Gadżety
-
Ljarro
Odp: Gadżety
Nom, być może 15, nie byłem pewien bo w różnych miejscach podają różne ceny. Pewnie będzie tyle kosztować ile ta o Liverpoolu
-
Mora
- Kontakt:
To do mnieMessie pisze: liczys ie to chyba ze kibcujesz Interowi a nie ile lub jaka masz koszulke:P bo takie myslenie ze"ja mam koszulke z Mediolanu to jestem lepszy a ty tylko z allegro" jest chore:P
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Messie
- Kontakt:
nie nie nie do ogolu:) tak mowilem:)Mora pisze:To do mnieMessie pisze: liczys ie to chyba ze kibcujesz Interowi a nie ile lub jaka masz koszulke:P bo takie myslenie ze"ja mam koszulke z Mediolanu to jestem lepszy a ty tylko z allegro" jest chore:PJeżeli tak to gwarantuję Ci ,że wcale tak nie myślę.Chętnie bym nawet pochodził w koszulce ,którą zakupiłem na targu (
)w 1999 roku ,tyle że już z niej wyrosłem
![]()
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
-
Messie
- Kontakt:
są w sprzedaży jeszcze szale Fanatici Dalla Polonia!(foto - http://i23.tinypic.com/300gv82.jpg ) ostatnie sztuki - jakby ktos chcial to zapraszam na private
cena szala 26zl
cena szala 26zl
Ostatnio zmieniony 6 paź 2007, 10:11 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kmaster
Ja bym wziął jeden szalik. Ale jak pisze na PW to coś mi się psuje. podaj swoje gg to napisze. pozdro!
-
dolin123
ja tez bym wziol ten szalik mi tez mozesz podac gg
-
Messie
- Kontakt:
-
Messie
- Kontakt:
hje dostalem propozycje od goscia ktory wykonuje nam flage,zrobienia koszulek polo 10sztuk kazda po 45zl na (plus rpzesylka wiadomo) ( z herbem haftowanym z przodu i z tylu na karku napisem Fanatici dalla Polonia)
lub stworzenie pasiakow:)z herbem haftowanym, przy 20 sztukach - 20zl za szal, plus tez przesylka(juz do domku) czyli jakies 30zl na lepka
jednak zeby cos takiego wykonac musielibysmy sie zlozyc, jest tez propozycja stworzenia smyczy, okolo 16zl/szt
TO TYLKO PROPOZYCJA
chyba ze ktos woli jeszcze te szale FANATICI DALLA POLONIA ale to juz ostatnie sztuki sa:P, chyba zeby wyprodukowac ponownie
lub stworzenie pasiakow:)z herbem haftowanym, przy 20 sztukach - 20zl za szal, plus tez przesylka(juz do domku) czyli jakies 30zl na lepka
jednak zeby cos takiego wykonac musielibysmy sie zlozyc, jest tez propozycja stworzenia smyczy, okolo 16zl/szt
TO TYLKO PROPOZYCJA
chyba ze ktos woli jeszcze te szale FANATICI DALLA POLONIA ale to juz ostatnie sztuki sa:P, chyba zeby wyprodukowac ponownie
Ostatnio zmieniony 19 paź 2007, 10:51 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Globus
Na www.kibicowskie.pl koszulki polo są po 23 zł za sztuke (nie wiem jak to wygląda dokładnie z haftami) tylko że zamówienie to minimalnie 50 sztukMessie pisze: hje dostalem propozycje od goscia ktory wykonuje nam flage,zrobienia koszulek polo 10sztuk kazda po 45zl na (plus rpzesylka wiadomo) ( z herbem haftowanym z przodu i z tylu na karku napisem Fanatici dalla Polonia)
Ostatnio zmieniony 19 paź 2007, 11:19 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Ljarro
Ja wiem z doswiadczenia ze zeby kupic sobie koszulke polo, musze sporo pochodzic i duzo zmierzyc, wiec w ciemno raczej zamawial nie bede 
-
Interista17
- Kontakt:
Ahh.. Szkoda że Polo bo ja nie trawie koszulek z kołnierzykiem.
-
Globus
Na stronie są też normalne koszulkiinterista17 pisze: Ahh.. Szkoda że Polo bo ja nie trawie koszulek z kołnierzykiem.
PS. Szatańska liczba wiadomości

