Zlocik fanów ze Śląska !

Rozmowy o kibicach Interu...
MiRas.
Kontakt:

Odp: Zlocik fanów ze Śląska !

Post autor: MiRas. »

:offtopic:

@Globus, Dudu ma rację, nie tylko on może odczuć sie urażony słowami Kryszała. Jest tutaj wielu kibiców Inter ze Śląska, którzy nie byli na meczu. I wątpię, aby tutaj byli ludzie, którzy nie daliby ów 5 zł. na busa, tutaj chodzi o to, że mecz bądźmy szczerzy nie był organizowany w czasie, który wszystkim by pasował, więc nie mam pojęcia po co ta napinka?!
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
PioFCI

Post autor: PioFCI »

m.in. ja w niedziele ledwo znalazlem czas zeby wlaczyc na chwile sopcasta... Termin niestety typowo przedswiateczny i nie dalem rady, choc do Katowic mam lekko ponad pol godzinki.. Kryszal pisal to pewnie lekko w emocjach... Pozdro
Inter na zawsze !!!
bobogol
Kontakt:

Post autor: bobogol »

Dajcie spokój.
Było spoko. Dużo nas nie było, do fanów ManU, którzy sa w City bardzo często jeszcze nam daleko, ale ważne, że idzie info o takich minizlotach. Za trzecim czy czwartym razem będzie lepiej, później jeszcze lepiej, aż wreszcie będziemy mieli na oberschleisen całkiem dobrą ekipę.
Peace.
Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Na oberschleisen już mamy dobrą ekipę, z uznanymi Nickami, którzy na scenie Interu są długo, długo... ;) Z co niektórymi znam się z 3 - 4 lata już... :P
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Kryszał

Post autor: Kryszał »

Hej,no może tekst o popierdułkach ,był nie na miejscu :ban: ,ale byłem lekko poddenerwowany tak słabym odezwem na tą akcje i chciałem co  niektórych zmobilizować.Na forum w tym temacie było tylko 4 aktywnych uzytkowników,wydalo mi się to śmiesznie mało. Jeżeli ktoś pracuje  jest na obczyżnie lub jest czymś innym zajęty co mu nie pozwala na wypad to jest usprawiedliwiony i te słowa w żadnym wypadku nie kierowałem do nich,tylko do tych którym się zwyczajnie nie chciało. Licze że następnym razem jak coś się zorganizuje będzie nas więcej i razem będziemy świętować kolejne zwycięstwo  :juvelol: :milanlol:  Pozdr.  :inter: :flaga: :inter:
Marco Materazzi ps. MATRIX (ur. 19 sierpnia 1973 w Lecce)
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

Globus pisze:
dudu pisze: takie durne teksty zachowaj dla siebie popierdulo ;]  nie kazdemu pasuje wiec sie nie pluj akurat tobie pasi wiec idziesz i sie ciesz jak bym byl w polsce to bym sie pojawil a tekst o popierdulach mnie obraza ... peace FORZA INTER
Dudu zaczynasz przeginać pałe! To że jesteś zdenerwowany na MarioSa każdy wie ale zaczynasz się dowalać do innych i udajesz mundralowca  :/ Wiadomo chyba że ten tekst był do ludzi którym szkoda 5 zł na autobus żeby wspólnie obejżeć mecz Interu a nie śledzić wynik na www.livesports.pl a nie do Ciebie   :roll: PEACE

@Miras nie raz pojechał bo był na zlocie, był na Lazio i teraz to zorganizował można by powiedzieć...

stary nic do ciebie nie mam ale zuwaz ze to temat o zlocie fanow ze slaska a nie temat o bluzach to co mialem do Mariosa napisac napisalem w temacie o bluzach zlot to inna sprawa , jestem na tyle dorosly ze potrafie rozdzielic dwa rozne tematy na forum ;] peace

a w tym temacie o zlocie wogole sie nie mialem oddzywac ale zrobilem to odruchowo po przeczytaniu tej wypowiedzi o popierdulach to naprawde nie bylo mile (sory za brak polskich czcionek)
Ostatnio zmieniony 26 gru 2007, 21:46 przez dudu, łącznie zmieniany 1 raz.
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
bobogol
Kontakt:

Post autor: bobogol »

Kryszał pisze:Na forum w tym temacie było tylko 4 aktywnych uzytkowników
Byli nieaktywni, a byli. I to ze znajomymi co wyśrubowali liste obecności ;D
Obrazek
Kryszał

Witajcie Nerrazzuri, odwiedziłem dzisiaj  City Pub(Katowice) w celu zapytania o  ewentualną rezerwacje loży na mecz Liverpool-Inter w przyszłym tygodniu.Okazało się że na 8 meczów 1/16 w City Pubie pokazują 5,niestety nie ma w tym gronie naszego spotkania  :shocked:  :-x. Przejrzałem kalendarz rozgrywek i pomyślałem że może byście byli chętni na wspólne obejrzenie meczu Seria A INTER-Roma 27 marzec(środa) g.20:30. Co Wy na to? Kto jest chętny ?piszcie i  deklarujcie się.Pozdr.  :inter: :flaga: :inter:
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Szkoda,ale może są inne knajpy które puszczą mecz Interu ?? Co do odległego jeszcze jak dla mnie spotkania z Romą to musiałbym zerknąc na grafik w pracy :P później ewentualnie dam znac.
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Kryszał

NIe wiem,może i są ,ale ja nie jestem z Katowic i nie mam rozeznania. Na razie widzę  że zainteresowanie prawie zerowe  :-| Pozdr.
PioFCI

Post autor: PioFCI »

Krzyszal na mnie i Bodzia mozesz liczyc! To jest srodek tygodnia, wiec lajt..gorzej byloby w weekend  :szal:
Inter na zawsze !!!
BoDzIo

Post autor: BoDzIo »

Napewno nie zerowe tylko większość sie nie wypowiada bo nie wie jaki będzie miała grafik w robocie.  Ja tam jak nic nie stanie na drodze moge wpaść.

