juz cie nie lubie
a tak szczerze to mysle ,ze dzis zagra Materac bo Sini bedzie gral w derbach

Ale @sinisza, założe się,że gdyby mu real więcej zaoferował, to gdyby po otrzymaniu oferty poszedł z tym do Morattiego, to ten z pewnością zaoferował by mu tyle samo.sinisza pisze: Adriano moim zdaniem jest jak Mancini. Dostaje dobra propozycje , z klubu lepzego niz aktualnie jest i idzie aby jako pilkarz osiagnac jeszcze wiecej, sam szczyt.

widać mało wiesz o morattim - jesli facet potrafi dać rezerwowemu prawie 5-milionowe zarobki to myślisz że nie da więcej najwiekszej gwieżdzie???slyy pisze: ale prezes nie da wiecej Adriano...

a ja wątpie ażeby się skusił...slyy pisze:widzisz, nawet jesli da mu tyle prezes to i tak watpie aby adriano sie nie skusil na gre w realu.

Pieklo pisze:ADRIANO bankowo zostanie w INTERZE dopóki czegoś z nim nie wygra ale mam nadzieję że zostanie do końca kariery u nas
Buhaha Twoja naiwnośc mnie poraża... Wielu juz takich było i wielu będzie... I będą zmieniać kluby gdy tylko nadejdzie okazja!Hubi pisze:To byla tylko plotka wiec nie mamy sie czym przejmowac. Adriano kocha Interi ani mysli zeby z niego wyjechac!
Nie... Wynajmujejmy tu tylko lokal na weekendysinisza pisze:tak, ja tez zauwazylam . Co ... przeprowadzacie sie do nas ?