W kazdym razie zycze sobie i wszsytkich forumowiczom bym sie mylil a Thiago okazal najlepszym plejmejkerem Serie A

a ja po wczorajszym meczu stwierdzam, że kogoś takiego nam było trzeba - przytrzymywał piłę ładnie kiedy trzeba było, dzielił ją ładnie (ładne krosy na drugą połowę boiska) i co najważniejsze cały czas na max opanowany i spokojny - bardzo ładny mecz wczoraj.yoda79 pisze: Po wczorajszym meczu i przyjściu Hleba stawiam,że czeka go ława bądź trybuny. Chciałbym się mylić,ale wg mnie za słaby na Inter jest. Nie ta technika,przegląd pola,strzał... No ale pożyjemy zobaczymy.
nie no słuchaj ja np patrzę na Mottę nie pod kątem tego jak był widoczny itp, bo wiadomo, że rozgrywający nie jest zbyt widocznym zawodnikiem z racji swych zadań.yoda79 pisze: No to zobaczymy jeszcze i mam nadzieje,że wy macie rację. Ale oglądałem ten mecz Haj i w ogóle mi się Motta nie podobał. Wg mnie nie zbawi nas w LM. Obym sę mylił.
PS On ma rozbujać naszą grę z przodu a nie tylko "ładnie" przetrzymywać i odbierać, w ofensywie praktycznie nie grał nic
Od meczu z kim?Chuchu pisze: Mówcie o nim co chcecie ale od meczu z Regginą jego forma wzrosła
:lol2: wiedziałemSlepy pisze: Jestem trochę zdziwiony pochwałami dla Motty niektórych użytkowników forum, którzy notorycznie narzekali na jego grę akurat po meczu w Londynie. Według mnie, Motta zagrał dość dziwne spotkanie, pozytywnie zaskoczył swą walecznością i pracą w destrukcji, prowadząc fizyczne walki z Ballackiem i Mikelem, którzy do słabiaków nie należą. Brakowało mi jednak w jego grze tego nadawania płynności naszym akcjom w ofensywie i kluczowych podań krzyżowych i prostopadłych. Generalnie Thiago niejednokrotnie pokazał, jakiej klasy jest pomocnikiem, dlatego jestem zdania że między innymi na jego osobie powinniśmy budować nasz zespół, oby tylko Mourinho nie kazał mu (jak to często bywa) biegać przed obrońcami i bawić się w Cambiasso.