Skandaliczne zachowanie kibiców Legii

Rozmowy o kibicach Interu...
Woo-cash
Kontakt:

Skandaliczne zachowanie kibiców Legii

Post autor: Woo-cash »

We wczorajszym meczu z litewską  Vetrą Wilno przegranym do przerwy 2-0 kibice warszawskiej Legii wszczęli burdy na stadionie w wyniku czego spotkanie o Puchar Intertoto zostało przerwane. Wygląda na to że warszawski klub będą czekały bardzo surowe kary które na pewno wymierzy UEFA.
Po tym, co kibice Legii robili przed i w czasie meczu II rundy Pucharu Intertoto z Vetrą w Wilnie, sędzia i przedstawiciele UEFA postanowili nie rozpoczynać drugiej połowy. Warszawski klub zostanie wyrzucony z pucharów, nie wiadomo tylko, na ile sezonów. Jeśli na długo, z inwestowania na Łazienkowskiej może wycofać się koncern ITI.

Legia w Europie to od kilku lat powód wyłącznie do wstydu, tak jeśli chodzi o wyniki, jak i zachowanie kibiców, ale takiego zdziczenia nie było nawet podczas bitwy na stadionie w Utrechcie w 2002 roku czy później w Wiedniu w 2004.

Do Wilna na mecz drugiej rundy Pucharu Intertoto przyjechały dwa, a według niektórych szacunków nawet trzy tysiące kibiców z Warszawy. Od początku chodziło im wyłącznie o znalezienie chętnych do bójki. Pierwsze kłopoty zaczęły się jeszcze w sobotę wieczorem, a wczoraj od rana w mieście wybuchały awantury.

Polscy chuligani zdewastowali jeden z hoteli, wybijali szyby w domach, poszli nawet zniszczyć stadion Żalgirisu. Prowokowali policję i ochroniarzy.

- Byli pijani do nieprzytomności, zaskoczeni tym, że nikt ich nie pilnuje. Nudziło im się, więc sprawdzali, na jak wiele mogą sobie pozwolić. A gdy ochroniarze zaczęli powstrzymywać ich przed rozwieszaniem flag na bandach reklamowych, już było wiadomo, że ten wieczór nie skończy się spokojnie - opowiada "Rz" jeden ze świadków wydarzeń.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
MiRas.
Kontakt:

Odp: Skandaliczne zachowanie kibiców Legii

Post autor: MiRas. »

Wpakować taką karę Legii, że się nie pozbiera... i czas zrobić coś z tymi pseudokibicami w końcu, nie? Bo przegięli pałę...
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Ja jak to zobaczyłem to pomyślałem sobie tylko tyle ... to mogły zrobić tylko dwie nacje ... Warszawiacy i Krakusy. Wielki wstyd i hańba w obliczu organizacji EURO 2012. Tacy ludzie w pryzmacie futbolu nie maja miejsca. Niweczą wysiłki wielu ludzi. Zniszczyli czyjąś własność. Widać że klub nie jest zamożny, mieli chyba nowe krzesełka na stadionie ... poprostu żenada...
MiRas.
Kontakt:

I później się dziwią, że w Polsce są najbardziej znienawidzeni... zorganizujmy EURO 2012 i wpuśćmy to bydło na 'salony' piłkarskie...

http://pl.youtube.com/watch?v=B7GFFr-galA

Jaś fasola przy nich wymięka...
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 09:51 przez MiRas., łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Smieert

Post autor: Smieert »

Polska coraz bardziej nabija sobie respektu wśród innych. Wstyd i hańba. Jak coś takiego stanie się na Euro 2012 to dla polskiej piłki to koniec. :-x Niech Legii wlepią taką karę finansową a po za tym zablokowanie np. przez 3 lata w europejskich rozgrywkach. Ehhh ... szkoda słow  :-x
Obrazek
Messie
Kontakt:

Post autor: Messie »

a moim zdaniem to jest ich sprawa:P, chcieli dymić to coś podymili, ale nie czaje z kim oni chcieli się bić??? z banerami? stojącą policją? czy z garstką Litwinów?

a to że pewnie dostana kary... normalne...

