Adriano

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
Scpn

ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?

Post autor: Scpn »

Jest w tym wyszstkim jedno, co mnie martwi. Adriano wypowiada sie dokladnei tak samo, jak Owen i Beckham. Wsyzscy komentuja sprawe tak jak, transfery Owena i Beckhama... ehh zebysmy sie tlyko an tej pewnosci siebie nie przejechali. Bo ze srealem (i pomyslec, ze kilak lat temu, to byl moj ulubiony, na rowni z Interem klub, a teraz... hmm niby dalej dorbze im zycze w meczach z Barca, czy w LM, szczegolnie jak graja z Juve, ale jestem jakby na nich... zdenerwowany :P) jest tak, ze kazdy pilakrz mowi, ze chce zostac w swoim obecym klubie, obecny klub mowi, ze nigdy go nei sprzeda, Perez mowi ze nigdy go nie kupi, a i tak pilakrz laduje w bialej kosuzlce na Santiago Bernabeu. Ja jednak wierze ze sprawa Adriano bedzie wyjatkiem :D:D:D
Maju

Post autor: Maju »

jesli tak sie stanie to musi by 3 razy TAK. Real, INTER i oczywiście Adriano, jeśli odejdzie do madrytu to go znienawidze tak jak kazdego innego gracza tej "druzyny"...

a kibice to Morattiego chyba zabiliby...
Szycha

Post autor: Szycha »

Maju pisze:jesli tak sie stanie to musi by 3 razy TAK. Real, INTER i oczywiście Adriano, jeśli odejdzie do madrytu to go znienawidze tak jak kazdego innego gracza tej "druzyny"...

a kibice to Morattiego chyba zabiliby...
Myśle identycznie jak Ty Maju . Jeśli przejdzie będzie dla mnie nikim, ale szacunek zostanie za te goooole :/ Ciecie ze srealu na swojej stronie już wkomponowują w 11 Adriano i Robinho. Co za idioci ;)
Peter
Kontakt:

Post autor: Peter »

Niech sie odpierd*** od Adriano, Real nie umie sobie nawet mlodego zawodnika znalesc, tylko co 2 lata wykupuje z naszego klubu najwieksze gwiazdy. Adriano nie jest do ruszenia, won od niego !!!!!!
inv

Adriano , zawodzi ?

Post autor: inv »

moze powoli uzmyslawia sobie, ze pozostanie w zespole, ktory badz co badz powinien wygrywac a tego nie czyni mija sie z celem?

nie twierdze, zadaje tylko pytanie.

Admin niestety skasowal moj post w ktorym cytuje wypowiedz adriano, wiec sprobuje choc czesc przytoczyc jeszcze raz. Szkoda jedynie cenzury na forum :(

Otoz Adriano wyraznie zaznaczyl, ze jego marzeniem jest gra w Realu

"Jestem niezwykle szczęśliwy, że prezydent Florentino Pereza ma o mnie dobre zdanie - stwierdził Adriano. - Z jego wypowiedzi na mój temat wynika, że podoba mu się mój styl gry. Moim marzeniem jest gra w Realu i mam nadzieję, że kiedyś to marzenie się spełni"

tego by jeszcze brakowalo, aby grzal tam lawe (znajac idiotyczna polityke "galaktycznych") . Lepiej wiec, aby Inter podniosl sie z kryzysu, bo Adriano moze odejsc nie tylko z Interu, ale z serie A, co bylo by jej duzym oslabieniem...

NAWET jesli zostanie w interze, to takie wypowiedzi by mnie na Waszym miejscu irytowaly

Dla kontrastu - co powiedzial Kaka na spekulacje odnosnie transferu do Chelsea:

"Schlebia mi zainteresowanie ze strony tak wielkiego klubu jakim jest londyńska Chelsea, ale ja jestem zawodnikiem Milanu i Milan jest moim domem. Co zrobię, gdy otrzymam ofertę?? Porozmawiam z władzami klubu. Jeśli decyzja będzie zależała ode mnie wówczas powiem, że chcę zostać w Milanie.'- stwierdził Kaka"
---
FORZA MILAN
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Panowie spójrzcie na to z innej strony !! Przecierz już niebawem okno transferowe się zamknie , a dziennikarze szukają czegoś sensacyjnego :D , chcą po prostu jakąś plote wcisnąć wyssaną z palca 8) :!: :!: Przecierz nic ciekawego się nie działo i dzinnikarzy to troche irytuje ;) , na waszym miejscu spał bym spokojnie i nie martwił bym się :). Adriano jest związany z Interem i to wielokrotnie podkreślał w wywiadach :grin: !!
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Ljarro

