Wrogowie i przyjaciele.
-
ForzaeDi
-
Paolo_
Odp: Wrogowie i przyjaciele.
To żeś zabłyszczał :lol2:
Ostatnio zmieniony 18 sie 2007, 21:51 przez Paolo_, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Marvel
Hejka. Zdaje mi się,że mamy zgodę z Bologną.
Nie wiem za to jakie mamy stosunki z Atalantą.Pozdro z Krakowa
-
Paolo_
I po cholere się wypowiadać jeśli o czym się nie wie... Mi się wydaje że mamy zgodę z River Plate a co do Lecha Poznań nie jestem pewien...

-
Jaro
Z Atalanta nie mamy
bo to przecież miasto z tego samego regionu więc tak dziwnie
Co do River to nie słyszałem a Lech tym bardziej choć mogło by być bo Juve ma Legie a Inter mogłby mieć Lech
! Zgode mamy jeszcze z PSG i Bayernem na 100%

Sig i avatar autorstwa Corredo
-
Paolo_
Mój post był ironiąJaro pisze: Co do River to nie słyszałem a Lech tym bardziej choć mogło by być bo Juve ma Legie a Inter mogłby mieć Lech! Zgode mamy jeszcze z PSG i Bayernem na 100%

-
Bart
Brescia ma zgodę z Milanem więc region nie ma tu nic do rzeczy.Jaro pisze: Z Atalanta nie mamybo to przecież miasto z tego samego regionu więc tak dziwnie
Co do River to nie słyszałem a Lech tym bardziej choć mogło by być bo Juve ma Legie a Inter mogłby mieć Lech
-
Shady
Jedyni kibice z zza granicy z jakimi kibice Lecha utrzymuja kontakty to fani Spartaka Moskwa, ale nie jest to oficjalna zgoda.Jaro pisze: a Lech tym bardziej choć mogło by być bo Juve ma Legie a Inter mogłby mieć Lech![]()
Ostatnio zmieniony 3 paź 2007, 22:11 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kcpwwa
Bart pisze:Brescia ma zgodę z Milanem więc region nie ma tu nic do rzeczy.Jaro pisze: Z Atalanta nie mamybo to przecież miasto z tego samego regionu więc tak dziwnie
region zadko kiedy ma znaczenie.dla przykladu-zgody Legii mozna znalezc na prawie calym mazowszu,czy to na wsiach czy w miastach.
PS.bardzo bym chcial sie dowiedziec jak to z tym PSG jest,bo ja ich bardzo lubie
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Shady
Nie zgody tylko Fan Cluby jak juz... a to spora roznica...kcp_wwa pisze: region zadko kiedy ma znaczenie.dla przykladu-zgody Legii mozna znalezc na prawie calym mazowszu,czy to na wsiach czy w miastach.
Ostatnio zmieniony 4 paź 2007, 23:50 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Globus
Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FCShadY pisze:Nie zgody tylko Fan Cluby jak juz... a to spora roznica...kcp_wwa pisze: region zadko kiedy ma znaczenie.dla przykladu-zgody Legii mozna znalezc na prawie calym mazowszu,czy to na wsiach czy w miastach.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
RoB
Nie, to nie są zgody, podobnie jak chociażby Znicz Pruszków. Po prostu kibice tych klubów są też kibicami Legii, więc robienie zgody z samym sobą byłoby trochę dziwne.Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FC ale nie jestem pewny...
Ostatnio zmieniony 5 paź 2007, 10:11 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Shady
Na 100% to nie sa zgodyGlobus pisze: Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FCale nie jestem pewny...
Legia ma zgody z Zagłębiem Sosnowiec, Pogonią Szczecin, Juventusem oraz holenderskim Den Haag.
-
Globus
i Olimpią ElblągShadY pisze:Na 100% to nie sa zgodyGlobus pisze: Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FCale nie jestem pewny...
Legia ma zgody z Zagłębiem Sosnowiec, Pogonią Szczecin, Juventusem oraz holenderskim Den Haag.

