Trójmiasto-mecze Interu.

Rozmowy o kibicach Interu...
Minister

Odp: Trójmiasto-mecze Interu.

Post autor: Minister »

Nie Kilbil nie mam kontaktu.

Darek dzięki za pomysł ale nie fatygujcie się ja jakoś sobie poradzę z  netem :P Na Juve się zbierzemy wszyscy :D

PS.JA ogolólnei zachlałem pałe dzisiaj i na karcie 6 zł mi zostało i w portfelu 20 gr :D Więc Multikino to za duży wydatek jak na dzisiejsze moje możliwości :D
Ostatnio zmieniony 16 mar 2010, 19:02 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Bart

Post autor: Bart »

To zwycięstwo chciałbym zadedykować Mourinho, Eto'o oraz Signora Serpente!!!
Kilbil

Post autor: Kilbil »

Dobre Bart , Signora Serpente !!!!
Radzisz_IM
Kontakt:

Post autor: Radzisz_IM »

ja do dedykacji podłączam jeszcze Muntariego który jest w porządku :D
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
darek05

Post autor: darek05 »

haha Panowie :D kocham Inter !! :D
Minister

Mam nadzieję,że niezły szum zrobiliście w Gdyni:D Ile osób było?
a geje do obozów pracy!"
chidehu

Post autor: chidehu »

jaka lipa z wami ludzie, w ostatniej chwili zmieniacie miejsćówe...w sopocie ile było osob, z 3-4 ? ;/
Mamy miejscówe i ustalony termin to nic nie kombinujemy z jakimikolwiek zmianami- niewszyscy siedzą na forum 24/7...
z browarami w sopocie nie było problemu śmiało wnosiliśmy swoje ;dd ;d
Obrazek
Tkrauze

Post autor: Tkrauze »

Popieram Chidehu.Umowa byla ze spotykamy sie w Sopocie w Multikinie.Ktos napisał ze wejscie jest za free,wiec nie wiem dlaczego zmieniliscie miejsce.Sopot był kompromisem dla ludzi z Gdańska i Gdyni. Na całe sczescie Inter wygrał i nic wiecej sie nie liczy. ! :flaga: :inter:
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
darek05

No wyszla troche lipa, ale okazalo sie ze w Sopocie nie bylo transmisji na duzym ekranie. Tylko w wyznaczonej strefie(ktora mnie jakos nie przkonala jak poszedlem tam osobiscie). Ale macie tez duzo racji, powinnismy sie spotkac o tej 18.30 i ewntualnie sie pozniej przeniesc. A tak niestety nie dalismy rady wszystkich doinformowac. W Gdyni bylo 6 osob.

Mam nadzieje ze na Inter-Juve spotkamy sie juz w komplecie.

Pozdrawiam !!

Forza Inter
dodo_IM

Post autor: dodo_IM »

Ja się nie udzielałem bo wiedziałem że nie będę mógł się zjawić, ale muszę to napisać: DALIŚCIE DUPY. Żeby kilka godzin przed meczem tak się wykruszyć. Powinniście iść sami do Multikina i zobaczyć czy nie było transmisji bo na stronie internetowej Multikino czarno na białym jest napisane że mecz jest puszczany na dużym ekranie. Dziwna sytuacja, te babki od rezerwacji to same nic nie wiedzą.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
marcinek91081

Post autor: marcinek91081 »

Byłem wczoraj w multikinie w Gdańsku...atmosfera gorąca i interistów było trochę:) I oczywiście mecz był pokazany na dużym ekranie i browarki także były!!!:). Przy następnych meczach trzeba to powtórzyć!!!!!!!
Kalisz

Post autor: Kalisz »

dodo_IM pisze: Ja się nie udzielałem bo wiedziałem że nie będę mógł się zjawić, ale muszę to napisać: DALIŚCIE DUPY. Żeby kilka godzin przed meczem tak się wykruszyć. Powinniście iść sami do Multikina i zobaczyć czy nie było transmisji bo na stronie internetowej Multikino czarno na białym jest napisane że mecz jest puszczany na dużym ekranie. Dziwna sytuacja, te babki od rezerwacji to same nic nie wiedzą.
Kur.. mać!! Kibicom Interu napisać że daliśmy dupy?? nie przesadzasz ??
Od wielu miesięcy wraz z Bartem i Radziszem próbujemy coś rozkręcić w trójmieście,ale na suchym gadaniu na forum zazwyczaj się kończy.Prawie nikt nie ruszył dotąd swoich czterech liter aby przyjechać na jakiś mecz.Trzeba było wziąć przykład z darka05 który zostawił numer tel. i nie byłoby problemu.
Mamy nauczke na przyszłość.

