-szalik
-kubek
-orginalną koszulke
-proporczyki
-miałem tez piłke Interu nike90 ale niedawno mi sie przebiła

LOL dobrze ze podkresliles ze jest ORYGINALNA... no i ze nosiles ja "juz" 2hmatico pisze: Włąśnie dzisiaj zakupiłem nowiutką NIKE wyjazdową na ten sezon. Jest super siedzę w niej już 2 godziny od kiedy kupiłem.
posiadanie kilku koszulek i kubkow niekoniecznie musi swiadczyc o tym ze jestes wiernym kibicem heh....Kiełben pisze: tomoja kolekcja !! naprawde jestem wiernym kibicem !!
W przyszlym sezonie bedziemy miec "jubileuszowe" koszulki, wiec ja bym sie wstrzymalPabloxx pisze: bo nidedługo zbliża się rok 2007/2008i czy niezmienią się przypadkiem na nowe ??
Oj trzeba bedzie sobie zakupic bo taka szansa na jubileszowe koszulki szybko sie nie powtorzyklsmkr pisze: W przyszlym sezonie bedziemy miec "jubileuszowe" koszulki, wiec ja bym sie wstrzymal.

skupmy sie na kibicowaniu swoim, a nie jechaniu Milanowi czy Juve...Messie pisze: Hej,mam propozycje, jesli bylo by troche chetnych moge zalatwic szale, z albo np ANTYmilan lub cos takeigo;
na jednym polskich serwisów Interu (nie pamietam dokladnie na ktorym) jest do kupienia szal Interu z polskim motywem...lub szale z naszym polskichm kibicowskim pochodzeniem np tifosi dalla polonia itd;
heh nie robmy szali grup kibicowskich z ktorymi nie mamy nic wspolnego... no chyba ze ktos nalezy do wyzej wymienionych? :>lub szale jakies grupy fan klubu z Mediolanu np IRRIDUCIBILI, Viking itd,
Kiedyś był do kupienia na im.com, ale z tego co wiem to niestety już ich nie ma. Ja bym był chętny do kupienia takiego szalika z polskim akcentem.ShadY pisze: na jednym polskich serwisów Interu (nie pamietam dokladnie na ktorym) jest do kupienia szal Interu z polskim motywem...