Troche przesadziłeśmati pisze:a gdyby Juventus miał taki sezon to by trenera wypierdzielili i pozmieniali połowe składu, jadąc po wszystkich z góry na dół... to świadczy o tym, ze sporo nam brakuje to Milanu i Juventusu
Adriano
-
Andy
- Kontakt:
ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?
-
klusek
... i zajably w nastepnym sezonie 6 miejsce.mati pisze:a gdyby Juventus miał taki sezon to by trenera wypierdzielili i pozmieniali połowe składu, jadąc po wszystkich z góry na dół...
w futbolu nie ma cudow - nowo sprowadzeni pilkarze nie beda zgrani od samego poczatku jakby grali ze soba pare lat.
i czy ty naprawde nie widzisz jak duzy postep zrobila nasza druzyna za Manciniego? w tym sezonie mozna policzyc na palcach obu rak mecze w ktorych nie mielismy przewagi. a nie zawsze wygrywalismy bo jak juz napisalem nowi zawodnicy potrzebuja czasu.
ja rozumiem ze kazdy chcialby sukcesu juz w I sezonie jak w Juve ale jak chcemy grac ladniejsza pilke niz za Cupera to musimy troche poczekac.
zreszta teraz mamy juz z gorki.
-
mati
Chelseaklsmkr pisze:w futbolu nie ma cudow - nowo sprowadzeni pilkarze nie beda zgrani od samego poczatku jakby grali ze soba pare lat.
-
Anonymous
Duza zasluge w sukcesach Chelsea ma ich trener Murinho ktory swietnie poukladal zespol, trzyma tam dyscypline i swietnie zgral zawodnikow, nie ma nawet co porownywac Manciniego i Murinhomati pisze:Chelseaklsmkr pisze:w futbolu nie ma cudow - nowo sprowadzeni pilkarze nie beda zgrani od samego poczatku jakby grali ze soba pare lat.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2005, 23:22 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Orzeu
- Kontakt:
Tylko, że Chelsea może sobie pozwolić na sprowadzanie najlepszych zawodników - oni na jednego zawodnika są w stanie wydać 100 mlnów Euro, a my na całe letnie Mercto mamy 32.mati pisze: Chelsea

-
Anonymous
ale my tu mowimy o zgraniu pilkarzy kupionych w jendym sezonie i jako przyklad ze takie cos jest mozliwe jest podana chelsea a nie o tym ze oni moga sobei kupic kogo chca...orzeu pisze:Tylko, że Chelsea może sobie pozwolić na sprowadzanie najlepszych zawodników - oni na jednego zawodnika są w stanie wydać 100 mlnów Euro, a my na całe letnie Mercto mamy 32.
-
Orzeu
- Kontakt:
tylko że jakbyś nie zauważył to nasz team jest juz porządnie zgrany. Tylko że Chelsea po prostu ma lepszych piłkarzy. Zgrana druzyna złożona z przyzwoitych zawodników jest na początku przyzwoita, a później z czasem dobra - a jak myślisz, jaka jest drużyna złożona z dobrych graczy ??? Odpowiedź nasuwa się sama.ShadY_FCI pisze: ale my tu mowimy o zgraniu pilkarzy kupionych w jendym sezonie i jako przyklad ze takie cos jest mozliwe jest podana chelsea a nie o tym ze oni moga sobei kupic kogo chca...
Dam głowę, że jakby Mancini miał takich piłkarzy jak chelsea, to teraz też bysmy się cieszyli z LM lub Scudetto. Daliście zły przykład, bo wiadomo, że jeśli taka Chelsea ma prawie całą kadrę geniuszy, to ci geniusze się szybciej się zgrają od druzyny złożonej z zawodników przecietnych (z kilkoma tylko jednostkami wybitnymi), bo są po prostu lepsi.
To może ja podam przykład: Roma - też zmieniła trenera, też kupiła kilku zawodników - i efekty widzicie ???

-
Anonymous
Gdyby nei dobry trener w Chelsea to napewno by tak dobrze nie grali... zobacz real... fakt wiekszosc z tamtejszych gwiazd to juz "dziadki" ale oni juz ze 2 lata temu nie zachwycali bo...? bo jest tam burdel, nikt nie trzyma dyscypliny, Ronaldo tyje, Beckham olewa treningi itp...
