Gadżety
-
Interfun3
- Kontakt:
Odp: Gadżety
do mnie wczoraj doszedł kubek z herbem interu i moja kolekcja gadzetów sie troche powiększyła. Jednak wciąż nie moge sobie darować że zgubiłem kasete z prześpiewkami kibiców interu, którą kupiłem we włoszech 
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Shady
na stronie www.kibicowskie.pl mozna zamowic sobie szale (minimum 10 sztuk - cena 20zl/szt, ale im wiecej sztuk tym jest taniej - pomoc przy wykonaniu projektu za free, po wplaceniu zaliczki). Ostatnie szale z motywem Polski tez na tym serwisie byly zamawiane, a wiec zebrac 10 chetnych, zebrac siano, wybrac jakis fajny wzor i zamowicMessie pisze: a Moze Ma Ktos jakis Takiego Typu Szal na sprzedaz?? jakc os to PW
-
elvis
- Kontakt:
ja dostałem ostatnio kolejną figurkę przedstawiającą Matrixa

a mierze się jeszcze na figurkę Bergkampa w stroju Interu. Figurka ta wyjdzie dopiero w czerwcu i bedzie kosztowac ok 300 zł i już kombinuje z kąd by tu kasę wyciągnąć

a mierze się jeszcze na figurkę Bergkampa w stroju Interu. Figurka ta wyjdzie dopiero w czerwcu i bedzie kosztowac ok 300 zł i już kombinuje z kąd by tu kasę wyciągnąć

-
biagio1
witam chcaiłem zamieścić reklamę ... ponieważ wystawiłem koszulke WASZEGO ULUBIONEGO KLUBU na allegro i chciałbym zaprosic do licytacji http://www.allegro.pl/item162688814_int ... .html
ze sportowym pozdrowieniem iver76son
ze sportowym pozdrowieniem iver76son
-
Bart
300 zł za figurkę? Ostro.
-
elvis
- Kontakt:
moj kolega chce kupic Baggio w stroju AC Milan, ktora bedzie na tymże Convention i ona bedzie kosztowac nie mniej niż 89 funtówBart pisze: 300 zł za figurkę? Ostro.

-
PioFCI
Logo Interu na ubraniach
Witam!
Ostatnio na szocie zaognila dyskusja o mozliwosci umieszczenia rzeczy zwiazanych z Interem na naszych normalnych ubraniach. Bylo duzo chetnych na np. bokserki z herbem Interu, jakie w prezencie dostal Bodzio...
To jest super sprawa....Ponizej przedstawiam zdjecia tych bokserek...Istnieje mozliwosc zrobic wieksza ilosc takich rzeczy, zalezy od chetnych
Oczywiscie z napisem, herbem jakim chcesz
W Jaworznie jest firma, ktora sie tym zajmuje... Material herbu jest naprawde znakomity. Nie ma szans, aby sie zmyl...Z Bodziem moglibysmy pobawic sie w firme wysylkowa ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Zdjecie tych bokserek:

Ostatnio na szocie zaognila dyskusja o mozliwosci umieszczenia rzeczy zwiazanych z Interem na naszych normalnych ubraniach. Bylo duzo chetnych na np. bokserki z herbem Interu, jakie w prezencie dostal Bodzio...
Zdjecie tych bokserek:

