Chcialbym sie dowiedziec, czy sa w tym pieknym miescie jacys aktywni kibice, ktorzy przy okazji meczy Interu mieliby ochote wspolnie pokibicowac;] Co prawda idac ulica w szaliku Interu ludzie patrza na mnie spod byka, ale moze po prostu nie dane mi jeszcze bylo spotkac "swojego"
W zwiazku z meczem wtorkowym kieruje swe zapytanie czy bylby ktos chetny na wspolne obejrzenie spotkania? Ustawilem wszystko odpowiednio w kinie i w pubie bedzie transmisja. Jesli ktos chetny zapraszam;]
No to sie ustawiamy. Pod pubem, mysle ze kazdy sie jakos zidentyfikuje w barwach. Ja bede pewnie juz kolo 20, latwo rozpoznac bo pewnie bede gadal z jakimis pracownikami.
Czyli: WTOREK, GODZ. 20:20, Lech Pub w Multikinie, w Galaxy. Kto tylko chce niech przychodzi!
Z ostatniej chwili: ecz w Galaxy stoi pod znakiem zapytania, bo jakas impreza sie tam odbywa. Maja do mnie jeszcze dzwonic bo istnieje duza szansa ze jednak poleci. Znalazlem wyjscie alternatywne: Pub Desperados na Starym Miescie, ul. Osiek 1. Mysle, ze jak ktos chce obejrzec w wiekszym gronie to nie bedzie dla niego problem. 668624468- moj nr tel. gdyby sie ktos zdecydowal. piszcie, dzwoncie w razie czego przed 20 to juz bede wszystko wiedzial.
Jedyna osoba, ktora chcialaby sie spotkac w Szczecinie podczas meczow (dla nie wtajemniczonych chodzi o mnie:P) akurat na Chelsea wybiera sie do Mediolanu, wiec szczerze watpie, zebys kogos znalazl
Dobra panowie, teraz bez zartow i zbednego pier... W przyszla srode mecz bedzie pokazywany w Galaxy w Multikinie, na duzym ekranie. Szkoda przegapic mozliwosc obejrzenia go w takiej jakosci i w dodatku w wiekszym gronie. Prawdopodobnie kibicow Chelsea nie zabraknie, wiec i nas przydaloby sie paru chociaz. Co wy na to? Pokazcie, ze szczecin tez potrafi sie integrowac!
Troche bezsens jak dla mnie ogladanie tego meczu w warce. Nie dosc, ze male telewizory, to jeszcze pewnie scisk bedzie. A jak zrobicie rezerwacje to zaplacicie ogolnie wiecej niz za kino. Do ktorego nawiasem mowiac mozna w plecaku sobie piwka z reala przemycic. No ale wasza wola.
Oj Szczecin, Szczecin... po raz kolejny nie dalo sie was zmobilizowac na jakas integracje... Teraz pytanie, czy ktos z uzytkownikow tego forum ogladal w koncu mecz w Multikinie? Jesli tak to jestem zawiedziony, bo tylko ja sie tam wydzieralem i tylko ja irytowalem "angoli";]
Pablusso pisze:
Oj Szczecin, Szczecin... po raz kolejny nie dalo sie was zmobilizowac na jakas integracje... Teraz pytanie, czy ktos z uzytkownikow tego forum ogladal w koncu mecz w Multikinie? Jesli tak to jestem zawiedziony, bo tylko ja sie tam wydzieralem i tylko ja irytowalem "angoli";]
Pawełku wsiadaj w bane i do Poznania... tu nie bedziesz narzekał na brak kolegów po szalu no i meczowych wrazeń...
zapewniam...