronki) to beda organizowane wyjazdy:) oraz zloty:) wiec spokojnie:)

-
★Intero★
- Kontakt:
Przecież można walnąć linka na stronie w menu...
Fan-klub na fcinter.pl to byłby obłęd... ja bym proponował zrobić subdomene dla fan-klubu, aby miała ona duży PAGE-RANK i była na wyższych miejscach w Google...
Fan-klub na fcinter.pl to byłby obłęd... ja bym proponował zrobić subdomene dla fan-klubu, aby miała ona duży PAGE-RANK i była na wyższych miejscach w Google...
-
Gaszka
- Kontakt:
Jak ljarro napisał, nikt się z nami nie kontaktował w tej sprawie.
Najprawdopodobniej więc ten fanklub będzie miał własną stronę, bądź powstanie przy innej stronie. Bo gdyby miał ktoś w planach współpracować z nami, to już dawno by napisał. Szaliki które Messie sprzedaje widziałem na ip.com.
Najprawdopodobniej więc ten fanklub będzie miał własną stronę, bądź powstanie przy innej stronie. Bo gdyby miał ktoś w planach współpracować z nami, to już dawno by napisał. Szaliki które Messie sprzedaje widziałem na ip.com.
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2007, 16:41 przez Gaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
// >> www.FcInter.pl << //
-
Bart
Moim zdaniem za dużo czasu jest tracone na animozje między stronami. Najlepiej niech ten fanklub będzie niezależny od konkretnej strony, a kto będzie się chciał przyczynić do jego rozwoju, zawsze będzie miał szansę zadziałać.
-
Globus
Popieram w 100% BartBart pisze: Moim zdaniem za dużo czasu jest tracone na animozje między stronami. Najlepiej niech ten fanklub będzie niezależny od konkretnej strony, a kto będzie się chciał przyczynić do jego rozwoju, zawsze będzie miał szansę zadziałać.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Ljarro
Hm, o tym porozmawiaj z Pawlem...on wszedzie widzi problem, wiec niech sie nie dziwi ze nam sie nie chce z nim wspolpracowac.Bart pisze: Moim zdaniem za dużo czasu jest tracone na animozje między stronami. Najlepiej niech ten fanklub będzie niezależny od konkretnej strony, a kto będzie się chciał przyczynić do jego rozwoju, zawsze będzie miał szansę zadziałać.
-
Gaszka
- Kontakt:
Ale nikt się nie kłóci o fanklub. Kilka osób już widziało ten fanklub na fcinter.pl to tylko napisałem, że gdyby tak miało być, to już byśmy o tym wiedzieli.Globus pisze: Popieram w 100% BartNie o to chodzi żeby się kłócić która strona będzie reklamować nasz FC Interu, najważniejsze żeby wogóle powstał i żeby nim prężnie kierować
Ja oczywiście się polecam jeżeli coś będzie potrzebne i oferuje swoją pomoc
Nie pisałem też nic o konkurencji. I nigdzie nie napisałem że nie popieram pomysłu z fanklubem. Jeśli będzie dobry, to nawet jak będzie na innej stronie to wstąpie i mogę nawet składki płacić.
// >> www.FcInter.pl << //
-
Globus

-
dudu
- Kontakt:
a ja bym nie polecał nie dość ze podróba to z błedem w druku pod herbem
tak wyglada oryginał
powinno tak pisac "100 anni Inter"
a jest w aukcji "100 anm Inter" (slaba jakosc zdjecia byc moze sie myle ale raczej nie)
ale jesli komus to nie przeszkadza to ... jego wola ;]
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2007, 12:36 przez dudu, łącznie zmieniany 1 raz.
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
-
Lamatico
- Kontakt:
Napis jest ok patrzyłem na innym modelu od tego gościa. Ja z kumplem ją zamawiamy 
-
Messie
- Kontakt:
napis jest dobry tez zamowilem u tego goscia:) koszulke:), wyszywany nadruk itd:) czekam az przyjdzie:)
P.S. chce ktos jeszcze jakis szal Fanatici dalla Polonia? jest pare sztuk ostatnich:) jak cos to pisac
P.S. chce ktos jeszcze jakis szal Fanatici dalla Polonia? jest pare sztuk ostatnich:) jak cos to pisac
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2007, 12:31 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kjuska
ja bym chcial szalik Fanatici dalla Polonia ! a jaka jest cena jego i czy mozna o fotke prosić
Against Modern Football

