Adriano
-
MW2bte
ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?
Wymieńcie go za C.Ronaldo!!!On przecież gra jak miś.Kiedy był w formie wiele potrafił,ale to było dawno i raczej nie wróci
-
Internista17
Może nie gra dobrze,ale jak się przełamie to na wiele go stać.Zresztą nazwiska nie graj,a ,co pokazała na mundialu Brazylia.W obecnej formie warto sprzedać go do Realu i zainwestować w C.Ronaldo
W MOIM SERCU STALE
INTERNAZIONALE!!!
INTERNAZIONALE!!!
-
RYJU9
jesli on odejdzie to bedzie przerabane, Inter straci 50% swojej wartosci! On nie moze odejsc, jest ikona i symbolem Interu, podobnie jak J. Zanetti jak tych dwóch by odeszło to byłby koniec Interu... Moze i Adriano nie jest zabujczo skuteczny ale rozgrywa piekne akcje i jak juz strzela goola to mozna go oglądać godzinami ze wzgledu na jego piekny urok, poprostu gdy strzela to jest to bramka miesiaca! Moim zdaniem to najlepszy zawodnik na świecie!
Forza Inter! Adriano nie odchodz! Moratti i Mancini popełniacie bład na miare straty SCUDETTO chcąc sprzedać Adriano do tego ścierwa jebanego realu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forza Inter! Adriano nie odchodz! Moratti i Mancini popełniacie bład na miare straty SCUDETTO chcąc sprzedać Adriano do tego ścierwa jebanego realu
Ryju
-
szymek
Odp: ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?
nigdy
[br] Jednowyrazowa wypowiedź
[br] Jednowyrazowa wypowiedź-
marcihno_10
Odp: ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?
Zgadzam się z userami którzy trafnie uwarzają,że to medialne plotki mające dodać trochę szmaczku temu mercato,oraz podwyższyć swoją sprzedaż,a z prawdą nie wiele ma to wspólnego.Na fcinter.pl można było przeczytać wypowiedz agneta Adriano który oświadczył,że jego klient chce zostać na San Siro.
-
Adriano_L
Zdjęcia z prezentacji Adriano w Interze
Prosze o zdjęcia z prezentacji Adriano w Interze barzo mi zalerzy:)
-
klusek
Odp: Zdjęcia z prezentacji Adriano w Interze
Wcale nie musiales zakladadac nowego tematu
. Na inter.it znalazlem tylko to:
http://www.inter.it/aas/news/reader?L=e ... 0&stringa=
a zdjec z pierwszej prezentacji (o ile w ogole byla) chyba nie znajdziesz.
http://www.inter.it/aas/news/reader?L=e ... 0&stringa=
a zdjec z pierwszej prezentacji (o ile w ogole byla) chyba nie znajdziesz.
-
Szycha
Odp: Zdjęcia z prezentacji Adriano w Interze
Prezentacją Adriano jak dla mnie była bramaka z Realem
Takie rzuty wolne to rzadokość 
-
Kowal
Odp: Adriano , zawodzi ?
No Adri dał próbke możliwości w meczu z chievo
,szkoda tylko tej zmarnowanej setki
. Jednak sądze,że forma brazylijczyka rośnie i niepotrwa długo byśmy znowu oglądali Adriano sprzed dwóch lat
.

-
Muczapa
On po prostu za bardzo się czym zamartwia, Jakby nie miał problemów. W jego przypadku wystarczy tylko czekać aż złapię falę i efekty murowane. Już powoli widać że jest coraz lepiej 
-
Angelo
Ostatnio się tak zastanawiałem czy Adriano w swoim najlepszym okresie był na fali czy to była jego "zwykła" gra, bo co jak co to brazylijczyk zawodzi już prawie od półtora roku. Może jego gra wtedy to był szczyt możliwości, a teraz gra na swoim normalnym poziomie :?. Jak dla mnie tak właśnie jest, choć jeśli będe się mylil to pierwszy przyjde tutaj i przyznam się do błędu:] Czego sobie i wam wszystkim życzę
.
-
ksq
Heyka wedlug mnie Adriano obudzi sie w srodowym meczu z Bayernem??!!W meczach w ktorych zagral w tym sezonie zaczyna czuc gre(z Sampa prawie gola strzelil, a z Chievo caly mecz aktywny, zajebiste dwa rajdy i piekna asysta przy golu Crespo) bardzo zalezy mu na tym by zaczac strzelac GOLE...!!!!FORZA
-
Wizard
Każdemu napastnikowi zależy na strzelaniu bramek
A tak na poważnie to też uważam, że Adriano się nie długo przebudzi. Jednak Adriano, Zlatan, Crespo w formie to zabójczy tercet. Kogo wtedy Mancini posadzi na ławie? Chyba żaden z nich nie będzie chciał siedzieć na ławce będąc w formie...
-
interfane
Crespo jest w formie ale tylko on. Adriano gra słabo i już nie wieżę w jego przebudzenie, w końcu to drugi taki sezon no i wiadomo że każdy piłkarz kiedyś traci formę na dobre i to chyba stało się z Adriano.
-
Woo-cash
- Kontakt:
No Ty moze nie wieRZysz ale ja tam jakos wieRZeinterfane pisze: Adriano gra słabo i już nie wieżę w jego przebudzenie,
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
keanu
Mimo , że Adriano nie wciąż nie strzela, to sądze że z każdym meczem będzie coraz lepiej . Z Bayernem nic ciekawego nie pokazał ale widać że ma wielką chęć do gry i nie leni się na boisku tak jak na Mś w Niemczech .
-
rapen
Żona/dziewczyna Adriano...?
Witam, ja nowy na forum 
Mam troche glupie pytanie ale wie ktos moze jak nazywa sie zona albo dziewczyna od Adriano? To dla mnie wazne. Z gory dzieki za odpowiedzi i pozdro!
Mam troche glupie pytanie ale wie ktos moze jak nazywa sie zona albo dziewczyna od Adriano? To dla mnie wazne. Z gory dzieki za odpowiedzi i pozdro!
-
Kielben
Odp: Żona/dziewczyna Adriano...?
sorry rapen ale nie odpowiem Ci na to pytanie
moze redakcja bedzie wiedziala cos na ten temat 
-
EL_CHINO
Koleś, ostatnio rzadko odzywam się na tym forum, możliwe, że ostatnio mam czas chyba tylko na czytanie, ale do jasnej k**** ciasnej jak czegoś nie wiesz to ja pie***** nie pisz! Rozumiesz, chyba, że jak chcesz wiedzieć to znajdź coś na ten temat i wpisz tutaj. Czas czytania i czas pisania. Wrr.Kiełben pisze: sorry rapen ale nie odpowiem Ci na to pytaniemoze redakcja bedzie wiedziala cos na ten temat
![]()
-
Interfun3
- Kontakt:
chyba Helen Seger ale nie jestem pewien
swoją drogą po co ci to ?? :?
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
rapen
a bo potrzebujeInterfun 3 pisze: chyba Helen Seger ale nie jestem pewien
-
Grzybek
Jego żona nazywa sie DANIELLE tak przynajmniej wnioskuje z tego co znalazłem :
"t's Adriano's first day as a father. DANIELLE has given birth to Adriano Junior in a Rio clinic. The Inter striker, currently away on World Cup duty with Brazil, was given the news by his mother Rosilda before talking to DANIELLE on the telephone.
To Adriano, DANIELLE and Adriano Junior, warm congratulations from Inter.
"t's Adriano's first day as a father. DANIELLE has given birth to Adriano Junior in a Rio clinic. The Inter striker, currently away on World Cup duty with Brazil, was given the news by his mother Rosilda before talking to DANIELLE on the telephone.
To Adriano, DANIELLE and Adriano Junior, warm congratulations from Inter.
-
RoB
Tylko, że ona nie jest jego żoną ... jeszcze (chyba).
-
Grzybek
Wkażdym razie nazywa sie DanielleRoB pisze: Tylko, że ona nie jest jego żoną ... jeszcze (chyba).
-
RoB

Jak się bawić to się bawić
-
Orzeu
- Kontakt:
niezle mnie zaskoczył Adri tymi zdjęciami... rozumiem, syn mu się urodził można się pobawić, ale żeby dać się jakimś szmacirom pofotografować, do tego nachlać się do nieprzytomności i co najbardziej mnie zasmuciło to to, że Adi pali, choc fakt, że to może być fotomontaż z tą fają bo ona tak jakoś dziwnie wygląda...
... Nie TAK SIE DOCHODZI DO FORMY ;/
ADRIANO OUT !!!!!
... Nie TAK SIE DOCHODZI DO FORMY ;/
ADRIANO OUT !!!!!

-
klusek
To, ze na zdjeciu Adriano stoi z papierosem w reku, nie znaczy, ze pali nalogowo, prawda?Orzeu pisze: co najbardziej mnie zasmuciło to to, że Adi pali
-
Lolek
Mnie tez sie wydaje, ze w drugim zdjeciu wyglada jakby byl wklejony... Nie wiem, ale ja na ta sytuacje patrze z dystansem...
Ostatnio zmieniony 20 paź 2006, 15:17 przez Lolek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
klusek
Bo cala ta "afera" jest mocno rozduchana. Jezeli pilkarz przez swoj imprezowy tryb zycia traci kondycje, to i tak wychodzi to na jaw przy badaniach wydolnosciowych. Zwlaszcza przed rozpoczeciem nowego sezonu. Nie musze chyba dodawac, ze w takiej sytuacji klub reaguje uderzajac po kieszeni sportowca.
-
Chuchu
- Kontakt:
a skad wiecie ze to nie jest jego nazeczona i jej lub jego kolezanka. przeciez to nie są zdjecia na ktorych sie bzyka albo caluje z panienką tylko jest w towarzystwie dwoch dziewczyn