Adriano

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
sinisza
Kontakt:

Adriano , zawodzi ?

Post autor: sinisza »

dla jakiego dziadka ???? :D
juz cie nie lubie :-)
a tak szczerze to mysle ,ze dzis zagra Materac bo Sini bedzie gral w derbach
Zapraszam serdecznie na moje strony:

Oficjalna Strona Sinisy Mihajlovica
www.sinisamihajlovic.com
ostry

ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?

Post autor: ostry »

Ja osobiście mam nadzieje że Adriano sie z Interu nie ruszy do końca kariery...(sam powiedzial ze to bardzo mozliwe)!!!!!
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

Jeśli Adriano opuści Inter w potrzebie odchodząc do Realu, to taki czyn będzie dla nas znakiem, iż on po prostu nigdy nie zasługiwał na grę w nasym klubie.

Wszyscy go tu chcą, kibice go uwielbiają a on sam jest darzony wielkim szacunkiem. Jeśli odejdzie, to da nam znać że nigdy nie kochał naszego klubu.

Obecnie uważam że dla: J.Zanettiego, f.Toldo, Ivana Cordoby, Emre Belozoglu, Adriano ?????????, Vieriego, Recoby, F. Coco i Martinsa Inter to nie tylko klub, to coś więcej...

Ci zawodnicy są w Interze i czują się tu jak w domu. Dla nich marzeniem jest gra w tym klubie, onie po prostu kochają INTER !!!!!!!!!!!

Reszta gra tu bo gra - utożsamia się z klubem, ale jescze nie tak jak ci wyzej wymienieni.

Myślę, że Adrano nie zostawi nas w potrzebie i po prostu pokaże jak kocha INter, pokaże że należy do tych pierwszych....
Obrazek
sinisza
Kontakt:

orzeu, ale nie mozna patrzec tez tak ,ze w pilce chodzi o milosc do klubu.
Adriano to klasowy pilkarz. Obecnia ma kryzys ,ale to jednak klasowy pilkarz. Klasowego pilkarza nie laczy z klubem milosc tylko kontrakt.
To nie Materazzi ktory podpisal kontrakt z Interem na 20 lat.

Adriano moim zdaniem jest jak Mancini. Dostaje dobra propozycje , z klubu lepzego niz aktualnie jest i idzie aby jako pilkarz osiagnac jeszcze wiecej, sam szczyt.
Moze nawet zrewac kontrakt aby to osiagnac. Taka praca.
Czasem kibice nie rozumieja dlaczego ten poszedl tam , a myslelismy ,ze kocha ten klub. Ale to jest ich praca, nie milosc

www.sinisamihajlovic.com
Winiar

Post autor: Winiar »

Co do miłości do klubów, to mamy złe dośiwadczenia związane z Ronaldo... Tesh się wydawało, że nas nie opuści, bo Inter zrobił dla niego TYLE i powinien być dozgonnie wdzięczny temu klubowi. Zresztą to nie jedyny przykład góry pieniędzy nad niby miłością do klubu.

Myśle jednak, że Adriano jest mądrzejszy i nie pójdzie do Realu. Rozumiem, że remisy w tym sezonie mogą flustrować naszego asa. Jednak czy Real radzi sobie lepiej ? Jest 2 w swojej lidze i praktycznie też nie ma szans na mistrzostwo. W lidze mistrzów gra i Real i Inter. Chyba, że Adiemu bardziej pasuje Primera Division od Serie A.

Co do jego transferu do realu to nie daje zbyt wielkich szans. Bardziej prawdopodobna wydaje się czel$i. Jednak myśle, że Adi z nami zostanie.W końcu jest u nas jush drugi raz i Moratti nie na darmo wydawał tlye kasy nieco ponad rok temu, żeby teraz sprzedawać Brazylijczyka. Daje 90 % szans, że Adi u nas zostanie.

Aha i jeszcze mam pytanko (pewnie kierowane do Sinisy, bo ona wie to z nas najlepiej ;) ) Czy to prawda, że jest jakiś konlikt na lini Mancio- Adriano ? Bo doszły mnie takie słuchy, a jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
sinisza
Kontakt:

Nie ma konfliktu. Adriano dostaje szanse gry i musi powrocic do formy. To jest fakt. Pamietacie " niby " konflikt z Recoba ? Doszlo do ostrej wymiany zdan podczas treningu, ale to sa fachowcy. Mezczyzni. Wykrzycza , zbluzgaja sie z blotem i sprawa zalatwiona. To nie to co w pilce kobiec , ze sie obrazaja , sa wielkie problemy itp.

