Marco Materazzi

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
Orzeu
Kontakt:

Odp: Marco Materazzi

Post autor: Orzeu »

no to czyli 8 ma jeszcze do strzelenia ... będzie ciężko ale może dać radę...
Obrazek
elvis
Kontakt:

Post autor: elvis »

jak by wykonywał wszytkie karne tak jak to mialo miejsce w Perugii to wydaje mi się ze coś by moglo z tego wyjśc. trzeba korzystac z podan Figo puki jest
Obrazek
Grzybek

Post autor: Grzybek »

Kiedyś jeszcze strzelał wolne, i to bardzo ładne gole z nich zdobywał. Hmmm narazie ma 5 bramek, ja obstawiam że dojdzie w tym sezonie do 8 :P
Wasiel InterFC

Post autor: Wasiel InterFC »

Matrix staje się pomału ikona Interu, w tym sezonie grał genialnie. Pamietac go będe jako Mistrza Swiata i Włoch, a nie jak niektorzy sądzą brutala. O tym, ze jest swietny przekonuje zainteresowanie ze strony Barcelony ;( Ale i tak nigdzie nie odejdzie, jest zbyt wartosciowym piłkarzem :)
Inter per sempre. Inter eterno amore.
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Materazzi zasluguje na miano legendy Interu i nie tylko ze wzgledu na miniony sezon ale i za calą kariere w Nerazzurich. moze uwazano go za boiskuwego chama i brutala ale gdyby tak bylo nie bylby podstawowym zawodnikiem czolowej druzyny jednej z najsilniejszych lig świata i Reprezentacji Włoch
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Chuchu pisze: Materazzi zasluguje na miano legendy Interu
No bez przesady. Jestem fanem Marco ale jak dla mnie jedyną legenda jest Javier Zanetti.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Globus

Post autor: Globus »

Master Snake pisze:
Chuchu pisze: Materazzi zasluguje na miano legendy Interu
No bez przesady. Jestem fanem Marco ale jak dla mnie jedyną legenda jest Javier Zanetti.
A ja sie zgadzam z Chuchu.... Matrix ma predyspozycje na taką małą legende Interu :P
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

Obrońca piłkarskiej reprezentacji Włoch a na codzień zawodnik Interu Mediolan - Marco Materazzi doznał poważnej kontuzji podczas towarzyskiego spotkania przeciwko Węgrom i może nie pojawić się na piłkarskich boiskach nawet przez najbliższe cztery miesiące.
No to jesteśmy w dup**, bo tracimy chyba najważniejszy punkt obrony i to na pół roku. Z tego co pamiętam to marco nie jest zawieszony w LM, więc na mecze grupowe tracimy kolejnego obrońce. Nie wiem czy będziemy kupowac kogos, ale nie sądze. Pewne jest to że tracimy podstawowego zawodnika na bardzo długo  :cry:
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

W tej sytuacji pewnie Rivas jednak zostanie.
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Szkoda tak wspaniałego piłkarza....niestety mamy małe kłopoty z obstawieniem środka pola :neutral: Rivas na pewno nie dorównuje reprezentantowi Włoch i jeszcze wiele będzie się musiał nauczyć,ale otwiera się przed nim ogromna szansa na zaprezentowanie swoich umiejętności :-).Zobaczymy jak będzie w rzeczywistości.
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Mam nadzieję że Marco szybko powróci do zdrowia(czego mu życzę) ale też zobaczymy jak zapezentuje sie Rivas?  :inter:  :milanlol: :juvelol: :szal:
Jarek_FCI

Post autor: Jarek_FCI »

Spokojnie aż tak źle nie jest jeśli chodzi o Serie A. Przecież są jeszcze Cordoba, Samuel, Burdisso, Chivu i Rivas. Jeśli żaden z wymienionych obrońców nie dozna kontuzji to nie będzie się co martwić. W LM może być trochę kłopot, biorąc pod uwage to że 3 obrońców jest zawieszonych,ale mimo wszystko jestem dobrej myśli.
Seba

Post autor: Seba »

Matrix jest już po operacji i mówi sie o tym, iż bedzie pauzował tylko dwa miesiące, a nie tak jak wczesniej przypuszczano, ze cztery :) To chyba dobra wiadomosc dla sztabu jak i kibiców ;)
Obrazek
Karpik

Post autor: Karpik »

Zgadzam się z Jarkiem_fci. Przeciez mamy jeszcze Chivu, Cordobe i Samuela (Burdisso zawieszony w LM)  no i Rivas, chociaz nie sadze zeby Mancini az tak ryzykowal wystawiajac go w LM. Uważam ze obrona będzie wyglądała tak:

Maxwell---Samuel---Chivu---Maicon

I LM nasza!! xD I <3 Inter!
Obrazek

By Kropasz
bos

Post autor: bos »

Choć jestem z Interem wątpie żeby wygrał LM rok temu mieliśmy dobry i skończyło sie na Valenci teraz skład jest mocniejszy to się zobaczy :) ja bym postawił w obronie na Zanettiego---Matrix(kontuzja to Cordoba)---Samuel---Chivu. Pozdro.
Ric

Post autor: Ric »

Szkoda Marco ;( to bardzo dobry piłkarz :yes2: jeśli choodzi o stoperów to niestety nie mamy lepszego
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Ric pisze: Szkoda Marco ;( to bardzo dobry piłkarz :yes2: jeśli choodzi o stoperów to niestety nie mamy lepszego
mało kto ma lepszego stopera od Materazziego :) szkoda tej kontuzji bo do końca roku sobie nie zagra. Mówią, że nie ma ludzi niezastąpionych ale chyba jednak się mylą :szal:
Zzzz

Post autor: Zzzz »

Jest gdzieś fragment książki Matrixa w którym wyjasnia co powiedział do Zidana??
miniu86

Post autor: miniu86 »

Marco jest świetny, 10 goli w sezonie mówi samo za siebie. To symbol Interu.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
Zzzz

Post autor: Zzzz »

Materazzi znów narozrabiał

34-letni obrońca Interu Mediolan i reprezentacji Włoch, Marco Materazzi nie po raz pierwszy stał się pożywką mediów z powodu wybuchowego charakteru i kontrowersyjnych czynów.