a to jaką opinie maja kibice z Polski to każdy wie, i kolejna akcja(dymy) tego nie zmienią, bili się u nas i biją i dalej będą... wiec nie ma co mowic ze przez Legie hańba, bo jak np. Wisłą wracała 2 lata temu z jakiś europejskich meczy przez jakieś miasto w Austrii też zdemolowani pół miasta, rabowali sklepy... tak samo jak wszyscy trzęśli dupska przed WC 2006 w Niemczech...wtedy organizatorom się udało bo nie wpuszczali kiboli z Polski.. ale tym razem na Euro2012 ich nie deportują:P:P
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 10:38 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
MiRas.
Kontakt:

Bić? ... a czy my jesteśmy w średniowieczu? ... XXI wiek, a zachowanie rodem z kilkuset lat wstecz... już tam się lepiej zachowywali... wzięli te banery i myśleli, ze.. zrobią jakieś oblężenie? A jak już naprawdę chcieli się bić i upodobnić w końcu do bydła (którym i tak są), to polecam tym ciołkom starcie z Chuliganerią z Anglii... nie wiem czy byliby wtedy tacy mądrzy...
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Fakt są już te sądy 24-godzinne więc na pewno większość złapali i przedstawili im zarzuty ale w sumie co to da skoro następna banda pojedzie gdzieś na mecz i znów będzie to samo. Zastanawiam się również dlaczego nasz kraj nie może sobie poradzić z tą hołotą skoro Anglicy dali sobie radę. Oczywiście Polska to nie Wielka Brytana ale jakoś trzeba z tym walczyć. Najlepiej to przywalić im jakieś astronomiczne kwoty do płacenia i niech płacą całe życie to może coś ich to nauczy. Chociaż wątpię.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Messie
Kontakt:

MiRas pisze: Bić? ... a czy my jesteśmy w średniowieczu? ... XXI wiek, a zachowanie rodem z kilkuset lat wstecz... już tam się lepiej zachowywali... wzięli te banery i myśleli, ze.. zrobią jakieś oblężenie? A jak już naprawdę chcieli się bić i upodobnić w końcu do bydła (którym i tak są), to polecam tym ciołkom starcie z Chuliganerią z Anglii... nie wiem czy byliby wtedy tacy mądrzy...
może źle to wyraziłem:P:P ale tego typu zachowań też nie popieram... a czy by nie mieli by szans?? no nie wiem:P:P  choc tutaj Legia nic nie pokazała (jesli chdozi o jakie kolwiek bicie sie) bo przewracać krzesełka czy banery to ja nawet potrafie:P:P:P...hehe:P
jednym słowem palanty:P:P
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

MiRas pisze: Bić? ... a czy my jesteśmy w średniowieczu?
Mnie to akurat nie dziwi.To są zwykłe ludzkie potrzeby.No ,może trochę "niezwykłe"  :wink: Jedni czują potrzebę picia alkoholu ,inni chodzą na siłownię ,a jeszcze inni lubią napierdalać się na meczach.Dla niektórych to może być nieco szokujące ,ale mnie to akurat nie dziwi.W zachowaniu kibiców Legii w Wilnie dziwi mnie tylko jedno:dlaczego rozwalali  szyby w domach i witryny sklepowe  :?: Ponoć najważniejszy w chuligance jest honor.Jeżeli kibice Legii mieli potrzebę obicia komuś ryja ,to powinni zostawić w spokoju zwykłych mieszkańców Wilna i ich dobytek.
MiRas pisze: polecam tym ciołkom starcie z Chuliganerią z Anglii... nie wiem czy byliby wtedy tacy mądrzy...
Też tego nie wiem i się tego raczej nie dowiemy.Chelsea raczej nie gra w fazach przedwstępnych Pucharu UEFA ,a już na pewno nie gra w Intertoto...
Messie pisze: bo przewracać krzesełka czy banery to ja nawet potrafie
Nawet na fcinter.pl mamy jednego chuligana  :wink: Przyznaj ,że przed chwilą wróciłeś z Wilna  :P
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

Wstyd i hańba. Chyba tylko takimi słowami można podsumowac zachowanie kibiców legii w Wilnie. Klub ten chyba pobił wszystkie ,,rekordy" bo w ciągu 5 lat byli karani za rozróby chyba 8 czy 9 razy. Gdzie nie pojadą od razu jest gorąco. Chyba trzeba sie dokładnie zastanowić nad tymi ,,kibicami" bo to przechodzi już wszystkie granice. Przez tych za tumanów Legia będzie miała wiele problemów, bo nie dośc że bedzie grzywna (raczej wysoka niż niska),walkower, bardzo prawdopodbna dyskwalifikacja z pucharu Intertoto, a może i nawet ze wszystkich europejskich pucharów przez nawet 5 lat.
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
jankos