Inter na zawsze !!!
-
Slepy
Wypaaaaassss 
1) Ile kosztują?
2) Czy kazdy mialby swoj nick na bokserkach, czy bylyby robione hurtowo jednakowe?
3) Moze jeszcze jakies granatowe?
No to ja jestem chetny.
1) Ile kosztują?
2) Czy kazdy mialby swoj nick na bokserkach, czy bylyby robione hurtowo jednakowe?
3) Moze jeszcze jakies granatowe?
No to ja jestem chetny.
-
dudu
- Kontakt:
ja jesem chetny również
tylko zeby bokserki byly z dobrej firmy tzn material dobry zeby byl
tylko zeby bokserki byly z dobrej firmy tzn material dobry zeby byl
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
-
PioFCI
Witam Witam!
Co do ceny to rozgladniemy sie z Bodziem i damy znac. Jesli chodzi o naszywki to kazdy moze miec jaka chce, kazdy bedzie mial swoj nick...no problem;) A bokserki tez wiadomo bedziemy kupowac kto jakie chce...Naprawde trzeba sie za to ostro wziac! Pomysl jest super.Dowiemy sie o ewentualnych kosztach i stworzymy oficjalna liste chetnych...Marza mi sie jeszcze takie t-shirty z herbem Interu i swoim nickiem...Pozniej na zlocie to by dopiero wygladalo ;P
Co do ceny to rozgladniemy sie z Bodziem i damy znac. Jesli chodzi o naszywki to kazdy moze miec jaka chce, kazdy bedzie mial swoj nick...no problem;) A bokserki tez wiadomo bedziemy kupowac kto jakie chce...Naprawde trzeba sie za to ostro wziac! Pomysl jest super.Dowiemy sie o ewentualnych kosztach i stworzymy oficjalna liste chetnych...Marza mi sie jeszcze takie t-shirty z herbem Interu i swoim nickiem...Pozniej na zlocie to by dopiero wygladalo ;P
Inter na zawsze !!!
-
Lamatico
- Kontakt:
Własnie Pio zależy od kosztów bo może i ja bym się skusił. Na czarnym t-shircie po lewej stronie klatki piersiowej znaczek Inter pod nim kawałek hymnu:
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
C'è solo l'Inter, per me...
matico
i... pod hymnem podpis "matico"
oczywiście treść kolorkiem Azzurro
Wydaje mi sie że taki pomysł jak ja dałem spodoba sie sporej części forumowiczów ... a tak nawiasem czy dalo by sie na prawej piersi zrobić znaczek NIKE (nie posądzajcie mnie o kroptoreklamę
)
matico
Wydaje mi sie że taki pomysł jak ja dałem spodoba sie sporej części forumowiczów ... a tak nawiasem czy dalo by sie na prawej piersi zrobić znaczek NIKE (nie posądzajcie mnie o kroptoreklamę
-
Shady
Raz ze takie cos jest nielegalne, a dwa.... nosisz koszulki oryginalne zeby sie pochwalic znaczkiem producenta i ile na nia wydales?matico pisze: a tak nawiasem czy dalo by sie na prawej piersi zrobić znaczek NIKE (nie posądzajcie mnie o kroptoreklamę)
-
PioFCI
Pomysl matico fajny
Naprawde t-shirt to byloby cos...Ale z tym Nike juz przesadziles
A ja jeszcze bym dodal cos na plecach...zeby ludzie z tylu tez widzieli
Nie wiem moze "Nerazzurri" czy "Forza Inter" czy "100% antijuve"
albo "Nerazzurri fans from Poland " dobrze napisalem?:)
Ostatnio zmieniony 4 lut 2007, 12:03 przez PioFCI, łącznie zmieniany 1 raz.
Inter na zawsze !!!
-
Andy
- Kontakt:
Pomysł oczywiście jak najbardziej przewspaniały
.Bokserki z własnym nickiem...hmm...ciekawy pomysł...to samo tyczy się koszulki...wspaniale by się prezentowała na zjazdach
Mam jeszcze takie skromne pytanie - czy ten napis nie zmył by się czasem po kilkukrotnym wypraniu

-
Mora
- Kontakt:
Wcześniej,w tym samym temacie EL CHINO wkleił fotki szalika Interu z napisami:NERAZZURRI FANS POLONIA i "To my, polscy fani zawsze wierni i oddani."Przyznam,że wcześniej nie spotkałem się z takimi szalami ,a skoro ta firma z Jaworzna robi bokserki to może również wyprodukować koszulki ,bluzy i szale.Należy jak najszybciej wybrać się do siedziby tej firmy,dowiedzieć się co i jak,zrobić projekty ubrań,OFICJALNĄ listę chętnych (żeby nie było przypadków,że ktoś się nagle rozmyślił) oraz zebrać kasę.