EDIT: No dobra, wpadne z tym kabatem nade mną:)
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
Kuba_1908

Post autor: Kuba_1908 »

Witam , a może znów sie spotkamy ?
Obrazek
dzielik

Post autor: dzielik »

Lublin Poznań Kraków oglądały wspólnie derby, teraz dwa pierwsze miasta już mobilizują się na Bolognę, mam nadzieję (matką ci ona głupich no ale co zrobisz), że właśnie ten mecz uda się i nam wreszcie zobaczyć wspólnie. Osobiście nie znam miejsc w których można by obejrzeć mecz w Katowicach oprócz przewijającego się już wcześniej w wątku City Pubu na ul. 3 maja. Wydaje mi się tez, że nie ma potrzeby wcześniejszej rezerwacji lokalu, bo mecz nie jest szczególnie hitowy, a i w pobliżu żadnego wielkiego sportowego wydarzenia nie ma (jedynie Aston Villa - Chelsea przed naszym na Canal + sport) Tak więc jak dla mnie to może przyjść jeszcze jedna osoba do towarzystwa i melduje się w Katowicach. Problemu z puszczeniem meczu nie będzie, bo jest umieszczony w grafiku na stronie http://www.citypub.pl/wydarzenia.php
Ok propozycję zarzuciłem, liczę na odezwę i na to, że jakby co ktoś bardziej obeznany w Katowicach przejmie organizację spotkania.
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Bodzek

Post autor: Bodzek »

dzielik pisze: Lublin Poznań Kraków oglądały wspólnie derby
Nie zapominaj o niezawodnym Wrocławiu :P :-D
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Z tym Krakowem to tak bym nie przesadzał bo ledwie nas 3 było :P A może na mecz z MU wspólnie w Krk obejrzeć ? Z Kato to jakieś 1,5 h pociągiem do EFC jest 6 min z PKP, co wy na to ?
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
dzielik

Do Krakowa w środku tygodnia w klasie maturalnej raczej (raczej na pewno) bym się nie wybrał. Ale pomysł można odwrócić, bo City Pub jest też bardzo blisko dworca, google maps pokazuje 200 m. ;) Tak więc jakby co zapraszam;)
Choć myślę, że zanim zaczniemy się na poważnie za takie eskapady brać trzeba by najpierw się zorganizować na swoim podwórku, póki co nikt ze ślązaków się nie wypowiedział...
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Co klasa maturalna ma do tego ? :P
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Paru

Post autor: Paru »

Jakie 6 min z PKP ?! Chyba, że biegniesz;) Ja za bardzo nie mam czym w nocy wrócić z Krakowa do siebie, więc na Śląsk się nie wybiorę ;) A Wy macie czym wrócić na Śląsk z Krakowa :P
dzielik

Dzonyy napalonyy pisze: Co klasa maturalna ma do tego ? :P
Jak to co, w klasie maturalnej trzeba się uczyć a nie jeździć po Krakowach;p
Nie no tak serio i szczerze to generalnie w środku roku szkolnego w środku tygodnia nie przejdzie wyjazd do Krakowa na mecz. Co prawda mam te 18 lat i generalnie rodzice problemów nie sprawiają już od dłuższego czasu (np. po krótkich acz intensywnych namowach pozwolili mi jechać do Rzeszowa na turniej kibiców, na który jak wiadomo nie zebraliśmy składu...a wtedy pełnoletni nie byłem), ale zapewne skończyłoby się na stwierdzeniu " Ty co prawda masz już 18 lat i zrobisz co chcesz, jednak my cię bardzo prosimy..." I nie pogadasz, a ja jestem wrażliwy i po tym tekście zazwyczaj wymiękam;p Ale w maju na finał, czemu nie:)
Paru

Post autor: Paru »

No My mamy to szczęście, że mamy ferie :)
Kuba_1908

To jak ? Bedzie robiony jakiś zlot w katowicach ?
Obrazek
szakal

Post autor: szakal »

jak by coś było w Katowicach to myśle że bym znalazł czas :) FORZA INTER!
Kuba_1908

Może jakiś mecz w tv ? Zna ktoś jakąś fajna knajpke gdzie pokazuja mecze LM lub Seire A ?
Obrazek
dzielik

Na końcu poprzedniej strony proponowałem spotkanie w ostatnią sobotę, żeście trochę zaspali. Poczyta sobie co tam napisałem, może uda się spotkać przy najbliższej okazji (choć szczerze to wątpię, ale nadzieja podobno działa cuda)
ODPOWIEDZ