kto/co na koszulkach?

Rozmowy o kibicach Interu...
scozzi

kto/co na koszulkach?

Post autor: scozzi »

Żywiec ?
8-)

nie no, nie wyobrazam sobie tego bez Pirelli...
mimo ze kiedys przeciez mieli inne, ale to nie to samo...
Obrazek
.
Obrazek
sinisza
Kontakt:

kto/co na koszulkach?

Post autor: sinisza »

ja zato juz od jakiegos czasu robie i sprzedaje oryginalne koszulki strony Sinisy :-) Trzeba jakos zarabiac na zycie no nie ??

Obrazek
Obrazek
Zapraszam serdecznie na moje strony:

Oficjalna Strona Sinisy Mihajlovica
www.sinisamihajlovic.com
Lombardinho

Koszulki

Post autor: Lombardinho »

Najlepiej byłoby gdyby nie było zadnego sponsora INTER to druzyna którą kochamy a nie agencja reklamowa
Amor Patriae Nostra Lex
Anonymous

Re: Koszulki

Post autor: Anonymous »

Lombardinho pisze:Najlepiej byłoby gdyby nie było zadnego sponsora INTER to druzyna którą kochamy a nie agencja reklamowa
Zeby w dzisiejszej pilce odnosci sukcesy to trzeba inwestowac ogromne pieniadze, a z reklam na koszulkach sa zazwyczaj glowne wplywy (obok kasy od tv) i trzeba sie pogodzic ze na koszulce kazdego klubu widnieja reklamy (no sa male wyjatki, ale nawet wlodaze takiej Barcelony coraz czesciej wspominaja ze na koszulkach ich zespolu beda wkoncu widnialy reklamy).

a co do sponsora na koszulce interu... jaka reklama bedzie na koszulce to jest akurat najmniej wazne, najwazniejsze zeby do klubowej kasy wplywala odpowiednia ilosc gotowki za ta reklame, bo przeicez o to w tym chodzi. Ale najlepiej jakby zostala reklama Pirelli :]:P
klusek

Post autor: klusek »

ShadY_FCI pisze:ale nawet wlodaze takiej Barcelony coraz czesciej wspominaja ze na koszulkach ich zespolu beda wkoncu widnialy reklamy
no wlasnie, mieli chyba miec reklame olimpiady w Pekinie (i to za spora kase). podpisali w koncu umowe?
Anonymous

klsmkr pisze:no wlasnie, mieli chyba miec reklame olimpiady w Pekinie (i to za spora kase). podpisali w koncu umowe?
Nie wiem wlasnie, ostatnio cos o tym ucichlo, od tego sezonu ponoc mieli miec ta reklame na koszulkach, ale negocjowano chyba z kims jeszcze, jak to sie zakonczylo - nie wiem, ale i tak wydaje mi sie ze wkoncu beda musili umiescic reklame na swoich koszulkach, z roku na rok pilka obraca coraz wieksza kasa, a ja skas przeciez skas trzeba brac.
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

klsmkr pisze: podpisali w koncu umowe?
Niestety z nikim nie podpisali żadnej umowy :lol: , chociaż dla takiego klubu z taką tradycją to i może lepiej :).Na razie będą grali bez reklam ( przynajmniej przez ten rok :!: ).
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Lokrez

kto/co na koszulkach?

Post autor: Lokrez »

Obrazek

A tak na poważnie, to nie wierzę, że sponor na koszulkach w najbliższym czasie się zmieni.
Nasir

kto/co na koszulkach?

Post autor: Nasir »

Pirelli rulez. Zauwazyliscie ze Inter jako jeden z nielicznych klubow nie zmienil napisu. Np. manchester, chelsea, arsenal, real zmienili. troche to dziwnie wyglada jak ktos kupil koszulke z napisem Flying Emirates, a teraz ma Samsung??
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Anonymous

kto/co na koszulkach?

nasir pisze:troche to dziwnie wyglada jak ktos kupil koszulke z napisem Flying Emirates, a teraz ma Samsung??
czemu dziwnie? wazne ze masz na sobie barwy klubowe, a nie jaka reklame... no ale wiadomo ze kazdy woli miec koszulke "na czasie".
Meti

kto/co na koszulkach?

Post autor: Meti »

Niekoniecznie. Ja tam bym chcial miec stara koszulke Interu. Najlepiej jeszcze taka, na ktorej nie ma Pierlli. :twisted:
Che tanto e sempre la stessa storia
Un'ora e mezza senza fiato
Perche c'e solo l'Inter.
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'e solo l'Inter, per me...
Bart

kto/co na koszulkach?

Post autor: Bart »

Widziałem kiedyś faceta w koszulce 'Fiorucci' i nie powiem, fajnie byłoby mieć taki 'oldskul' :P
Richy

kto/co na koszulkach?

Post autor: Richy »

Od ilu lat Pirelli sponsoruje Inter? Jak dla mnie jest ok :)
Obrazek
Obrazek
"Jak jesteś pierwszy, to jesteś pierwszy. Jak jesteś drugi, to jesteś zerem.'' - Bill Shankly"
Bart

kto/co na koszulkach?

od 1995, kiedy przyszedł Moratti
klopsson

kto/co na koszulkach?

