Chodzicie na polskie stadiony?

Rozmowy o kibicach Interu...
ODPOWIEDZ
Zajczak

Odp: CHodzicie na polskie stadiony?

Post autor: Zajczak »

wojas22 pisze: A ja chodze na mecze Siarki Tarnobrzeg, nieznany klub wkońcu 4 liga :P ( a może ktoś ją pamięta z I ligi 13 lat temu :D )
Oczywiście kocham ten klub
a ja was dobrze znam i właśnie pamietam jeszcze wasze potyczki z nami w ekstraklasie ! pamietam jak u was przegralismy 1:0, mieliscie taki baniak na stadionie na wode czy na cos tam , jest to tam jeszcze ?

pozdro
Obrazek
elvis
Kontakt:

Post autor: elvis »

ja sobie śmigam na mecze Górnika Wałbrzych. domowe wszystkie - wyjazdy jak jest kasa to jeżdżę. 4 liga polska a grają tak samo porywający football jak "wielka" :D chelsea. nawet stroje mają podobne ...
Obrazek
Pawlak_AG

Post autor: Pawlak_AG »

Krzysiek i koledzy zagrają dla Kasi
31-05-2007 08:38  BoBa

ARKA GDYNIA SSA ma przyjemność zaprosić wszystkich kibiców na mecz charytatywny Arka Gdynia – Reprezentacja Ligi Polskiej, który odbędzie się w dniu 24 czerwca 2007 r. o godzinie 18.00 na stadionie Arki w Gdyni. Cały dochód z tego spotkania zostanie przeznaczony na pomoc w powrocie do zdrowia Kasi Szwalek. Więcej informacji można uzyskać klikając TUTAJ. Głównym organizatorem tego meczu jest piłkarz naszej drużyny Krzysztof Przytuła.

Ceny biletów:

Zegar – 10 PLN
Tory – 10 PLN
Kryta – 15 PLN
Sektor VIP – 50 PLN

W dniu 04.06.2007 r. poznamy skład Reprezentacji Ligi Polskiej o czym niezwłocznie poinformujemy.

Wszystkich serdecznie zapraszamy na ten mecz, gdyż oprócz głównego celu, jakim jest pomoc Kasi, będzie to też pierwszy mecz w okresie przygotowań do nowego sezonu dla drużyny Wojciecha Stawowego.

I zapewniam, że nie jest to koniec niespodzianek jakie przygotowaliśmy dla najlepszych kibiców w Polsce w miesiącu czerwcu. Szczegóły w piątek.

Borys Bartkowiak – Dział Marketingu

Bart, zapraszam. ;)
michaalek04

Post autor: michaalek04 »

Dwa moje kochane kluby to Inter i JAGA BKs
Chiotto Monaco

Post autor: Chiotto Monaco »

Witam serdecznie wszystkich kibiców Niebiesko-Czarnych  :brawo:
Ja sobie dość często chodzę na mecze:
- parę razy na rundę jestem na stadionie Piasta Gliwice
- tyle samo razy odwiedzam zabrzański Górnik
- w ostatnim miesiącu byłem w Kielcach na Koronie (z Polonią Bytom oraz z Legią Warszawa)
- kiedyś tam byłem na meczu w Bełchatowie (mialem akurat praktykę w Gorniku Zabrze :-D )
- w zeszłym roku byłem w Łęcznej na meczu Górnika z Odrą Wodzisław
- parę razy udałem się do Chorzowa na mecze Ruchu
- w Katowicach na Gieksie (akurat grali z GKS Jastrzębie)
- w Krakowie na Wiśle (Puchar Polski z Ruchem Chorzów - niespodziewanie wygrał Ruch)
- na Śląskim oglądałem najlepszą drużynę świata INTER  :D w meczu Pucharu UEFA z Ruchem Chorzów
- parę razy byłem na meczach Rakowa Częstochowa - m.in jak grał w pierwszej lidze
- odwiedziłem też stadiony Widzewa, Odry Wodzisław, Cracovi, i więcej tych ważniejszych nie pamiętam

Poza tym miałem szczęście być na Stadio Olimpico w Rzymie na meczu Lazio vs Fiorentina rok temu. Moim marzeniem i celem to wyjazd na San Siro. Może w tym roku na 11 listopada?? Pożyjemy, zobaczymy...
Kermitt

