Wrogowie i przyjaciele.

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
Bart

Odp: Wrogowie i przyjaciele.

Post autor: Bart »

O tym, że po przyjaźni Hellas-Inter nie ma już śladu, można było się przekonać w sobotę na San Siro. Oto grupa fanatyków Verony, trochę spóźniona, przybyła na mecz reprezentacji Italii, a tam zamiast wspólnie ze wszystkimi dopingować reprezentację, rozgorzała bójka między kibicami Interu i Verony. Wstyd, że taki incydent zdarzył się na meczu reprezentacji...
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Mamy tez zgode z Triestina I Bayernem Monachium. nasze największe kosy to Milan, Atalanta, Juventus, Bologna, Brescia, Roma, Napoli, Fiorentina. ogółem kosy to kluby których kibice prezentują lewicowe, komunistyczne poglądy. osobiście z Serie A lubie Torino, Lazio, oczywiście Inter, Hellas i Samdorie.
Bartłomiej

Post autor: Bartłomiej »

Jak wiem od mojego korespondenta we Włoszech oprócz wyżej wymienionych naszymi przyjaciółmi są Bari i Ascoli.
Anonymous

Post autor: Anonymous »

jeśli chodzi o Ascoli to napewno mamy wspólne poglądy z nimi (faszyści), maja zgode z Torino a z nami kiedyś mieli kose, może teraz jest inaczej. Bari ma juz z nami zgode (niestety nie sa silna ekipą, choć frekwencja u nich niezła).
Vres3t

Post autor: Vres3t »

Jezeli chodzi o "zgody" z ekipami zagranicznymi to Inter & PSG.
Szczupac_FCI

Post autor: Szczupac_FCI »

Jezeli chodzi o "zgody" z ekipami zagranicznymi to Inter & PSG
To szkoda że nam Ronaldinho nie sprzedali :P
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

Jeszcze chyba Bayern Monachium  :szal:
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Nie chyba tylko napewno bo juz ktos wyzej pisal o niemiaszkach :)
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
elvis
Kontakt:

Post autor: elvis »

"Zgoda to również skrajnie prawicowe Lazio, do niedawana także Hellas Verona, ale ta sztama należy już do przeszłości. Zagranicą do grona przyjaciół Interu zaliczany jest Bayern Monachium. Kosy to Milan, Juventus, Bologna, Atlanta, Brescia, Roma, Napoli, Fiorentina i ogólnie wszystkie ekipy o lewicowych poglądach. Od niedawana wrogiem jest również Verona."
(pochwale się, że w czasach kiedy pisałem dla Arsenal.net.pl napisałem podobny artyukul o kibicach w anglii :D)
Obrazek
RoB

Post autor: RoB »

Już pokazaliście Mantovej kto rządzi. Nie ma wuja Lucka to nawet w Serie B są przeciwnicy za mocni.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

hady- JUVENTINO żenuuuaaa ;]

Zapraszamy do Serie A.. dostaniecie tak w dupsko, ze bedzie sie modlić o powrót do Waszego qrwidołka.. czyli Serie B!
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Darek

Post autor: Darek »

Hih nawet Administrator się wqrwił,ale ma rację. Nie mogę znieść tego że kibice Juve obwiniają nas za swoje oszustwa!!! Chcieli by zsobą pociągnąć wszystkich na dno !!!
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Globus

Post autor: Globus »

Poprostu kibice Juve mają kompleks Interu!!!  nie umie się wygrywać to jak się będzie umiało przegrywać... fakty są takie że powinni dostać Serie C i z 30 pkt! bo niszczą sport a zamiast sapać do nas niech zbiorą dowody przedstawią prokuratorowi i sprawa załatwiona!
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Globus