Post autor: jankos »

Najgorsze jest to, że od razu wszyscy stereotypują (ale to już norma), a zadymę robiła 300 osobowa banda debilów. Szkoda bo to uderza bezpośrednio w Legię - nie ważne czy rozróbę robiło 300, 600 czy 3000 tys. ludzi. Puchary z głowy prawdopodobnie na kilka sezonów. I wymówką nie jest słabe zabezpieczenie meczu, fatalna postawa grajków - nie ma wytłumaczenia.
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 12:53 przez jankos, łącznie zmieniany 1 raz.
Globus

Post autor: Globus »

MiRas pisze: polecam tym ciołkom starcie z Chuliganerią z Anglii... nie wiem czy byliby wtedy tacy mądrzy...
Byliby... angielska chuliganeria to tylko legenda, obecnie najgorszych kibiców na swiecie ma Polska, Rosja i Turcja

Co do zachowania kibiców to bardzo mnie dziwi ze policja złapała chyba tylko 10 osób... a na boisku bylo okolo 300 pijanych awanturnikow! Szkoda mi pozostałych ludzi ktorzy jada na mecz kupe kilometrow, traca pieniadze a pozniej jeszcze przez hoolsów meczu nie obejza i gazem po oczach dostana...
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
RoB

Post autor: RoB »

Miras widzę, że Ty bardzo ochoczo się w tym temacie wypowiadasz. Powtarzasz, jaka to Legia i jej kibice są źli. Z tego, co pamiętam to kibicujesz Ruchowi.. Pamiętasz może mecz Lechia-Ruch z końca poprzedniego sezonu? Byłeś może? Widziałeś, co się działo? Oczywiście nie bronie tu nikogo, ale zanim ktoś zacznie moralizować nie lepiej najpierw spojrzy na własne podwórko.

Oddzielna sprawa (choć na pewno nie jest to żądne wytłumaczenie) to organizacja tego meczu. Kto daje gościom 3tyś biletów i nie zapewnia żądnego żadnego bezpieczeństwa na stadionie? Było tam sto sztuk policji, przy trzech tysiącach przyjezdnych i chyba ze dwóch tyś. gospodarzy. Oczywiście może ktoś powiedzieć, że organizatorzy nie spodziewali się, że ktoś będzie dymił. Ale to nie jest dla nich żadne wytłumaczenie, przecież nie od dziś wiadomo, że Legia na wyjazdach do potulnych ekip nie należy, a oni puścili ich praktycznie samopas. Rok temu w Austrii było 1.5tyś więcej legionistów, ale poza drobnymi incydentami do żadnych poważnych rozrób nie doszło, bo gospodarze o to zadbali.

Ciekawe czy Vetra mecz z Blackburn też będzie rozgrywać na tym stadioniku, przy takim zabezpieczeniu.   Dobrze wiadomo, że Anglicy na wyjazdach dostają małpiego rozumu. No ale Litwini pewnie nie będą się tego spodziewać.
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 15:06 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
Messie
Kontakt:

na interi teraz jest jakis news i sa wypisane wszystkie wybryki z kilku lat Legii, wiec nie wiem co to za sensacja akurat w tym roku?:):P...:P

a jeśli chodzi o własne podwórku to dobrze pamiętam jak u nas na Pieście były dymy(jeszcze za czasów zgody z Polonią Bytom) z Ruchem, gdzie potem mielismy zamkniety stadion i jakieś kary finansowe, 2 lata poźniej akcja się powtórzyła ale z policją:P ale po meczu:P naszczescie bez kar...
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 15:26 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
MiRas.
Kontakt:

RoB ja miałem do czynienia z Legionistami... i wiem co mówię... ; )

Poza tym ogólnie.. jak widzę palantów z kapturami wyrywających ławki to mnie ponosi...
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 15:22 przez MiRas., łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Globus

Moim zdaniem nie mozna dzielic chuliganow na bardziej złych i mniej złych, Każda ekipa hools w Polsce ma podobne podejscie do tych spraw i kazda robi "rozpierdziel" jak tylko jest do tego okazja... Ruch, Legia czy Lech... kazdym zalezy na upodleniu swoich wrogow i nie przebieraja w środkach!
A zabezpieczenie stadionu faktycznie fatalne :/ ciekawi mnie tez dlaczego gazowali kibicow na trybunach ktorzy nie dymili...