Trzeba to powtórzyć.Było super :D
Wielkie dzięki dla wszystkich co byli :inter:
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
dodo_IM

Kalisz pisze:
dodo_IM pisze: Ja się nie udzielałem bo wiedziałem że nie będę mógł się zjawić, ale muszę to napisać: DALIŚCIE DUPY. Żeby kilka godzin przed meczem tak się wykruszyć. Powinniście iść sami do Multikina i zobaczyć czy nie było transmisji bo na stronie internetowej Multikino czarno na białym jest napisane że mecz jest puszczany na dużym ekranie. Dziwna sytuacja, te babki od rezerwacji to same nic nie wiedzą.
Kur.. mać!! Kibicom Interu napisać że daliśmy dupy?? nie przesadzasz ??
Od wielu miesięcy wraz z Bartem i Radziszem próbujemy coś rozkręcić w trójmieście,ale na suchym gadaniu na forum zazwyczaj się kończy.Prawie nikt nie ruszył dotąd swoich czterech liter aby przyjechać na jakiś mecz.Trzeba było wziąć przykład z darka05 który zostawił numer tel. i nie byłoby problemu.
Mamy nauczke na przyszłość.

Trzeba to powtórzyć.Było super :D
Wielkie dzięki dla wszystkich co byli :inter:
Moje słowa skierowałem do osób które wpisały się na tą listę wstępną, a potem kilka godzin przed umówioną godziną zrezygnowały. 
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko."  Jose Mourinho
Minister

Bo miał rację,że daliśmy dupy.I to nie tylko Ci co się nie zjawili ale również Ci co byli w Gdyni i Ci co pojechali do Sopotu.A to dlatego daliśmy dupy,że każdy z nas mógł ruszyć tyłek i przejść się do Multikina w Sopocie po informację.Nikt tego nie zrobił dlatego winni jesteśmy wszyscy.
Mamy nauczkę na przyszłość a ta jest niedaleka bo na Juve coś musimy wykombinować ;)

PS.Możemy teraz tylko żałować,że spotkanie nie wypaliło bo ładna grupka by się pojawiła.+/- 15 osób!
a geje do obozów pracy!"
Radzisz_IM
Kontakt:

darek05 pisze: KURDE !! Jest problem.. poszedlem do Mulikina w Sopocie, bo cos mi smierdzialo z tym wjazdem za frajer. I okazalo sie ze kobieta ktora mnie informowala o transmisji LM chyba nie miala pojecia o czym mowi. Transmisji na duzym ekranie nie ma w ogole, jest tylko w tej wyznaczonej strefie na ktorej jest co prawda rzutnik i w miare duzy ekran. Ale jest strasznie malo miejsca i mysle ze to nie jest dobry pomysl zebysmy tam szli, bo nie ma szans zebysmy tam pili wniesione piwo. Zaraz bede dzwonil do Multikina w Gdańsku.

/edit

nikt nie odbiera...
ale tu niby informacja o transmisji jest
http://www.multikino.pl/gdansk/aktualno ... ,3651.html

nie wiem co robimy panowie ?

/edit2

W razie zmiany planow, bede bardzo wdzieczny jak ktos da mi znac na kom(793620847), bo dopiero ok.18 bd mogl byc znowu przy komputerze. Ale mysle ze spotkajmy sie tak jak mielismy sie spotykac i zadecydujemy co robimy. Zawsze bedzie mozna sie przeniesc.

FORZA INTER !
...Daro był w Multikinie w Sopocie i ze wzgledu własnie na takie oto informacje szybko przenieślismy sprawe do Gdyni. Ale uważam, że nie powinnismy sie juz rozwodzić na tym co bylo, tylko zadziałać tak żeby w przyszłości była pełna miazga ;)
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak Kocham Cię w moim sercu INTER i na dobre i na złe! per sempre Nerazzurro!
chidehu

Post autor: chidehu »

mecz z CSKA już we wtorek a tu taka cisza... nie rozumiem, ludzie!
Trzeba sie jakoś zorganizować, z tego co wiem transmisja zapewne będzie w sopocie na N tyle, że nie w sali kinowej a w specjalnie przygotowanej strefie z rżutnikiem, tyle czy wam to odpowiada ? :PP
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 14:11 przez chidehu, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Minister

Jasne,że odpowiada!Tylko ktoś z Sopotu niech się przejdzie i dowie wszystkiego żeby nie było takiej lipy jak ostatnio,że się ludzie porozchodzili.
a geje do obozów pracy!"
Bart