Mysle ,ze jesli nawet byl jakis problem to zostal juz rozwiazany. Zreszta .. ja nie widze podstaw to konfliktow miedzy nimi.

www.sinisamihajlovic.com
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Nie ma to jak mówić o odejściu Adriano !! Wiemy , że nie potrafił strzelić bramki od grudnia , ale to nie jego wina - miał kontuzje :/ :!: Mam nadzieje , że wszystkim niedowiarkom pokaże we wtorek jak się powinno grać :twisted: Ja także nie widze aby był jakiś konflikt pomiędzy Mancinim a Adriano - co prawda wpuszcza Go dopiero na ostatnie 20 minut , ale taki piłkarz musi być oszczędzany :wink: :!: Dajmy mu troche czasu - popatrzcie teraz na Ruud'a : także marnuje okazje , w których 3 miesiące temu wykorzystywał by z zamkniętymi oczami :grin:
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Slepy

Post autor: Slepy »

jaki real, jaki transfer
sinisza
Kontakt:

czyli wielki ? :grin:

www.sinisamihajlovic.com
Slepy

Post autor: Slepy »

Hehe, przeczytaj to w innej tonacji :D
Orzeu
Kontakt:

sinisza pisze: Adriano moim zdaniem jest jak Mancini. Dostaje dobra propozycje , z klubu lepzego niz aktualnie jest i idzie aby jako pilkarz osiagnac jeszcze wiecej, sam szczyt.
Ale @sinisza, założe się,że gdyby mu real więcej zaoferował, to gdyby po otrzymaniu oferty poszedł z tym do Morattiego, to ten z pewnością zaoferował by mu tyle samo.

A co do tego że Adriano jest taki jak Mancini - ja tak nie uważam. Pomyśl - grasz gdzieś w Brazylii za grosze i wtedy pojawia sie taki pan Moratti i zabiera cie do Mediolanu czyniąc z ciebie wielką gwiazde. Kochają cię tam wszyscy (razem z panem Morattim - tzn. kochają cię, ale na taki swój sposób). wszyscy mówią że jesteś zbawieniem i wtedy pojawia się taki Real i oferuje górę kasy za przejście - co wybierasz ??
przyjaciół w potrzebie czy pieniądze ??

a tak w ogóle z innej beczki:
@sini - Mihajlovic lubi Adiego i Obę ?? :D :D :D :D
tzn. może lepiej tak - wiesz może, czy jacyś z naszych piłkarzy po prostu się nie lubiĄ ??
Obrazek
slyy

Post autor: slyy »

Fakt iz Inter nie jest najlepszym klubem na ziemii sa lepsze i to niestetyy kilka, ale prezes nie da wiecej Adriano... Bynajmniej wq mnie, prawda jest ze za wszelka cene go chcial pozyskac, ale Adriano z Realem ma wieksze szanse na zwyciestwo w LM i lidze, moze to sie zmieni
BOYSAN

Post autor: BOYSAN »

Ostatnio cos nasz ADRIANO gra kiepsko ale to wcale nie musi oznaczac ze ma odejsc do realu jest jeszcze młody i musi nabrac doswiadczenia w gre w piłke !!!!!!!!!!!! wiec ma zostac w INTERZE bo ja nie to pojade do mediolanu i :mlotek: a pewnie wiekszosc by tak zrobil !!!!!!!!!!
Orzeu
Kontakt:

slyy pisze: ale prezes nie da wiecej Adriano...
widać mało wiesz o morattim - jesli facet potrafi dać rezerwowemu prawie 5-milionowe zarobki to myślisz że nie da więcej najwiekszej gwieżdzie???
Obrazek
slyy

Post autor: slyy »

widzisz, nawet jesli da mu tyle prezes to i tak watpie aby adriano sie nie skusil na gre w realu.
Pieklo

Post autor: Pieklo »