Obrazek
RoB

Miras ja to rozumiem, ale myślisz, że jakby Ruch tam pojechał w tyle osób to nic by się nie działo? Jestem przekonany, że każda poważniejsza ekipa z Polski rozkręciłaby tam mniejszy lub większy dym. Może poza Lechem, który potrafi się ogarnąć na wyjazdach. Prawa jest taka, że stadion nie powinien zostać dopuszczony do rozgrywek europejskich. UEFA za dopuszczenie go powinna sama siebie ukarać. Litwini chcieli zarobić na biletach, przy jak najniższych kosztach własnych. Prawda jest niestety taka, że niektórzy jak nie mają przed sobą dwumetrowego ogrodzenia i kordonu psów, to już nie wiedzą, co ze sobą zrobić.

Globus, ale to nie byli żadni hools! To były nawalone matoły. Ja rozumiem, że można zmierzyć się z ekipą przeciwną poza stadionem i rozstrzygnąć pewne sprawy. Niestety w tym przypadku takiego przeciwnika nawet nie było. Była gruba kibiców Vetry, która pewnie takich zdarzeń w życiu na oczy nie widziała i policja, która na swoje nieszczęścia na za dużo pozwoliła. 
MiRas.
Kontakt:

Zgadza się, jak zobaczyłem, ze tam w ogóle od razu są reklamy przy krzesełkach i nie ma żadnych płotów to wiadomym było, że niewychowane bydło będzie musiało zrobić taki dym, bo mieli niesamowitą okazję ku temu. Czy zrobiłby tak Ruch? Nie wiem... nie należy do bojówki Ruchu, jestem normalnym kibicem, który czasem jedzie na mecz, aby się rozerwać... patrząc na to co się dzieje na meczu,a  nie naparzać.

Wiem tylko tyle, że Legia ma taką opinię jaką ma, a raczej jej kibice i nie ma jej przypadkowo. Byłem na kilku meczach I i II ligi jako ochrona i powiem Ci tak... z nikim nie było takich problemów jak z W-wą...czy to na Poznaniu, czy w Zabrzu.. są tacy mądrzy w słowach, wyzywają... wystarczy wycelować gładkolufowa w kolana i od razu miękną... mienią się najlepszymi kibicami w kraju... nie powiem... bo spotkało się paru normalnych Legionistów ... ale to był odsetek... niewielki.. to był wyjątek od reguły... Na 10 może z 2óch.. góra 3ech było w miarę... reszta.. bydło, bydło i jeszcze raz bydło.

W Polsce takie coś miejsca by nie miało (w sensie takiej samowolki ze strony kiboli) ... a czemu... bo polska policja i ochrona, Legii się nie boi, cytat jednego z dowódców bramy przyjezdnych przed meczem Lech - Legia: "specjalnie sobie kupiłem nową kominiarkę na tych skur*****w, i szkoda, ze tutaj nad nami jest kamera, pamiętajcie... to jest Legia z nimi się nie cackamy..." ... a ta w Wilnie stała jak widły w  gnoju, nie wiedzieli co robić... puścili gaz... a on zamiast w te małpy to leciał na normalne trybuny, bo.. wiatr źle zawiał... no jak można puszczać gaz stojąc kilkadziesiąt metrów przed tym bydłem?!

Nie będę stawiał już obrazu tutaj Anglii i tamtejszych stadionów i kultury bo to się mija z celem... chcecie się napierdalać, jak pod Grunwaldem.. idźcie na pierwsze, lepsze pola... 20 na 20... i się lejcie ile wlezie...
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 16:55 przez MiRas., łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