Post autor: Bart »

Jak wchodziłem na stronę multikina, to pisali, że będzie tylko transmisja tego drugiego meczu, nie pamiętam czy MU czy Barcy. Jakaś pewność, że puszczą Inter?
dodo_IM

W tym samym dniu gra Arsenal-Barca więc o transmisję będzie bardzo ciężko. W Gdyni w sali kinowej puszczają właśnie Barcelonę.
darek05

hmmm, jutro pojde do Multikina w Sopocie i sie spytam czy puszczają tez Inter-Cska

@ W Gda niby transmisja jest, z tego co widze na stronce. Mecz o 18.30. Apeluje do kogoś z Gdańska aby podbił do Multikina i sie dowiedział. Moża również przedzwonić. Ale po ostatnim razie w multikinie będę dowiadywał się już wszystkigo na miejscu..

http://www.multikino.pl/gdansk/aktualno ... ,3765.html

@2
w Gdyni też chyba jest normalnie ;p
http://www.multikino.pl/gdynia/aktualno ... ,3773.html
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 17:58 przez darek05, łącznie zmieniany 1 raz.
Minister

Ja się jutro do Multikina w Gdańsku bujnę w takim razie.Ja osobiście wolałbym wyskoczyć gdzieś gdzie jest wolny wstęp tak jak w Sopocie przy Akła.Bo zawsze te 18 zł na browarki można przeznaczyć.
a geje do obozów pracy!"
Tkrauze

Post autor: Tkrauze »

w Sopocie jest taka salka (bezpłatna)która pomieści do 15 fanów naszej drużyny,lecz problem polega na tym, czy pozwolą puścić mecz Inter-Cska ,a nie Bayernu z Manu.Trzeba tez wiedzieć,że kibice ManU tez szukaja lokalu do obejrzenia meczu.
Nie pytaj co Twój kraj może zrobić dla Ciebie,spytaj co Ty mozesz zrobic dla kraju.
Radzisz_IM
Kontakt:

Tylko jak będziecie pytać to pamiętajcie Panowie, że mecz jest w środe! 31 Marca ;)
darek05

aha ;] Tak wlasnie mi sie wydawalo ze bedzie w srode, a jak przeczytalem ze ktos napisal ze mecz jest we wtorek to sie ucieszylem, bo jeszcze z wami bym wtedy obejrzal. A tak to wracam w srode do domu na swieta ;P Wiec niestety ja tym razem odpadam. Ale tak jak powiedzialem jutro dowiem sie jak sprawa wyglada z meczem w Sopocie i dam wam znać. Ale wydaje mi sie ze beda puszczac w tej strefie VIP, tak jak to bylo ostatnio. Szczegolnie dlatego, ze mecz rozpoczyna sie o 18.30. Wiec spokojnie tez moga pozniej poscic Barce. Ale moim skromnym zdaniem sala kinowa bije ta wyznaczona strefe na glowe i wydac 14/18 zl to wielki wydatek nie jest. Szczegolnie jezeli chodzi o LM ;]
Pozdrawiam
dodo_IM

Panowie pierwszy mecz gramy w Mediolanie i leci o 20:45 a nie o 18:30! Także w tej strefie VIP na 95% będzie leciała Barca, ale zapytać się trzeba, ale ciężko będzie znaleźć miejscówę przez mecz Barca - Arsenal.
Radzisz_IM
Kontakt:

dokładnie mecz jest w Mediolanie, więc gramy o 20:45 i rzeczywiście, ten "bardziej emocjonujacy" mecz Barcy z Arsenalem, tutaj koliduje, więc bedzie trzeba dobrze poszperać, żeby trafić na Inter...
darek05

niestety w Sopocie w Multi transmisji nie ma..
powodzenia w szukaniu innego miejsca ;)
Pzdr
Minister

Ja się nie orientowałem o Gdańsk bo nie miałem dzisiaj opcji ale jutro będę miał więcej czasu i się przejdę.Ja na wstępie zaznaczam,że Gdynia dla mnie odpada bo kończy mi się w środę legitymacja studencka a na święta do domu jakoś muszę dojechać więc każdy grosz skąpię ;D
a geje do obozów pracy!"
Radzisz_IM
Kontakt:

ajj no dobra Minister ;P w takim razie kołuj coś przyjemnego w Gdańsku i podjeżdzamy na pełnej  :D
SłupskCzarniInter

Post autor: SłupskCzarniInter »

chyba nikt nic nie znalazł, także znowu nie wyjdzie wspólne oglądanie meczu :|
Zablokowany