Adriano
-
Scpn
ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?
Jest w tym wyszstkim jedno, co mnie martwi. Adriano wypowiada sie dokladnei tak samo, jak Owen i Beckham. Wsyzscy komentuja sprawe tak jak, transfery Owena i Beckhama... ehh zebysmy sie tlyko an tej pewnosci siebie nie przejechali. Bo ze srealem (i pomyslec, ze kilak lat temu, to byl moj ulubiony, na rowni z Interem klub, a teraz... hmm niby dalej dorbze im zycze w meczach z Barca, czy w LM, szczegolnie jak graja z Juve, ale jestem jakby na nich... zdenerwowany
) jest tak, ze kazdy pilakrz mowi, ze chce zostac w swoim obecym klubie, obecny klub mowi, ze nigdy go nei sprzeda, Perez mowi ze nigdy go nie kupi, a i tak pilakrz laduje w bialej kosuzlce na Santiago Bernabeu. Ja jednak wierze ze sprawa Adriano bedzie wyjatkiem
:D:D
-
Maju
jesli tak sie stanie to musi by 3 razy TAK. Real, INTER i oczywiście Adriano, jeśli odejdzie do madrytu to go znienawidze tak jak kazdego innego gracza tej "druzyny"...
a kibice to Morattiego chyba zabiliby...
-
Szycha
Myśle identycznie jak Ty Maju . Jeśli przejdzie będzie dla mnie nikim, ale szacunek zostanie za te gooooleMaju pisze:jesli tak sie stanie to musi by 3 razy TAK. Real, INTER i oczywiście Adriano, jeśli odejdzie do madrytu to go znienawidze tak jak kazdego innego gracza tej "druzyny"...
-
Peter
- Kontakt:
Niech sie odpierd*** od Adriano, Real nie umie sobie nawet mlodego zawodnika znalesc, tylko co 2 lata wykupuje z naszego klubu najwieksze gwiazdy. Adriano nie jest do ruszenia, won od niego !!!!!!
-
inv
Adriano , zawodzi ?
moze powoli uzmyslawia sobie, ze pozostanie w zespole, ktory badz co badz powinien wygrywac a tego nie czyni mija sie z celem?
nie twierdze, zadaje tylko pytanie.
Admin niestety skasowal moj post w ktorym cytuje wypowiedz adriano, wiec sprobuje choc czesc przytoczyc jeszcze raz. Szkoda jedynie cenzury na forum
Otoz Adriano wyraznie zaznaczyl, ze jego marzeniem jest gra w Realu
"Jestem niezwykle szczęśliwy, że prezydent Florentino Pereza ma o mnie dobre zdanie - stwierdził Adriano. - Z jego wypowiedzi na mój temat wynika, że podoba mu się mój styl gry. Moim marzeniem jest gra w Realu i mam nadzieję, że kiedyś to marzenie się spełni"
tego by jeszcze brakowalo, aby grzal tam lawe (znajac idiotyczna polityke "galaktycznych") . Lepiej wiec, aby Inter podniosl sie z kryzysu, bo Adriano moze odejsc nie tylko z Interu, ale z serie A, co bylo by jej duzym oslabieniem...
NAWET jesli zostanie w interze, to takie wypowiedzi by mnie na Waszym miejscu irytowaly
Dla kontrastu - co powiedzial Kaka na spekulacje odnosnie transferu do Chelsea:
"Schlebia mi zainteresowanie ze strony tak wielkiego klubu jakim jest londyńska Chelsea, ale ja jestem zawodnikiem Milanu i Milan jest moim domem. Co zrobię, gdy otrzymam ofertę?? Porozmawiam z władzami klubu. Jeśli decyzja będzie zależała ode mnie wówczas powiem, że chcę zostać w Milanie.'- stwierdził Kaka"
nie twierdze, zadaje tylko pytanie.
Admin niestety skasowal moj post w ktorym cytuje wypowiedz adriano, wiec sprobuje choc czesc przytoczyc jeszcze raz. Szkoda jedynie cenzury na forum
Otoz Adriano wyraznie zaznaczyl, ze jego marzeniem jest gra w Realu
"Jestem niezwykle szczęśliwy, że prezydent Florentino Pereza ma o mnie dobre zdanie - stwierdził Adriano. - Z jego wypowiedzi na mój temat wynika, że podoba mu się mój styl gry. Moim marzeniem jest gra w Realu i mam nadzieję, że kiedyś to marzenie się spełni"
tego by jeszcze brakowalo, aby grzal tam lawe (znajac idiotyczna polityke "galaktycznych") . Lepiej wiec, aby Inter podniosl sie z kryzysu, bo Adriano moze odejsc nie tylko z Interu, ale z serie A, co bylo by jej duzym oslabieniem...