podobnie jest z kibicami Milanu których tak boli to że mają żałosny skład żałosne wyniki, tłumaczą się że Inter jest bee, bo Milan to 30 lat temu czy 2 lata temu był och i ach! co nas obchodzi jaki był! liczy się jaki jest a jest cieniutki!!! myślę że HEKO Czermno by sobie teraz z nimi poradziło! po 2 na ich forum zero kultury nie można nawet kulturalnie na poziomie poklikać wszyscy hurra na mnie myślałem że mnie zabiją! to świadczy o ich braku wychowania, braku kultury wypowiedzi i można by tak wyliczać cały dzień! już mnie zablokowali :-D :-D  i z tego co wiem to teraz siedzą na naszym forum czytają moje posty i u siebie mają polewkę! najbardziej mnie ciekawi jak to jest że każdy z nich pisze że ma 25-30 lat a wszyscy siedzą całe dnie na forach! prawda jest taka że chłopaki mają ferie a sadzą się że z Maldinim to oni na Ty!!!! ja szanuję każdego kibica niezależnie od wieku ale kibiców spadkowicza Milanu nie potrafię bo są o parę poziomów niżej od przeciętnego ludka chodzącego po ulicach......
:milanlol: :milanlol: :milanlol: :milanlol: :milanlol: :milanlol: :milanlol:

Obrazek
klusek

Post autor: klusek »

Globus pisze:po 2 na ich forum zero kultury nie można nawet kulturalnie na poziomie poklikać wszyscy hurra na mnie myślałem że mnie zabiją! to świadczy o ich braku wychowania, braku kultury wypowiedzi i można by tak wyliczać cały dzień! już mnie zablokowali :-D :-D
Założyłeś tam tak durny temat (http://www.acmilan.pl/forum/viewtopic.p ... 77bb774698), że ich reakcja wcale mnie nie dziwi. Zresztą, patrząc na Twoje posty na naszym forum tylko utwierdzam się w przekonaniu, że chyba nie dorosłeś jeszcze do pisania w internecie.

PS. To, że ostatnio namnożyło się u nas kibiców pewnego drugoligowca, nie oznacza, że możemy wchodzić na cudze fora i robić burdel.
Globus

Kolego założyłem ten temat może w trochę cwaniacki sposób ale to nie znaczy że Ty musisz mnie krytykować za to! nie mów mi że do czegoś nie dorosłem bo nic o mnie nie wiesz! a ja tam nie robiłem żadnego burdelu i gdybyś bardziej wnikliwie poczytał moje posty na ich forum to byś zobaczył że nie robiłem tam żadnego burdelu! było tam kilku gości z którymi można było w sposób kulturalny z szacunkiem dla klubu podyskutować na różne tematy! więc rada dla Ciebie nie krytykuj mnie bo jestem takim samym fanem Interu jak Ty!

Obrazek
klusek

Globus pisze: a ja tam nie robiłem żadnego burdelu i gdybyś bardziej wnikliwie poczytał moje posty na ich forum to byś zobaczył że nie robiłem tam żadnego burdelu!
A czego ja mogę się tam doszukać? Trzeba być idiotą, żeby nie zauważyć, że post o treści:
Rekord Interu!!!Składajcie gratulację dla Wielkiego Interu!!!!!!!!! tak na marginesie mam nadzieję ze jednak się utrzymacie...... bo ogrywanie Empoli czy Torino nie bawi mnie już!
jest po prostu buraczaną napinką. Czego się po tym temacie spodziewałeś? Ze Milaniści padną na kolana przed naszym klubem? :lol:
W innym miejscu piszesz:
spodziewałem się kulturalnej i obiektywnej analizy sytuacji w Serie A
Czy Twój post przypomina taką analizę?
Globus pisze: więc rada dla Ciebie nie krytykuj mnie bo jestem takim samym fanem Interu jak Ty!
Rada dla Ciebie - przestań produkować się na cudzych forach, bo robisz nam tylko obciach.
Globus

Czytaj uważnie przyjacielu rada dla Ciebie!!! a następna rada to takimi postami robisz większy obciach niż ja! bo ja nie krytykował bym Ciebie za tego typu posty! jeżeli uważasz że miałem wejść na ich forum i ich pocieszać to Twoja sprawa! zobaczyli byśmy gdyby to Milan prowadził w tabeli a Inter był na 9 miejscu ile było by kultury w ich wypowiedziach! myślę że mniej niż w moich.... pozdrawiam z pełnym szacunkiem!

Obrazek
klusek

Globus pisze:jeżeli uważasz że miałem wejść na ich forum i ich pocieszać to Twoja sprawa!
A nie pomyślałeś o tym, że mogłeś w ogóle nie wchodzić na ich forum?
Globus

Masz rację nie musiałem tam wchodzić! ale fakt że oni zawsze nas ostro jechali gdy Inter był nie w formie skłonił mnie do tego aby im pokazać że role się zawsze mogą odwrócić i teraz to ja mogę patrzyć na nich z góry!

Obrazek
darioG

Post autor: darioG »

Największa antypatia skierowana jest przediwko AC Milan oraz Juve, chociaz trzeba przyznać, że w samym Turynie wiecej kibiców ma Torino niż Juve.
:)
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Globus pisze: Masz rację nie musiałem tam wchodzić! ale fakt że oni zawsze nas ostro jechali gdy Inter był nie w formie skłonił mnie do tego aby im pokazać że role się zawsze mogą odwrócić i teraz to ja mogę patrzyć na nich z góry!
A tak naprawdę zrobiłeś kibicom Interu kaszane, tak jak robiło już tam paru innych "naszych"
Globus

Drogi adminie skoro wedłud Ciebie ja robię kaszanę to myślę że chyba nie warto dyskutować z wami na forum! Kaszanę robicie wy krytykując mnie i reasumując sprawę na drodzę dedukcji dochodzę do konkluzji że wasze obiekcje są dziecinne i nie będę już z wami rozmawiał na ten temat mogę porozmawiać na inne tematy ale nie na ten! bo ja mam swoje osobiste zdanie na ten temat i nie mam ochoty się z wami kłócić bo nie takie było moje zamierzenie rejestrując się na tym forum! świadczy to że macie więcej szacunku do nich niż oni do was... a czasami nie warto się tłumaczyć i dogadywać z takimi ludźmi.... pozdrawiam kibiców Interu ale takich prawdziwych!!!! nie tylko intelektualistów ale wszystkich!!! hej

Obrazek
jankos

Post autor: jankos »

To, że oni z nas się śmiali, polewali i obojętnie co jeszcze robili, w czasie gdy Inter nie był potentatem w Serie A, nie oznacza, że Ty teraz masz robić to samo, tyle że w ich kierunku. Napinkowców i buractwo trzeba olewać, a bluzganie, wykpiwanie itp. świadczą tylko o kompleksach kibiców, którzy to robią, także radzę Ci się mocno ogarnąć, bo jak widzisz każdy ma oto do Ciebie pretensje i wyluzować. Po prostu radzę nie zniżać się do ich poziomu. Tyle.
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

W pełni popieram przedmówcę. Kiedy u nas pojawi sie jakiś kibic Juve bądź Milanu i robi z siebie pośmiewisko (zdarzają sie normalni i do nich nic nie mam) to się z nich śmiejemy. Tak samo było z tobą. Fani Milanu mieli jedną wielką zlewę z Ciebie jak to Ty się wywyższałeś. Pamiętaj, że to co piszesz gdzie indziej świadczy o Tobie, ale nie tylko, gdyż swoimi tekstami reprezentujesz nas kibiców Interu.
elvis
Kontakt:

