żałuj, że cię nie było, co tam się nie działomungo pisze: nie mogłem być na meczu, ale 28 będę już na pewno, w cornerze (jak będzie miejsce)
mungo pisze: no nie moge się już doczekać, jeszcze 7 dni, niech ktoś mi zajmie dobre miejsce..![]()
ja już wczoraj zarezerwowałem, drugi stolik z przodu po prawej stronie. najlepiej byłoby gdybyśmy siedzieli obok siebie, czyli tak jak ostatnio było niesamowicie, ten wrzask i radość po bramkach-bezcenne:)Barbie pisze: kiedy rezerwujecie miejsca na środę??
Ja na weekend wróciłem do domu więc nie będę w cornerze na tym meczu, mecz jest o 18.30 możesz zadzwonić do cornera i po prostu zapytać się czy będzie transmitowany(nr tel do cornera na necie) ale raczej tak, nawet będąc w pubie możesz zasugerować barmanowi żeby włączył ten meczmadersky pisze: może się ktoś dowiedzieć czy dziś pokazują w mecz z Atalantą bo trafiłem na weekend do Rzeszowa i obejrzałbym to spotkanie. Ktoś się wybiera?
szkoda:/ ale ubierz tą bluzeczkę, która przynosi Interowi szczęście, a wtedy awansujemyBarbie pisze: mnie nie bedzie:( u koleżanki będę ogladac mecz.