Vlepki - projekt
-
RoB
Odp: Vlepki - projekt
Ja ma taką małą sugestię co do niektórych vlpek. Konkretnie chodzi mi o usunięcie tej mordy z wzorów I i II (bo chyba tylko tez z mordą pójdą do druku.). Gdzie nie przeczytałem opinii o fladze, to wszyscy twierdzili, że byłaby nawet fajna gdyby nie … wiecie co. Myślę, że z vlepkami będzie podobnie.
-
Orzeu
- Kontakt:
-
RoB
A musi co być? ;> Jeśli musi to może jakiś polski akcent ? (godło?)?
-
Paolo_
A mi tam się te mordy podobają
Fajny motyw, pozatym mamy taki na fladze to nie ma co kombinować. TAK dla mord!
To taki znak rozpoznawczy FDP
Ostatnio zmieniony 13 lis 2007, 19:47 przez Paolo_, łącznie zmieniany 1 raz.

-
pilson_bz
a ja bym byl za tym zeby wszystkie vlepy zrobic np 7x7 beda bardziej widoczne
FORZA INTER
-
Orzeu
- Kontakt:
większość projektów jest wykonana 500x500 wiec nasza praca poszłaby na marne, więc 5x5 na pewno będą.a ja bym byl za tym zeby wszystkie vlepy zrobic np 7x7 beda bardziej widoczne

-
RoB
Morda musi odejśćPaolo_ pisze: TAK dla mord!![]()

-
szuli
-
kcpwwa
Zdecydowanie zgadzam sie z RoB'em bezsprzeczne nie dla mord!
to jest zupelnie inny klimat,chlopaki byli w Mediolanie,widzieli ze tam nie ma specjalnie agresji wobec kibicow innych klubow wiec zlitujcie sie..te mordy sa takie jakies..kojarzace sie z agresja..klub wloski,zamysl wloski,ale charakter polski..fatalnie,to nie vlepa polskich hools..
jakbyscie nie zdecydowani,to ja kilka kompletow biore napewno!
no i druga sprawa- bardzo,ale to bardzo prosze o dodanie do kompletu vlepki "X" pozatym ostatni projekt Ocheck'a,w drugim rzedzie,ale szacun za pomysl i wykonanie.
PS. taka mala refleksja- RoB,jak myslisz,czy czasem fani Legii nie beda niszczyc naszych vlepek? na wielu jest napis (...) POLONIA (...) wiec zle skojarzenie moze do tego prowadzic
oczywiscie to w kategoriach ciekawostki/zartu wiec mnie nie linczujcie

to jest zupelnie inny klimat,chlopaki byli w Mediolanie,widzieli ze tam nie ma specjalnie agresji wobec kibicow innych klubow wiec zlitujcie sie..te mordy sa takie jakies..kojarzace sie z agresja..klub wloski,zamysl wloski,ale charakter polski..fatalnie,to nie vlepa polskich hools..
jakbyscie nie zdecydowani,to ja kilka kompletow biore napewno!
no i druga sprawa- bardzo,ale to bardzo prosze o dodanie do kompletu vlepki "X" pozatym ostatni projekt Ocheck'a,w drugim rzedzie,ale szacun za pomysl i wykonanie.
PS. taka mala refleksja- RoB,jak myslisz,czy czasem fani Legii nie beda niszczyc naszych vlepek? na wielu jest napis (...) POLONIA (...) wiec zle skojarzenie moze do tego prowadzic
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Dzonyy
Ja jestem za ostatnim projketem Ochecka
:D Ile będzie wychodzić za komplet ? Bo z chęcia wziąłbym kilka 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
RoB
Powiem Ci, że o tym myślałem. Co jakiś „mądrzejszy” zobaczy napis „Polonia” i od razu weźmie się do roboty. No, ale trudno.kcp_wwa pisze: PS. taka mala refleksja- RoB,jak myslisz,czy czasem fani Legii nie beda niszczyc naszych vlepek? na wielu jest napis (...) POLONIA (...) wiec zle skojarzenie moze do tego prowadzicoczywiscie to w kategoriach ciekawostki/zartu wiec mnie nie linczujcie
![]()
![]()
-
Paolo_
Czemu fatalnie? Jesteśmy polakami to dobrze chyba że logo ma polski charakter nie?kcp_wwa pisze:klub wloski,zamysl wloski,ale charakter polski..fatalnie

-
Mora
- Kontakt:
Mi się podobają projekty nr 6 i 4 oraz ostatnia vlepka Ochecka (tylko nie wiem czy bierze ona udział w głosowaniu).

