Wasze hobby
-
Wasze hobby
ja słowo 'ultraska' porównałbym raczej do slowa 'trenerka', które niekoniecznie oznacza 'panią trener' 

Wasze hobby
-80-
Ultraska to potocznie nazywane zajęcie - machanie flagami na meczu, odpalanie pirotechniki itp. oczywiście najlepsi w ultrasce są Włosi na których wzoruje się większość ultrasów w Europie.
Ultraska to potocznie nazywane zajęcie - machanie flagami na meczu, odpalanie pirotechniki itp. oczywiście najlepsi w ultrasce są Włosi na których wzoruje się większość ultrasów w Europie.
-
- Kontakt:
Wasze hobby
To już jest na troje bo jestem transwestytącypisek-urwisek pisze:Witam UltraskęFajnie wiedzieć, że nie jest się jedyną ufoludką na tej planecie, zwanej "piłka nożna"
![]()
![]()

Wasze hobby
Sorka... ale odnosze wrażenie ,że wzieliście mnie za kobiete... oczywiście mogę się mylić a wy sobie robicie tylko zbitke.
-
Wasze hobby
Ja uwielbiam siedziec przed kompem i.... siedzieć przed kompem.
Przerwe robie sobie wtedy, kiedy gra INTER!!! 

...:INTER to potęga:...
-
Wasze hobby
Widzę, że wracamy do tematu:
Moim hobby od dłuższego czasu jest deskorolka, nie zajęłem się tym, bo chciałem mieć miano 'skejta' i nosić szerokie spodnie i lansować po mieście. Po prostu z czystej chęci, a to m.in. przez kolege, który chyba jako jeden z pierwszych zaczynał jeździć.

Respect dla tego kolesia.
Moim hobby od dłuższego czasu jest deskorolka, nie zajęłem się tym, bo chciałem mieć miano 'skejta' i nosić szerokie spodnie i lansować po mieście. Po prostu z czystej chęci, a to m.in. przez kolege, który chyba jako jeden z pierwszych zaczynał jeździć.

-
Wasze hobby
Fajna koszulkaEL_CHINO pisze:Widzę, że wracamy do tematu:

-
Wasze hobby
U nas w Polsce to "króluje" hip- hop i nie widać aby się coś miało zmienić w przyszłości. A ten Pan na zdjęciu to nie mój kolega, tylko Chris Cole, deskorolkowiec z USA. Dla którego jak już wspomniałem, wielki respect. Przyczynił się do tego, że siedzę w tym 'bagnie' 
A oto moj kolega:

A oto moj kolega:

Wasze hobby
Era hip-hopu pomału wygasa... teraz większość osób słucha Techno i coraz więcej osób przestaje słuchać hh.EL_CHINO pisze:U nas w Polsce to "króluje" hip- hop
-
- Kontakt:
Wasze hobby
zgodze sie z tym bo kilka lat do tylu H-H bylo wszedzie mnostwo a teraz wlasnie wkracza era techno C- Bool i ci inniSqual pisze:Era hip-hopu pomału wygasa... teraz większość osób słucha Techno i coraz więcej osób przestaje słuchać hh.

"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Wasze hobby
ja preferuje wylegiwanie sie na łóżeczku a tak pozatym to niedizele spędzam na stadionie żużlowym jak jest meczyk
Wasze hobby
Na stadionie żużlowym w jakim miescie? :>soket pisze:ja preferuje wylegiwanie sie na łóżeczku a tak pozatym to niedizele spędzam na stadionie żużlowym jak jest meczyk
-
- Kontakt:
Wasze hobby
a ja wiem 8) 8) 8)ShadY_FCI pisze:Na stadionie żużlowym w jakim miescie? :>
Jak jest z Czestochowy to nic nie wchodzi w gre jak tylko CKM Włókniarz

Wasze hobby
Heh no ale w profilu nie ma skad jest wiec nie wiemMaster Snake pisze: Jak jest z Czestochowy to nic nie wchodzi w gre jak tylko CKM Włókniarz:D:D Ale moge sie mylic

-
Wasze hobby
Racja, ale w temacie: 'Jestes nowy...przedstaw sie..'
Kolega 'Soket' napisal:
Witam wszystkich Patryk się nazwywam pochodze z Świętego miasta zwanego Częstochowa
8)
Kolega 'Soket' napisal:
Witam wszystkich Patryk się nazwywam pochodze z Świętego miasta zwanego Częstochowa
8)

:mrgreen::ave:!!!..FoOrZa RaAGaZziI..!!!:ave::mrgreen:
-
- Kontakt:
Wasze hobby
oki to zostawiam temat i poczekam az sam Soket sie wypowie
ale dalej mysle ze bedzie to CKM
:D:D

ale dalej mysle ze bedzie to CKM

-
- Kontakt:
Odp: Wasze hobby
moim hobby jest football. kocham uwiebiac mecze co przeplacilem tym ze dziewczyna ze mną zerwała gdy Arsenal awansował do pol finału LM w zeszłym sezonie (długa ale zabawna historia
)
ponadto zbieram figurki pilkarzy, autografy oraz interesuję się sztukamo walki (3 lata trenuje karate )

ponadto zbieram figurki pilkarzy, autografy oraz interesuję się sztukamo walki (3 lata trenuje karate )

-
Lubię rysować, czytać Witkacego i Gombrowicza, pływać i przebywać na próbach zaprzyjaźnionych muzyków. Oprócz tego do zainteresowań należy oczywiście football. elvis23 - właściwie to Ci się nie dziwię, mój chłopak, mimo że sam gra w piłkę, bardzo ciężko znosi to,że ja się interesuję tą dziedziną sportu, taki paradoks:)
-
- Kontakt:
To ja ostatnio zaczalem sie bardziej interesowac autobusami komunikacji miejskiej. Taka jakas dziwna pasja, moze dlatego ze moj tata jezdzil autobusami. Mam wlasnie zamiar dolaczyc do czlonkow Czestochowskiego Klubu Milosnikow Komunikacji Miejskiej 

-
Widocznie nie kibicuje jedynie słusznej drużynie xDMiśka pisze: elvis23 - właściwie to Ci się nie dziwię, mój chłopak, mimo że sam gra w piłkę, bardzo ciężko znosi to,że ja się interesuję tą dziedziną sportu, taki paradoks:)
-
lekcja czytania ze zrozumieniem: grać w piłkę, nie oznacza tego samego co kibicować któremukolwiek klubowi 

-
Swoją drogą to trochę dziwna sytuacja. To tak, jakby się interesować polityką, a nie mieć nic do powiedzenia na wyborach. 

-
- Kontakt:
ja bym oddał krolestwo za dziewczyne interesującą się piłką. dla przykladu mojego kumpla kuzyn wyszedł za kobiete, ktora go zniszczyla chyba 2 tygodnie poslubie. spakowala wszystkie rzeczy zwiazane z piłka w karton i wywalila. stracił człowiek pokazna kolekcje rzeczy zwiazanych z ... milanem. nie wazne jaki klub ale sam fakt. jak by mi się cos takiego przydarzylo to rozwod w ten sam dzień
sorka za offa ale nie moglem w tej sytuacji

-
Skoro już próbujesz kogokolwiek pouczać, to wczytaj się jeszcze raz w to co napisałem. Zapewne dojdziesz do tego, że można tam znaleźć dwie możliwości:Miśka pisze: lekcja czytania ze zrozumieniem: grać w piłkę, nie oznacza tego samego co kibicować któremukolwiek klubowi![]()
1. nie kibicowanie Interowi
2. nie kibicowanie żadnej drużynie
Poza tym Twoja wypowiedź także nie jest jednoznaczna, więc tym bardziej nie rozumiem pouczającego tekstu "lekcja czytania ze zrozumieniem". Mimo to, musze to przyjąć, być może po prostu tak masz

Ostatnio zmieniony 4 gru 2006, 00:34 przez Ljarro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zatem przyjmij to do wiadomości. Nie chodzi mi o pouczanie, nie bardzo rozumiem dlaczego czepiasz się moich wypowiedzi, bo to przecież nie pierwszy raz, ale widocznie już tak masz. Poza tym można interesować się piłką, tak jak w przypadku mojego chłopaka właśnie, nie kibicując rzeczywiście wybranemu klubowi, ale ceniąc dobrą grę, ładny styl i skuteczność (swoją drogą jest to całkiem zdrowe podejście do sportu, chroni od konfliktów między kibicami rywalizująch drużyn, i jak widać - jest to możliwe do zrealizowania). To tak w ramach dążenia do jednoznaczności i klarowności.
elvis23
elvis23

-
No właśnie dlatego nie rozumiesz, bo uważasz że możesz zwrócić uwagę każdemu i o wszystko. Niestety tak nie jest, chociaż zapewne byś tego chciała.Nie chodzi mi o pouczanie, nie bardzo rozumiem dlaczego czepiasz się moich wypowiedzi, bo to przecież nie pierwszy raz, ale widocznie już tak masz.
Co do reszty, ponownie nie rozumiesz co człowiek do Ciebie próbuje napisać, więc już mi się nie chce dalej tłumaczyć.
Przyjmij pierwszy mój post (ten, który tak zjechałaś) za żart (bo nim był...) i nie próbuj na siłę wydłużać wypowiedzi w imię pokazania wyższości nade mną.
-
- Kontakt:
ja znam wiele takich przypadków, zę własnie po ślubie świezo upieczone małżonki nie pozwalały grać w klubie mężom czy nawet kibicować a o wyjściu na piwo przy LM to juz wogóle nie wspominając. A trochę z innej beczki - niedawno w mojej okolicy było weselicho, które się o 22 zakończyło. Powód ? Panne młodą teściu przyłapał jak się pieprzyła z facetem z orkiestry... ładne jaja nie ? Na miejscu pana młodego bym się załamał.elvis23 pisze: ja bym oddał krolestwo za dziewczyne interesującą się piłką. dla przykladu mojego kumpla kuzyn wyszedł za kobiete, ktora go zniszczyla chyba 2 tygodnie poslubie. spakowala wszystkie rzeczy zwiazane z piłka w karton i wywalila. stracił człowiek pokazna kolekcje rzeczy zwiazanych z ... milanem. nie wazne jaki klub ale sam fakt. jak by mi się cos takiego przydarzylo to rozwod w ten sam dzień
@Miśka - no ja też szczerzę mówiąc Cię nie rozumiem... heh nie słyszałem jeszcze o facecie, który grałby w piłkę nic a nic się nią nie interesując. Pewnie Twój facet ma jakiś tam ulubiony klub, ale może się z tym tak nie odnosi jak My .
A moim nowym hobby jest ostatnimi czasy czytanie Mastertona, bukmacherka i Hokej, a o reszcie chyba juz pisalem

-
Oj Panie Ljarro nikomu nie odpuścisz no no no... (taki nabijacz
)

-
Przez ostatnie pół roku było troche spokoju, to teraz trzeba to wyprostowaćEL_CHINO pisze: Oj Panie Ljarro nikomu nie odpuścisz no no no... (taki nabijacz)