-
Andy
- Kontakt:
Po dokładnie 14 dniach czekania koszulka wkońcu do mnie dotarłaAndy pisze:I ja postanowiłem sobie zakupić u tego kolesia koszuleczke.Według mnie cena jest jak najbardziej rozsądna.Zobaczymy jak towar dojdzie.
-
Messie
- Kontakt:
23 zl ale wtedy jak zamowisz wiecej sztuk lub przy malym hafcie, dlatego taka cena, ale wydaje mi sie ze i tka ebdizemy myselc nad tym po meczu z Lazio,c zy koszulki czy cos
Andy a ja ta kosuzlek dostalem po4 dniach:P juz jakies 2 tygodnie temu ja kupilem:P
Andy a ja ta kosuzlek dostalem po4 dniach:P juz jakies 2 tygodnie temu ja kupilem:P
-
Ljarro
No to neutral Andy, towar niezgodny z opisem xD
-
Andy
- Kontakt:
Nad koszulkami można pomyśleć,czemu nieMessie pisze: 23 zl ale wtedy jak zamowisz wiecej sztuk lub przy malym hafcie, dlatego taka cena, ale wydaje mi sie ze i tka ebdizemy myselc nad tym po meczu z Lazio,c zy koszulki czy cos
Strasznie szybko ją dostałeś
-
Messie
- Kontakt:
Andy pisze:Nad koszulkami można pomyśleć,czemu nieMessie pisze: 23 zl ale wtedy jak zamowisz wiecej sztuk lub przy malym hafcie, dlatego taka cena, ale wydaje mi sie ze i tka ebdizemy myselc nad tym po meczu z Lazio,c zy koszulki czy cos
Andy a ja ta kosuzlek dostalem po4 dniach:P juz jakies 2 tygodnie temu ja kupilem:P.Na pewno na bluzach się nie skończy,ale teraz proponowałbym jakieś bardziej żywsze kolory
Strasznie szybko ją dostałeśja niestety musiałem czekać równe 14 dni
I masz tak samo jak ja ?? Bez tej flagi Włoch na środku ??
jest ale prawde mowiac wogole mi to nie przeszkadza a wlasciwie dorbze ze jest:) bo wkoncu tarcza wloch oznacza zdobycia mistrzostwa rok wczesniej:),
zas kólko puchar włoch, wiec mi to tam odpowiada:)
poza tym fajna ejst koszulka i najwazniejsze ze jest:), i wali mnie to czy oryginalna czy nie:P INTER to INTER i juz!:)
-
Andy
- Kontakt:
Właśnie dość dziwne to jest....przecierz koszulka na 100 lecie klubu,a więc herb Włoch powinien się na niej znajdować !
Ogólnie koszulka prezentuje się znakomicie,ale jest ten mały szczegół. To jest tak jakbym zamówił tą zwykłą domową koszulke - tam flagi nie ma
Ogólnie koszulka prezentuje się znakomicie,ale jest ten mały szczegół. To jest tak jakbym zamówił tą zwykłą domową koszulke - tam flagi nie ma
-
Lamatico
- Kontakt:
Chłopaki dzisiaj do mnie również dotarła ta koszulka, o której jest mowa wyżej i podobnie nie ma barw Italii ... Szczerze nie przeszkadza mi to taki maly szczegół ... ogólnie jestem bardzo zadowolony ... szkoda tylko, że na zjeździe jej nie miałem.Andy pisze:Po dokładnie 14 dniach czekania koszulka wkońcu do mnie dotarłaAndy pisze:I ja postanowiłem sobie zakupić u tego kolesia koszuleczke.Według mnie cena jest jak najbardziej rozsądna.Zobaczymy jak towar dojdzie.
Jestem z niej bardzo zadowolony,ale jest teden szczegół....tutaj na zdjęciach jest flaga Włoska na środku koszulki,a w rzeczywistości jej nie ma
![]()
![]()
-
Messie
- Kontakt:
ciekawe czmeu nie amcie tych Tarcz Włoch,ja ja mam, woogle taka strasznie szybka tranzakcja:)lamatico pisze:Chłopaki dzisiaj do mnie również dotarła ta koszulka, o której jest mowa wyżej i podobnie nie ma barw Italii ... Szczerze nie przeszkadza mi to taki maly szczegół ... ogólnie jestem bardzo zadowolony ... szkoda tylko, że na zjeździe jej nie miałem.Andy pisze:Po dokładnie 14 dniach czekania koszulka wkońcu do mnie dotarłaAndy pisze:I ja postanowiłem sobie zakupić u tego kolesia koszuleczke.Według mnie cena jest jak najbardziej rozsądna.Zobaczymy jak towar dojdzie.
Jestem z niej bardzo zadowolony,ale jest teden szczegół....tutaj na zdjęciach jest flaga Włoska na środku koszulki,a w rzeczywistości jej nie ma
![]()
![]()
-
Bart
Tarcze za scudetto są przy okazji oryginalnych koszulek zapakowane osobno i mozna je sobie wprasować. Jesli chodzi o "półoryginalne" koszulki z allegro czy iss to trzeba się liczyć z "niedogodnościami".
-
Andy
- Kontakt:
Napisałem do tego kolesia co kupowałem i mi odpisał, że to niedopatrzenie przy wysyłaniu...ale także mi napisał,że jest możliwość dosłania i oczywiście bez żadnych opłat dodatkowych
.
-
szuli
ja mam koszulke orginalna nike'a z zeszlego sezonu
miałem koszulke z 98 roku
mam spodenki, getry, ręcznik
w planach jest szaliczek od messiego
- jesli bedzie jeszcze kiedys okazja
no a najwiekrzym moim gadżetem jest moja
mania 
miałem koszulke z 98 roku
mam spodenki, getry, ręcznik
w planach jest szaliczek od messiego
no a najwiekrzym moim gadżetem jest moja