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Ljarro »

@Inv a nie zauwazyles ze temat o którym była ta skasowana wypowiedz już jest na forum ?? To nie żadna cenzura.
Van Dall

Post autor: Van Dall »

A co powiecie na informacje że hiszpański Canal + ma słowa Adriano na taśmie... i to jeszcze w Appiano Gentile :(
Mnie to sie bardzo nie podoba :/
Andy
Kontakt:

Hiszpański Canal+ to wiadomo co oni mogą mieć !! Zresztą co ja się będe wypisywał na ten temat :D , przecierz każda hiszpańska prasa wypisuje jakieś głupoty :| , więc nie wiem czym mam się przejmować :wink: :!: Nie wierze w hiszpańskie brukowce !!
Obrazek

1111111
Inter_Fan

Post autor: Inter_Fan »

hmmm jestem troszeczke rozdarty bo daze wielka sympatia Inter jak i Real wiec chiałbym aby grał w Realu ale i chiałebym aby grał w Interze! ale Real ma paru dobrych napastników ( Ronaldo "Raul 8) " i niezawodny Joker Owen, jest jeszcze młody Portillo ) Inter ma niezawodnego Adriano i młodziutkiego Martinsa i doswiadczonego Vieriego + Cruz :roll: wiec jednak wolałbym aby został narazie w Mediolanie ;)
Adriano jest cudownym napastnikiem potrafi strzelic z kazdego miejsca to jest chyba jego najwiekszy atut !!!
FORZA INTER !!!
POZDR_Oo :wink:
Inter_Fan

Adriano , zawodzi ?

widze ten temat to mi sie zygac chce !!! tyle...
Kalisz

Post autor: Kalisz »

Coraz więcej można przeczytać na temeta ewentualnego transferu Adriano do Realu.Ale ja w to napewno nie wierze..Dzisiaj przeczytałem jeden ciekawy artykuł na ten temat,otóż Real chciałby zamiany AdrianoRonaldo....gdyż ten drugi zawodnik ma konflikt trenerem Lexemburgo(pewno nie chce mu sie biegać...albo już nie może biegać :wink:)Ludzie i jak tu sie nie śmiać... :lol: :lol: :lol:
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
Winiar

Post autor: Winiar »

KALISZ pisze:Coraz więcej można przeczytać na temeta ewentualnego transferu Adriano do Realu.Ale ja w to napewno nie wierze..Dzisiaj przeczytałem jeden ciekawy artykuł na ten temat,otóż Real chciałby zamiany AdrianoRonaldo....gdyż ten drugi zawodnik ma konflikt trenerem Lexemburgo(pewno nie chce mu sie biegać...albo już nie może biegać :wink:)Ludzie i jak tu sie nie śmiać... :lol: :lol: :lol:
Konflikt polega na tym, że Luxemburgo zdjął Ronaldo w ostanim meczu chyba w 80 minucie i to sie spasiorkowi nie spodobało, że podobno aż rzucił kurtką :P Na co odpowiedział Luxemburgho, ze Ronaldo ma problem skoro nie godiz sie z jego decyzjami :) A wymiana Adi Spasior Nazario de grubbo Ronaldo jest nierealna ;) przecież od nas odszedł za co większość kibicó go nienawidzi no i jeszcze Adi jest młodszym i lepszym piłkarzem :) więc sprawa chyba jest jasna. To kolejna plota, ale własnie takie bzdury potrafią wkurzyć :evil:
Inter_Fan

no0 faktycznie Ronaldo zszedł wsciekły z boiska nie poszedł na ławke rezerwowych tylko do szatni w tunelu pokazano jak zucił swoja kurtka
ale zmiana była dobra bo juak wiemy zmieniony za Ronaldo Solari strzelił piekna bramke w okienko ;)
a ta wymiana jest nierealna Moratti nie jest głupi zeby takie cos zrobic !
Winiar

Post autor: Winiar »

a poza tym jush dzisiaj Adriano zaprzecza :) Wypowiedział się dla INTER.it ze nigdzie sie nie wybiera. Więc możemy spać spokojnie :D
mati

