Wrogowie i przyjaciele.

Rozmowy o kibicach Interu...
ForzaeDi

Odp: Wrogowie i przyjaciele.

Post autor: ForzaeDi »

Wróg - milan
Przyjaciel - www.fcinter.pl oraz wszyscy kibice Interu
Pozdrawiam
Paolo_

Post autor: Paolo_ »

Forza_eDi pisze: Wróg - milan
Przyjaciel - www.fcinter.pl oraz wszyscy kibice Interu
Pozdrawiam
To żeś zabłyszczał :lol2:
Ostatnio zmieniony 18 sie 2007, 21:51 przez Paolo_, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Marvel

Post autor: Marvel »

Hejka. Zdaje mi się,że mamy zgodę z Bologną. :inter: Nie wiem za to jakie mamy stosunki z Atalantą.Pozdro z Krakowa
Paolo_

I po cholere się wypowiadać jeśli o czym się nie wie... Mi się wydaje że mamy zgodę z River Plate a co do Lecha Poznań nie jestem pewien...
Obrazek
Jaro

Post autor: Jaro »

Z Atalanta nie mamy  :( bo to przecież miasto z tego samego regionu więc tak dziwnie  :P Co do River to nie słyszałem a Lech tym bardziej choć mogło by być bo Juve ma Legie a Inter mogłby mieć Lech  :D ! Zgode mamy jeszcze z PSG i Bayernem na 100%
Obrazek

Sig i avatar autorstwa Corredo :) Dzięki
Paolo_

Jaro pisze: Co do River to nie słyszałem a Lech tym bardziej choć mogło by być bo Juve ma Legie a Inter mogłby mieć Lech  :D ! Zgode mamy jeszcze z PSG i Bayernem na 100%
Mój post był ironią :P Z PSG nigdy nie słyszałem i nie wydaje mi się żeby to była prawda
Obrazek
Bart

Post autor: Bart »

Jaro pisze: Z Atalanta nie mamy  :( bo to przecież miasto z tego samego regionu więc tak dziwnie  :P Co do River to nie słyszałem a Lech tym bardziej choć mogło by być bo Juve ma Legie a Inter mogłby mieć Lech  :D ! Zgode mamy jeszcze z PSG i Bayernem na 100%
Brescia ma zgodę z Milanem więc region nie ma tu nic do rzeczy.
Shady

Post autor: Shady »

Jaro pisze: a Lech tym bardziej choć mogło by być bo Juve ma Legie a Inter mogłby mieć Lech  :D
Jedyni kibice z zza granicy z jakimi kibice Lecha utrzymuja kontakty to fani Spartaka Moskwa, ale nie jest to oficjalna zgoda.
Ostatnio zmieniony 3 paź 2007, 22:11 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

Bart pisze:
Jaro pisze: Z Atalanta nie mamy  :( bo to przecież miasto z tego samego regionu więc tak dziwnie  :P Co do River to nie słyszałem a Lech tym bardziej choć mogło by być bo Juve ma Legie a Inter mogłby mieć Lech  :D ! Zgode mamy jeszcze z PSG i Bayernem na 100%
Brescia ma zgodę z Milanem więc region nie ma tu nic do rzeczy.

region zadko kiedy ma znaczenie.dla przykladu-zgody Legii mozna znalezc na prawie calym mazowszu,czy to na wsiach czy w miastach.
PS.bardzo bym chcial sie dowiedziec jak to z tym PSG jest,bo ja ich bardzo lubie  :wink:
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Shady

kcp_wwa pisze: region zadko kiedy ma znaczenie.dla przykladu-zgody Legii mozna znalezc na prawie calym mazowszu,czy to na wsiach czy w miastach.
Nie zgody tylko Fan Cluby jak juz... a to spora roznica...
Ostatnio zmieniony 4 paź 2007, 23:50 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
Globus

Post autor: Globus »

ShadY pisze:
kcp_wwa pisze: region zadko kiedy ma znaczenie.dla przykladu-zgody Legii mozna znalezc na prawie calym mazowszu,czy to na wsiach czy w miastach.
Nie zgody tylko Fan Cluby jak juz... a to spora roznica...
Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FC  :P ale nie jestem pewny...
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
RoB

Post autor: RoB »

Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FC   ale nie jestem pewny...
Nie, to nie są zgody, podobnie jak chociażby Znicz Pruszków. Po prostu kibice tych klubów są też kibicami Legii, więc robienie zgody z samym sobą byłoby trochę dziwne. :wink:
Ostatnio zmieniony 5 paź 2007, 10:11 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
Shady

Globus pisze: Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FC  :P ale nie jestem pewny...
Na 100% to nie sa zgody :]

Legia ma zgody z Zagłębiem Sosnowiec, Pogonią Szczecin, Juventusem oraz holenderskim Den Haag.
Globus

ShadY pisze:
Globus pisze: Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FC  :P ale nie jestem pewny...

