Marco Materazzi
-
Orzeu
- Kontakt:
-
elvis
- Kontakt:
Odp: Marco Materazzi
jak by wykonywał wszytkie karne tak jak to mialo miejsce w Perugii to wydaje mi się ze coś by moglo z tego wyjśc. trzeba korzystac z podan Figo puki jest

-
Grzybek
Kiedyś jeszcze strzelał wolne, i to bardzo ładne gole z nich zdobywał. Hmmm narazie ma 5 bramek, ja obstawiam że dojdzie w tym sezonie do 8 
-
Wasiel InterFC
Matrix staje się pomału ikona Interu, w tym sezonie grał genialnie. Pamietac go będe jako Mistrza Swiata i Włoch, a nie jak niektorzy sądzą brutala. O tym, ze jest swietny przekonuje zainteresowanie ze strony Barcelony
Ale i tak nigdzie nie odejdzie, jest zbyt wartosciowym piłkarzem 
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
Chuchu
- Kontakt:
Materazzi zasluguje na miano legendy Interu i nie tylko ze wzgledu na miniony sezon ale i za calą kariere w Nerazzurich. moze uwazano go za boiskuwego chama i brutala ale gdyby tak bylo nie bylby podstawowym zawodnikiem czolowej druzyny jednej z najsilniejszych lig świata i Reprezentacji Włoch
-
Woo-cash
- Kontakt:
No bez przesady. Jestem fanem Marco ale jak dla mnie jedyną legenda jest Javier Zanetti.Chuchu pisze: Materazzi zasluguje na miano legendy Interu
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Globus
A ja sie zgadzam z Chuchu.... Matrix ma predyspozycje na taką małą legende InteruMaster Snake pisze:No bez przesady. Jestem fanem Marco ale jak dla mnie jedyną legenda jest Javier Zanetti.Chuchu pisze: Materazzi zasluguje na miano legendy Interu
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Interfun3
- Kontakt:
No to jesteśmy w dup**, bo tracimy chyba najważniejszy punkt obrony i to na pół roku. Z tego co pamiętam to marco nie jest zawieszony w LM, więc na mecze grupowe tracimy kolejnego obrońce. Nie wiem czy będziemy kupowac kogos, ale nie sądze. Pewne jest to że tracimy podstawowego zawodnika na bardzo długoObrońca piłkarskiej reprezentacji Włoch a na codzień zawodnik Interu Mediolan - Marco Materazzi doznał poważnej kontuzji podczas towarzyskiego spotkania przeciwko Węgrom i może nie pojawić się na piłkarskich boiskach nawet przez najbliższe cztery miesiące.
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Lamatico
- Kontakt:
W tej sytuacji pewnie Rivas jednak zostanie.
-
Andy
- Kontakt:
Szkoda tak wspaniałego piłkarza....niestety mamy małe kłopoty z obstawieniem środka pola
Rivas na pewno nie dorównuje reprezentantowi Włoch i jeszcze wiele będzie się musiał nauczyć,ale otwiera się przed nim ogromna szansa na zaprezentowanie swoich umiejętności
.Zobaczymy jak będzie w rzeczywistości.
-
ForzaeDi
Mam nadzieję że Marco szybko powróci do zdrowia(czego mu życzę) ale też zobaczymy jak zapezentuje sie Rivas?
:milanlol: :juvelol: 
-
Jarek_FCI
Spokojnie aż tak źle nie jest jeśli chodzi o Serie A. Przecież są jeszcze Cordoba, Samuel, Burdisso, Chivu i Rivas. Jeśli żaden z wymienionych obrońców nie dozna kontuzji to nie będzie się co martwić. W LM może być trochę kłopot, biorąc pod uwage to że 3 obrońców jest zawieszonych,ale mimo wszystko jestem dobrej myśli.
-
Seba
Matrix jest już po operacji i mówi sie o tym, iż bedzie pauzował tylko dwa miesiące, a nie tak jak wczesniej przypuszczano, ze cztery
To chyba dobra wiadomosc dla sztabu jak i kibiców 

-
Karpik
Zgadzam się z Jarkiem_fci. Przeciez mamy jeszcze Chivu, Cordobe i Samuela (Burdisso zawieszony w LM) no i Rivas, chociaz nie sadze zeby Mancini az tak ryzykowal wystawiajac go w LM. Uważam ze obrona będzie wyglądała tak:
Maxwell---Samuel---Chivu---Maicon
I LM nasza!! xD I <3 Inter!
Maxwell---Samuel---Chivu---Maicon
I LM nasza!! xD I <3 Inter!

