kto/co na koszulkach?
-
scozzi
kto/co na koszulkach?
Żywiec ?
8-)
nie no, nie wyobrazam sobie tego bez Pirelli...
mimo ze kiedys przeciez mieli inne, ale to nie to samo...
8-)
nie no, nie wyobrazam sobie tego bez Pirelli...
mimo ze kiedys przeciez mieli inne, ale to nie to samo...
-
sinisza
- Kontakt:
kto/co na koszulkach?
ja zato juz od jakiegos czasu robie i sprzedaje oryginalne koszulki strony Sinisy
Trzeba jakos zarabiac na zycie no nie ??

-
Lombardinho
Koszulki
Najlepiej byłoby gdyby nie było zadnego sponsora INTER to druzyna którą kochamy a nie agencja reklamowa
Amor Patriae Nostra Lex
-
Anonymous
Re: Koszulki
Zeby w dzisiejszej pilce odnosci sukcesy to trzeba inwestowac ogromne pieniadze, a z reklam na koszulkach sa zazwyczaj glowne wplywy (obok kasy od tv) i trzeba sie pogodzic ze na koszulce kazdego klubu widnieja reklamy (no sa male wyjatki, ale nawet wlodaze takiej Barcelony coraz czesciej wspominaja ze na koszulkach ich zespolu beda wkoncu widnialy reklamy).Lombardinho pisze:Najlepiej byłoby gdyby nie było zadnego sponsora INTER to druzyna którą kochamy a nie agencja reklamowa
a co do sponsora na koszulce interu... jaka reklama bedzie na koszulce to jest akurat najmniej wazne, najwazniejsze zeby do klubowej kasy wplywala odpowiednia ilosc gotowki za ta reklame, bo przeicez o to w tym chodzi. Ale najlepiej jakby zostala reklama Pirelli
-
klusek
no wlasnie, mieli chyba miec reklame olimpiady w Pekinie (i to za spora kase). podpisali w koncu umowe?ShadY_FCI pisze:ale nawet wlodaze takiej Barcelony coraz czesciej wspominaja ze na koszulkach ich zespolu beda wkoncu widnialy reklamy
-
Anonymous
Nie wiem wlasnie, ostatnio cos o tym ucichlo, od tego sezonu ponoc mieli miec ta reklame na koszulkach, ale negocjowano chyba z kims jeszcze, jak to sie zakonczylo - nie wiem, ale i tak wydaje mi sie ze wkoncu beda musili umiescic reklame na swoich koszulkach, z roku na rok pilka obraca coraz wieksza kasa, a ja skas przeciez skas trzeba brac.klsmkr pisze:no wlasnie, mieli chyba miec reklame olimpiady w Pekinie (i to za spora kase). podpisali w koncu umowe?
-
Andy
- Kontakt:
Niestety z nikim nie podpisali żadnej umowyklsmkr pisze: podpisali w koncu umowe?
-
Lokrez
kto/co na koszulkach?

A tak na poważnie, to nie wierzę, że sponor na koszulkach w najbliższym czasie się zmieni.
-
Nasir
kto/co na koszulkach?
Pirelli rulez. Zauwazyliscie ze Inter jako jeden z nielicznych klubow nie zmienil napisu. Np. manchester, chelsea, arsenal, real zmienili. troche to dziwnie wyglada jak ktos kupil koszulke z napisem Flying Emirates, a teraz ma Samsung??
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Anonymous
kto/co na koszulkach?
czemu dziwnie? wazne ze masz na sobie barwy klubowe, a nie jaka reklame... no ale wiadomo ze kazdy woli miec koszulke "na czasie".nasir pisze:troche to dziwnie wyglada jak ktos kupil koszulke z napisem Flying Emirates, a teraz ma Samsung??
-
Meti
kto/co na koszulkach?
Niekoniecznie. Ja tam bym chcial miec stara koszulke Interu. Najlepiej jeszcze taka, na ktorej nie ma Pierlli. :twisted:
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
-
Bart
kto/co na koszulkach?
Widziałem kiedyś faceta w koszulce 'Fiorucci' i nie powiem, fajnie byłoby mieć taki 'oldskul' 
-
Richy
kto/co na koszulkach?
Od ilu lat Pirelli sponsoruje Inter? Jak dla mnie jest ok 
-
Bart
kto/co na koszulkach?
od 1995, kiedy przyszedł Moratti
-
klopsson
kto/co na koszulkach?
Tak a propos koszulek (nie chcę zaśmiecać forum kolejnym bezsensownie napisanym tematem, w którym i tak niczego się nie dowiem..) to gdzie można kupić pustą z tyłu koszulkę Interu tam mniej więcej do 80 zł?
Nie musi być Nike byle była dobrze wykonana (np. haftowane logo - coś jak na bomasport.pl tyle że tam teraz tylko Starej Dzi**i są koszulki...
) Dziękuję za pomoc 
FORZA INTER!! Dokopmy Juve, przecież co rok sędziowie ich nie wypchną na lidera!!!!!
-
BOOM
kto/co na koszulkach?
a tak zasmiecasz temat i piszesz off-topa :twisted:klopsson pisze:(nie chcę zaśmiecać forum kolejnym bezsensownie napisanym tematem, w którym i tak niczego się nie dowiem..) to gdzie można kupić pustą z tyłu koszulkę Interu tam mniej więcej do 80 zł?
takie teksty od uzytkownika, ktory tak walczy o dobro forum nie robiac bezsensownych tematow... -80-klopsson pisze:Starej Dzi**i są koszulki
a jesli o sponsora chodzi to Pirelli wedlug mnie jest bardzo dobry. Ladnie sie komponuje, no i oczywiscie przez tyle lat mozna bylo sie do niego przyzwyczaic troszke
EDIT:
@klopsson dobrze ze napisales sprostowanie
Ostatnio zmieniony 20 lut 2006, 08:23 przez BOOM, łącznie zmieniany 1 raz.