Post autor: Kermitt »

wojas22, dla mnie bardzo znana drużyna. Bylem na paru ich meczach. Sam osobiście mieszkam w Jaśle (też woj. podkarpackie więc może słyszałeś ?) i chodze narazie na marchewkowa V lige ;( Czarni Jasło
PioFCI

Post autor: PioFCI »

Ja jestem GieKSiarzem :) Od 3 lat regularnie jestem w Katowicach na meczu...a od roku tez regularnie jezdze na wyjazdy :)

Bylem juz m.in w :

3 Liga:
Arka Nowa Sól
Rakow Czestochowa
Stilon Gorzow
Skalnik Gracze
Rozwoj Katowice :D
Szczakowianka Jaworzno :D:D

2 Liga:
Gornik Zabrze (sparing)
Slask Wroclaw
Odra Opole
Piast Gliwice
Kmita Zabierzow
Gks Jastrzebie

Teraz niestety moja GieKSa dostala 2 zakazy wyjazdowe:( A mialem jechac na Lechie do Gdanska:(
Inter na zawsze !!!
Shady

Post autor: Shady »

Pio_FCI pisze: Teraz niestety moja GieKSa dostala 2 zakazy wyjazdowe:( A mialem jechac na Lechie do Gdanska:(
Zawsze mozna jechac nieoficjalnie bez barw :) Legia tak jezdzi cala runde, ostatnie 2 mecze tak samo jechalem na Lecha.
PioFCI

Niestety w GieKSie mamy ekipe GTW (Grupa Trzymajaca Wladze) i tylko oni moga jezdzic incognito...Jesli na meczu beda oni i przypadkowo Cie znajda to masz poprostu masakre, jest zasada i tego sie kazdy trzyma :D Wiec lepiej nie ryzykowac;)
Inter na zawsze !!!
Messie
Kontakt:

Post autor: Messie »

Chiotto Monaco pisze: Witam serdecznie wszystkich kibiców Niebiesko-Czarnych  :brawo:
Ja sobie dość często chodzę na mecze:
- parę razy na rundę jestem na stadionie Piasta Gliwice
- tyle samo razy odwiedzam zabrzański Górnik
- w ostatnim miesiącu byłem w Kielcach na Koronie (z Polonią Bytom oraz z Legią Warszawa)
- kiedyś tam byłem na meczu w Bełchatowie (mialem akurat praktykę w Gorniku Zabrze :-D )
- w zeszłym roku byłem w Łęcznej na meczu Górnika z Odrą Wodzisław
- parę razy udałem się do Chorzowa na mecze Ruchu
- w Katowicach na Gieksie (akurat grali z GKS Jastrzębie)
- w Krakowie na Wiśle (Puchar Polski z Ruchem Chorzów - niespodziewanie wygrał Ruch)
- na Śląskim oglądałem najlepszą drużynę świata INTER  :D w meczu Pucharu UEFA z Ruchem Chorzów
- parę razy byłem na meczach Rakowa Częstochowa - m.in jak grał w pierwszej lidze
- odwiedziłem też stadiony Widzewa, Odry Wodzisław, Cracovi, i więcej tych ważniejszych nie pamiętam

Poza tym miałem szczęście być na Stadio Olimpico w Rzymie na meczu Lazio vs Fiorentina rok temu. Moim marzeniem i celem to wyjazd na San Siro. Może w tym roku na 11 listopada?? Pożyjemy, zobaczymy...
a tak spytam z jakiego miasta jestes:) ze tak czesto odwiedzasz Piasta:):P

ja staram sie dosc regularnie chdozic na Piast Gliwice, choc zalezne to raczej od pracy;/ ale zanim pojade 11 listopada na Inter- Lazio:P, chce jeszcze wpasc na mecz Piast Gliwice-Wisła Płock
hehe:P:P
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
biniurts

Post autor: biniurts »

Ja to tylko chodze na mecze mojego kochanego WIDZEWa a moim marzeniem jest pojechac przynjamniej raz w zyciu na San sior na meczyk Interku  :szal: :love: :inter:
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Reymonta 22 :) A moim marzeniem jest być na meczach Interu z Juve , Milanem i Romą.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Globus

Post autor: Globus »

biniurts pisze: San sior
  :lol: dobrze że nie pisior
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Pucha

Post autor: Pucha »

Jo jestem kibicem Katowickiej GieKSy, (wiadomo :D)
mam kilka wyjazdow:
-Raków Czestochowa
- Stilon Gorzow
- Szczaksa Jaworzno
- Rozwoj