Pozatym ja potwierdzilem slowa MATIego ze Chelsea jest pryzkladem ze kupili polowe skladu w jednym sezonie i wszytsko tam jest ladnie poukladane... a ty powiedziales ze Chelsea ma wiekszy budzet od nas i moze sobie kupic kogo chce... jaki ma zwiazek twoja wypowiedz do mojej i MATIego... chyba zadnej.... (tarnsfery z poukladaniem jzu zakupionych graczy).
a co do przykladow zespolow dobrze poukladanych ktore kupily ostatnio duzo zawodnikow... jest jeszcze BARCA... tez graja znakomicie choc kupili przed tym sezonem polowe skladu...
Pozatym ja potwierdzilem slowa MATIego ze Chelsea jest pryzkladem ze kupili polowe skladu w jednym sezonie i wszytsko tam jest ladnie poukladane... a ty powiedziales ze Chelsea ma wiekszy budzet od nas i moze sobie kupic kogo chce... jaki ma zwiazek twoja wypowiedz do mojej i MATIego... chyba zadnej.... (tarnsfery z poukladaniem jzu zakupionych graczy).
a co do przykladow zespolow dobrze poukladanych ktore kupily ostatnio duzo zawodnikow... jest jeszcze BARCA... tez graja znakomicie choc kupili przed tym sezonem polowe skladu...
-
Orzeu
- Kontakt:
nie !!! To ty nie rozumiesz tego co ja piszę !!! Ma taki związek że i Barca i Chelsea kupiły zawodników lepszych niż Inter !!! a wiadomo, lepsi grają lepiej !!! To ma taki związek że jeśli Chelsea kupi sobie obrońcę za 20 mlnów a Inter za 5 to jak myślisz który będzie lepszy ?? Ale ty oczywiście twierdzisz że potencjał zawodników których kupiła Chelsea i Barca jest taki sam jak potencjał naszych zawodników tak ??
heheheheh np. Favalli vs. Eto'o - tutaj wskazałbyś sprawiedliwy remis co ??
I dlatego tutaj się liczy kasa !!! Może jeszcze prościej wytłumaczyć ???
A jak juz mówiłem Inter jest już zgrany, tylko że wyniki u nas nie przyjdą tak szybko jak u Chelsea (podoba wam się Chelsea to bądźcie jej kibicami, albo jak Mati - Juve) czy Barcelony. Wyniki są gorsze bo potencjał kadrowy jest jest gorszy, a nie zgranie. Wg mnie nasi zawodnicy są o wiele bardziej zgrani od zawodników Chelsea - tylko sęk tkwi w tym że w Chelsea ci zawodnicy są lepsi od naszych .
DOBRZE JA JUŻ KOŃCZĘ TĄ ROZMOWE BO WIDZĘ ŻE I TAK TU NIC NIE WSKÓRAM BO WY TEGO PO PROSTU NIE ROZUMIECIE !!! Shady, chcesz Mourinho, tylko powiedz jak go wydostać z Chelsea ???? A co jeśli Mourinho by zawiódł ?? Chciałbyś Fergusona, a moze Wengera, bo przecież: ARSEN WENGER DO INTERU I SCUDETTO JEST NASZE no nie ???
JAk już mówiłem nie dogadam się z wami więc kończe konwersacje
A jak juz mówiłem Inter jest już zgrany, tylko że wyniki u nas nie przyjdą tak szybko jak u Chelsea (podoba wam się Chelsea to bądźcie jej kibicami, albo jak Mati - Juve) czy Barcelony. Wyniki są gorsze bo potencjał kadrowy jest jest gorszy, a nie zgranie. Wg mnie nasi zawodnicy są o wiele bardziej zgrani od zawodników Chelsea - tylko sęk tkwi w tym że w Chelsea ci zawodnicy są lepsi od naszych .
DOBRZE JA JUŻ KOŃCZĘ TĄ ROZMOWE BO WIDZĘ ŻE I TAK TU NIC NIE WSKÓRAM BO WY TEGO PO PROSTU NIE ROZUMIECIE !!! Shady, chcesz Mourinho, tylko powiedz jak go wydostać z Chelsea ???? A co jeśli Mourinho by zawiódł ?? Chciałbyś Fergusona, a moze Wengera, bo przecież: ARSEN WENGER DO INTERU I SCUDETTO JEST NASZE no nie ???

-
Anonymous
jezuuuuuuuuuuuu nie mowie ze nasi zawodnicy sa tacy dobrzy jak zawodnicy chelsea... bo to oczywiste ze nie... ale powiem to pokolei:orzeu pisze:nie !!! To ty nie rozumiesz tego co ja piszę !!! Ma taki związek że i Barca i Chelsea kupiły zawodników lepszych niż Inter !!! a wiadomo, lepsi grają lepiej !!! To ma taki związek że jeśli Chelsea kupi sobie obrońcę za 20 mlnów a Inter za 5 to jak myślisz który będzie lepszy ?? Ale ty oczywiście twierdzisz że potencjał zawodników których kupiła Chelsea i Barca jest taki sam jak potencjał naszych zawodników tak ??![]()
![]()
![]()
heheheheh np. Favalli vs. Eto'o - tutaj wskazałbyś sprawiedliwy remis co ??
![]()
![]()
![]()
I dlatego tutaj się liczy kasa !!! Może jeszcze prościej wytłumaczyć ???
1.ktos napisal ze niemozliwe jest aby zgrac zespol w jeden sezon jak sie kupi polowe skladu
2. Mati napisal ze chelsea sie to udalo
3. ja powtorowalem Matiego
4. Ty napisales ze Inter ma na transfery 36mln a Chelsea moze sobie kupic kogo chce...
nie wiem co maja wspolnego transfery i finanse cheslea do tej dyskusji... bo tu chodzilo mi i Matiemu o to ze DA SIE ZGRAC ZESPOL w jeden sezon bo udalo sie to Chelsea, Barcelonie (nam zreszta tez)... nie pisze tu o wynikach jednych i drugich tylko o zgraniu pilkarzy! Wiadomo ze Chelsea kupuje innych zawodnikow niz my... i Inter i Chelsea duzo kupuja... tylko ze w innych "sklepach".
PS. Nie mowie ze chce koniecznie Murinho... napisalem tylko z IRONIA ze jakby byl w Interze to zespol by gral jeszcze lepiej... to oczywiste ze nie da sie go wyrwac z Chelsea bo nie stac nas na place dla takeigo trenera...
T
-
klusek
ale pilkarze w Chelsea nie sa zgrani ze soba... chyba ze ogladalismy inne polfinaly LM.ShadY_FCI pisze:ale my tu mowimy o zgraniu pilkarzy kupionych w jendym sezonie i jako przyklad ze takie cos jest mozliwe jest podana chelsea a nie o tym ze oni moga sobei kupic kogo chca...orzeu pisze:Tylko, że Chelsea może sobie pozwolić na sprowadzanie najlepszych zawodników - oni na jednego zawodnika są w stanie wydać 100 mlnów Euro, a my na całe letnie Mercto mamy 32.
ja to mowie o wspolpracy miedzy poszczegolnymi formacjami, finezyjnym sposobie rozgrywania pilki, jakmis graniu z pierwszej pilki czy na pamiec - jak Real 2002 czy Francja 1998 ale to przeciez lata minely zanim zbudowano druzyne.
a orzeu dobrze napisal - ich 'sukces' (swoja droga za bardzo nikt im nie przeszkadzal w zdobyciu mistrzostwa Anglii) zostal osigniety dzieki indywidualnym umiejetnosciom poszczegolnych zawodnikow, a nie dzieki zgraniu. ale oni maja kase na najlepszych a my musimy kombinowac. i tu lezy wlasnie ta roznica pomiedzy Chelsea a Interem.
-
Anonymous
Sledzilem w tym roku troche gre chelsea i napewna sa oni swietnei zgrana druzyna, moze nie graja oni tak jak Barca czy nawet czasami my (ladny otwarty futbol), ale w ich zespole wszytsko jest poukladane... swietna gra w obronie i "zabójcze" kontry, które napewno nie sa przypadkowe. Masz racje ze Chelsea ma w zespole wiele indywidualnosci, ale bez zgrania nie wygrali by premiership i nie osiagneli by polfinalu LM (ktory im nie wyszedl - ale nie mozesz oceniac calorocznej gry na podstawie jednego meczu, kazdy ma slabsze mecze).
Zobacz Real... maja wiele indywidualnosci (niewazne ze wiekszosc to juz troche dziadki - w tym sezonie zdarzylo im sie pare meczy ze grali "jak z nut"), ale w tym zespole jest ogolnie burdel i wyniki widac...
Zobacz Real... maja wiele indywidualnosci (niewazne ze wiekszosc to juz troche dziadki - w tym sezonie zdarzylo im sie pare meczy ze grali "jak z nut"), ale w tym zespole jest ogolnie burdel i wyniki widac...
-
Orzeu
- Kontakt:
i dobrze przewidziałeś że cię nie zrozumię !!! Popatrz może jeszcze raz na moje wypowiedzi i później na wypowiedź klsmkr to może wreszcie załapiesz o co nam chodzi od początku.
i jescze: I nie wypominaj mi po raz kolejny co Mati i ty napisałeś i co ja poźniej napisałem, bo to już sie nudne robi. i poza tym jan igdzie nie napisałem że Inter nie jest zgrany !!! tylko cały czas piszę że mamy zgrany zespół tylko, że gorszy kadrowo od wyżej wymienionych zespołów takich jak np. Chelsea i dlatego mamy gorsze wyniki i dlatego u nas wyniki przyszły później (czyt. po nowym roku).
i jescze: I nie wypominaj mi po raz kolejny co Mati i ty napisałeś i co ja poźniej napisałem, bo to już sie nudne robi. i poza tym jan igdzie nie napisałem że Inter nie jest zgrany !!! tylko cały czas piszę że mamy zgrany zespół tylko, że gorszy kadrowo od wyżej wymienionych zespołów takich jak np. Chelsea i dlatego mamy gorsze wyniki i dlatego u nas wyniki przyszły później (czyt. po nowym roku).

-
Ljarro
Dobra koniec tego gadania, albo zaczniecie rozmawiac na temat albo inaczej to załatwimy.
Wyedytowałem kilka postów, dlatego nie dziwcie sie ze nie bedzie czesci "wypowiedzi"
Wyedytowałem kilka postów, dlatego nie dziwcie sie ze nie bedzie czesci "wypowiedzi"
-
Felipe
- Kontakt:
Adriano zostanie w Mediolanie jeszcze z 2 lub 3 lata. Nie ma się co przejmować.. Moratti i Mancini go nie oddadzą, a rzekome kłótnie między naszym trenerem a 'Imperatore' są wymysłem dziennikarzy. Real może sobie pomarzyć o naszej perełce!!!!
-
RoB
"Gra w Chelsea mnie nie interesuje"
Napastnik Interu Mediolan, Adriano, stwierdził, że nie jest zainteresowany przejściem do Chelsea Londyn.
Według doniesień prasowych właściciel mistrzów Anglii, Roman Abramowicz, jest skłonny wydać na Brazylijczyka 60 mln funtów.
- To miłe uczucie dowiedzieć się, że ktoś oferuje takie kwoty - powiedział Adriano w wywiadzie dla jednego z brazylijskich dzienników sportowych. - Ale czuję się wyśmienicie w Mediolanie, gdzie traktują mnie jak króla.
- Chciałbym wywiązać się z kontraktu z Interem, którego termin upływa za rok. Dlatego nie myślę o przenosinach - dodał Adriano, który w zakończonym sezonie zdobył 16 goli w Serie A.
Menedżer Chelsea, Jose Mourinho bardzo chciałby sprowadzić na Stamford Bridge brazylijskiego napastnika.
- Adriano jest priorytetem, jeśli chodzi o zakupy w letnim oknie transferowym - powiedział.
FROM ONET.pl
Jest to potwierdzenie , że IPERATORE nigdzie się nie wybiera
Napastnik Interu Mediolan, Adriano, stwierdził, że nie jest zainteresowany przejściem do Chelsea Londyn.
Według doniesień prasowych właściciel mistrzów Anglii, Roman Abramowicz, jest skłonny wydać na Brazylijczyka 60 mln funtów.
- To miłe uczucie dowiedzieć się, że ktoś oferuje takie kwoty - powiedział Adriano w wywiadzie dla jednego z brazylijskich dzienników sportowych. - Ale czuję się wyśmienicie w Mediolanie, gdzie traktują mnie jak króla.