-
Shady
Racja, zapomnialem o OlimpiiGlobus pisze: i Olimpią Elbląg![]()
-
kcpwwa
sorry ze odgrzewam stary temat ale przypomnialem sobie o nim,a mysle ze jest ciekawie!ShadY pisze:Na 100% to nie sa zgodyGlobus pisze: Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FCale nie jestem pewny...
otoz wracajac do tematu.. mieszkam w Wawie,niejednokrotnie gadalem z ludzmi z ND i wiesz co Shady,z ich ust slyszalem,ze sa zdeklarowanymi kibicami Świtu,a co do Legii,to maja zgode. jednak ta sprawe "fanklub-a-zgoda" ciezko jest rozsadzic jednoznacznie.
1-blisko do Warszawy (zwiazanie z regionem i przy okazji z najsilniejszym w nim Klubem)- na strone FC
2-odmiennosc klubowa (Nazwa i Barwy,chodzenie na mecze druzyny z wlasnego miasta)- na strone Zgody
takich sprzecznosci jeszcze pare by sie wyszukalo..
punkt widzenia
------>> hehe,dosc radosne podejscie do sprawyRoB pisze:Nie, to nie są zgody, podobnie jak chociażby Znicz Pruszków. Po prostu kibice tych klubów są też kibicami Legii, więc robienie zgody z samym sobą byłoby trochę dziwne.Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FC ale nie jestem pewny...![]()
aaa no i na koniec..czy ktos sie dowiedzial jak to z tym PSG jest?
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
RoB
Ta, są, przecież to właśnie napisałem. Nie wiem co w tym dziwnego i radosnego. Dowiedz się najpierw, co to jest zgoda pomiędzy klubami w Polsce a potem pisz.hehe,dosc radosne podejscie do sprawy a czy zarazem sa tez kibicami Znicza,Mazowsza itp?
-
Raffal
mi sie kiedyś obiło o uszy ze inter chce zainwestować(sponsorować jakiś szkółkę w krakwie) ale nie kojaze dokładnie faktów , stroje chyba nawet mieli w naszych barwach
-
Shady
Nie masz pojecia co to jest "zgoda" miedzi kibicami polskich klubow.kcp_wwa pisze: otoz wracajac do tematu.. mieszkam w Wawie,niejednokrotnie gadalem z ludzmi z ND i wiesz co Shady,z ich ust slyszalem,ze sa zdeklarowanymi kibicami Świtu,a co do Legii,to maja zgode. jednak ta sprawe "fanklub-a-zgoda" ciezko jest rozsadzic jednoznacznie.
1-blisko do Warszawy (zwiazanie z regionem i przy okazji z najsilniejszym w nim Klubem)- na strone FC
2-odmiennosc klubowa (Nazwa i Barwy,chodzenie na mecze druzyny z wlasnego miasta)- na strone Zgody
Co to ma wspolnego z tematem? Kibice tworza zgody, a nie klub poprzez zakladnie szkolki w jakims miescie.Raffal pisze: mi sie kiedyś obiło o uszy ze inter chce zainwestować(sponsorować jakiś szkółkę w krakwie) ale nie kojaze dokładnie faktów , stroje chyba nawet mieli w naszych barwach
-
1897
Z Legia sprawa zgod jest scisla: Pogon, Zaglebie S., Olimpia, Den Haag no i Juventus, lecz jest ona "nie uznawana" przez duza czesc kibicow Legii... no ale oficjalnie istnieje i jest aktywna.
Jak wygladaja sprawy zgod Interu ? z kim macie oficjalne zgody ? pytanie czysto informacyjne dla mojej wiedzy
Jak wygladaja sprawy zgod Interu ? z kim macie oficjalne zgody ? pytanie czysto informacyjne dla mojej wiedzy
Legia & Juventus & Den Haag
-
Globus
Zgoda Interu to Lazio1897 pisze:

