Ja tam wolę ,,nasze'' Gadżety Orzeu czy Messiego bez znaczka nike za którego płaci się 50% wartości bluzy.Oczywiście jak bym taką dostał to bym się nie obraził:P
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
MuCha pisze:
A mi się w kicz podobają ale cena przeraża , może jak wygram w totka to se kupie
200zł to normalna cena jak za bluzy Nike, Adidasa itp. Niekiedy są nawet droższe i to bez emblematów klubowych.
Poprostu dla mnie są za drogie
Ale ja nie miałem zamiaru komukolwiek wytykać, że nie stać go na tego typu ubrania. Po prostu stwierdziłem fakt, że to normalna cena za oryginalne ciuchy firm typu nike czy adidas.
bluzy konkret mi sie osobiscie podobaja bardzo, ale cenowo troche zaduzo jeszcze w tym kraju zeby Ci nie jebneli na ulicy, bo za tym znackziem nike to nawet buty potrafia kraść z rpzechodniów, moze sie tam keidys skusze niepowiem:) bo jest elegansio, te koszuleczki tez są kozak:)
Messie pisze:
ale cenowo troche zaduzo jeszcze w tym kraju zeby Ci nie jebneli na ulicy, bo za tym znaczk iem nike to nawet buty potrafia kraść z rpzechodniów,
Gdzie Ty mieszkasz
Ostatnio zmieniony 11 lip 2009, 11:52 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
Chciałabym się dowiedzieć czy znalazłby się ktoś, kto chciałby odsprzedać koszulkę Interu. Najlepiej w rozmiarze S, albo mniejsza "Mka". Lub po prostu w damskiej wersji
Siemka, mam nadzieje że pomożecie:
kupiłem koszulkę Interu, z dołączonym godłem włoskim oznaczającym mistrzostwo kraju. Zgubiłem gdzieś instrukcje dołączaną do tego godła,jak należy go naprasować (czy wogóle) lub przymocować w inny sposób do koszulki. Nie mam pojęcia co robić,a nie chcę eksperymentować,ponieważ jest to dla mnie relikwia i nie mogę sobie pozwolić na choćby lekkie zniszczenie. jak ktoś wie to bardzo proszę o podpowiedź. Pozdrawiam
Bodzio to ja nie wiedziałem ze az takim "uczuciem" darzysz Arnautovicia ale koszulka wyglada przyzwoicie no i z herbem po środku wiec chyba lewa nie jest...
mnie z takich sezonowych gadżetów interesowałyby rękawiczki niebiesko czarne kiedys ktorys z zawodników miał i fajnie wygladały... ale też jakoś znaleźć nie moge...
krzyz całkiem całkiem stosunkowo łatwy do zrobienia.ja myśle o zrobieniu Herbu na ścianie przy malowaniu tzn na wiosne i to juz bedzie o wiele wieksze wyzwanie ale mysle ze jednak podołam.Średnica ok 1m...zobaczymy co z tego bedzie