- Chciałbym wywiązać się z kontraktu z Interem, którego termin upływa za rok. Dlatego nie myślę o przenosinach - dodał Adriano, który w zakończonym sezonie zdobył 16 goli w Serie A.
Menedżer Chelsea, Jose Mourinho bardzo chciałby sprowadzić na Stamford Bridge brazylijskiego napastnika.
- Adriano jest priorytetem, jeśli chodzi o zakupy w letnim oknie transferowym - powiedział.
FROM ONET.pl
Jest to potwierdzenie , że IPERATORE nigdzie się nie wybiera
-
Kujon
- Kontakt:
Może nigdzie się nie wybiera....ale powiem wam jedną ważną bardzo istotną rzecz.....nasz zarząd jak zobaczy pieniądze od Romka to od razu go sprzeda....to samo było z Ronaldo, jak zobaczyli wielką kase to go sprzedali..
Najnowsze oferta: 65 mln funtów (ok 100 mln euro) + Veron....
I jak tu się nie zastanowić nad sprzedażą Adriano ? rozumiem ważny gracz, jeden z najlepszych na świecie...ale z drugiej strony to bez jego zbytniej pomocy drugą połówke sezonu mieliśmy bardzo udaną i byliśmy w tym roku najlepszą drużyną we Włoszech....sam już niewiem co o tym myśleć...
Najnowsze oferta: 65 mln funtów (ok 100 mln euro) + Veron....
I jak tu się nie zastanowić nad sprzedażą Adriano ? rozumiem ważny gracz, jeden z najlepszych na świecie...ale z drugiej strony to bez jego zbytniej pomocy drugą połówke sezonu mieliśmy bardzo udaną i byliśmy w tym roku najlepszą drużyną we Włoszech....sam już niewiem co o tym myśleć...
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
RoB
Podobno jeszcze + CrespoKujon pisze:Najnowsze oferta: 65 mln funtów (ok 100 mln euro) + Veron....
Mimo wszystko nie sprzedawał bym goKujon pisze:I jak tu się nie zastanowić nad sprzedażą Adriano ?
-
Orzeu
- Kontakt:
Ale z drugiej strony jak nie miał kontuzji to potrafił w pojedynkę wygrać mecz z Porto. Nie możemy go sprzedać !!! On jest naszą przyszłością !!! @Kujon - jeśli teraz bylismy najlepsi bez Adiego, to jacy będziemy z Adim w formie ??? Adriano Leite Ribeiro w formie podwyższa naszą siłę ataku o 50 %, a juz w duecie z Obą żadna obrona nie ma z nami szans.Kujon pisze:ale z drugiej strony to bez jego zbytniej pomocy drugą połówke sezonu mieliśmy bardzo udaną i byliśmy w tym roku najlepszą drużyną we Włoszech....sam już niewiem co o tym myśleć...

-
Serek
- Kontakt:
Dzis Adriano oglosil , ze jesli Inter nic nie wygra w przyszlym sezonie on odchodzi :evil: i co Wy na to?
F.C. Internazionale Milano

-
Kujon
- Kontakt:
Hmmm sam niewiem co o tym myśleć...ale moje zdanie jest jedno, nie patrząc na jego wypowiedź...Serek pisze:Dzis Adriano oglosil , ze jesli Inter nic nie wygra w przyszlym sezonie on odchodzi :evil: i co Wy na to?
Oferte Chelsea trzeba rozpatrzyć....zamiast Crespo niech da Alexa i może iść...
"" Bo Milan to jeszcze długo, długo będą dla mnie "przekupczyki" "" P.Zarzeczny
-
Bart
Właśnie tego się spodziewałem... bo dlaczego Adriano miałby zostać w klubie bez sukcesów, kiedy akurat kończy się mu kontrakt? Ale i tak jestem pewnien, że przyszły sezon będzie nasz, a jak 
-
Szycha
Nie chce żeby odchodził, ale jak już ma iść to za siano, a nie robić wymiane za jakiś szmelc z madrytu 
-
Andy
- Kontakt:
Teraz zaczynam się obawiać
, nie rozumiem tylko jednego:najpierw mówi , że zostanie z nami do końca , to jest jego drugi dom i tu mu jest najlepiej
, a wczoraj wyskoczył , że odejdzie jeżeli Inter nic nie osiągnie :? Niech się zdecyduje - i walnie przyczyni się do tego tryumfu
, a nie na poczatku coś ustrzeli , a później kontuzje i co my mamy począć
Ja w żadnym wypadku nie chce aby Adriano od Nas odchodził - to jest nasz symbol i nasza przyszłość , jeżeli już jego stracimy to my nigdy nic nie osiągniemy a będziemy tylko wychowywać pupili trenerów ...