-
1897
ooo widze ze troche taki zgrywus jestes... pfeeeh...
Legia & Juventus & Den Haag
-
Chuchu
- Kontakt:
i jeszcze z Realem. dzieki królewskim Inter ma za free Cambiasso, Samuela, Figo i SolariegoGlobus pisze:Zgoda Interu to Lazio1897 pisze:
Jak wygladaja sprawy zgod Interu ? z kim macie oficjalne zgody ? pytanie czysto informacyjne dla mojej wiedzyza granicą Inter utrzymuje ciepłe kontakty z Bayernem Monachium i Żyletą Kozłów
![]()
-
Globus
Bayern i Lazio pisałem poważnie 

-
kcpwwa
RoB pisze: robienie zgody z samym sobą byłoby trochę dziwne.![]()
wlasnie dlatego napisalem,ze radosne.ale fakt,nastepujace po tym pytanie bylo glupie
ShadY pisze: Nie masz pojecia co to jest "zgoda" miedzi kibicami polskich klubow.
ShadY,pewno masz racje ale prosilem,zebys wyjasnil jak nalezy postrzegac termin "zgoda" bo zwroc uwage,ze szukajac po necie natkniesz sie na naduzycia tego slowa i zadnej rozsadnej "definicji"..
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, 17:14 przez kcpwwa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
emila7777
Mogłby mi ktoś powiedzieć jak układają się stosunki INTERU z LIVERPOOLEM ?
-
BoLoNsKi
imo... nijak
Włochy: Lazio i kiedys tam była chyba Hellas Verona ale już od dawna zgody nie ma.
co do Bayernu to też słyszałem że są dobre stosunki między fanami
Włochy: Lazio i kiedys tam była chyba Hellas Verona ale już od dawna zgody nie ma.
co do Bayernu to też słyszałem że są dobre stosunki między fanami

-
cooba
O zgodzie, czy nawet przyjaźni z Lazio, Veroną i Bayernem słyszałem. Czy jest ktoś jeszcze? Może też z Realem?? Sam nie wiem. O wrogach powszechnie wiadomo :juvelol: no i oczywiście :milanlol: Z innymi drużynami Serie A to albo neutralnie albo też niezbyt przyjaźnie. Kiedyś wpadła mi w ręce gazeta Calcio2000 - natknąłem się tam na taki wykresik, kto z kim w Serie A żyje dobrze, a kto źle- no i faktycznie - napisali, że tylko z Lazio się przyjaźnimy.
INTER PER SEMPRE! FORZA INTER!!!
-
Paolo_
No bo taka jest prawda, jedyna pewna i potwierdzona zgoda to Lazio. Jest jeszcze mowa o Bayernie ale ja nia zauważyłem jakiejś sympatii (flag Bayernu na meczach Interu albo na odwrót, łączonych szalików). Podczas spotkania obu ekip w tamtym roku w LM też nie dało się zauważyć jakichś przyjaznych stosunków.
I nie rozśmieszajcie mnie z tekstami że Inter jest zaprzyjaźniony z Realem bo ten sprzedał nam paru zawodników :lol2: Zapewniam że tak się nie rodzą zgody
I nie rozśmieszajcie mnie z tekstami że Inter jest zaprzyjaźniony z Realem bo ten sprzedał nam paru zawodników :lol2: Zapewniam że tak się nie rodzą zgody

-
pct
Moze tu chodzilo o to, ze przyjaznia/lubia sie prezesi i zarzady obu klubow ? .. No ale tak tymbardziej sie zgody nie rodzaPaolo_ pisze: I nie rozśmieszajcie mnie z tekstami że Inter jest zaprzyjaźniony z Realem bo ten sprzedał nam paru zawodników :lol2: Zapewniam że tak się nie rodzą zgody![]()