Legia ma zgody z Zagłębiem Sosnowiec, Pogonią Szczecin, Juventusem oraz holenderskim Den Haag.
i Olimpią Elbląg  :]

Obrazek
Shady

Globus pisze: i Olimpią Elbląg  :]
Racja, zapomnialem o Olimpii :)
kcpwwa

ShadY pisze:

sorry ze odgrzewam stary temat ale przypomnialem sobie o nim,a mysle ze jest ciekawie! :D

otoz wracajac do tematu.. mieszkam w Wawie,niejednokrotnie gadalem z ludzmi z ND i wiesz co Shady,z ich ust slyszalem,ze sa zdeklarowanymi kibicami Świtu,a co do Legii,to maja zgode. jednak ta sprawe "fanklub-a-zgoda" ciezko jest rozsadzic jednoznacznie.
1-blisko do Warszawy (zwiazanie z regionem i przy okazji z najsilniejszym w nim Klubem)- na strone FC
2-odmiennosc klubowa (Nazwa i Barwy,chodzenie na mecze druzyny z wlasnego miasta)- na strone Zgody

takich sprzecznosci jeszcze pare by sie wyszukalo..  :) jesli bys mogl, to pomoz mi zrozumiec Twoj
punkt widzenia  :-)

RoB pisze:
Świt ND i Mazowsze Grójec to chyba zgody są a nie FC   ale nie jestem pewny...
Nie, to nie są zgody, podobnie jak chociażby Znicz Pruszków. Po prostu kibice tych klubów są też kibicami Legii, więc robienie zgody z samym sobą byłoby trochę dziwne. :wink:
------>> hehe,dosc radosne podejscie do sprawy  :lol: a czy zarazem sa tez kibicami Znicza,Mazowsza itp? :wink:

aaa no i na koniec..czy ktos sie dowiedzial jak to z tym PSG jest?
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
RoB

Post autor: RoB »

hehe,dosc radosne podejscie do sprawy  a czy zarazem sa tez kibicami Znicza,Mazowsza itp?
Ta, są, przecież to właśnie napisałem. Nie wiem co w tym dziwnego i radosnego.  Dowiedz się najpierw, co to jest zgoda pomiędzy klubami w Polsce a potem pisz.
Raffal

Post autor: Raffal »

mi sie kiedyś obiło o uszy ze inter chce zainwestować(sponsorować jakiś szkółkę w krakwie) ale nie kojaze dokładnie faktów , stroje chyba nawet mieli w naszych barwach
Shady

kcp_wwa pisze: otoz wracajac do tematu.. mieszkam w Wawie,niejednokrotnie gadalem z ludzmi z ND i wiesz co Shady,z ich ust slyszalem,ze sa zdeklarowanymi kibicami Świtu,a co do Legii,to maja zgode. jednak ta sprawe "fanklub-a-zgoda" ciezko jest rozsadzic jednoznacznie.
1-blisko do Warszawy (zwiazanie z regionem i przy okazji z najsilniejszym w nim Klubem)- na strone FC
2-odmiennosc klubowa (Nazwa i Barwy,chodzenie na mecze druzyny z wlasnego miasta)- na strone Zgody
Nie masz pojecia co to jest "zgoda" miedzi kibicami polskich klubow.

Raffal pisze: mi sie kiedyś obiło o uszy ze inter chce zainwestować(sponsorować jakiś szkółkę w krakwie) ale nie kojaze dokładnie faktów , stroje chyba nawet mieli w naszych barwach
Co to ma wspolnego z tematem? Kibice tworza zgody, a nie klub poprzez zakladnie szkolki w jakims miescie.
1897

Post autor: 1897 »

Z Legia sprawa zgod jest scisla: Pogon, Zaglebie S., Olimpia, Den Haag no i Juventus, lecz jest ona "nie uznawana" przez duza czesc kibicow Legii... no ale oficjalnie istnieje i jest aktywna.