I mecz naszej sztamy;
Banik Ostrava - Sparta Pragha
malutko, ale jestem młody jeszcze wszystko przedemna ;)
GieKSa
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Ja też zbyt wiele wyjazdów nie ma, mam ponad 50 km na stadion Górnika. Jestem na wszystkich meczach u siebie.
Na wyjazdach jak narazie to byłem tylko na meczach z ŁKSem i Cracovią no i do Wodzisławia(ale to nie wyjazd ;) ). Zawszeee trzeba sporo kasy uzbierac na taki wyjazd, ten kto jeździ, wie jakie są wydatki ;)
Zaniedługo derby i to mniee cieszy  :-D
Dermen

Post autor: Dermen »

Ja regularnie melduję się na meczach (w domu i na wyjeździe) 4. ligowej Janowianki Janów Lubelski. :pijaki: Czasem też jeżdżę do Lublina na mecze ukochanego Motoru, ale to zależy jak stoję z kasą. :-P
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
PioFCI

EL_CHINO pisze: Ja też zbyt wiele wyjazdów nie ma, mam ponad 50 km na stadion Górnika. Jestem na wszystkich meczach u siebie.
Na wyjazdach jak narazie to byłem tylko na meczach z ŁKSem i Cracovią no i do Wodzisławia(ale to nie wyjazd ;) ). Zawszeee trzeba sporo kasy uzbierac na taki wyjazd, ten kto jeździ, wie jakie są wydatki ;)
Zaniedługo derby i to mniee cieszy  :-D
Na derbach bede:) i to z wieksza grupa z GieKSy:)
Inter na zawsze !!!
Jaro

Post autor: Jaro »

Jak już pisałem w tym temacie każdy mecz u siebie Oderki Wodzisław i był wyjazd na Widzew. W tym sezonie dolozylem Kielce, Chorzów (Polonia Bytom) i Sosnowiec!  :lol2: Na żabskich sie nie udalo ale okazje jeszcze beda  :-D A z ta cena to nie jest az taka duza bo warto wydac te 50 zl i sie gdzies przejechac ale to sa tylko koszty dojazdu i meczu a wiekszosc zawsze bierze jakis prowiant  :piwko: YA%F! FORZA INTER!
Obrazek

Sig i avatar autorstwa Corredo :) Dzięki
EL_CHINO

Pio_FCI pisze: Na derbach bede:) i to z wieksza grupa z GieKSy:)
Słyszałem o 1000 osobnika, ale to pewnie plotki. Nie wiadomo ile z resztą dostaniemy biletów ;)
Zapraszamy zapraszamy
KSG  :piwko: GKS
Jaro

http://www.wrzuta.pl/film/eg4PaLjZXL/op ... oo.pl    :brawo: Szatamy robicie bo sie Ruchu boicie?  YA%F! FORZA ODRA! FORZA INTER!
Obrazek

EL_CHINO

Napinka 100%
"Wróg Twojego Wroga jest Twoim przyjacielem".
Jaro

Ale czym to jest spowodowane? Pewnie bojaźnią! Bo jakoś nie wiedzę Interu mającego sztamę z Juventusem lub Milanem
Obrazek

Shady

Jaro pisze: Ale czym to jest spowodowane? Pewnie bojaźnią! Bo jakoś nie wiedzę Interu mającego sztamę z Juventusem lub Milanem
Ciekawie sobie tlumaczysz zgody :)

PS. El_Chino wiesz moze dlaczego na slaskim chca zrobic tak duzy sektor buforowy? Chodzi mi o ten na calej dlugosci prostej. Z drugiej strony bufor ma byc duzo mniejszy, wiec czy Ruch sztucznie chce ograniczyc ilosc miejsc na stadionie?
Jaro

Tylko tą sobie tak tłumaczę! Wiadomo, że Ruch to największa siła kibicowska na Śląsku  :/ i to jest główny powód żebym tak myślał! A z takiej kosy jaka  kiedyś była przejść w układ  :/
Obrazek

Pucha

Moim zdaniem bardziej Gornik niz Ruch... Ruch moze ma dobra ekipe H ale juz powoli słabna nie jest to to sdamo co kilka kilkanascie lat temu.. nie mowiac juz o GieKSie w ktorej jest mnustwo młodych z ktorych bedzie porzytek, wystarczy ze Układ sie utrzymie (GKS - KSG) i GieKSa wejdzie do Ekstraklasy z nowym stadioneem, a wtedy Ruch bedzie miał bardzo ciezko.  :yes2:
Nie mowiac juz o tym ze Gornik lyka tereny na Slonsku w strasznie szybkim tepie...