Nie ma o tym mowy.Jest to logo handlowe,które ma prawa autorskie itp.,nie można go sobie ot tak gdzieś użyć.Gdyby się Amerykańce dowiedzieli ,to by puścili z torbami firmę z Jaworznamatico pisze: ... a tak nawiasem czy dalo by sie na prawej piersi zrobić znaczek NIKE (nie posądzajcie mnie o kroptoreklamę)
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
PioFCI
Andy material jest naprawde znakomity...Nie ma bata zeby sie to spralo...pelen profesjonalizm...Jak juz Bodzio pisal, swoja koszulke z napisem "Bodzio" ma 3 lata i predzej poszedl mu oryginalny napis Pirelli niz napis z tej firmy
Naprawde:) Te haslo "Nerazzurri fans Polonia" idealne wg. mnie;) Idealne na plecy
Dowiemy sie o cenach w najblizszych dniach i bedizemy zbierac chetnych...
Mora zle zrozumiales...ta firma nie robi bokserek...Im dasz nawet skarpetke to Ci dadza na nia co chcesz;) Ale my zaczniemy od bokserek...Jesli Wam sie spodoba to pozniej koszulki, bluzy etc... Trzeba to rozkrecic...Jesli ktos ma np. swoje ulubione bokserki i wlasnie na nich chcialby cos umiescic to nie widze przeszkod, zeby nam przeslac a my sie zajmiemy reszta...
Mora zle zrozumiales...ta firma nie robi bokserek...Im dasz nawet skarpetke to Ci dadza na nia co chcesz;) Ale my zaczniemy od bokserek...Jesli Wam sie spodoba to pozniej koszulki, bluzy etc... Trzeba to rozkrecic...Jesli ktos ma np. swoje ulubione bokserki i wlasnie na nich chcialby cos umiescic to nie widze przeszkod, zeby nam przeslac a my sie zajmiemy reszta...
Ostatnio zmieniony 4 lut 2007, 12:34 przez PioFCI, łącznie zmieniany 1 raz.
Inter na zawsze !!!
-
Darek
Też bym się pisał na taką koszulkę ale, najfajniej by było jakby na plecach lub innym miejscu był jeszcze adres strony fcinter.plmatico pisze: Własnie Pio zależy od kosztów bo może i ja bym się skusił. Na czarnym t-shircie po lewej stronie klatki piersiowej znaczek Inter pod nim kawałek hymnu:
matico
Wydaje mi sie że taki pomysł jak ja dałem spodoba sie sporej części forumowiczów ... a tak nawiasem czy dalo by sie na prawej piersi zrobić znaczek NIKE (nie posądzajcie mnie o kroptoreklamę)