NAWET jesli zostanie w interze, to takie wypowiedzi by mnie na Waszym miejscu irytowaly
Dla kontrastu - co powiedzial Kaka na spekulacje odnosnie transferu do Chelsea:
"Schlebia mi zainteresowanie ze strony tak wielkiego klubu jakim jest londyńska Chelsea, ale ja jestem zawodnikiem Milanu i Milan jest moim domem. Co zrobię, gdy otrzymam ofertę?? Porozmawiam z władzami klubu. Jeśli decyzja będzie zależała ode mnie wówczas powiem, że chcę zostać w Milanie.'- stwierdził Kaka"
---
FORZA MILAN
FORZA MILAN
-
Andy
- Kontakt:
Panowie spójrzcie na to z innej strony !! Przecierz już niebawem okno transferowe się zamknie , a dziennikarze szukają czegoś sensacyjnego
, chcą po prostu jakąś plote wcisnąć wyssaną z palca 8)
Przecierz nic ciekawego się nie działo i dzinnikarzy to troche irytuje
, na waszym miejscu spał bym spokojnie i nie martwił bym się
. Adriano jest związany z Interem i to wielokrotnie podkreślał w wywiadach
!!
-
Ljarro
Adriano , zawodzi ?
@Inv a nie zauwazyles ze temat o którym była ta skasowana wypowiedz już jest na forum ?? To nie żadna cenzura.
-
Van Dall
A co powiecie na informacje że hiszpański Canal + ma słowa Adriano na taśmie... i to jeszcze w Appiano Gentile
Mnie to sie bardzo nie podoba
Mnie to sie bardzo nie podoba
-
Andy
- Kontakt:
Hiszpański Canal+ to wiadomo co oni mogą mieć !! Zresztą co ja się będe wypisywał na ten temat
, przecierz każda hiszpańska prasa wypisuje jakieś głupoty
, więc nie wiem czym mam się przejmować
Nie wierze w hiszpańskie brukowce !!
-
Inter_Fan
hmmm jestem troszeczke rozdarty bo daze wielka sympatia Inter jak i Real wiec chiałbym aby grał w Realu ale i chiałebym aby grał w Interze! ale Real ma paru dobrych napastników ( Ronaldo "Raul 8) " i niezawodny Joker Owen, jest jeszcze młody Portillo ) Inter ma niezawodnego Adriano i młodziutkiego Martinsa i doswiadczonego Vieriego + Cruz
wiec jednak wolałbym aby został narazie w Mediolanie
Adriano jest cudownym napastnikiem potrafi strzelic z kazdego miejsca to jest chyba jego najwiekszy atut !!!
FORZA INTER !!!
POZDR_Oo
Adriano jest cudownym napastnikiem potrafi strzelic z kazdego miejsca to jest chyba jego najwiekszy atut !!!
FORZA INTER !!!
POZDR_Oo
-
Kalisz
Coraz więcej można przeczytać na temeta ewentualnego transferu Adriano do Realu.Ale ja w to napewno nie wierze..Dzisiaj przeczytałem jeden ciekawy artykuł na ten temat,otóż Real chciałby zamiany AdrianoRonaldo....gdyż ten drugi zawodnik ma konflikt trenerem Lexemburgo(pewno nie chce mu sie biegać...albo już nie może biegać
)Ludzie i jak tu sie nie śmiać...

Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
Winiar
Konflikt polega na tym, że Luxemburgo zdjął Ronaldo w ostanim meczu chyba w 80 minucie i to sie spasiorkowi nie spodobało, że podobno aż rzucił kurtkąKALISZ pisze:Coraz więcej można przeczytać na temeta ewentualnego transferu Adriano do Realu.Ale ja w to napewno nie wierze..Dzisiaj przeczytałem jeden ciekawy artykuł na ten temat,otóż Real chciałby zamiany AdrianoRonaldo....gdyż ten drugi zawodnik ma konflikt trenerem Lexemburgo(pewno nie chce mu sie biegać...albo już nie może biegać)Ludzie i jak tu sie nie śmiać...
![]()
![]()
-
Inter_Fan
no0 faktycznie Ronaldo zszedł wsciekły z boiska nie poszedł na ławke rezerwowych tylko do szatni w tunelu pokazano jak zucił swoja kurtka
ale zmiana była dobra bo juak wiemy zmieniony za Ronaldo Solari strzelił piekna bramke w okienko
a ta wymiana jest nierealna Moratti nie jest głupi zeby takie cos zrobic !
ale zmiana była dobra bo juak wiemy zmieniony za Ronaldo Solari strzelił piekna bramke w okienko
a ta wymiana jest nierealna Moratti nie jest głupi zeby takie cos zrobic !