ADRIANO bankowo zostanie w INTERZE dopóki czegoś z nim nie wygra ale mam nadzieję że zostanie do końca kariery u nas
Pieklo
Orzeu
Kontakt:

slyy pisze:widzisz, nawet jesli da mu tyle prezes to i tak watpie aby adriano sie nie skusil na gre w realu.
a ja wątpie ażeby się skusił...
Obrazek
Emre_Belozoglu

Post autor: Emre_Belozoglu »

Pieklo pisze:ADRIANO bankowo zostanie w INTERZE dopóki czegoś z nim nie wygra ale mam nadzieję że zostanie do końca kariery u nas

..::Chyba nawet nie wiesz co za glupstwo napisales >>rozumiem wszyscy chcemy taki brylant w naszej ukochanej druzynie>judasz>teraz chce wrocic , bo w Realu nie bedzie juz niedlugo dla niego miejsca<<Takze Adriano my nie mamy wplywu na decyzje pilkarzy :/ chcialbym miec taka nadzieje jak wy jednak sadze, ze Adriano i tak zawita w Realu::..
..::F.C. Intenacional Milan przez zycie::..
Hubi

Post autor: Hubi »

To byla tylko plotka wiec nie mamy sie czym przejmowac. Adriano kocha Inter i ani mysli zeby z niego wyjechac!
PAZZA INTER AMALA!

Obrazek
Obrazek6480695Obrazek
Obrazekadastat@op.pl
ps-man

Post autor: ps-man »

Hubi pisze:To byla tylko plotka wiec nie mamy sie czym przejmowac. Adriano kocha Interi ani mysli zeby z niego wyjechac!
Buhaha Twoja naiwnośc mnie poraża... Wielu juz takich było i wielu będzie... I będą zmieniać kluby gdy tylko nadejdzie okazja!
mati

Post autor: mati »

Każdy piłkarz gdy najdejdzie szansa chce przejść do Srealu bądź Czelsi... takie popi***** kluby...
ps-man

Hehe ja tych klubó nie lubię, ale trzymamy z nimi sztamę, zresztą z wami też, więc może się nie bede wypowiadał... :/
mati

Post autor: mati »

Daawno już nie widziałem kibica lazio który by wspominał o ugodzie pomiedzy nzaszymi klubami i z tej racji nas nie bluzgał :/ ja np. baardzo lubie Lazio ale takiego realu czy Czelsi nie znosze...
ps-man

Wiecie no ja Was nie lubiłem, bo nam połowę zespołu z trenerem kupiliscie, ale jak widzę Laziale pod innym szyldem nie grają tak jak w barwach biancocelleste... Więc nie mam złości... Mam tylko uraze do Sinisy (z forum!!!), że się tak łatwo przeniosła za swoim bóstwem i zaprzeczyła swoim słowom, że mimo wszystko nadal będzie z nami (z Interem tez, co oczywiste, ale jest tylko z Interem, a LAzio olała :roll: . Trudno jej decyzja, ale tez nie ma op co wracac na forum SS Lazio...)
sinisza
Kontakt:

koledzy z forum doskonale wiedza ,ze kibicuje Sinisy i klubowi w ktorym gra. W Lazio bylo dobrze ,ale sie skonczylo i to nie tylko dla Sinisy.
Inter to dobry klub i Sinisa na zakonczenie kariery nie mogl trafic do lepszego.To moim zdaniem.
A forumowiczom kojarze sie z Sinisa po pierwsze co mozesz poczytac w jednym z topicow na forum.

ps. i jeszcze cos... tutaj ci nikt napewno nie powie ,ze lepiej jakbys sie pojawial jaknajrzadziej na forum. Tu sa swietne chlopaki i mozna pogadac o wszystkim. Nawet z Jarro o bogu i wogole :wink:

www.sinisamihajlovic.com
chudy

Post autor: chudy »

czesc sinisza :D
ps-man

Chudy :arrow: zauwazam, że ostatnio pare laziali sie tu zalogowało :twisted:
sinisza
Kontakt:

tak, ja tez zauwazylam . Co ... przeprowadzacie sie do nas ?

www.sinisamihajlovic.com
Citka

Post autor: Citka »

my bagien nie porzyjmujemy....
ps-man

sinisza pisze:tak, ja tez zauwazylam . Co ... przeprowadzacie sie do nas ?
Nie... Wynajmujejmy tu tylko lokal na weekendy :!:
ODPOWIEDZ