A napinka Piasta zalosna... obezwali sie ci co we wlasnym miescie w centrum sa bici
Ostatnio zmieniony 13 sty 2008, 22:13 przez Pucha, łącznie zmieniany 1 raz.
GieKSa
Globus

Post autor: Globus »

Ta ekipa Ruchu H to też nie jest nie wiadomo jaka czołówka w Polsce :P Ostatnio bicie od TB ;) A co do zgody GKS - KSG to bardzo dziwna... Z tego co wiem na śląsku to niezłą jazde robi Zagłębie Sosnowiec, i nie chodzi mi o to że zgoda Legii tylko wiem to od ziomka z Będzina który obserwuje swoje tereny
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Pucha

Zagłebie Sosnowiec.... Twoj kolega ma zle z głowa
Jest o nich cicho, zadnych wiekszych akcji, moze dobra frekwencja, ale jezeli chodzi o sprawy kibicow na miescie to słabo, i nie chodzi mi o to ze sa słabi ale duzo osob z ekipy od nich wyjechało do angli, ale nigdy nie byli jakas potega na slonsku, a teraz jest o nich baaardzo cicho, tez maja luzny teren bo od strony Kato jest Nikisz, Szopy i na tym terenie koncentruje sie GieKSa a smrody wiadomo, tez sa zajeci nami i raczej nie jezdza na sosnowiec, wiec maja luzy i zajmuja sie swoimi terenem.
GieKSa
Shady

Pucha pisze: a smrody wiadomo
Pisz normalnie, tj. bez takiej zbednej napinki.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2008, 23:37 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
Pucha

dla mnie to smRody i tyle... Wy nie macie wrogow w miescie to sie cvieszycie u nas jest caly czas walka...24/7
I nie zamierzam byc miły, bo w imie czego?  Łatwo sie pisze z Poznania gdzie jest  Jeden klub na  w promieniu kilkudziecieciu kilometrow, my mamy spora konkurencje i nie chodzi mi tu okrzesełka na stadionie ale o ulice...
Sami czesto spiewacie "Do nienawisci do tej druzyny tak wychowanowychowano nas..."
a co my mamy powiedziec? Ganianki bojki, krojenie bartw, wyzwiska sa na porzadku dziennym, i Ty mi piszesz ze bez... "napinki"  :lol:
Ostatnio zmieniony 14 sty 2008, 00:17 przez Pucha, łącznie zmieniany 1 raz.
GieKSa
Shady

Pucha pisze: dla mnie to smRody i tyle... Wy nie macie wrogow w miescie to sie cvieszycie u nas jest caly czas walka...24/7
I nie zamierzam byc miły, bo w imie czego?  Łatwo sie pisze z Poznania gdzie jest  Jeden klub na  w promieniu kilkudziecieciu kilometrow, my mamy spora konkurencje i nie chodzi mi tu okrzesełka na stadionie ale o ulice...
Sami czesto spiewacie "Do nienawisci do tej druzyny tak wychowanowychowano nas..."
a co my mamy powiedziec? Ganianki bojki, krojenie bartw, wyzwiska sa na porzadku dziennym, i Ty mi piszesz ze bez... "napinki"  :lol:
Skoro piszesz w jednym poscie o kilku roznych klubach (GKS, Gornik, Zaglebie) to nie wiedze powodow dla ktorych nie mozesz napisac po prostu Ruch. Dowartościowujesz sie takim czyms?
Prosze Cie, nie wyjeżdzaj mi z takim czyms, ze nie mamy wrogow w miescie to latwo mi pisac... bo jaki to ma zwiazek z poprawa pisownia nazw klubow? Pozatym w regulaminie wyraznie pisze "Nie obrażaj także innych klubów piłkarskich oraz ich kibiców". Wiec zastosuj sie do tego. Jest tu wielu kibicow klubow ktorych ja nie lubie, a takze oni nie lubia mojego, ale jakos nie pojeżdżamy sie w taki sposob.
Co do przyspiewki o Legii... no wlasnie, spiewamy ją na stadionie... a nie piszemy na forum.

Koniec OT.
Ostatnio zmieniony 14 sty 2008, 01:01 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