-
klopsson
kto/co na koszulkach?
Sprostowanie: Jeśli kogoś uraziłem powszechnie stosowanym we Włoszech określeniem bianconerich to przepraszam
A swoją drogą to wg mnie Pirelli to już taki nieodłączny symbol Interu - patrzysz, Pirelli na koszulce, już wiesz, że to Inter 
FORZA INTER!! Dokopmy Juve, przecież co rok sędziowie ich nie wypchną na lidera!!!!!
-
Bart
kto/co na koszulkach?
Może być też Palmeiras.
-
Hubi
kto/co na koszulkach?
Pirelli musi zostac. Koszulki Interu z inna firma wygladaly by beznadziejnie.
BTW
Czy Pirreli jest na koszulkach Interu od poczatku istnienia klubu?
BTW
-
Ljarro
kto/co na koszulkach?
Pirelli to jest chyba od kilku lat, wcześniej było m.in Fiorucci (miałem taką koszulke nawet
)
-
Hubi
-
Ljarro
kto/co na koszulkach?
Żarcie chyba - mięcho i te sprawy 
-
Nasir
kto/co na koszulkach?
Hubi pisze:Czy Pirreli jest na koszulkach Interu od poczatku istnienia klubu?
raczej nie bo w 1908 chyba jeszcze nie bylo jeszcze czegos takiego jak firma Pirelli, a pozatym w tamtych czasach(jesli sie nie myle) nie bylo wogole sponsorow na koszulkach
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
-
Woo-cash
- Kontakt:
kto/co na koszulkach?
Pirelli produkuje opony i chyba nie tylko 8) Znane sa rowniez kalendarze Pirelli z fajnymi laskami 8)Hubi pisze:A od czego ta firma jest?
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
RoB
kto/co na koszulkach?
Jemu chodziło o Fiorucci
czyli firmę od kiełbas :mrgreen:
-
Bart
kto/co na koszulkach?
Nie no, to mnie rozwaliło konkretnieHubi pisze: BTW
-
FcI_Wojas
kto/co na koszulkach?
Mam nadzieje że Pirelli zostanie z nami jeszcze długo..
Bo ja sie juz tak przyzwyczaiłem
i bez tego napisu na koszulkach to było by beznadziejnie...
No ale jesli juz musieli by zmienic no to bym sie musial jakos do tego przyzwyczic.. :evil:
Bo ja sie juz tak przyzwyczaiłem
No ale jesli juz musieli by zmienic no to bym sie musial jakos do tego przyzwyczic.. :evil:
:mrgreen::ave:!!!..FoOrZa RaAGaZziI..!!!:ave::mrgreen:
-
Felipe
- Kontakt:
kto/co na koszulkach?
Pirelli na zawsze, choć i bez tego czarno-niebieskie barwy nie tracą swojego uroku 
-
Orzeu
- Kontakt:
kto/co na koszulkach?
@Bart - a Misura to czego reklama jest ?? firmy produkującej telewizory ?? bo właśnie nie jestem pewien i mnie to zatanawia ;]

-
EL_CHINO
kto/co na koszulkach?
Jakby nie miało być Pirelli, to lepiej by było jakby Nerazzurri nic nie mieli na koszulkach oprócz herbu, czyt. Barca.

6480695