-
bulin90
W Swojej kolekcji posiadam takie gadżety jak:
koszulke Ibrahimovica przywieziona niedawno z Włoch
szalik
szmycz
figurke Roberto Baggio
plakaty
Zamierzam jeszcze kupić czapke na zime tylko nigdzie nie moge znaleść

koszulke Ibrahimovica przywieziona niedawno z Włoch
szalik
szmycz
figurke Roberto Baggio
plakaty
Zamierzam jeszcze kupić czapke na zime tylko nigdzie nie moge znaleść
Ostatnio zmieniony 21 lis 2007, 19:10 przez bulin90, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Andy
- Kontakt:
A ja do swojej kolekcji moge dołożyć sobie taki bajer
>> http://www.allegro.pl/item274809921_cza ... omocj.html
Jestem bardzo zadowolony z zakupu.Gość przesłał mi dane meilem i nie musiałem kupować poprzez allegro...paczka przyszła bardzo szybko (chyba czekałem 2 dni).
Jestem bardzo zadowolony z zakupu.Gość przesłał mi dane meilem i nie musiałem kupować poprzez allegro...paczka przyszła bardzo szybko (chyba czekałem 2 dni).
-
Kazinho
Witam Was wszystkich:) Jestem tutaj nowy ... dopiero co dołączylem do Was. Mam nadzieje ze bedzie sie na milo spedzalo czas ... mam takie pytanko .... bo widze ze zamawiacie sobie rozne gadżety Interu ... Mozecie napisac skad to bierzecie bo tez cos takiego chcialbym miec
pozdrawiam:) czekam na odpowiedz ...
-
Andy
- Kontakt:
Jakby tego mało było w internecieKazinho pisze: Mozecie napisac skad to bierzecie bo tez cos takiego chcialbym miecpozdrawiam:) czekam na odpowiedz ...
-
szuli
przypominam o dzisiejszym wydaniu kolekcji "Słynne kluby piłkarskie" z gazety wyborczej
dzisiaj (tojest wtorek 4.12) mamy Inter Mediolan
14.99zł

dzisiaj (tojest wtorek 4.12) mamy Inter Mediolan

-
dudu
- Kontakt:
no ja wczoraj zadzwonilem specjalnie do domu zeby starsza niezapomniala czasem kupic ;] mam nadzieje ze kupila ... pozdro z Edynburga FORZA INTER
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco