Wasze hobby

Rozmowy o kibicach Interu...
Bart

Wasze hobby

Post autor: Bart »

ja słowo 'ultraska' porównałbym raczej do slowa 'trenerka', które niekoniecznie oznacza 'panią trener' :wink:
Squal

Wasze hobby

Post autor: Squal »

-80-

Ultraska to potocznie nazywane zajęcie - machanie flagami na meczu, odpalanie pirotechniki itp. oczywiście najlepsi w ultrasce są Włosi na których wzoruje się większość ultrasów w Europie.
Orzeu
Kontakt:

Wasze hobby

Post autor: Orzeu »

cypisek-urwisek pisze:Witam Ultraskę :smile: Fajnie wiedzieć, że nie jest się jedyną ufoludką na tej planecie, zwanej "piłka nożna" :smile: :smile: :smile:
To już jest na troje bo jestem transwestytą ;)...
Obrazek
Squal

Wasze hobby

Sorka... ale odnosze wrażenie ,że wzieliście mnie za kobiete... oczywiście mogę się mylić a wy sobie robicie tylko zbitke.
intermaniak

Wasze hobby

Post autor: intermaniak »

Ja uwielbiam siedziec przed kompem i.... siedzieć przed kompem. :smile: Przerwe robie sobie wtedy, kiedy gra INTER!!! :wink:
...:INTER to potęga:...
EL_CHINO

Wasze hobby

Post autor: EL_CHINO »

Widzę, że wracamy do tematu:
Moim hobby od dłuższego czasu jest deskorolka, nie zajęłem się tym, bo chciałem mieć miano 'skejta' i nosić szerokie spodnie i lansować po mieście. Po prostu z czystej chęci, a to m.in. przez kolege, który chyba jako jeden z pierwszych zaczynał jeździć.
Obrazek
Respect dla tego kolesia.
Maciek (interista)

Wasze hobby

Post autor: Maciek (interista) »

:hold: Recpect :hold: widać, że już deska trochę zjeżdzona :)
Obrazek
Squal

Wasze hobby

EL_CHINO pisze:Widzę, że wracamy do tematu:
Moim hobby od dłuższego czasu jest deskorolka, nie zajęłem się tym, bo chciałem mieć miano 'skejta' i nosić szerokie spodnie i lansować po mieście. Po prostu z czystej chęci, a to m.in. przez kolege, który chyba jako jeden z pierwszych zaczynał jeździć.
Obrazek
Respect dla tego kolesia.
Fajna koszulka ;) Z tego co wiem to większość ludzi jeżdżących na desce słucha rocka i punk rocka
EL_CHINO

Wasze hobby

U nas w Polsce to "króluje" hip- hop i nie widać aby się coś miało zmienić w przyszłości. A ten Pan na zdjęciu to nie mój kolega, tylko Chris Cole, deskorolkowiec z USA. Dla którego jak już wspomniałem, wielki respect. Przyczynił się do tego, że siedzę w tym 'bagnie' ;)
A oto moj kolega:
Obrazek
Squal

Wasze hobby

EL_CHINO pisze:U nas w Polsce to "króluje" hip- hop
Era hip-hopu pomału wygasa... teraz większość osób słucha Techno i coraz więcej osób przestaje słuchać hh.
Woo-cash
Kontakt:

Wasze hobby

Post autor: Woo-cash »

Squal pisze:Era hip-hopu pomału wygasa... teraz większość osób słucha Techno i coraz więcej osób przestaje słuchać hh.
zgodze sie z tym bo kilka lat do tylu H-H bylo wszedzie mnostwo a teraz wlasnie wkracza era techno C- Bool i ci inni :lol: :lol: :lol: Ja tam ogolnie slucham wszystkiego i nie ma dla mnie wiekszej roznicy na co jest moda
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
soket

Wasze hobby

Post autor: soket »

ja preferuje wylegiwanie sie na łóżeczku a tak pozatym to niedizele spędzam na stadionie żużlowym jak jest meczyk
Anonymous

