Darek dzięki za pomysł ale nie fatygujcie się ja jakoś sobie poradzę z netem
PS.JA ogolólnei zachlałem pałe dzisiaj i na karcie 6 zł mi zostało i w portfelu 20 gr
Kur.. mać!! Kibicom Interu napisać że daliśmy dupy?? nie przesadzasz ??dodo_IM pisze: Ja się nie udzielałem bo wiedziałem że nie będę mógł się zjawić, ale muszę to napisać: DALIŚCIE DUPY. Żeby kilka godzin przed meczem tak się wykruszyć. Powinniście iść sami do Multikina i zobaczyć czy nie było transmisji bo na stronie internetowej Multikino czarno na białym jest napisane że mecz jest puszczany na dużym ekranie. Dziwna sytuacja, te babki od rezerwacji to same nic nie wiedzą.
Moje słowa skierowałem do osób które wpisały się na tą listę wstępną, a potem kilka godzin przed umówioną godziną zrezygnowały.Kalisz pisze:Kur.. mać!! Kibicom Interu napisać że daliśmy dupy?? nie przesadzasz ??dodo_IM pisze: Ja się nie udzielałem bo wiedziałem że nie będę mógł się zjawić, ale muszę to napisać: DALIŚCIE DUPY. Żeby kilka godzin przed meczem tak się wykruszyć. Powinniście iść sami do Multikina i zobaczyć czy nie było transmisji bo na stronie internetowej Multikino czarno na białym jest napisane że mecz jest puszczany na dużym ekranie. Dziwna sytuacja, te babki od rezerwacji to same nic nie wiedzą.
Od wielu miesięcy wraz z Bartem i Radziszem próbujemy coś rozkręcić w trójmieście,ale na suchym gadaniu na forum zazwyczaj się kończy.Prawie nikt nie ruszył dotąd swoich czterech liter aby przyjechać na jakiś mecz.Trzeba było wziąć przykład z darka05 który zostawił numer tel. i nie byłoby problemu.
Mamy nauczke na przyszłość.
Trzeba to powtórzyć.Było super
Wielkie dzięki dla wszystkich co byli![]()
...Daro był w Multikinie w Sopocie i ze wzgledu własnie na takie oto informacje szybko przenieślismy sprawe do Gdyni. Ale uważam, że nie powinnismy sie juz rozwodzić na tym co bylo, tylko zadziałać tak żeby w przyszłości była pełna miazgadarek05 pisze: KURDE !! Jest problem.. poszedlem do Mulikina w Sopocie, bo cos mi smierdzialo z tym wjazdem za frajer. I okazalo sie ze kobieta ktora mnie informowala o transmisji LM chyba nie miala pojecia o czym mowi. Transmisji na duzym ekranie nie ma w ogole, jest tylko w tej wyznaczonej strefie na ktorej jest co prawda rzutnik i w miare duzy ekran. Ale jest strasznie malo miejsca i mysle ze to nie jest dobry pomysl zebysmy tam szli, bo nie ma szans zebysmy tam pili wniesione piwo. Zaraz bede dzwonil do Multikina w Gdańsku.
/edit
nikt nie odbiera...
ale tu niby informacja o transmisji jest
http://www.multikino.pl/gdansk/aktualno ... ,3651.html
nie wiem co robimy panowie ?
/edit2
W razie zmiany planow, bede bardzo wdzieczny jak ktos da mi znac na kom(793620847), bo dopiero ok.18 bd mogl byc znowu przy komputerze. Ale mysle ze spotkajmy sie tak jak mielismy sie spotykac i zadecydujemy co robimy. Zawsze bedzie mozna sie przeniesc.
FORZA INTER !