SuperMario Balotelli
-
Odp: SuperMario Balotelli
Link coś się spieprzył. Co on znowu wczoraj odwalił bo nie widziałem?!
-
-
Miał za złem kibicom, że Ci go wygwizdali, gdy zepsuł świetną kontrę. Kibice przesadzili wtedy, a Balotelli się zdenerwował bo wiadomo, że jest bardzo emocjonalny. Ciekawi mnie co jego gest miał oznaczać do kibiców, palcem wskazującym jakby kręcił kółka
No i po ostatnim gwizdku sędziego szybko zszedł do szatni, EGOISTA.

"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Co za typ. To dzieciak jest jeszcze.
-
Z tym gościem to same problemy są najlepiej będzie jak nasze drogi się rozejdą.
-
gorzej, że podobno koszulkę na murawe rzucił.. Barwy.. Nie chcę go.. Mario WON!
Jesteśmy Hardkorami!
-
nie ponoc, a na pewno rzucil...
racja zbeszczescil barwy- na to brak komentarza.
Mimo wszystko nie chce by nasze drogi sie rozeszly.
Dlaczego? Ino 2 powody.
1. Jak odejdzie, moze odejsc do rywala zza miedzy tych debilkow z milanu. Kazdy wie, ze Mario ma jakis sentyment do tamtego klubu i jesli by tam odszedl (niekoniecznie bezposrednio od nas) to czuje, ze dla nich bedzie gral wybornie. Zwlaszcza przeciwko nam, nastrzela nam wuchte bramek... A tego bym nie zniosl...
2. Uwielbiam tego pilkarza. Jest wychowankiem (oprocz Santona) nie mamy zadnego... Ma swoj charakterek, ale to dzieciak i on na pewno "na latach" sie ogarnie...byleby nie za pozno. Fajnie, ze jestesmy INTERNAZZIONALE, ale fajnie by bylo jakby grali dla nas tez Wlosi. Zwlaszcza wychowankowie. A u nas jak kazdy wie ich na lekarstwo...
racja zbeszczescil barwy- na to brak komentarza.
Mimo wszystko nie chce by nasze drogi sie rozeszly.
Dlaczego? Ino 2 powody.
1. Jak odejdzie, moze odejsc do rywala zza miedzy tych debilkow z milanu. Kazdy wie, ze Mario ma jakis sentyment do tamtego klubu i jesli by tam odszedl (niekoniecznie bezposrednio od nas) to czuje, ze dla nich bedzie gral wybornie. Zwlaszcza przeciwko nam, nastrzela nam wuchte bramek... A tego bym nie zniosl...
2. Uwielbiam tego pilkarza. Jest wychowankiem (oprocz Santona) nie mamy zadnego... Ma swoj charakterek, ale to dzieciak i on na pewno "na latach" sie ogarnie...byleby nie za pozno. Fajnie, ze jestesmy INTERNAZZIONALE, ale fajnie by bylo jakby grali dla nas tez Wlosi. Zwlaszcza wychowankowie. A u nas jak kazdy wie ich na lekarstwo...
-
mam juz dość Mario !! sprzedać
-
-
http://www.goal.com/en/news/1716/champi ... elli-marco
Podobno go Matrix odpowiednio przytemperował
Opchnąć City na dużą kasę. Ewentualnie jakaś wymiana Balotelli-Tevez
Z drugiej strony jak strzeli zwycięską bramkę w finale LM to mu wszystko wybaczę 
Podobno go Matrix odpowiednio przytemperował

-
- Kontakt:
Nie czaje was. Rzucił koszulką to fakt. Źle się zachował to fakt. Ale jak ma się zachować jak wchodzi na boisko i od razu gwizdy są na niego? NA SWOJEGO PIŁKARZA? Dawniej był wygwizdywany za to że jest czarny.
Nie dziwie mu się, ani trochę.
Mam nadzieję że w rewanżu pokaże na co go stać i strzeli decydującą bramkę
-
A ja mu nie wybaczę nawet jak strzeli 3 bramki w LM!!On na każdym kroku Hańbi nasz klub.Dziwi się,że kibice gwizdali na niego...?A co zrobił w barze z koszulką Milanu!Do niedawna śpiewali dla niego przyśpiewki a teraz gwiżdżą i to nie świadczy źle o kibicach ale o tym gnojku(w moim wieku
) który ma równo nasrane w bani.To Sneijder,który w żaden sposób nie jest związany z Interem emocjonalnie pokazuje i na boisku i poza nim jak mu zależy na naszym klubie a gość,który jest wychowankiem pokazuje ale to jakim jest rozpieszczonym dzieciakiem.
Goglin-nie dziwisz się to znaczy,że też byś tak zrobił!!Wyjdź proszę Cie.