Dla mord 3 razy TAKPaolo_ pisze: TAK dla mord!![]()
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
kcpwwa
kolega z lysa glowa zawiniety w huste nie jest raczej zbyt odpowiednim symbolem kibica,za to bardzo nosnym,czyli moze sie podobac.mnie jednak sie nie widziPaolo_ pisze:
Marudzicie że kojarzy się z chuligaństwem, jak dla mnie kojarzy się z kibicami. Przy okazji wzbudza szacunek, pokazuje że polacy to nie jakieś "ciecie" tylko konkretne chłopiskaPozatym ten motyw jest już użyty zarówno we fladze, w szalikach także chcąc nie chcąc stał się symbolem FDP żeby nie powiedzieć logo. Także lepiej się przyzwyczaić, szukać pozytywów a nie marudzić i teraz zmieniać motyw główny
![]()
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
pilson_bz
a mi sie podoba z tą mordą. wiadomo juz kiedy vlepy pojdą do druku

FORZA INTER
-
Ocheck
tak jak ustaliliśmy z Orzeu zamawiamy 10 rodzajów vlepek. W pakiecie bedzie 6 vlepek o wymiarach 5x5 oraz 4 o wymiarach 7x7.
Ponizej vlepki ktore na pewno ida do druku
VLEPKI 7X7
w tej chwili gotowe sa 3 moje projekty ktore ida do druku, 4 ma przygotować Orzeu

VLEPKI 5X5
tutaj gotowe jsa wszystkie projekty (6)

czekamy na projekt Orzeu ostatniej vlepki 7x7, i zakladamy nowy temat i robimy zamowienia
Ponizej vlepki ktore na pewno ida do druku
VLEPKI 7X7
w tej chwili gotowe sa 3 moje projekty ktore ida do druku, 4 ma przygotować Orzeu

VLEPKI 5X5
tutaj gotowe jsa wszystkie projekty (6)

czekamy na projekt Orzeu ostatniej vlepki 7x7, i zakladamy nowy temat i robimy zamowienia
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]
-
szuli
no i genialnie - wszystkie mi sie bardzo podobaja 
i mysle ze odpowiednio dobrane rozmiarami
i mysle ze odpowiednio dobrane rozmiarami

-
Shady
Fajne te 3 projekty duzych vlep, jedno co to usunal bym przy trzeciej napis FCInter.pl. Nie chodzi o to ze mam cos do redakcji bo tylko ta strone przegladam o Interze, ale wydaje mi sie, ze tak by lepiej vlepka wygladala. Co do tych mniejszych vlep. Czwarty projekt (gdzie sa barwy Interu oraz Polski i godlo - bialo czerwone pasy zrobilbym takiej samej szerokosci jak sa pasy niebiesko-czarne, a nie tak jak teraz sa, na przemian szersze i wezsze. No i w ostatnim projekcie napis "Polish Fans" zamienilbym na to samo tyle, ze w jezyku polskim. Ale oczywiscie to moje subiektywne zdanie na temat projektow.
-
Mora
- Kontakt:
Z vlepek 7x7 podobają mi się 2 pierwsze (ta ostatnia taka trochę "za pusta"
).Z vlepek o wymiarach 5x5 podobają mi się 4 projekty...Ogólnie fajna edycja się zapowiada 
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Orzeu
- Kontakt:
być moze zrobię coś innego jeszcze, ale dzisiaj na szybko zrobiłem taką vlepkę co Wy na to ??

-
pilson_bz
nie jest taka zla.. z akcentem 100 lecia. dla mnie moze byc chyba ze wymyslisz jeszcze inna to wrzuc i sie wybierze lepsza

FORZA INTER
-
Globus
A ja dalej uważam że vlepa kolegi się maksymalnie nadaje do produkcji... co trzeba w niej zmienic zeby byla brana pod uwage?
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Orzeu
- Kontakt:
Orzeu pisze: projekty są 350x350 a jak mówiłem powinny być 500x500 = Ocheck dał mniejsze też bo 400x400 i nie wiem czy będą się nadawały do druku
czy ja nie wyraźnie piszę ?co trzeba w niej zmienic zeby byla brana pod uwage?