MiRas pisze: W Polsce takie coś miejsca by nie miało (w sensie takiej samowolki ze strony kiboli) ... a czemu... bo polska policja i ochrona, Legii się nie boi, cytat jednego z dowódców bramy przyjezdnych przed meczem Lech - Legia: "specjalnie sobie kupiłem nową kominiarkę na tych skur*****w, i szkoda, ze tutaj nad nami jest kamera, pamiętajcie... to jest Legia z nimi się nie cackamy..." ... a ta w Wilnie stała jak widły w  gnoju, nie wiedzieli co robić... puścili gaz... a on zamiast w te małpy to leciał na normalne trybuny, bo.. wiatr źle zawiał... no jak można puszczać gaz stojąc kilkadziesiąt metrów przed tym bydłem?!
Ja w pewnym momencie stwierdziłem że ta litewska policja sie poprostu cykała tych "ludzi". BYła ich mała garstka a "Polaków" ok 3000. Potem jak włączyli retransmisję U-20 to na dolnym pasku pisało, że policja użyła gazu łzawiącego i ... armatek wodnych (to ich chyba wypędziło). Stali tak i nic nie robili, bo czekali na posiłki.
Shady

Post autor: Shady »

Nie mozna tlumaczyc tego zlym zabezpieczeniem stadionu itp... moze poprostu Litwini mysleli ze to europejskie puchary i jak przystalo na takie zawody na stadion przyjda kibice a nie bydlo... w wielu ligach sa zabezpieczenia takie jak wczoraj, niskie barierki, malo policji... a jakos prawie nigdy nikt takiego dymu nie kreci... ale fakt faktem zachowanie policji żałosne, kompletnie nie wiedzieli co robic.
Szkoda tylko ze wczorajszym zachowanie zrobili reklame wszystkim polskim kibicom, a do tego napewno PZPN zaostrzy kary i przepisy w naszej lidze - teraz Listkiewicz i spółka maja kolejny pretekst by np. zabronic rac na stadionach.
Co do tego z kim i dlaczego sie chcieli bic.... jedziesz w 3 kola na mecz za granice a twoi pilkarze olewaja i dostaja baty.... mozna sie wk*rwic :], ale to nie wytlumaczenie... a bic napewno sie chcieli z policja....
Messie
Kontakt:

kazdy normalny by sie "cykał" bedac w grupie 10razy mniejszej a na przeciwko grupa jakis psycholi czy cos,a ty jestes kulturalnym kibicem ale fakt faktem duzo takich rozrob wywoluja malolaty... poza tym jeden krzyknie drugi trzeci....jeden poleci drugi tez a za nimi 100:P...

ale wydaje mi sie ze tej patologi stadionowej nie wylecza przez kolejne parenascie lat:P,  znikna inni, przyjda nowi głodni wrażeń...
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 17:40 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
RoB

MiRas wspomniałeś tutaj, że byłeś na bramce na Lechu i Górniku podczas meczów Legią. Dobrze widmo, że w tych klubach Legia to wróg numer jeden, więc takie podejście nie dziwi. Ale wystarczy wspomnieć mecz Górnik-Legia z przedostatniej kolejki sezonu 2006/07. Kibice Górnika wpadają na murawę, biegną w kierunku klatki gości, ale … nie dobiegają, wjeżdża armatka wodna po kilku minutach sytuacja jest  opanowana. Tak samo skończyłoby się wczoraj jakby ktokolwiek miał tam jakieś pojęcie.
z 2óch.. góra 3ech było w miarę... reszta.. bydło, bydło i jeszcze raz bydło.
Sory, ale pieprzysz. Wczoraj było ponad 3tyś na meczu, na murawę wpadło może 200 sztyk, a rzucało kamieniami czy przepychało się z psami jeszcze mniej. To jest według Ciebie 2/3 na 10? Najgorsze jest to uogólnianie i wrzucanie wszystkich do jednego worka.
MiRas.
Kontakt:

Stań sobie na bramce, zobacz co się dzieje przed nią, włóż sobie żółtą koszulkę Ochrona, bądź zostań żółwiem i potem zacznij głosić te same teorie co teraz... ciekawe czy byś je głosił dalej z takim przekonaniem? A na koniec odprowadź kibiców do wyjścia poza stadion... ; ] Życzę powodzenia, mocnych nerwów i nie zapomnianych wrażeń. Usłyszałbyś pewnie w swą stronę niezliczoną ilość epitetów...

Więc jeśli wpadło 200 sztuk to co robiło pozostałe 2 800? Grało w szachy czy warcaby? To jeszcze może powiedz, ze ów 2 800 było przyjaźnie nastawionych... i kibicowało policji? ...

Co do Górnika...  tam walcem paru młodych (dzieci wręcz) wzięło i zaczęło "bawić się"  walcem i jechać prosto w coś co się nazywa potocznie "płotem" choć to nie przypominało takiego, do którego przywykliśmy. I fakt, to Górnik wjechał, a raczej chciał wjechać w Legię. jednak na Poznaniu, nikt w nikogo nie jechał... a Legia robiła problemy z tego, bo stało ich tam ok 2000 ludzi, a bilety miało 1400... i 600 chciało sobie wejść... od tak... bez biletu... to jest normalne?!
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 18:34 przez MiRas., łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Shady

RoB byles kiedykolwiek na jakims wyjazdowym meczu jakiegos zespolu pilkarskiego?

MiRas bardzo obiektywnie pisze... na meczach najwiekszym (w przypadku bojki kibicow jednego z zespolow z policja... nawet najwieksza kosa wspomaga swoich wrogow chocby przyspiewka "zawsze i wszedzie, policja jeb...") wrogiem jest... policja, w mniejszym stopniu ochrona... i szczerze go podziwiam ze pracuje jako ochrona na meczach, naprawde mocne nerwy trzeba miec i duza odpornosc psychicna w tym fachu :]
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

ja nie wiem co to się w tej Polskiej piłce dzieje ku...wa w Żeligowskiego chcieli się pobawić czy co ? Przecież wiadome są konsekwencje tego typu zachowań, a posunięcie się do takich kroków jak wtargnięcie na płytę boiska to jest przegięcie przez duże "P". Ta akcja to był totalny bezsens...

Teraz zapewne Legia - klub mający prężne zaplecze finansowe, jeden z niewielu klubów, które mogą w najbliższej przyszłości zbudować drużynę na miare LM będzie musiała sobie prawdopodobnie odpuścić puchary na 2-3 sezony :|. Sam osobiście nie lubię Legii, ale przez to i nasza reputacja ucierpi i sama polska piłka...
Obrazek
Shady

Orzeu pisze: ja nie wiem co to się w tej Polskiej piłce dzieje ku...wa w Żeligowskiego chcieli się pobawić czy co ? Przecież wiadome są konsekwencje tego typu zachowań, a posunięcie się do takich kroków jak wtargnięcie na płytę boiska to jest przegięcie przez duże "P". Ta akcja to był totalny bezsens...
Osoby uczestniczace w tych zajsciach klub maja kompletnie w d...
Ostatnio zmieniony 9 lip 2007, 18:48 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
Globus

ShadY pisze:
Orzeu pisze: ja nie wiem co to się w tej Polskiej piłce dzieje ku...wa w Żeligowskiego chcieli się pobawić czy co ? Przecież wiadome są konsekwencje tego typu zachowań, a posunięcie się do takich kroków jak wtargnięcie na płytę boiska to jest przegięcie przez duże "P". Ta akcja to był totalny bezsens...
Osoby uczestniczace w tych zajsciach klub maja kompletnie w d...
dokładnie!

Wszedłem sobie dzisiaj z ciekawosci na forum Legii i troche poczytałem od strony kibicowskiej o tym meczu... warto poczytac bo moze to rozwiac wiele plotek i watpliwosci

Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Dokładnie ShadY ... Policja i ochrona to zawsze cel numer jeden dla kiboli: "Ochroniarze ch** wam w twarze", "Białe kaski, robią laski"... lecące butelki... kamienie... Najbardziej mnie bawią tacy, którzy chcą pokazać, ze są "odważni" ... wpadają w kilku ochroniarzy.. sami się kładą na ziemię, a reszta krzyczy do ochroniarzy lub policji ironicznie: "skuj go, zabij go!" ... naprawdę order uśmiechu dla tych pseudo.

Nie miło jest słyszeć epitety w kierunku własnej rodziny... naprawdę... a ochroniarz nie może NIC zrobić dopóki kibic nie dotknie mnie, ja nawet nie mogę nic powiedzieć w jego stronę, a wierz.. nie jednego takiego ch** za przeproszeniem rozwaliłbym pałą... ale cóż... nie mogę... bo takie są przepisy... bo oni są odważni w grupie, w gadce, a jak już coś zrobię.. to kopną, lub rzucą coś w naszym kierunku i uciekają... bohaterzy zasrani...
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Shady

MiRas... wiem bo... niekiedy sam tak krzycze... ale jak mam powod... ale nigdy w nikogo niczym nie rzucalem i nie rzucalem epitetami w ochroniarza ktory nic mi nei zrobil :]
ODPOWIEDZ