Jak wygladaja sprawy zgod Interu ? z kim macie oficjalne zgody ? pytanie czysto informacyjne dla mojej wiedzy
Legia & Juventus & Den Haag
Globus

1897 pisze:
Jak wygladaja sprawy zgod Interu ? z kim macie oficjalne zgody ? pytanie czysto informacyjne dla mojej wiedzy
Zgoda Interu to Lazio :) za granicą Inter utrzymuje ciepłe kontakty z Bayernem Monachium i Żyletą Kozłów  :szal:

Obrazek
1897

Post autor: 1897 »

ooo widze ze troche taki zgrywus jestes... pfeeeh...
Legia & Juventus & Den Haag
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Globus pisze:
1897 pisze:
Zgoda Interu to Lazio :) za granicą Inter utrzymuje ciepłe kontakty z Bayernem Monachium i Żyletą Kozłów  :szal:
i jeszcze z Realem. dzieki królewskim Inter ma za free Cambiasso, Samuela, Figo i Solariego :). ja wzamian sprzedalbym im Adriano :D
Globus

Bayern i Lazio pisałem poważnie :)

Obrazek
kcpwwa

RoB pisze: robienie zgody z samym sobą byłoby trochę dziwne. :wink:

wlasnie dlatego napisalem,ze radosne.ale fakt,nastepujace po tym pytanie bylo glupie  :wink:
ShadY pisze: Nie masz pojecia co to jest "zgoda" miedzi kibicami polskich klubow.

ShadY,pewno masz racje ale prosilem,zebys wyjasnil jak nalezy postrzegac termin  "zgoda" bo zwroc uwage,ze szukajac po necie natkniesz sie na naduzycia tego slowa i zadnej rozsadnej "definicji"..
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, 17:14 przez kcpwwa, łącznie zmieniany 1 raz.
emila7777

Post autor: emila7777 »

Mogłby mi ktoś powiedzieć jak układają się stosunki INTERU z LIVERPOOLEM ?
Obrazek

Obrazek
BoLoNsKi

Post autor: BoLoNsKi »

imo... nijak ;)
Włochy: Lazio i kiedys tam była chyba Hellas Verona ale już od dawna zgody nie ma.
co do Bayernu to też słyszałem że są dobre stosunki między fanami ;)
ObrazekObrazekObrazek
cooba

Post autor: cooba »

O zgodzie, czy nawet przyjaźni z Lazio, Veroną i Bayernem słyszałem. Czy jest ktoś jeszcze? Może też z Realem?? Sam nie wiem. O wrogach powszechnie wiadomo :juvelol: no i oczywiście  :milanlol: Z innymi drużynami Serie A to albo neutralnie albo też niezbyt przyjaźnie. Kiedyś wpadła mi w ręce gazeta Calcio2000 -  natknąłem się tam na taki wykresik, kto z kim w Serie A żyje dobrze, a kto źle- no i faktycznie - napisali, że tylko z Lazio się przyjaźnimy.
INTER PER SEMPRE! FORZA INTER!!!
Paolo_

No bo taka jest prawda, jedyna pewna i potwierdzona zgoda to Lazio. Jest jeszcze mowa o Bayernie ale ja nia zauważyłem jakiejś sympatii (flag Bayernu na meczach Interu albo na odwrót, łączonych szalików). Podczas spotkania obu ekip w tamtym roku w LM też nie dało się zauważyć jakichś przyjaznych stosunków.

I nie rozśmieszajcie mnie z tekstami że Inter jest zaprzyjaźniony z Realem bo ten sprzedał nam paru zawodników :lol2: Zapewniam że tak się nie rodzą zgody :P
Obrazek
pct

Post autor: pct »

Paolo_ pisze: I nie rozśmieszajcie mnie z tekstami że Inter jest zaprzyjaźniony z Realem bo ten sprzedał nam paru zawodników :lol2: Zapewniam że tak się nie rodzą zgody :P
Moze tu chodzilo o to, ze przyjaznia/lubia sie prezesi i zarzady obu klubow ? .. No ale tak tymbardziej sie zgody nie rodza :)
ODPOWIEDZ