Post autor: elvis »

nie ma co wchodzi na fora inny zespołow. ja tak nie robie bo wiem ze teksty mnie sprowokują wdam sie w glupia wymiane zdan cos pod wpływem emocji zrobie i zrobie z siebie LOLa :D
Obrazek
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Można ino podsumować 'skończ waść wstydu oszczędź', czytając te posty co napisałeś na forum Milanu i na dodatek w swoim temacie, admin słusznie podsumował, że ich to nic nie interesuje... nawet sam Mancini powiedział ostatnio w wywiadzie, że ważniejszy jest końcowy wynik a nie bicie rekordów, jakoś w poprzednim sezonie Romie raczej nic nie dały te 11 zwycięstw (tzn. nie dały mistrzostwa), a szacunek to mają, nie wszyscy, ale mają, a że na nas najeżdżają, to nie powinniśmy się tym samym odwdzięczać przez co pokażemy (jak już niektórzy o tym wspominali) swoją 'wyższość'.
Globus

Spokojnie panowie!!! ja rozumiem że polewka z Milanu to każdego osobista sprawa ja osobiście nigdy im nie ubliżyłem( tylko fakty)... mimo że ochotę miałem wielką... jestem kibicem Interu od wielu lat i nie musicie mnie panowie uczyć jak mam postępować! szkoda że nie widzieliście Shoutboxa tam obrażali nie tylko mnie ale równiż Inter!!! dlatego proponuję skończyć ten temat! bo tak jak już napisałem mam swoje zdanie i z kim jak z kim ale z wami fanami Interu nie mam ochoty się kłócić! więc nie cytujcie moich wypowiedzi bo większy ubaw ma Milan! pozdrawiam i temat uważam za zamknięty!

Obrazek
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Globus pisze: temat uważam za zamknięty!
Jeszcze tylko dorzucę coś od siebie...
Rekord Interu!!!Składajcie gratulację dla Wielkiego Interu!!!!!!!!! tak na marginesie mam nadzieję ze jednak się utrzymacie...... bo ogrywanie Empoli czy Torino nie bawi mnie już!
Ta wypowiedź przypomina nieco napinkę...
Globus pisze: zobaczyli byśmy gdyby to Milan prowadził w tabeli a Inter był na 9 miejscu ile było by kultury w ich wypowiedziach! myślę że mniej niż w moich....
Tu masz rację.Gdy Inter zawodził,a Milan był na topie milaniści szydzili i nabijali się z Naszego klubu.Napinka z ich strony nie oznacza jednak,że mamy odpowiadać tym samym.
Globus pisze: fakt że oni zawsze nas ostro jechali gdy Inter był nie w formie skłonił mnie do tego aby im pokazać że role się zawsze mogą odwrócić i teraz to ja mogę patrzyć na nich z góry!
Mogłeś jednak zrobić to nieco inaczej ,przyznasz chyba,że temat ,który założyłeś ,był prowokacją w stronę milanistów.
Globus pisze: macie więcej szacunku do nich niż oni do was...
Tu ponownie masz rację.Kibice Milanu bluzgają inne kluby (nie tylko Inter)niezwykle często,nie zważając nawet na to,że swoją napinką wystawiają świdectwo wszystkim kibicom Milanu.Dla nas,kibiców Interu jedyna korzyść z tego jest taka,że...możemy się z nich pośmiać :lol2:
Globus pisze: pozdrawiam kibiców Interu ale takich prawdziwych!!!! nie tylko intelektualistów ale wszystkich!!!
Nie dziel kibiców Interu na fanatycznych i mniej fanatycznych.Klusek ,Matico i inni podobnie jak Ty i ja oddaliby życie za Inter,ale Oni po prostu w swoich wypoiedziach kierują się bardziej zdrowym rozsądkiem,a nie emocjami...

Oto najlepsze podsumowanie całej sprawy:
elvis23 pisze: nie ma co wchodzi na fora inny zespołow. ja tak nie robie bo wiem ze teksty mnie sprowokują wdam sie w glupia wymiane zdan cos pod wpływem emocji zrobie i zrobie z siebie LOLa :D
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Globus

ok!!! pozdrawiam i skończmy ten głupi temat :brawo: poklikajmy na sprawy bliższe naszemu sercu niż sprawa moich kontaktów z kibicami Milanu :milanlol: :milanlol: :milanlol:

:szal: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

hehe

Obrazek
ODPOWIEDZ