Post autor: mati »

tak samo było z Vieirą... grał na Highbury długie lata nagle zgłosił się Real Vieira nic nie mówił, ale tak naprawde to już wszystko było zapięte na ostatni guzik ! już pewne było, ze podpisze kontrakt, kiedy Wenger jedna rozmową uratował swoją 8 letnia pracę... bo proste jest, że jeżeli Vieira odejdzie to Henry, Pires i cała reszta odejdą do tego samego zespołu co Vieira :/
Maju

Post autor: Maju »

Winiar pisze:a poza tym jush dzisiaj Adriano zaprzecza :) Wypowiedział się dla INTER.it ze nigdzie sie nie wybiera. Więc możemy spać spokojnie :D
Dokładnie jest na INTER.IT oficjalne zaprzeczenie Adriano jakoby sie gdzies wybieral i jak sam twierdzi jest wkurzony na te plotki :D
Szycha

Post autor: Szycha »

Ładne spotkanie się odbyło i plotek koniec. Fachetti i Adriano powiedzieli dobrze :grin: Mancio też dorzucił coś od siebie :wink:
Ljarro

Mancio potwierdził moje wczorajsze słowa :P Adriano musiał tak odpowiedzieć na pytania, żeby nie wyjść na buraka :P
gismo

Post autor: gismo »

kuźwa pomyślcie jaki byśmy mieli atak jakby Oba poszedł do chelsea i Adriano do srealu? Bobo z kim? z Cruzem? nie wiem czy strzelali by jakieś bramki!! wątpie. I Oba i Adriano to młodzi piłkarze i będą grali jeszcze hoho a może i dłużej. A jakby Vieri po sezonie czy dwóch odszedł na emeryture to jaki byśmy mieli atak? no chyba że kogoś by kupili ale napewno nie graliby tak jak teraz. Oba i Adriano to najlepszy atak i tak musi zostać!! FORZA INTER!! Pozdro
PioFCI

Post autor: PioFCI »

przeczytajcie sobie moja wczesniejsza wypowiedz...wiedzialem, ze Adriano jeszcze w tym tygodniu wszystko zdementuje... :P
Inter na zawsze !!!
MaderFakerPiotrek

Post autor: MaderFakerPiotrek »

Zwykła plotka jak to zazwyczaj bywa z takimi informacjami. Media wymyślają takie głupoty bo nie mają już chyba o czym pisać...
A póżniej wszyscy się tłumaczą, ktoś to przeinaczy i robi się zamiesznie.
I po co???
IMPERATORE

Re: Adriano , zawodzi ?

Post autor: IMPERATORE »

adriano tyra od początku sezonu przecież do niedawna był zawsze w podst. '11' ma prawo być zmenczony, potrzebuje 2 tygodnie odpoczynku żeby sie zregenerować i potem bedzie dobrze czyli kolejne gole"imperatore" dla kochanych Nerrazurri !!! :grin:

Post autor: Szczupac_FCI »

Adriano nie zostawi nas na 100% do końca swojej kariery :grin: i nie ma się co martwić
Szczupac_FCI

Adriano , zawodzi ?

Post autor: Szczupac_FCI »

Taki okres zdarza się w karierze każdego piłkarza ale niedługo Adriano odzyska swoją superformę na 100%
gismo

Post autor: gismo »

Dla mnie to plotki, Nie martwie się tym bo i tak nie przejdzie
sinisza
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: sinisza »

tak, Adriano zawodzi, ale nawet Mancini powiedzial dzis ,ze w karierze kazdego napastnika zdaza sie taki okres. W karierze Adriano wlasnie przyszedl
Zapraszam serdecznie na moje strony:

Oficjalna Strona Sinisy Mihajlovica
www.sinisamihajlovic.com
Andy
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Dajmy mu pograć :D , jak się rozpędzi to nawet nie będziemy widzieli kiedy strzelił tyle bramek :wink: . Adriano miał dołka , ale z niego powoli wychodzi - czuje to , że w dzisiejszym meczu huknie ze dwie bramki :) !!
Obrazek

1111111
sinisza
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: sinisza »

tak ? stawiasz na Adriano ?
A ja mysle ,ze Inter wygra 1-0 i bramke strzeli Sinisa :-)
Zapraszam serdecznie na moje strony:

Oficjalna Strona Sinisy Mihajlovica
www.sinisamihajlovic.com
Ljarro

Adriano , zawodzi ?

sinisza pisze:tak ? stawiasz na Adriano ?
A ja mysle ,ze Inter wygra 1-0 i bramke strzeli Sinisa :-)
O ile Sinisa zagra...bo dla takiego dziadka 3 mecze w ciągu tygodnia to może być zbyt wiele
ODPOWIEDZ