:evil: 
-
PioFCI
dla mnie tez jego wypowiedz jest baaardzo ciekawa...mam nadzieje, ze Adi tylko jak wroci od razu to zdementuje.W innym wypadku hmm...kurde bardzo ciezka sprawa :? Kazdy wie, ze Adi w tym sezonie ratowal nas kilkanascie razy
naprawde jest niezastapiony...wraz z Martinsem jestem pewien, ze stworza niedlugo najlepszy atak na swiecie.Z drugiej strony, robi sie z niego juz straszna gwiazda.jeszcze troche i bedziemy mieli cos podobnego jak Ronaldo.Ja tego nie chce, wolalbym za wczasu oddac go za gruba kase + Alexa + Veron. Wtedy kupilibysmy na bank jeszcze jakiegos super napadziora, skrzydlowego i Scudetto nasze.Ta druga strone rozpatrywalem oczywiscie jakoby Adriano wypowiedzial te slowa, ze odejdzie....jednak dalej licze na zdementowanie tego 
Inter na zawsze !!!
-
PioFCI
no to juz po sprawie...wiedzialem, ze to nie byly slowa Adriano 8)Pio_FCI pisze:dla mnie tez jego wypowiedz jest baaardzo ciekawa...mam nadzieje, ze Adi tylko jak wroci od razu to zdementuje.W innym wypadku hmm...kurde bardzo ciezka sprawa :? Kazdy wie, ze Adi w tym sezonie ratowal nas kilkanascie razynaprawde jest niezastapiony...wraz z Martinsem jestem pewien, ze stworza niedlugo najlepszy atak na swiecie.Z drugiej strony, robi sie z niego juz straszna gwiazda.jeszcze troche i bedziemy mieli cos podobnego jak Ronaldo.Ja tego nie chce, wolalbym za wczasu oddac go za gruba kase + Alexa + Veron. Wtedy kupilibysmy na bank jeszcze jakiegos super napadziora, skrzydlowego i Scudetto nasze.Ta druga strone rozpatrywalem oczywiscie jakoby Adriano wypowiedzial te slowa, ze odejdzie....jednak dalej licze na zdementowanie tego
Inter na zawsze !!!
-
RoB
Dobrze, że Adi zdementował tamtą wiadomoścPio_FCI pisze: no to juz po sprawie...
Jednak faktem jest, że on ciągle powtarza, iż piłkarz potrzebuje wygranych aby się spełnić, więc jeśli w przyszłym sezonie jakimś cudem znów nic nie wygramy to myśle, że odejście Adriano jest możliwe.
Jednak tak się nie stanie - wszyscy wiedzą dlaczegp
-
Felipe
- Kontakt:
a zresztą te niby oferty w postaci 100mln + jacys zawodnicy to tylko wymysl gazet i stron www. nie maja o czym pisac to pisza byle co. jesli bylaby wiadomosc ze Abramovich tyle daje na oficjalnej stronie Interu to mozemy o tym dyskutowac, jak narazie ofert nie było!
-
Bart
Na pewno by się taki news pojawił, co więcej, zrobiliby fotorelacje z tajnego spotkania działaczyhylyp pisze: jesli bylaby wiadomosc ze Abramovich tyle daje na oficjalnej stronie Interu to mozemy o tym dyskutowac, jak narazie ofert nie było!
-
Ljarro
Nie smiej sie, przeciez tak zawsze robią. Tak naprawde te wszystkie plotki transferowe pochodzą z inter.it, tylko trzeba sie zarejestrowac zeby je zobaczycBart pisze:Na pewno by się taki news pojawił, co więcej, zrobiliby fotorelacje z tajnego spotkania działaczyhylyp pisze: jesli bylaby wiadomosc ze Abramovich tyle daje na oficjalnej stronie Interu to mozemy o tym dyskutowac, jak narazie ofert nie było!