Defensor został oskarżony przez niemieckiego turystę o pobicie jego syna podczas letniego obozu przygotowawczego drużyny Roberto Manciniego w Cagliari. Piłkarz o pseudonimie "Matrix" złożył już wstępne wyjaśnienia dotyczące tego wydarzenia. Stwierdził, że jedynie bronił swojego syna, Gianmarco, który wdał się w przepychankę, rzecz jasna nie przez niego wywołaną, z niemieckim nastolatkiem.

Materazzi przed obliczem wymiaru sprawiedliwości zapewnia, że nie spowodował żadnych obrażeń u młodego Niemca.

(ASInfo)

http://pilkanozna.pl/news.php?ID=75923

I przy okazji ponawiam pytanie z poprzedniego posta :)
Reg

Post autor: Reg »

Mój ulubiony piłkarz Interu, może dlatego, że to jedyny Włoch w zespole mistrza Włoch? Trzeba mu też przyznać, że ma osobowość, jest wyrazisty, a od MŚ 2006 osiągnął także wysoką piłkarską formę, bo wcześniej był raczej pośmiewiskiem.
Obrazek
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Cały czas próbujesz pić do małej ilosci Wlochow w Interze, wiec jezeli jestes tak skrupulatny to jest ich 4 - Toldo, Alfonso, Materazzi, Bolzoni.
Poza tym, nie tak jak w przypadku Juventusu, nazwa Internazionale do czegoś zobowiązuje.
Reg

Post autor: Reg »

A ilu gra w podstawowym składzie?
Dobra nie czepiam się już, nie chciałbym wyjść na zaściankowego klerofaszystę, Inter to po prostu bardzo postępowy klub :hold:
Obrazek
Ljarro

Post autor: Ljarro »

A co Ciebie jako kibica juventusu to interesuje? Gra tylu ilu trzeba.
A o postepowosci to powinienes cos wiedziec, w koncu jako pierwszy klub na szeroką skalę szprycowaliscie pilkarzy.
Ibanez

Post autor: Ibanez »

Marco Materazzi rzadzi!!! Nie za bardzo podobaja mi sie jego brutalne, nieraz chamskie faule, ale on jest prawdziwym kibicem Interu!!! I za to go bardzo lubie!!! Pamietam jak kiedys mowil ze jak nasi pilkarze nie beda dawac z siebie wszystkiego na boisku to ich pobije (czy jakos tak).
W kazdym badz razie Marco zostan z nami!!!

FORZA INTER!!! FORZA MARCO!!!
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Na szczęście Marco wrócił po kontuzji. Ciekaw tylko jestem jak będzie się spisywał na boisku. Z tego co czytałem miał już swoje 5 minut w meczu Sheffield Utd ale niestety nie wiem jak wypadł. Życzę mu wszystkiego najlepszego i oby tak jak dawniej czarował nas swoja grą w defensywie oraz strzelał bramki do czego to już nas zdążył przyzwyczaić.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Wasiel InterFC

Post autor: Wasiel InterFC »

Srodkowi Interu spisują sie naprawde dobrze np. Chivu i Samuel, Matrix to jednak przywódca i jezeli bedzie w formie na bank wroci do pierwszej jedenastki Interu!!! Marco wracaj szybko, potrzebna jest twoja charyzma.
Inter per sempre. Inter eterno amore.
IbraCadabra

Post autor: IbraCadabra »

ja Marco nie lubie:-D dla mnie jest chamskim pilakrezm. Nie podobaly mi sie faule na ibrze (za czasow jak ibra gral w juve) oraz to co powiedzial do Zidane

pzdr

Post autor: cooba »

Trudno byc wobec Matrixa obojętnym... można Go kochać albo nie lubić. Matrix to jeden z inteligentniejszych włoskich piłkarzy, w wywiadach z Nim nie ma banałów, a że czasem tam kogoś kopnie, opluje, czy wyzwie?? Taki jego urok. :-D
Ja Matrixa uwielbiam za Jego charyzmę, bramkostrzelność no i oddanie Interowi.
INTER PER SEMPRE! FORZA INTER!!!
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

cooba pisze: Trudno byc wobec Matrixa obojętnym... można Go kochać albo nie lubić. Matrix to jeden z inteligentniejszych włoskich piłkarzy, w wywiadach z Nim nie ma banałów, a że czasem tam kogoś kopnie, opluje, czy wyzwie?? Taki jego urok. :-D
Ja Matrixa uwielbiam za Jego charyzmę, bramkostrzelność no i oddanie Interowi.
nic dodac,nic ujac,podpisuje sie pod tym  ;-)
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
ODPOWIEDZ