zamówiłem na stronie www.szalikowcy.com ===> druk vlepek. Naprawde polecam... cennik jest podany ja osobiscie zamowilem 500 sztuk 5x5cm za 25 złotych... wypas... mówisz jaka chcesz grafike np. jaki herb, bądź dajesz grafike zrobiona przez siebie... po prostu ugadasz sie z kolesiem na gg...Scpn pisze:OOOooooo... mozesz mi powiedziec skad je masz450 vlepek Interu?
Gadżety
-
EL_CHINO
Gadżety
-
EL_CHINO
Gadżety
Citka_FCI pisze:sa same polskich klubow a zagranicznych nie ma ...pozatym...w jakim dzial? wytlumacz co,jak,gdzie...bo tutaj ejst forum...i co dalej ?
Napisalem zebys wszedl na DRUK VLEPEK... tam jest wszystko co bys chciał wiedziec... a kolesiowi co robi te vlepy powiesz jaka chcesz miec grafike... sam wybierasz i wymyslasz...
-
GieKSiarz
sprzedam szalik Interu
Szalik tkany jednostronny w barwch Interu oczywiście!Na szaliku napis FORZA INTER po dwóch bokach szala piłka do połowy przesłoniona szarfą z napisem ,,ale inter" .Niestety niemam foto.Szalik dostałem od kumpla z Włoch.Za szalik chcę 23 zł .Jak ktoś ze śląska to mozemy się zgadać osobiście i sobie ten szalik zobaczy.Pozdrawiam!
-
Dyniu
Gadżety
http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1678453
sprzedaję kilka autografów zawodników Interu. Zapraszam do licytacji. Zdobyłem je po wymianie z kibicem z Mediolanu już jakiś czas temu.
sprzedaję kilka autografów zawodników Interu. Zapraszam do licytacji. Zdobyłem je po wymianie z kibicem z Mediolanu już jakiś czas temu.
-
siciliana
Gadżety
no to w takim razie dla odświeżenia tematu przedstawię moją małą kolekcję 
2 koszulki- jedna Toldo druga Cannavaro (oczywiście z czasu jedo gry w Interze), poduszka, kalendarz książkowy, T-shirt z napisem "forza inter", podkoszulek z podobiznami Emre, J. Zannetiego i Vieriego, 2 numery magazynu Inter, 4 numery Calcio (3 kupione we Włoszech, 1 w Polsce-u nas masakrycznie drogo to wychodzi
)
Mam jeszcze trochę gadzetów związanych ogólnie z calcio: koszulki reprezentacyjne Nest i Tottiego, koszulka Nesty z Milanu, Trezegueta z Juve no i moja najcenniejsz pamiątka- maskotka reprezentacji Włoch
Mam nadzieję, że w miarę upływu czasu kolekcja się rozrośnie:D
PS o, byłabym zapomniała, na moim podręcznki do włoskiego jest zdjęcie Roberto Baggio
:mrgreen:
2 koszulki- jedna Toldo druga Cannavaro (oczywiście z czasu jedo gry w Interze), poduszka, kalendarz książkowy, T-shirt z napisem "forza inter", podkoszulek z podobiznami Emre, J. Zannetiego i Vieriego, 2 numery magazynu Inter, 4 numery Calcio (3 kupione we Włoszech, 1 w Polsce-u nas masakrycznie drogo to wychodzi
Mam jeszcze trochę gadzetów związanych ogólnie z calcio: koszulki reprezentacyjne Nest i Tottiego, koszulka Nesty z Milanu, Trezegueta z Juve no i moja najcenniejsz pamiątka- maskotka reprezentacji Włoch
Mam nadzieję, że w miarę upływu czasu kolekcja się rozrośnie:D
PS o, byłabym zapomniała, na moim podręcznki do włoskiego jest zdjęcie Roberto Baggio
-
Paolo_
Gadżety
Tym akurat nie masz sie co chwalić -80-siciliana pisze:koszulka Nesty z Milanu, Trezegueta z Juve
Ja z gadżetów posiadam:
- koszulka Interu nike bez nazwiska i numeru
- szalik
- dioda na komórke
i to tyle więcej narazie mi nie potrzeba