-
Mora
- Kontakt:
Wystarczyło odrobinkę poszperać na forumkjuska pisze: ja bym chcial szalik Fanatici dalla Polonia ! a jaka jest cena jego i czy mozna o fotke prosić
Napis może i dobry ,ale za tak niską cenę raczej ciężko o 100% oryginał.Ja osobiście zastanawiam się nad zakupem "domowej" koszulki Interu bezpośrednio w Mediolanie.I tu pytanie do Was:wiecie może ile może kosztować taka koszulka w sklepiku Interu na San Sirodudu pisze: a ja bym nie polecał nie dość ze podróba to z błedem w druku pod herbem
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Szmalec
I tu pytanie do Was:wiecie może ile może kosztować taka koszulka w sklepiku Interu na San Siro
jeśli Tobie to pomoze, to ja qpiłem za 45 Euro polówke, ale to w New Milan Point :lol2: a jak jest w sklepiq Interu to nie mam bladego pojecia, bo nigdy tam nie byłem i nie mam zamiaru
jeśli Tobie to pomoze, to ja qpiłem za 45 Euro polówke, ale to w New Milan Point :lol2: a jak jest w sklepiq Interu to nie mam bladego pojecia, bo nigdy tam nie byłem i nie mam zamiaru
Ale, ale, ale Milan ale forza lotta, vinci dai non ti lasceremo mai!!
Ps: Wybaczcie, ale z obowiązku:P
http://www.youtube.com/watch?v=ZBmqaFYXk6g
"Są rzeczy, których kupić nie można..." Przeżyć piłkarską gorączkę-bezcenne
-
Mora
- Kontakt:
Trochę pomogło.Mam "jako-taki" pogląd na ceny w takich miejscach.Grazie.Szmalec pisze: jeśli Tobie to pomoze, to ja qpiłem za 45 Euro polówke, ale to w New Milan Point
Przesadzasz.Wpadnij kiedyś do lepszej strony MediolanuSzmalec pisze: a jak jest w sklepiq Interu to nie mam bladego pojecia, bo nigdy tam nie byłem i nie mam zamiaru
PS:Pisząc "q" zamiast "ku" szpecisz język ojczysty...Może czas to zmienić
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Andy
- Kontakt:
I ja postanowiłem sobie zakupić u tego kolesia koszuleczke
-
Messie
- Kontakt:
z tego co wiem to oryginalna koszulka z sez 07/08 w sklepie interu wysylkowym kosztuje okolo.70euro plus przesylka:P
ja zamowilem na allegro:P moze i podrobka:P moze i oryginalna ale i tak malo osob ebdize wiedzialo jaka jest prawda a poza tym liczys ie to chyba ze kibcujesz Interowi a nie ile lub jaka masz koszulke:P bo takie myslenie ze"ja mam koszulke z Mediolanu to jestem lepszy a ty tylko z allegro" jest chore:P
poza tym malo kogo stac chyba na zakup jednej koszulki powyzej 300zl
ja zamowilem na allegro:P moze i podrobka:P moze i oryginalna ale i tak malo osob ebdize wiedzialo jaka jest prawda a poza tym liczys ie to chyba ze kibcujesz Interowi a nie ile lub jaka masz koszulke:P bo takie myslenie ze"ja mam koszulke z Mediolanu to jestem lepszy a ty tylko z allegro" jest chore:P
poza tym malo kogo stac chyba na zakup jednej koszulki powyzej 300zl
-
RoB
Spokojnie, na Inter.it koszulka kosztuje 70 ojro (czysta z tyłu) + koszt przesyłki, więc to naprawdę sporo, ale w Mediolanie myślę, że spokojnie można kupić za 40.
-
Szmalec
moze i przesadzam, ale moje serce bije dla MilanuPrzesadzasz.Wpadnij kiedyś do lepszej strony Mediolanu
Ale, ale, ale Milan ale forza lotta, vinci dai non ti lasceremo mai!!
-
dolin123
gdzie mozna zamowic ten szalik http://i17.tinypic.com/4mulkpk.jpg ?
-
Globus
Troche wyżej pisze że tymi szalikami handluje Messidolin123 pisze: gdzie mozna zamowic ten szalik http://i17.tinypic.com/4mulkpk.jpg ?

-
dolin123
messi moge kupic ten szalik interu?
-
Interista17
- Kontakt:
Andy daj znać na gg jak dojdzie do ciebie koszulka. Bo ja ostatnio kupiłem od mazuryna bodajze, na sezon 2006/2007 i jestem bardzo zadowolony. A ten Bysiur mnie jakos do zakupu nie przekonuje.Andy pisze:I ja postanowiłem sobie zakupić u tego kolesia koszuleczke.Według mnie cena jest jak najbardziej rozsądna.Zobaczymy jak towar dojdzie.
-
Ljarro
Prawdopodobnie 4 grudnia wyjdzie książka o Interze z tej serii GW, którą teraz tak w telewizji reklamują. Ma kosztować 20 zł 
-
Wizard
20 zł? Ja kupilem pierwsza ksiazke z tej serii o milanie i jesli dobrze pamietam to kosztowala 5.90 zl. Jesli chodzi o jakos to ksiazka bardzo fajnie napisana i bardz polecam.
-
dudu
- Kontakt:
słaby klub słaba cena 5.90 zl. ....
a powaznie to pierwsze wydania zawsze kosztuja taniej a nastepne sa juz po standardowej cenie i o ile dobrze wyczytałem na GW to kosztowac bedzie kazda 14,99zł
a powaznie to pierwsze wydania zawsze kosztuja taniej a nastepne sa juz po standardowej cenie i o ile dobrze wyczytałem na GW to kosztowac bedzie kazda 14,99zł
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco