Leonardo
-
ferii
Odp: Leonardo
LEonardo!! Witamy Cie wśród nas i życzę dużo sukcesów,masz coś do udowodnienia a praca w Interze jest dla Ciebie wspaniałą okazją żeby to zrobić;) Mam nadzieję że od dziś zaczynamy nowy i szczęśliwy rozdział w historii Interu po odejściu MOu!!
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
dodo_IM
Mam nadzieję, że nie okaże się prawdziwym Milanistą i nie będzie u nas sabotował. Na stronie Milanu się cieszą, że nas objął bo oni najlepiej go znają i wiedzą że jest słabym trenerem. 4:0 z nami i 4:0 z MU nie były przypadkowe. Jestem zawiedziony, zostało mi tylko wierzyć że jakimś cudem może uda mu się stworzyć silny Inter. Będę go wspierał bo jest naszym coachem. Kontrakt do 2012? Moratti co ty bierzesz?
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Rustin
- Kontakt:
Miałem nadzieję, że Moratti podpisze kontrakt z nowym trenerem na pół roku a po sezonie podpisze nowy z osobą na poziomie Interu. Szkoda, bo trudno mieć choćby nadzieję, że Leonardo okaże się drugim Guardiolą. Tym bardziej, patrząc na jego przeszłość związaną z Milanem. Za dużo znaków zapytania, ale czas pokaże. Ten sezon i tak wydaje się ciężki do uratowania.
Kto ma gówno w głowie, ten i gówno powie
-
dudu
- Kontakt:
Zatrudnienie Leonardo jak dla mnie to żadna radość , jak by nie patrzeć to milanista, nie mowie że będzie specjalnie źle ustawiał drużynę żeby Milan wygrał scudetto a Inter żeby nisko skończył sezon w tabeli , mam nadzieje że będzie profesjonalista chociaż to jego drugi klub który prowadzi wiec nie spodziewajmy się szału a co za tym idzie jak nic nie zdziała i zajmie 5 miejsce Moratti powie że to milanista ;] a jak wyciągnie 1-2 to będzie super i Moratti będzie podjarany, bardziej zatrudnienie Leonrdo to jeden wielki odwet za to co Milan wyprawia ściagając naszych byłych piłkarzy Vieri, Ronaldo, Ibra, i żadne słowa Morattiego tego nie zmienia …. Zobaczymy na koniec sezonu…. FORZA INTER
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
-
Bart
Bez przesady, Milan miał w zeszłym sezonie dwa razy bardziej wypalony skład od naszego, w dodatku z żenującą obroną. Jako trener, Leonardo pokazał się u Rossonerich z dobrej strony. Bez rewelacji, ale też nie zawiódł. Obecny, naszpikowany gwiazdami skład, przegrywa u siebie z Romą i Juventusem, w LM ma niewiele do powiedzenia z Realem, ale bardziej niż przeciętność Allegriego, wpływ na to ma nierównowaga w zespole. Która może nam pomóc powrócić na szczyt, ja w to wierzę.dodo_IM pisze: Na stronie Milanu się cieszą, że nas objął bo oni najlepiej go znają i wiedzą że jest słabym trenerem. 4:0 z nami i 4:0 z MU nie były przypadkowe.
-
hQ
- Kontakt:
Gorzej jak z Benitezem być nie może, ale mimo wszystko nie jestem optymistycznie nastawiony do Leonardo. Niech mnie jego praca mile zaskoczy
.
-
FcDavids
Gdy Leo był w Milanie to nie podobały mi się jego zmiany lub brak zmian w trakcie meczu oraz to, że podzielił piłkarzy na tych, którzy są jego kumplami i których lubi oraz tych, za którymi nie przepada - i ci najczęściej nie grali. Taki troszkę Mancini- bo ten też stawiał na swoich pupili, a nie na tych co byli w dobrej formie.
No ale mimo wszystko liczę, że Leo będzie się bardzo starał żeby do swojego trenerskiego CV wpisać jakieś sukcesy.
Bez transferów może być mu ciężko...
No ale mimo wszystko liczę, że Leo będzie się bardzo starał żeby do swojego trenerskiego CV wpisać jakieś sukcesy.
Bez transferów może być mu ciężko...
-
Omen
Myślałem że to tylko plotki a tu faktycznie...Nie wiem czy się śmiać czy płakać przychodzi do nas Milanista...Czy Moratti chciał naszemu rywalowi zrobić tylko na złość?Moim zdaniem bez wzmocnień będzie mu ciężko choć życzę z całego serca żeby został takim drugim Guardiolą...
-
miniu86
Swoją drogą pomyślmy jak smakowałoby by Scudetto z Leonardo jeszcze w tym sezonie. Milaniści ze złości biegali by wokół drzew a z uszu wychodziła by im para.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
FReeFonix
Jak juz mowiono nie bedzie mu szlo gorzej niz dla Beniteza. Milanista? No coz.. taki jest futbol, teraz jest naszym trenerem i nic nie mozemy z tym zrobic. Zycze mu duzo sukcesow w tym klubie i Scudetto w tym sezonie.

"Zesraj się, a nie daj się!"
-
Mora
- Kontakt:
Chciałem zwolnienia Beniteza sądząc, że gorzej już być nie może.Nadal tak twierdzę, choć osoba Leonardo na ławce Interu ligi zapewne na kolana nie powali...Tak czy owak jestem bardzo umiarkowanym optymistą,dajmy mu spokojnie popracować,niech Massimo sprowadzi konkretnych piłkarzy,którzy wzmocnią skład.Jeśli chcemy dogonić Milan,to od spotkania z Napoli musimy zacząć seryjnie wygrywać.Powodzenia Leo, obyś nie skończył jak Tardelli...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Dzonyy
Nawet tak nie pisz! Nie przeżyłbym takiego wyniku teraz...Mora pisze: Powodzenia Leo, obyś nie skończył jak Tardelli...
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
dodo_IM
Za Beńka nie doczekaliśmy się serii zwycięstw, za Leonardo jest szansa, bo wiemy jak grają drużyny z nowymi trenerami, na poczatku piłkarze są zmotywowani by się pokazać i grają z maksymalnym zaangażowaniem. Jest więc szansa podgonić Milan, a co będzie potem czas pokaże.Mora pisze: Jeśli chcemy dogonić Milan, to od spotkania z Napoli musimy zacząć seryjnie wygrywać.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 15:40 przez dodo_IM, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Helton
A pomysl sobie co by sie stalo z dziadzią berluskonim. Dziadzia by chyba odlecial i podal sie do dymisji. Swoja droga jak zostanie ronaldinho a jest przeciez cassano i zlatan i jeszcze jak moga dostac np na zime beckhama to cos mi sie zdaje ze tam bedzie duzooo konfliktow . Właściwie może się tak zdarzyć ,że Milan sam sobie może odebrać scudetto.miniu86 pisze: Swoją drogą pomyślmy jak smakowałoby by Scudetto z Leonardo jeszcze w tym sezonie. Milaniści ze złości biegali by wokół drzew a z uszu wychodziła by im para.
-
bart_d
Nie wiem dlaczego, ale po Świętach jakoś jestem przychylnie nastawiony do Leonardo. Nie przekonują mnie żadne słowa, że to były Milanista, bo przeszłością Scudetto nie wygramy. Wolę w naszej sytuacji lepszego Milanistę od słabego Interisty (patrz Zenga + ławka trenerska).
"Perce siamo i fratelli del mondo"
-
glinek
Jak to nie? a wygrana z Twente i Parmą to co? może to nie jest seria zwycięstw?dodo_IM pisze:Za Beńka nie doczekaliśmy się serii zwycięstwMora pisze: Jeśli chcemy dogonić Milan, to od spotkania z Napoli musimy zacząć seryjnie wygrywać.
dajmy czas Leonardo i zobaczymy co pokaże
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
-
dodo_IM
Na stronie pojawił się news że w sztabie Leonardo ma być Maldini. Jak to się okaże prawdą to Milaniści padną na pysk. Interiści chyba też 
-
MiRas.
- Kontakt:
Leonardo, Maldini... jeszcze nam Franco Baresiego brakuje do kompletu
Akurat co do Maldiniego, to nie miałbym nic przeciwko, na pewno będzie lepszym pomocnikiem niż pan Amadeo_nie_wiem_co_ja_robię_tu_uuuu_Carboni 
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Helton
jakos w to nie wierze. Predzej bym uwierzyl w baresiego ale maldini przeciez to sie nie trzyma kupy. Jesli to wystrzeli to massimo jest geniuszem. Swoja droga to przypomina mi to troche sytuacje z koncowki lat 90-tych poczatek tego stulecia wtedy to moze starsi kibice pamietaja. Wielu pilkarzy przeszlo z jednej strony na druga np. Seedorf , Pirlo , brocchi,vieri poszli do milanu a Coco , Guly, panuchi, umit i chyba di biagio przesli na nasza strone. Zreszta to chyba dwa sezony byly takie gdzie wymiana byla hurtowa.
-
Seba
-
Kamikaze
Szczęsliwy jestem z brzybycia Leonardo, jak to powiedział Mou on nie jest milanistą tylko profesjonalistą. Życze mu z czałego serca dużo szczescia.
-
Biały
Po wyjściu z szoku wywołanego zatrudnieniem Milanisty jestem teraz umiarkowanym optymistą. Chodzi przede wszystkim o powrót do bardziej partnerskich a nie "szef-podwładny" relacji między trenerem a piłkarzami, powrotem do ich ulubionych treningów i nowym spojrzeniem na Inter (trochę to smutne, że piłkarze grający na najwyższym poziomie i zarabiający kosmiczne kwoty nie potrafili dostosować się do nowych metod szkoleniowych za Beniteza).
Na oceny tej decyzji przyjdzie oczywiście czas, teraz trzeba cierpliwie czekać na efekty pracy Leo. Oby Brazylijczyk miał taki debiut jak swego czasu Tardelli, kiedy też w pierwszym meczu pod jego wodzą graliśmy u siebie z Napoli i wygraliśmy 3:1. Ale na tym wszelkie podobieństwa powinny się zakończyć
Na oceny tej decyzji przyjdzie oczywiście czas, teraz trzeba cierpliwie czekać na efekty pracy Leo. Oby Brazylijczyk miał taki debiut jak swego czasu Tardelli, kiedy też w pierwszym meczu pod jego wodzą graliśmy u siebie z Napoli i wygraliśmy 3:1. Ale na tym wszelkie podobieństwa powinny się zakończyć
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
-
Jaszczu91
Ja też powoli staje się umiarkowanym optymistą. Po prostu widać, że zmiana trenera podziałała mobilizująco na wszystkich w Interze. Chodzi mi o wypowiedzi piłkarzy czy Morattiego. Leonardo jest bardziej lubianym trenerem niż Benitez. Dla Leo będzie im się chciało grać. Mam nadzieję że to przyniesie oczekiwane efekty.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Mora
- Kontakt:
W zatrudnienie Kaki nie wierzę,a Maldini...Dla wielu jest to symbol Milanu,ciężko go sobie wyobrazić w naszym sztabie,ale z drugiej strony to samo mówiłem o Leonardo 
O Brazylijczyku ciepło wypowiada się Mourinho,który uważa że to dobry ruch naszych działaczy.Oby Jose się nie mylił
O Brazylijczyku ciepło wypowiada się Mourinho,który uważa że to dobry ruch naszych działaczy.Oby Jose się nie mylił
Di Biagio nigdy nie grał w Milanie, a Panucci przyszedł do nas z Realu, tuż po zdobyciu Ligi Mistrzów.W Milanie grał parę lat wcześniej.Helton pisze: Wielu pilkarzy przeszlo z jednej strony na druga np. Seedorf , Pirlo , brocchi,vieri poszli do milanu a Coco , Guly, panuchi, umit i chyba di biagio przesli na nasza strone.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
dani7
Ja to w sumie cieszę się z zatrudnienia Leonardo. Młody, perspektywiczny trener, który wydaje się dobrze zna realia i oczekiwania włoskiej piłki. Zważywszy na wiek Leo wydaje mi się, iż piłkarze będą go traktować bardziej jak przyjaciela niż trenera. Brazylijczyk znajdzie u nas wielu swoich rodaków, więc o aklimatyzację nie powinno być kłopotów. Póki co jestem na tak, ale trzeba poczekać przynajmniej całą drugą połówkę sezonu, aby zacząć go oceniać.
-
Il Principe.
Pierwsze kroki są mega pozytywne, chodź jeszcze żadnego treningu. Będzie dobrze! FORZA LEO.
-
piotrek7
Tak zawsze jest z nowym zawodnikiem czy w tym przypadku trenerem. Od razu znajdują się jacyś eksperci którzy chwalą decyzję Morattiego. Przypomnę, że pierwsze kroki Beniteza były również pozytywne.Il Principe. pisze: Pierwsze kroki są mega pozytywne, chodź jeszcze żadnego treningu. Będzie dobrze! FORZA LEO.
Leonardo - uważam go za inteligentnego człowieka, ale już same pogłoski o kolonii brazylijskiej mnie martwią.
-
dodo_IM
Kolonię brazylijską to my w Interze już dawno mamy. Jestem szalenie ciekaw jak będzie grał Inter za Leonardo, ostrzę sobie zęby na mecz z Napoli.
-
piotrek7
Zgoda trochę ich jest, ale poprzednich trenerów (Mancini, Mourinho, Benitez) trudno posądzać o jakąś szczególną miłość do tej nacji.dodo_IM pisze: Kolonię brazylijską to my w Interze już dawno mamy.
No, ale teraz mamy trenera - Brazylijczyka...
-
Helton
Masz rację pomyliło mi się , ale pamiętam były takie chyba dwa sezony kiedy to wymienialiśmy się z milanem zawodnikami i to dość dużo tego byłoDi Biagio nigdy nie grał w Milanie, a Panucci przyszedł do nas z Realu, tuż po zdobyciu Ligi Mistrzów.W Milanie grał parę lat wcześniej.