-
Winiar
a poza tym jush dzisiaj Adriano zaprzecza
Wypowiedział się dla INTER.it ze nigdzie sie nie wybiera. Więc możemy spać spokojnie 
-
mati
tak samo było z Vieirą... grał na Highbury długie lata nagle zgłosił się Real Vieira nic nie mówił, ale tak naprawde to już wszystko było zapięte na ostatni guzik ! już pewne było, ze podpisze kontrakt, kiedy Wenger jedna rozmową uratował swoją 8 letnia pracę... bo proste jest, że jeżeli Vieira odejdzie to Henry, Pires i cała reszta odejdą do tego samego zespołu co Vieira 
-
Maju
Dokładnie jest na INTER.IT oficjalne zaprzeczenie Adriano jakoby sie gdzies wybieral i jak sam twierdzi jest wkurzony na te plotkiWiniar pisze:a poza tym jush dzisiaj Adriano zaprzeczaWypowiedział się dla INTER.it ze nigdzie sie nie wybiera. Więc możemy spać spokojnie
-
Szycha
Ładne spotkanie się odbyło i plotek koniec. Fachetti i Adriano powiedzieli dobrze
Mancio też dorzucił coś od siebie 
-
Ljarro
Mancio potwierdził moje wczorajsze słowa
Adriano musiał tak odpowiedzieć na pytania, żeby nie wyjść na buraka 
-
gismo
kuźwa pomyślcie jaki byśmy mieli atak jakby Oba poszedł do chelsea i Adriano do srealu? Bobo z kim? z Cruzem? nie wiem czy strzelali by jakieś bramki!! wątpie. I Oba i Adriano to młodzi piłkarze i będą grali jeszcze hoho a może i dłużej. A jakby Vieri po sezonie czy dwóch odszedł na emeryture to jaki byśmy mieli atak? no chyba że kogoś by kupili ale napewno nie graliby tak jak teraz. Oba i Adriano to najlepszy atak i tak musi zostać!! FORZA INTER!! Pozdro
-
PioFCI
przeczytajcie sobie moja wczesniejsza wypowiedz...wiedzialem, ze Adriano jeszcze w tym tygodniu wszystko zdementuje... 
Inter na zawsze !!!
-
MaderFakerPiotrek
Zwykła plotka jak to zazwyczaj bywa z takimi informacjami. Media wymyślają takie głupoty bo nie mają już chyba o czym pisać...
A póżniej wszyscy się tłumaczą, ktoś to przeinaczy i robi się zamiesznie.
I po co???
A póżniej wszyscy się tłumaczą, ktoś to przeinaczy i robi się zamiesznie.
I po co???
-
IMPERATORE
Re: Adriano , zawodzi ?
adriano tyra od początku sezonu przecież do niedawna był zawsze w podst. '11' ma prawo być zmenczony, potrzebuje 2 tygodnie odpoczynku żeby sie zregenerować i potem bedzie dobrze czyli kolejne gole"imperatore" dla kochanych Nerrazurri !!!
C'e solo l'inter per me !!!
-
Szczupac_FCI
Adriano nie zostawi nas na 100% do końca swojej kariery
i nie ma się co martwić
-
Szczupac_FCI
Adriano , zawodzi ?
Taki okres zdarza się w karierze każdego piłkarza ale niedługo Adriano odzyska swoją superformę na 100%
-
gismo
Dla mnie to plotki, Nie martwie się tym bo i tak nie przejdzie
-
sinisza
- Kontakt:
Adriano , zawodzi ?
tak, Adriano zawodzi, ale nawet Mancini powiedzial dzis ,ze w karierze kazdego napastnika zdaza sie taki okres. W karierze Adriano wlasnie przyszedl
-
Andy
- Kontakt:
Adriano , zawodzi ?
Dajmy mu pograć
, jak się rozpędzi to nawet nie będziemy widzieli kiedy strzelił tyle bramek
. Adriano miał dołka , ale z niego powoli wychodzi - czuje to , że w dzisiejszym meczu huknie ze dwie bramki
!!
-
sinisza
- Kontakt:
Adriano , zawodzi ?
tak ? stawiasz na Adriano ?
A ja mysle ,ze Inter wygra 1-0 i bramke strzeli Sinisa
-
Ljarro
Adriano , zawodzi ?
O ile Sinisa zagra...bo dla takiego dziadka 3 mecze w ciągu tygodnia to może być zbyt wielesinisza pisze:tak ? stawiasz na Adriano ?