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
PioFCI
nie wiem, co za duzo to niezdrowo...jednak napis fcinter.pl by sie przydal jak nic...To dopiero bylaby reklama
Mielibysmy wiecej sezonowcow na stronce
Ale gdzie ten napis? moze z tylu na dole...tylko nie moznaby nosic tej koszulki w spodniach
Ale gdzie ten napis? moze z tylu na dole...tylko nie moznaby nosic tej koszulki w spodniach
Inter na zawsze !!!
-
dudu
- Kontakt:
1. projekt zrobic
2. zebrac liste chetnych
3. zebrac kase i adresy (kasa na zakup koszulki, bokserek na wydruk i na wysylke)
4. kupic co trzeba : bokserki , koszulki
5. dac do druku
6. rozeslac
tak to widze ;]
ja bym zaczoł najpierw od koszulki
tzn w pierwszej kolejnosci bo bokserek to nie widac, no mozesz jedynie lasce pokazac a koszulke ;] odrazu wszystkim
co do projektu
to fajnie jak by na plecach był teks piosenki, znaczek IO SONO INTERISTA imoze byc adres stronki i najwazniejsze zeby było cos co odrazu bedzie mówić ze jestesmy z Polski ( wybiegam w przyszłosc np jak bysmy sie na SanSiro wybrali odrazu by było widac fanów z POLSKI)
na przodzie koszulki na srodku widziałbym tylko duzy ale niezaduzy herb Interu i to wszystko
2. zebrac liste chetnych
3. zebrac kase i adresy (kasa na zakup koszulki, bokserek na wydruk i na wysylke)
4. kupic co trzeba : bokserki , koszulki
5. dac do druku
6. rozeslac
tak to widze ;]
ja bym zaczoł najpierw od koszulki
tzn w pierwszej kolejnosci bo bokserek to nie widac, no mozesz jedynie lasce pokazac a koszulke ;] odrazu wszystkim
co do projektu
to fajnie jak by na plecach był teks piosenki, znaczek IO SONO INTERISTA imoze byc adres stronki i najwazniejsze zeby było cos co odrazu bedzie mówić ze jestesmy z Polski ( wybiegam w przyszłosc np jak bysmy sie na SanSiro wybrali odrazu by było widac fanów z POLSKI)
na przodzie koszulki na srodku widziałbym tylko duzy ale niezaduzy herb Interu i to wszystko
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
-
BoDzIo
No to jak ktoś ma talent to niech zrobi jakieś projekty i wybierzemy wszyscy jeden. A jescze sprawa, jakbyśmy już mieli coś takiego robić to chciałbym sie z którymś spotkać i pokazać mu ten materiał żebym był spokojny że Wam sie spodoba i co bym nie czuł sie z Pio winnym:)
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
Mora
- Kontakt:
Teraz wszystko jasne.Sądziłem,że ta firma robi ubrania od podstaw...Skoro wybór szablonu koszulki to sprawa indywidualna ,mój t-shirt wyglądałby mniej więcej tak:
-kolor biały
-na sercu oczywiście herb Interu
-na środku napis FORZA INTER ,lub INTER TO MY ,albo NIECH WAS INTER POCHŁONIE (jeszcze nie wiem jaki) jakąś elegancką czcionką ,jeżeli to możliwe
-na plecach napis MORA (w miejscu,gdzie na "meczówkach jest nazwisko zawodnika)
-miejsce na niewielki napis FcInter.pl też by się znalazło ;-)
Ciekawym pomysłem mogłoby być zrobienie koszulek "zgodowych" np.jak ktoś jest z Poznania zrobiłby sobie koszulkę LECHA&INTERU.
Pio,mógłbyś się dowiedzieć,czy możliwe jest naniesienie na koszulkę jakiegoś zdjęcia
-kolor biały
-na sercu oczywiście herb Interu
-na środku napis FORZA INTER ,lub INTER TO MY ,albo NIECH WAS INTER POCHŁONIE (jeszcze nie wiem jaki) jakąś elegancką czcionką ,jeżeli to możliwe
-na plecach napis MORA (w miejscu,gdzie na "meczówkach jest nazwisko zawodnika)
-miejsce na niewielki napis FcInter.pl też by się znalazło ;-)
Ciekawym pomysłem mogłoby być zrobienie koszulek "zgodowych" np.jak ktoś jest z Poznania zrobiłby sobie koszulkę LECHA&INTERU.
Pio,mógłbyś się dowiedzieć,czy możliwe jest naniesienie na koszulkę jakiegoś zdjęcia