Wasze hobby

Post autor: Anonymous »

soket pisze:ja preferuje wylegiwanie sie na łóżeczku a tak pozatym to niedizele spędzam na stadionie żużlowym jak jest meczyk
Na stadionie żużlowym w jakim miescie? :>
Woo-cash
Kontakt:

Wasze hobby

ShadY_FCI pisze:Na stadionie żużlowym w jakim miescie? :>
a ja wiem 8) 8) 8)
Jak jest z Czestochowy to nic nie wchodzi w gre jak tylko CKM Włókniarz :D:D:D Ale moge sie mylic :D
Anonymous

Wasze hobby

Post autor: Anonymous »

Master Snake pisze: Jak jest z Czestochowy to nic nie wchodzi w gre jak tylko CKM Włókniarz :D:D:D Ale moge sie mylic :D
Heh no ale w profilu nie ma skad jest wiec nie wiem :P
FcI_Wojas

Wasze hobby

Post autor: FcI_Wojas »

Racja, ale w temacie: 'Jestes nowy...przedstaw sie..'
Kolega 'Soket' napisal:
Witam wszystkich Patryk się nazwywam pochodze z Świętego miasta zwanego Częstochowa
8) :wink:
:mrgreen::ave:!!!..FoOrZa RaAGaZziI..!!!:ave::mrgreen:
Woo-cash
Kontakt:

Wasze hobby

oki to zostawiam temat i poczekam az sam Soket sie wypowie :D
ale dalej mysle ze bedzie to CKM :D:D:D
elvis
Kontakt:

Odp: Wasze hobby

Post autor: elvis »

moim hobby jest football. kocham uwiebiac mecze co przeplacilem tym ze dziewczyna ze mną zerwała gdy Arsenal awansował do pol finału LM w zeszłym sezonie (długa ale zabawna historia :D)
ponadto zbieram figurki pilkarzy, autografy oraz interesuję się sztukamo walki (3 lata trenuje karate )
Obrazek
Miśka

Post autor: Miśka »

Lubię rysować, czytać Witkacego i Gombrowicza, pływać i przebywać na próbach zaprzyjaźnionych muzyków. Oprócz tego do zainteresowań należy oczywiście football. elvis23 - właściwie to Ci się nie dziwię, mój chłopak, mimo że sam gra w piłkę, bardzo ciężko znosi to,że ja się interesuję tą dziedziną sportu, taki paradoks:)
Woo-cash
Kontakt:

To ja ostatnio zaczalem sie bardziej interesowac autobusami komunikacji miejskiej. Taka jakas dziwna pasja, moze dlatego ze moj tata jezdzil autobusami. Mam wlasnie zamiar dolaczyc do czlonkow Czestochowskiego Klubu Milosnikow Komunikacji Miejskiej :)
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Miśka pisze: elvis23 - właściwie to Ci się nie dziwię, mój chłopak, mimo że sam gra w piłkę, bardzo ciężko znosi to,że ja się interesuję tą dziedziną sportu, taki paradoks:)
Widocznie nie kibicuje jedynie słusznej drużynie xD
Miśka

lekcja czytania ze zrozumieniem: grać w piłkę, nie oznacza tego samego co kibicować któremukolwiek klubowi  :lol:
Bart

Post autor: Bart »

Swoją drogą to trochę dziwna sytuacja. To tak, jakby się interesować polityką, a nie mieć nic do powiedzenia na wyborach. ;)
elvis
Kontakt:

Post autor: elvis »

ja bym oddał krolestwo za dziewczyne interesującą się piłką. dla przykladu mojego kumpla kuzyn wyszedł za kobiete, ktora go zniszczyla chyba 2 tygodnie poslubie. spakowala wszystkie rzeczy zwiazane z piłka w karton i wywalila. stracił człowiek pokazna kolekcje rzeczy zwiazanych z ... milanem. nie wazne jaki klub ale sam fakt. jak by mi się cos takiego przydarzylo to rozwod w ten sam dzień

sorka za offa ale nie moglem w tej sytuacji
Obrazek
Ljarro

Miśka pisze: lekcja czytania ze zrozumieniem: grać w piłkę, nie oznacza tego samego co kibicować któremukolwiek klubowi  :lol:
Skoro już próbujesz kogokolwiek pouczać, to wczytaj się jeszcze raz w to co napisałem. Zapewne dojdziesz do tego, że można tam znaleźć dwie możliwości:
1. nie kibicowanie Interowi
2. nie kibicowanie żadnej drużynie