By Kropasz
-
bos
Choć jestem z Interem wątpie żeby wygrał LM rok temu mieliśmy dobry i skończyło sie na Valenci teraz skład jest mocniejszy to się zobaczy
ja bym postawił w obronie na Zanettiego---Matrix(kontuzja to Cordoba)---Samuel---Chivu. Pozdro.
-
Ric
Szkoda Marco
to bardzo dobry piłkarz
jeśli choodzi o stoperów to niestety nie mamy lepszego
-
Chuchu
- Kontakt:
mało kto ma lepszego stopera od MaterazziegoRic pisze: Szkoda Marcoto bardzo dobry piłkarz
jeśli choodzi o stoperów to niestety nie mamy lepszego
-
Zzzz
Jest gdzieś fragment książki Matrixa w którym wyjasnia co powiedział do Zidana??
-
miniu86
Marco jest świetny, 10 goli w sezonie mówi samo za siebie. To symbol Interu.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Zzzz
Materazzi znów narozrabiał
34-letni obrońca Interu Mediolan i reprezentacji Włoch, Marco Materazzi nie po raz pierwszy stał się pożywką mediów z powodu wybuchowego charakteru i kontrowersyjnych czynów.
Defensor został oskarżony przez niemieckiego turystę o pobicie jego syna podczas letniego obozu przygotowawczego drużyny Roberto Manciniego w Cagliari. Piłkarz o pseudonimie "Matrix" złożył już wstępne wyjaśnienia dotyczące tego wydarzenia. Stwierdził, że jedynie bronił swojego syna, Gianmarco, który wdał się w przepychankę, rzecz jasna nie przez niego wywołaną, z niemieckim nastolatkiem.
Materazzi przed obliczem wymiaru sprawiedliwości zapewnia, że nie spowodował żadnych obrażeń u młodego Niemca.
(ASInfo)
http://pilkanozna.pl/news.php?ID=75923
I przy okazji ponawiam pytanie z poprzedniego posta
34-letni obrońca Interu Mediolan i reprezentacji Włoch, Marco Materazzi nie po raz pierwszy stał się pożywką mediów z powodu wybuchowego charakteru i kontrowersyjnych czynów.
Defensor został oskarżony przez niemieckiego turystę o pobicie jego syna podczas letniego obozu przygotowawczego drużyny Roberto Manciniego w Cagliari. Piłkarz o pseudonimie "Matrix" złożył już wstępne wyjaśnienia dotyczące tego wydarzenia. Stwierdził, że jedynie bronił swojego syna, Gianmarco, który wdał się w przepychankę, rzecz jasna nie przez niego wywołaną, z niemieckim nastolatkiem.
Materazzi przed obliczem wymiaru sprawiedliwości zapewnia, że nie spowodował żadnych obrażeń u młodego Niemca.
(ASInfo)
http://pilkanozna.pl/news.php?ID=75923
I przy okazji ponawiam pytanie z poprzedniego posta
-
Reg
Mój ulubiony piłkarz Interu, może dlatego, że to jedyny Włoch w zespole mistrza Włoch? Trzeba mu też przyznać, że ma osobowość, jest wyrazisty, a od MŚ 2006 osiągnął także wysoką piłkarską formę, bo wcześniej był raczej pośmiewiskiem.

-
Ljarro
Cały czas próbujesz pić do małej ilosci Wlochow w Interze, wiec jezeli jestes tak skrupulatny to jest ich 4 - Toldo, Alfonso, Materazzi, Bolzoni.
Poza tym, nie tak jak w przypadku Juventusu, nazwa Internazionale do czegoś zobowiązuje.
Poza tym, nie tak jak w przypadku Juventusu, nazwa Internazionale do czegoś zobowiązuje.
-
Reg
A ilu gra w podstawowym składzie?
Dobra nie czepiam się już, nie chciałbym wyjść na zaściankowego klerofaszystę, Inter to po prostu bardzo postępowy klub
Dobra nie czepiam się już, nie chciałbym wyjść na zaściankowego klerofaszystę, Inter to po prostu bardzo postępowy klub

-
Ljarro
A co Ciebie jako kibica juventusu to interesuje? Gra tylu ilu trzeba.
A o postepowosci to powinienes cos wiedziec, w koncu jako pierwszy klub na szeroką skalę szprycowaliscie pilkarzy.
A o postepowosci to powinienes cos wiedziec, w koncu jako pierwszy klub na szeroką skalę szprycowaliscie pilkarzy.
-
Ibanez
Marco Materazzi rzadzi!!! Nie za bardzo podobaja mi sie jego brutalne, nieraz chamskie faule, ale on jest prawdziwym kibicem Interu!!! I za to go bardzo lubie!!! Pamietam jak kiedys mowil ze jak nasi pilkarze nie beda dawac z siebie wszystkiego na boisku to ich pobije (czy jakos tak).
W kazdym badz razie Marco zostan z nami!!!
FORZA INTER!!! FORZA MARCO!!!
W kazdym badz razie Marco zostan z nami!!!
FORZA INTER!!! FORZA MARCO!!!
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
-
Woo-cash
- Kontakt:
Na szczęście Marco wrócił po kontuzji. Ciekaw tylko jestem jak będzie się spisywał na boisku. Z tego co czytałem miał już swoje 5 minut w meczu Sheffield Utd ale niestety nie wiem jak wypadł. Życzę mu wszystkiego najlepszego i oby tak jak dawniej czarował nas swoja grą w defensywie oraz strzelał bramki do czego to już nas zdążył przyzwyczaić.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Wasiel InterFC
Srodkowi Interu spisują sie naprawde dobrze np. Chivu i Samuel, Matrix to jednak przywódca i jezeli bedzie w formie na bank wroci do pierwszej jedenastki Interu!!! Marco wracaj szybko, potrzebna jest twoja charyzma.
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
IbraCadabra
ja Marco nie lubie:-D dla mnie jest chamskim pilakrezm. Nie podobaly mi sie faule na ibrze (za czasow jak ibra gral w juve) oraz to co powiedzial do Zidane
pzdr
Stomil Olsztyn!!!
-
cooba
Trudno byc wobec Matrixa obojętnym... można Go kochać albo nie lubić. Matrix to jeden z inteligentniejszych włoskich piłkarzy, w wywiadach z Nim nie ma banałów, a że czasem tam kogoś kopnie, opluje, czy wyzwie?? Taki jego urok. 
Ja Matrixa uwielbiam za Jego charyzmę, bramkostrzelność no i oddanie Interowi.
INTER PER SEMPRE! FORZA INTER!!!
-
kcpwwa
nic dodac,nic ujac,podpisuje sie pod tymcooba pisze: Trudno byc wobec Matrixa obojętnym... można Go kochać albo nie lubić. Matrix to jeden z inteligentniejszych włoskich piłkarzy, w wywiadach z Nim nie ma banałów, a że czasem tam kogoś kopnie, opluje, czy wyzwie?? Taki jego urok.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!