Ja myślałem o połączeniu godła Polski z herbem Interu ,czy jakiś napis dać...dudu pisze: najwazniejsze zeby było cos co odrazu bedzie mówić ze jestesmy z Polski ( wybiegam w przyszłosc np jak bysmy sie na SanSiro wybrali odrazu by było widac fanów z POLSKI)
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
BoDzIo
Ja myślałem na klacie żeby była Flaga Polski takiego rozmiaru co by sie w środku tej flagi zmieścił herb Interu. A Z tyłu jużjakiś napis
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
PioFCI
graficy do dziela !!!! Wiem, ze nie brakuje takich na forum !!! Kazdy ma jakas zajebista sygnaturke czy avatar...postarajmy sie stworzyc cos wspolnego dobrego! Cos co bedzie nas identyfikowac 
Inter na zawsze !!!
-
andre
no bez kitu, niech jakiś grafik przedstawi nam swój pomysł, połączmy siły
to wyjdzie coś ciekawego
-
Shady
Hehe nie robmy koszulek "zgodowych" klubow, ktore tak naprawde tej zgody nie maja... mozna by zrobic koszulki klubu polskiej ligi z klubem zagranicznym, ale tylko i wylacznie w wypadku gdy kibice tych dwóch klubow utrzymuja jakies kontakty... w tym wypadku np. Lech-Spartak, Arka-Maryslia, Legia-Juventus(ale taka chyba nikt by nie byl zainteresowany z tego forum:P), itp... nie wiem czy jacys Polscy kibice utrzymuja jakies kontakty z fanami Interu... ew. mozna by pomyslec nad koszulkami z herbem Interu i herbem miasta z ktorego dana osoba jest.Mora pisze: Ciekawym pomysłem mogłoby być zrobienie koszulek "zgodowych" np.jak ktoś jest z Poznania zrobiłby sobie koszulkę LECHA&INTERU.
Jak dla mnie to kiepski pomysl, owszem niech bedzie flaga lub godlo Polski na koszulce, ale w oryginalnym wygladzie, a nie ze cokolwiek bedziemy umieszczac na barwach narodowych, wydaje mi sie ze to brak szacunku dla flagi...BoDzIo pisze: Ja myślałem na klacie żeby była Flaga Polski takiego rozmiaru co by sie w środku tej flagi zmieścił herb Interu. A Z tyłu jużjakiś napis
Ostatnio zmieniony 4 lut 2007, 18:13 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Lamatico
- Kontakt:
Heh z tym NIcke to tylko sugerowałem ale do tego co już napisałem:
Tylko ten znaczek Interu żeby od razu nie był jakiś wielgachny coś taki jak Interiści mają na orgonalnych koszulkach. Co do flagi Polski to jestem przeciwny.
faktycznie na plecach u góry mały napis IO SONO INTERISTA, a na dole FCInter.pl i byłoby zaje****.matico pisze: Własnie Pio zależy od kosztów bo może i ja bym się skusił. Na czarnym t-shircie po lewej stronie klatki piersiowej znaczek Inter pod nim kawałek hymnu:
matico
Wydaje mi sie że taki pomysł jak ja dałem spodoba sie sporej części forumowiczów ... a tak nawiasem czy dalo by sie na prawej piersi zrobić znaczek NIKE (nie posądzajcie mnie o kroptoreklamę)
Tylko ten znaczek Interu żeby od razu nie był jakiś wielgachny coś taki jak Interiści mają na orgonalnych koszulkach. Co do flagi Polski to jestem przeciwny.
-
Zajczak
czy jest mi ktoś w stanie dać namiar na bluzy Interu ale oryginalne z NIKE ??? Potrzebuje rozmiar L lub XL 
Ostatnio zmieniony 8 lut 2007, 22:51 przez Zajczak, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Orzeu
- Kontakt:
no to ja sobie dzisiaj sprawiłem dresik:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162291320
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=162291320

-
elvis
- Kontakt:
-
Imrahil
- Kontakt:
Hehe,ciekawy pomysl z tymi bokserkami
ja bym wziol odrazu ze 5sztuk x] Jak dla mnie,obojetnie na czym,wystarczy herb klubu i logo pirelli,bez zadnych pierdol.
btw. szukam i szukam i nie moge znalesc koszulki z dlugim rekawem,najlepiej z nazwiskiem,jakby ktos cos to niech msg. bede wdzieczny
btw. szukam i szukam i nie moge znalesc koszulki z dlugim rekawem,najlepiej z nazwiskiem,jakby ktos cos to niech msg. bede wdzieczny
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=