Goglin-nie dziwisz się to znaczy,że też byś tak zrobił!!Wyjdź proszę Cie.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
-
- Kontakt:
Tego pajaca powinni utemperować kibice,a nie Materazzi.Jak w 2001 roku Interowi nie szło (0-6 z Milanem,1-6 z Parmą) to ultrasi obrzucili autokar z piłkarzami koktajlami Mołotowa.Niech kibice "wytłumaczą" mu jakim zaszczytem powinna być dla niego gra w koszulce Interu.
Kiedyś dawaliśmy dziesiątki szans Adriano,Brazylijczyk odszedł,nic się wielkiego nie stało i teraz gramy o 3 trofea,więc odejście Mario też byśmy z pewnością przeżyli.
Kiedyś dawaliśmy dziesiątki szans Adriano,Brazylijczyk odszedł,nic się wielkiego nie stało i teraz gramy o 3 trofea,więc odejście Mario też byśmy z pewnością przeżyli.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
- Kontakt:
Myślę,że osoby, które dalej z nim trzymają i piszą, że gdy strzeli gola w finale to mu wybaczą nie wiedzą co to poszanowanie barw klubowych i swoich kibiców. Jeśli chłop ma 20 lat i robi takie akcje, bo to nie pierwszy jego wybryk to myślę, że powinien udać się najpierw do psychologa a później powalczyć o miejsce w składzie i szacunek kibiców, którego bardzo wątpię że odbuduje. Od wczoraj jestem bardzo dużym przeciwnikiem tego pseudo-piłkarza.
-
Ja mam nadzieję, że Moratti wreszcie pójdzie po rozum do głowy i opchnie Balotelliego gdziekolwiek za dobre pieniądze.
Nie rozumiem ludzi, którzy piszą o wybaczaniu Mario czy chcą go usprawiedliwiać. Dla mnie barwy klubowe (a jakby nie było koszulka klubowa reprezentuje takowe) to świętość. Skoro Balotelli woli paradować w tej czarno-czerwonej, a naszą traktuje jak szmatę do podłogi to jego wybór, ale dla kogoś takiego miejsca w Interze nie powinno być.
Poza tym dostał ojebkę w tunelu od Matrixa, Deki zabrał za nim koszulkę więc myślę, że od niego i innych też mu się dostało parę gorzkich słów. Przecież takie sytuacje doprowadzają do tego, że psuje się atmosfera w szatni, a teraz nam czegoś takiego najmniej potrzeba.
Nie rozumiem ludzi, którzy piszą o wybaczaniu Mario czy chcą go usprawiedliwiać. Dla mnie barwy klubowe (a jakby nie było koszulka klubowa reprezentuje takowe) to świętość. Skoro Balotelli woli paradować w tej czarno-czerwonej, a naszą traktuje jak szmatę do podłogi to jego wybór, ale dla kogoś takiego miejsca w Interze nie powinno być.
Poza tym dostał ojebkę w tunelu od Matrixa, Deki zabrał za nim koszulkę więc myślę, że od niego i innych też mu się dostało parę gorzkich słów. Przecież takie sytuacje doprowadzają do tego, że psuje się atmosfera w szatni, a teraz nam czegoś takiego najmniej potrzeba.
-
Nie orientujesz sie chyba za bardzo w sytuacji. Kibice tez maja granice cierpliwosci. Bedac na meczu z Chelsea wrecz bylem w szoku jak kibice traktowali Mario. Przy wyczytywaniu skladow dostal jedna z wiekszych salw braw, wchodzac na boisko dostal owacje... Jednak z biegiem meczu, jego zachowanie na boisku najpierw wielu bawilo az w koncu zaczelo irytowac. Gdyby mial charakter Interisty, bylby w Mediolanie bogiem. Charakteru takiego nie ma za grosz, wiec nie widze powodu, zeby go traktowac jak Interiste.goglin pisze: Nie czaje was. Rzucił koszulką to fakt. Źle się zachował to fakt. Ale jak ma się zachować jak wchodzi na boisko i od razu gwizdy są na niego? NA SWOJEGO PIŁKARZA? Dawniej był wygwizdywany za to że jest czarny.
Wracajac do tematu, Mario dostal gwizdy za mecz a nie za to, ze zyje. Zagral slabo, bez zaangazowania, wiec kibice uznali za sluszne mu okazac swoje niezadowolenie. Co jest w tym zlego?
Jezeli to prawda, ze ktos jest w stanie dac za tego bachora 30 mln, to trzeba korzystac i jeszcze reke pocalowac. Za taka kase mozna sie wzmocnic zawodnikiem, ktory nie bedzie rzucal koszulka, ktory nie bedzie stapal po boisku niczym krol i tym bardziej nie bedzie oczekiwal krolewskiego traktowania wtedy gdy na takie nie zasluguje...

sig by Orzeu
-
to ze miał trudną przeszłość nie zwalnia go z tego żeby był w porządku w stosunku do wszystkich .MY też mamy wiele problemów czasami sami się z nimi gryziemy ale przeważnie nie jesteśmy zapatrzeni w siebie , nie jesteśmy aż takimi samolubami .Zawsze wydawało mi się że oprócz umiejętności do gry w Interze jest potrzebne jest coś jeszcze odpowiedni charakter , Chce być najlepszy droga do stracenia nawet tej pozycji co teraz jest krótka jak będzie sie dalej tak zachowywał nikt później nie wyciągnie na pomoc mu ręki . A zapomina że wiele osób mimo że miało czy ma talent większy od niego nigdy nie zaistnieje z różnych przyczyn w pice , a on ma na to szanse .Jak dla mnie niech przechodzi do Milanu .Cyników u nas nie potrzeba ,

-
Tak teraz mi się przypomniało, czy przypadkiem nie było u nas już podobnej sytuacji bodajże z Seedorfem, że w zasadzie każdy jego mecz był przespacerowany? Żadnego zaangażowania po nim nie było widać?
-
Wymiana SuperMario MILANISTY na Teveza była by bardzo dobrym posunięciem. Carlos idealnie pasowałby ze swoim charakterem do Interu. Taka zmiana wyszłaby nam na dobre!!!!
NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!
INTERNAZIONALE 1908 MILAN
-
Wymiana Balo- Tevez jest raczej niemozliwa biorac pod uwage fakt, ze Argentynczyk nie jest wlasnoscia klubu a MSI.

sig by Orzeu
-
To niedobrze...
Tevez by siadł idealnie... 

NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!
-
- Kontakt:
Żadnych gwizdów nie dostał, przy wchodzeniu na boisko. wręcz przeciwnie , oklaski, wiązało się to z nadziejami ,że nieco odciąży zwijających się jak w ukropie obrońców. Stało się wręcz przeciwnie. Swoimi zagraniami zagotował wszystkich, szczególnie kolegów z drużyny.goglin pisze: Nie czaje was. Rzucił koszulką to fakt. Źle się zachował to fakt. Ale jak ma się zachować jak wchodzi na boisko i od razu gwizdy są na niego?

-
Jeśli wierzyć doniesieniom, to Mario rozważa podanie Matrixa do sądu oraz zażądał sprzedania go po sezonie. Jeśli Massimo odmówi, to chce oskarżyć klub o mobbing. Trzeba poczekać na kolejne informacje, bo być może znowu media chcą wprowadzić zamęt w drużynie, ale jeśli to prawda, to ten człowiek właśnie zakończył swoją przygodę z Interem.

-
Akurat nie sądze aby rzucenie przez niego koszulki było wyrazem jego nienawiści do naszych barw. Wydaje mi się że on do żadnego z klubów nie byłby w stanie czuć sympatii bądź antypatii. On by miał po prostu wszystko w pupie nieważne gdzie by nie przeszedł. Chociaż szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie aby jego przygoda z Interem była kontynuowanamafiozo pisze: Myślę,że osoby, które dalej z nim trzymają i piszą, że gdy strzeli gola w finale to mu wybaczą nie wiedzą co to poszanowanie barw klubowych i swoich kibiców. Jeśli chłop ma 20 lat i robi takie akcje, bo to nie pierwszy jego wybryk to myślę, że powinien udać się najpierw do psychologa a później powalczyć o miejsce w składzie i szacunek kibiców, którego bardzo wątpię że odbuduje. Od wczoraj jestem bardzo dużym przeciwnikiem tego pseudo-piłkarza.