Poza tym Twoja wypowiedź także nie jest jednoznaczna, więc tym bardziej nie rozumiem pouczającego tekstu "lekcja czytania ze zrozumieniem". Mimo to, musze to przyjąć, być może po prostu tak masz ;-)
Ostatnio zmieniony 4 gru 2006, 00:34 przez Ljarro, łącznie zmieniany 1 raz.
Miśka

Zatem przyjmij to do wiadomości. Nie chodzi mi o pouczanie, nie bardzo rozumiem dlaczego czepiasz się moich wypowiedzi, bo to przecież nie pierwszy raz, ale widocznie już tak masz. Poza tym można interesować się piłką, tak jak w przypadku mojego chłopaka właśnie, nie kibicując rzeczywiście wybranemu klubowi, ale ceniąc dobrą grę, ładny styl i skuteczność (swoją drogą jest to całkiem zdrowe podejście do sportu, chroni od konfliktów między kibicami rywalizująch drużyn, i jak widać - jest to możliwe do zrealizowania). To tak w ramach dążenia do jednoznaczności i klarowności.           
elvis23  :yes2:
Ljarro

Nie chodzi mi o pouczanie, nie bardzo rozumiem dlaczego czepiasz się moich wypowiedzi, bo to przecież nie pierwszy raz, ale widocznie już tak masz.
No właśnie dlatego nie rozumiesz, bo uważasz że możesz zwrócić uwagę każdemu i o wszystko. Niestety tak nie jest, chociaż zapewne byś tego chciała.
Co do reszty, ponownie nie rozumiesz co człowiek do Ciebie próbuje napisać, więc już mi się nie chce dalej tłumaczyć.
Przyjmij pierwszy mój post (ten, który tak zjechałaś) za żart (bo nim był...) i nie próbuj na siłę wydłużać wypowiedzi w imię pokazania wyższości nade mną.
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

elvis23 pisze: ja bym oddał krolestwo za dziewczyne interesującą się piłką. dla przykladu mojego kumpla kuzyn wyszedł za kobiete, ktora go zniszczyla chyba 2 tygodnie poslubie. spakowala wszystkie rzeczy zwiazane z piłka w karton i wywalila. stracił człowiek pokazna kolekcje rzeczy zwiazanych z ... milanem. nie wazne jaki klub ale sam fakt. jak by mi się cos takiego przydarzylo to rozwod w ten sam dzień

sorka za offa ale nie moglem w tej sytuacji
ja znam wiele takich przypadków, zę własnie po ślubie świezo upieczone małżonki nie pozwalały grać w klubie mężom czy nawet kibicować a o wyjściu na piwo przy LM to juz wogóle nie wspominając. A trochę z innej beczki - niedawno w mojej okolicy było weselicho, które się o 22 zakończyło. Powód ? Panne młodą teściu przyłapał jak się pieprzyła z facetem z orkiestry... ładne jaja nie ? Na miejscu pana młodego bym się załamał.

@Miśka - no ja też szczerzę mówiąc Cię nie rozumiem... heh nie słyszałem jeszcze o facecie, który grałby w piłkę nic a nic się nią nie interesując. Pewnie Twój facet ma jakiś tam ulubiony klub, ale może się z tym tak nie odnosi jak My .

A moim nowym hobby jest ostatnimi czasy czytanie Mastertona, bukmacherka i Hokej, a o reszcie chyba juz pisalem
Obrazek
EL_CHINO

Oj Panie Ljarro nikomu nie odpuścisz no no no... (taki nabijacz ;) )
Ljarro

EL_CHINO pisze: Oj Panie Ljarro nikomu nie odpuścisz no no no... (taki nabijacz ;) )
Przez ostatnie pół roku było troche spokoju, to teraz trzeba to wyprostować :P
ODPOWIEDZ