Post autor: klopsson »

Tak a propos koszulek (nie chcę zaśmiecać forum kolejnym bezsensownie napisanym tematem, w którym i tak niczego się nie dowiem..) to gdzie można kupić pustą z tyłu koszulkę Interu tam mniej więcej do 80 zł? :) Nie musi być Nike byle była dobrze wykonana (np. haftowane logo - coś jak na bomasport.pl tyle że tam teraz tylko Starej Dzi**i są koszulki... :| :| :| ) Dziękuję za pomoc :)
FORZA INTER!! Dokopmy Juve, przecież co rok sędziowie ich nie wypchną na lidera!!!!!
BOOM

kto/co na koszulkach?

Post autor: BOOM »

klopsson pisze:(nie chcę zaśmiecać forum kolejnym bezsensownie napisanym tematem, w którym i tak niczego się nie dowiem..) to gdzie można kupić pustą z tyłu koszulkę Interu tam mniej więcej do 80 zł? :)
a tak zasmiecasz temat i piszesz off-topa :twisted:
klopsson pisze:Starej Dzi**i są koszulki
takie teksty od uzytkownika, ktory tak walczy o dobro forum nie robiac bezsensownych tematow... -80-

a jesli o sponsora chodzi to Pirelli wedlug mnie jest bardzo dobry. Ladnie sie komponuje, no i oczywiscie przez tyle lat mozna bylo sie do niego przyzwyczaic troszke :wink: chcialbym zeby Juve tez takiego sposnora mialo i choc symbole ich sponsorow nie sa zle, to ciagle sie zmieniaja... wiem, ze chodzi o barwy klubowe, ale jednak milo jest miec na sobie koszulke bardzo podbna do tych w ktorych graja nasi idole na boisku :twisted:

EDIT:
@klopsson dobrze ze napisales sprostowanie :P
Ostatnio zmieniony 20 lut 2006, 08:23 przez BOOM, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
klopsson

kto/co na koszulkach?

Post autor: klopsson »

Sprostowanie: Jeśli kogoś uraziłem powszechnie stosowanym we Włoszech określeniem bianconerich to przepraszam :) A swoją drogą to wg mnie Pirelli to już taki nieodłączny symbol Interu - patrzysz, Pirelli na koszulce, już wiesz, że to Inter :wink:
FORZA INTER!! Dokopmy Juve, przecież co rok sędziowie ich nie wypchną na lidera!!!!!
Bart

kto/co na koszulkach?

Może być też Palmeiras.
Hubi

kto/co na koszulkach?

Post autor: Hubi »

Pirelli musi zostac. Koszulki Interu z inna firma wygladaly by beznadziejnie.

BTW
Czy Pirreli jest na koszulkach Interu od poczatku istnienia klubu?
PAZZA INTER AMALA!

Obrazek
Obrazek6480695Obrazek
Obrazekadastat@op.pl
Ljarro

kto/co na koszulkach?

Post autor: Ljarro »

Pirelli to jest chyba od kilku lat, wcześniej było m.in Fiorucci (miałem taką koszulke nawet :P)
Hubi

kto/co na koszulkach?

Post autor: Hubi »

A od czego ta firma jest?
PAZZA INTER AMALA!

Obrazek
Obrazek6480695Obrazek
Obrazekadastat@op.pl
Ljarro

kto/co na koszulkach?

Post autor: Ljarro »

Żarcie chyba - mięcho i te sprawy :P
Nasir

kto/co na koszulkach?

Post autor: Nasir »

Hubi pisze:Czy Pirreli jest na koszulkach Interu od poczatku istnienia klubu?

raczej nie bo w 1908 chyba jeszcze nie bylo jeszcze czegos takiego jak firma Pirelli, a pozatym w tamtych czasach(jesli sie nie myle) nie bylo wogole sponsorow na koszulkach
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Woo-cash
Kontakt:

kto/co na koszulkach?

Post autor: Woo-cash »

Hubi pisze:A od czego ta firma jest?
Pirelli produkuje opony i chyba nie tylko 8) Znane sa rowniez kalendarze Pirelli z fajnymi laskami 8)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
RoB

kto/co na koszulkach?

Post autor: RoB »

Jemu chodziło o Fiorucci :wink: czyli firmę od kiełbas :mrgreen:
Bart

kto/co na koszulkach?

Hubi pisze: BTW
Czy Pirreli jest na koszulkach Interu od poczatku istnienia klubu?
Nie no, to mnie rozwaliło konkretnie :lol: Reklamy na koszulkach pojawiły się w połowie lat '80, w przypadku Interu była to Misura. Później Fiorucci i Pirelli.
FcI_Wojas

kto/co na koszulkach?

Post autor: FcI_Wojas »

Mam nadzieje że Pirelli zostanie z nami jeszcze długo..:D
Bo ja sie juz tak przyzwyczaiłem :P i bez tego napisu na koszulkach to było by beznadziejnie... :x
No ale jesli juz musieli by zmienic no to bym sie musial jakos do tego przyzwyczic.. :evil:
:mrgreen::ave:!!!..FoOrZa RaAGaZziI..!!!:ave::mrgreen:
Felipe
Kontakt:

kto/co na koszulkach?

Post autor: Felipe »

Pirelli na zawsze, choć i bez tego czarno-niebieskie barwy nie tracą swojego uroku :wink:
Orzeu
Kontakt:

kto/co na koszulkach?

Post autor: Orzeu »

@Bart - a Misura to czego reklama jest ?? firmy produkującej telewizory ?? bo właśnie nie jestem pewien i mnie to zatanawia ;]
Obrazek
EL_CHINO

kto/co na koszulkach?

Post autor: EL_CHINO »

Jakby nie miało być Pirelli, to lepiej by było jakby Nerazzurri nic nie mieli na koszulkach oprócz herbu, czyt. Barca.
ODPOWIEDZ