-
To by znaczyło,że ten człowiek ma problemy z sobą i to olbrzymie.El Intero pisze: Jeśli wierzyć doniesieniom, to Mario rozważa podanie Matrixa do sądu oraz zażądał sprzedania go po sezonie. Jeśli Massimo odmówi, to chce oskarżyć klub o mobbing. Trzeba poczekać na kolejne informacje, bo być może znowu media chcą wprowadzić zamęt w drużynie, ale jeśli to prawda, to ten człowiek właśnie zakończył swoją przygodę z Interem.
Sprzedać tego milanistę.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
-
- Kontakt:
Dajcie spokój, on sie jedynie nadaje do odstrzału. Nie powiem co mnie strzelało gdy pod koniec meczu Barca przycisneła a nasi latali jak na speedzie po boisku by tylko odebrac pilke boski Mario plażowym tempem wracał na naszą połowę. Przecież to jakaś komedia. I jeszcze te jego akcje z samej końcówki. Podanie do Dekiego i strzał , mógł spokojnie pograć piłką, minąć rywala ma do tego predyspozycje no ale Mario wolał z łachy (bo tak to wyglądalo) kopnąć sobie pilke. Ludzie obudzcie się. W każdej pracy należy sie wykazywać szacunkiem do naszych przełozonych i kolegów tak samo jest w przypadku piłkarzy. Nikt od niego nie oczekuje ze ma calować nasza koszulke i na każdym kroku pokreslac ze kocha Inter ale są pewne granice przyzwoitości których sie nie przekracza. Czego on sie spodziewał po takich zagraniach??- braw??-a potem czego sie spodziewał po cisnieciu koszulka w murawe??-ze bedą go chwalić. Niestety ale konsekwencje swojej głupoty trzeba ponosić. Może i umiejętnosci ma ogromne (chociaz czasami to co gra woła o pomste do nieba) to niestety w mózgu kompletna pustka. Mam nadzieje ze sie pozbedziemy tego buraka a w jego miejsce przyjdzie inny utalentowany gracz.
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
-
- Kontakt:
A ja po raz kolejny zapytuję, gdzie Wy widzicie jego geniusz; które zagrania to zwiastują? Które bramki pokazują, że jest wielką nadzieją futbolu i że jest wart 30 milionów? Przecież on cały czas jest kreowany na takiego zawodnika przez media... Nie można na siłę z debila robić piłkarza, choćby nie wiem jaki miał talent (a powtórzę, ja takiego talentu o jakim jest mowa wcale nie widzę).
Normalna sytuacja (wierzę, że tak też byście zrobili): Wchodzę na ostatnie 15 minut. Widzę, że koledzy się bronią, nie mają już sił. Mam parę w nogach, jestem świeży, i widzę że Barcelonie też brakuje już trochę sił. Co robię? ZAPIER*ALAM, wywieram pressing, biegam jak poj*b od jednego zawodnika do drugiego... Na kontry też przecież starczy sił, w końcu co to za zawodnik, który w 15 minut wyczerpie się fizycznie kompletnie, nawet grając na 100%.
Opcja Balotelliego: Wchodzę na ostatnie 15 minut. Warto pokazać, że powinienem wejść od początku, i wtedy bym się naprawdę postarał. Tu potruchtam, tam sobie przejdę, w końcu trzeba zachować siłę na pobiegnięcie do przodu. Ale nie sprintem i tak, nie jestem szybki więc poczekam na piłkę gdzieśtam. Koledzy oddychają rękawami? To nic, ja jestem napastnikiem, gwiazdą, I PYKAM PIĘKNE BRAMECZKI, obrona mnie nie dotyczy, a gdy coś mi nie wyjdzie to jest to wina tego, że nie gram od początku.
Patrzyłem wcześniej na jego zachowania w miarę obiektywnie, starałem się zrozumieć, że jest wkurzony często, że ma trudny charakter. Ale to jest już przegięcie, ile on ma razy manifestować to, że ma ten klub w dupie? Co więcej, on ma w dupie swoją karierę przecież, bo każdy w miarę inteligentny koleś by szybko złapał, że właśnie dobra gra i dawanie z siebie wszystkiego da mu przepustkę gdziekolwiek tam będzie chciał, jeśli już tak chce odejść.
Sprzedać. Nie ma szans, żeby wyrósł na ikonę Interu, czego tak bardzo pewnie chciał Moratti.
Normalna sytuacja (wierzę, że tak też byście zrobili): Wchodzę na ostatnie 15 minut. Widzę, że koledzy się bronią, nie mają już sił. Mam parę w nogach, jestem świeży, i widzę że Barcelonie też brakuje już trochę sił. Co robię? ZAPIER*ALAM, wywieram pressing, biegam jak poj*b od jednego zawodnika do drugiego... Na kontry też przecież starczy sił, w końcu co to za zawodnik, który w 15 minut wyczerpie się fizycznie kompletnie, nawet grając na 100%.
Opcja Balotelliego: Wchodzę na ostatnie 15 minut. Warto pokazać, że powinienem wejść od początku, i wtedy bym się naprawdę postarał. Tu potruchtam, tam sobie przejdę, w końcu trzeba zachować siłę na pobiegnięcie do przodu. Ale nie sprintem i tak, nie jestem szybki więc poczekam na piłkę gdzieśtam. Koledzy oddychają rękawami? To nic, ja jestem napastnikiem, gwiazdą, I PYKAM PIĘKNE BRAMECZKI, obrona mnie nie dotyczy, a gdy coś mi nie wyjdzie to jest to wina tego, że nie gram od początku.
Patrzyłem wcześniej na jego zachowania w miarę obiektywnie, starałem się zrozumieć, że jest wkurzony często, że ma trudny charakter. Ale to jest już przegięcie, ile on ma razy manifestować to, że ma ten klub w dupie? Co więcej, on ma w dupie swoją karierę przecież, bo każdy w miarę inteligentny koleś by szybko złapał, że właśnie dobra gra i dawanie z siebie wszystkiego da mu przepustkę gdziekolwiek tam będzie chciał, jeśli już tak chce odejść.
Sprzedać. Nie ma szans, żeby wyrósł na ikonę Interu, czego tak bardzo pewnie chciał Moratti.
-
Jeżeli to co piszesz El Intero okaże się prawdą, to Balotelli będzie musiał odejść po sezonie, Moratti nie będzie miał wyjścia. Tak psuć atmosferę w szatni w takim momencie sezonu, nie cierpię tego Mario, rzygać mi się chce na samą myśl o nim.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
- Kontakt:
Nie chodzi o nienawiść tylko o szacunek. To bardzo duża różnica.forzaragazzi pisze:Akurat nie sądze aby rzucenie przez niego koszulki było wyrazem jego nienawiści do naszych barw. Wydaje mi się że on do żadnego z klubów nie byłby w stanie czuć sympatii bądź antypatii. On by miał po prostu wszystko w pupie nieważne gdzie by nie przeszedł. Chociaż szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie aby jego przygoda z Interem była kontynuowanamafiozo pisze: Myślę,że osoby, które dalej z nim trzymają i piszą, że gdy strzeli gola w finale to mu wybaczą nie wiedzą co to poszanowanie barw klubowych i swoich kibiców. Jeśli chłop ma 20 lat i robi takie akcje, bo to nie pierwszy jego wybryk to myślę, że powinien udać się najpierw do psychologa a później powalczyć o miejsce w składzie i szacunek kibiców, którego bardzo wątpię że odbuduje. Od wczoraj jestem bardzo dużym przeciwnikiem tego pseudo-piłkarza.![]()
-
Powinni go sprzedać gdy jest okazja zarobić na nim sporo kasy, bo i tak ma on Inter w głębokim poważaniu. Wymiana na Teveza jest raczej niemożliwa ale w jego miejsce możemy kupić przecież innego utalentowanego napastnika który nie będzie rzucał koszulką o ziemię, paradował w koszulce rywali czy obrażał się na cały świat za byle głupotę.