-
Woo-cash
- Kontakt:
Gadżety
no to ja posiadam:
- koszulke Vieriego (z czasow kiedy gral w Interze i zastanawiam sie czy jej nie wyrzucic do kosza. Zdrajca jeden !!)
- czapke zimowa Interu
- oczywiscie szalik
- mialem jeszcze koszulke R. Baggio ale mi ukradli

p.s. nie wiecie moze gdzie bym mogl kupic kubek z logiem Inetru albo z jakims pilkarzem ??
- koszulke Vieriego (z czasow kiedy gral w Interze i zastanawiam sie czy jej nie wyrzucic do kosza. Zdrajca jeden !!)
- czapke zimowa Interu
- oczywiscie szalik
- mialem jeszcze koszulke R. Baggio ale mi ukradli
p.s. nie wiecie moze gdzie bym mogl kupic kubek z logiem Inetru albo z jakims pilkarzem ??
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
EL_CHINO
Gadżety
No to chyba się z nim spouFalasz albo Ci żal kasy za tą koszulkę.Master Snake pisze:- koszulke Vieriego (z czasow kiedy gral w Interze i zastanawiam sie czy jej nie wyrzucic do kosza. Zdrajca jeden !!)
-
Woo-cash
- Kontakt:
Gadżety
wcale sie z nim nie spouFalam ani nie jest mi zal kasy po prostu mam zamiar kupic teraz jakos inna koszulke i nie wiem na kogo sie zdecydowacEL_CHINO pisze: No to chyba się z nim spouchwalasz albo Ci żal kasy za tą koszulkę.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
RdK.
- Kontakt:
Gadżety
ja mam skromną ilość gadżetów związanych z Interem,ale to nie świadczy o tym jak bardzo kocham ten klub
Posiadam:
-orginalną koszulke Interu 04/05
-szalik z napisem Forza Inter
-czapkę z daszkiem
Planuje powiększyć liczbę gadżetów Interu o wyjazdową koszulkę Interu 05/06 i kubek
I to na tyle :mrgreen:
Posiadam:
-orginalną koszulke Interu 04/05
-szalik z napisem Forza Inter
-czapkę z daszkiem
Planuje powiększyć liczbę gadżetów Interu o wyjazdową koszulkę Interu 05/06 i kubek
I to na tyle :mrgreen:

-
Majcher
Gadżety
ktos wie gdzie moge kupic taka bluze w ktorej jest adriano (patrz fotka) http://www.ksgromwolsztyn.fora.pl/image ... c1cf84.jpg
jak tak prosze o kontak gg:341274
-
Orzeu
- Kontakt:
Gadżety
Czyżby użytkownik z Wolsztyna ??!!Majcher pisze:ktos wie gdzie moge kupic taka bluze w ktorej jest adriano (patrz fotka) http://www.ksgromwolsztyn.fora.pl/image ... c1cf84.jpg
A gdzie kupić niestety niewiem
EDIT: wnioskuje to stąd, iż to jest mój avatar ;]

-
Majcher
Gadżety
Tak tak Twoj ...znalazlem kolejny fajny gadzet Interu ktory nie wiem jak posiasc 
tutaj zamieszczam linka
http://i7.ebayimg.com/01/i/06/89/fa/7f_1_b.JPG
tutaj zamieszczam linka
-
Nasir
Gadżety
to jest damskie czy meskie??Majcher pisze:Tak tak Twoj ...znalazlem kolejny fajny gadzet Interu ktory nie wiem jak posiasc
tutaj zamieszczam linka
'...Ma dimmi cosa c'e di meglio
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria...'
-
Muczapa
Odp: Gadżety
Moja kolekcja:
- Kubek plastikowy który przecieka (ale za to ładnie się prezentuje
)
- 3 koszulki z "targu" (Baggio, Recoba, Vieri)
- Kilka plakatów
- 2 szaliki (w tym na jednym napis polski INTER MEDIOLAN, z początku mnie to irytowało ale pożniej stwierdziłem że to dobra opcja)
Skromnie, ale z sercem
- Kubek plastikowy który przecieka (ale za to ładnie się prezentuje
- 3 koszulki z "targu" (Baggio, Recoba, Vieri)
- Kilka plakatów
- 2 szaliki (w tym na jednym napis polski INTER MEDIOLAN, z początku mnie to irytowało ale pożniej stwierdziłem że to dobra opcja)
Skromnie, ale z sercem
-
Pawlak_AG
Mam do Was pytanie moi drodzy :>
Czy orientujecie się może, czy we Włoszech można kupić koszulki tzw. Anty? Anty-Milan lub Anty-Juventus? Nie piszcie mi, czy nie lepiej kupić koszulkę Interu, że jestem chuligan
, po prostu kolekcjonuję koszulki, których nie znajdzie nikt w Polsce [mam np. koszulkę Livorno i Vicenzy]. Z góry dzięki !
Czy orientujecie się może, czy we Włoszech można kupić koszulki tzw. Anty? Anty-Milan lub Anty-Juventus? Nie piszcie mi, czy nie lepiej kupić koszulkę Interu, że jestem chuligan
-
EL_CHINO
-
Pawlak_AG
Śliczna ta koszulka z zebrą
Dzięki