-
Gaszka
- Kontakt:
Mnie się większość projektów podoba. Na bank kupię.
Niestety grafik ze mnie słaby to Wam nie pomogę z projektami.
Najbardziej do gustu przypadają mi vlepy z nowym herbem. Jakoś tak mam że jestem wyczulony na ten herb, i nawet jeśli vlepa cała jest słabsza to jak jest nowy herb to bardziej podoba mi się niż ta co wizualnie prezentuje się lepiej, ale ma stary herb. Takie zboczenie mam:P
Niestety grafik ze mnie słaby to Wam nie pomogę z projektami.
Najbardziej do gustu przypadają mi vlepy z nowym herbem. Jakoś tak mam że jestem wyczulony na ten herb, i nawet jeśli vlepa cała jest słabsza to jak jest nowy herb to bardziej podoba mi się niż ta co wizualnie prezentuje się lepiej, ale ma stary herb. Takie zboczenie mam:P
// >> www.FcInter.pl << //
-
EL_CHINO
Świetna sprawa. Już czekam tylko na cene i zamawiam nawet z 4 pakiety. Będzie można przesyłac hajs przelewem bankowym, ale też i przez pocztę gotówką? (dlatego pytam, bo nie mam konta bankowego i lepiej mi będzie wysłac pocztą, bo jak miałbym uprosic rodzicow albo brata to dziękuje bardzo
) Fajnie, że w końcu coś wyjdzie. Grafika mi obojętna byleby był Inter 
-
Orzeu
- Kontakt:
ja mam to samo, a ta poprzednia ma stary tylko dlatego bo nie mialem czasu zeby wyciąc nowego a stary mialem w png - na ostatecznej bedzie stary o ile ta pojdzie do druku.Takie zboczenie mam:P
@Chino - sprawa będzie wyglądała tak, że każdy określi się ile chce zamówić - najmniejsze zamówienie to 10 zestawów, czyli w sumie 100 vlepek. Ilość vlepek oczywiście będzie ściśle ograniczona więc spieszyć się z zamówieniami.. co do płatności to podam konto i każdy będzie na nie wpłacał tyle ile po wcześniejszym przeliczeniu wszystkiego mu napiszę. no a z poczty przecież też możesz przelać kasę na konto przecież :p
Ostatnio zmieniony 14 lis 2007, 23:43 przez Orzeu, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Ocheck
Orzeu tak patrze na ten Twoj projekt i powiem jedno.....dopracuj ja a będzie zajebioza 
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]
-
INTER1908
Ta vlepka co zrobiłeś Orzeu to jest mistrzostwo świata!
Nie no poważnie jak dla mnie najlepsza ze wszystkich. Zbliża się 2008 i trzeba zrobić vlepkę z akcentem 100-lecia 
-
dudu
- Kontakt:
Orzeu pisze: Ilość vlepek oczywiście będzie ściśle ograniczona więc spieszyć się z zamówieniami..
a czemu tak ... to nie polega na tym ze im wiecej zamowien tym taniej wyjdzie
i fajnie by bylo jak by byla podana kasa z gory za zestaw zeby lepiej bylo przeliczyc sobie ile zamowic ... zamowie duzo przeliczycie i wyjdzie duzo kasy jak dlamnie i co wtedy?...
sorki nie oddzywalem sie bo sie ostatnio zdecydowalem na wlepki wiec juz sie nie mieszalem do projektow itp
zamowie to co zdecydujecie wybrac wiec nie ma problemu tylko mnie tozastanawia co napisalem wyzej
Ostatnio zmieniony 15 lis 2007, 00:48 przez dudu, łącznie zmieniany 1 raz.
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
-
Ocheck
no nie zawsze tak jest, czesto w poligrafii wlasnie tak nie jest cena wzrasta wraz z iloscia projektów i iloscia odbitek. Co do cen to papier samoprzylepny jest dosc drogi do tego dochodzi lakierek Uv to robi swoje plus przygotowanie pod maszynę tych vlep. Nie mozna np zrezygnowac z lekierowania co obnizylo by cene bo na samoprzylepie bedzie sie z czasem mazalo, lakier zrobi swoje i zajebiscie zabezpieczy. Opinie wyrażam jako poligraf - maszynista offsetowy i grafik 
Ostatnio zmieniony 15 lis 2007, 00:56 przez Ocheck, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]
[center]

[center]