Ja już nie wierze, że on kiedykolwiek opuści Inter. Moratti da mu kontrakt na kolejne 10 lat zabawy w Brazylii i na tym się skończy. Mourinho troche się poobraża, ale po rozmowie z Massimo dojdą do wniosku, że kiedyś on MOŻE być jeszcze dobry, choć jak wiadomo - on będzie to olewał i imprezował w Brazylii. Według mnie powinniśmy wywalić go na zbity pysk, ale cóż... nie ja decyduje.dodo_IM pisze: Jak myślicie, czy po ostatnim wybryku, Adriano opuści Inter po tym sezonie. Ja myślę, że jak Mourinho chce robić rewolucję w składzie, to od wyrzucenia Adiego powinno się zacząć. On już dawno przekroczył wszelkie granice.
Adriano
-
IRT
Odp: Adriano , zawodzi ?
IRT. ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Forza Inter!
Forza Inter!
-
Nen
Wg mnie powinniśmy mieć troche mniej napastników by młodzi mogli grać. Sto razy bardziej od Adriano wolałbym Napoliego. Ma 20 lat wiec już nie będzie mógł grać w Primie a jako zmiennik mógłby być, prawdopodobnie go wypożyczymy. 1.Ibra 2.Millito/Eto/Aguero/Rossi 3.Mario 4.Aquafresca 5.Napoli? Jak Adriano chce zostawać to jako szósty napastnik(czy ewentualnie piąty jeżeli wypożyczymy Napoliego)
Jednak Jose podkreślał, że kadra jest za szeroka więc 6 napadziorów raczej nie będziemy trzymać.
Jednak Jose podkreślał, że kadra jest za szeroka więc 6 napadziorów raczej nie będziemy trzymać.
Trzeba nam grubych transferów, a Morattiemu trzeba kasy, Adriano to wciąż 15-20 baniek do wyciągnięcia więc nasz szef może się tym pokierować i go wreszcie sprzedać.IRT pisze: Ja już nie wierze, że on kiedykolwiek opuści Inter. Moratti da mu kontrakt na kolejne 10 lat zabawy w Brazylii i na tym się skończy. Mourinho troche się poobraża, ale po rozmowie z Massimo dojdą do wniosku, że kiedyś on MOŻE być jeszcze dobry, choć jak wiadomo - on będzie to olewał i imprezował w Brazylii. Według mnie powinniśmy wywalić go na zbity pysk, ale cóż... nie ja decyduje.
Ostatnio zmieniony 4 kwie 2009, 14:33 przez Nen, łącznie zmieniany 1 raz.
God protect me
-
La Pieuvre
Obawiam się ,że z jego sprzedażą mogą być problemy bo nasz klub zapewne zażąda za niego taką sumę jaką napisał Nen, a żaden z czołowych klubów nie będzie chciał dać tyle kasy za takiego piłkarza.Brazylia też odpada bo Adriano będzie chciał takiego kontraktu jaki ma u nas a tam raczej nikt mu tyle nie zapłaci.Moim zdaniem powinniśmy go zaoferować jakiemuś bogatemu ogórkowi z Premiership w postaci Tottenhamu lub Man. City i liczyć że wyłożą kasę lub włączyć do wymiany za kogoś innego.Z drugiej strony gdyby znalazł się ktoś kto naprawdę dałby taką sumę za tego obiboka, zrobilibyśmy świetny interes, czego serdeczie życze naszemu zarządowi.
-
morgothbauglir
ja to bym go opchnął do MC, zarobił 15 mln euro (tylko oni za niego tyle mogą zapłacić). Jeśli, jak pisał Nen, ma być 5 albo 6 napastnikiem to szkoda go trzymać z takim kontraktem. Wg mnie już się nam nie przyda
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
SlimShady
Zgadzam się: Manchester City i Tottenham to kluby które obecnie kupują każdego, a przy tym dają sporą kasę. Wątpię że jakaś lepsza drużyna go by chciała i zaoferowała sumę 15 mln.
Ja osobiście zaryzykowałbym taką wymianę z Tottenhamem: Adriano za Bale. Maxwell pewnie odejdzie, natomiast Bale, który też jest nominalnym lewym obrońcą mógłbym powalczyć z Santonem o pierwszą 11. Obydwoje są młodzi, przebojowi i ambitni. Moim zdaniem bardzo taka wymiana Interowi by się przysłużyła.
Ja osobiście zaryzykowałbym taką wymianę z Tottenhamem: Adriano za Bale. Maxwell pewnie odejdzie, natomiast Bale, który też jest nominalnym lewym obrońcą mógłbym powalczyć z Santonem o pierwszą 11. Obydwoje są młodzi, przebojowi i ambitni. Moim zdaniem bardzo taka wymiana Interowi by się przysłużyła.
Ostatnio zmieniony 4 kwie 2009, 16:16 przez SlimShady, łącznie zmieniany 1 raz.
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
-
morgothbauglir
Bale to ciekawy, młody, dobrze zapowiadający się piłkarz, ale jeśli damy za niego Adriano (+- 15 mln euro) to trochę przepłacimy, to w końcu obrońca i na dodatek ledwie dwudziestoletni...
-
IlCapitano
No i po co jakiś Bale skoro mamy Santona? 18 letni Włoch, sprawdzony w wielkim klubie i w dodatku nasz wychowanek ma walczyć o miejsce w składzie z jakimś Walijczykiem 20-letnim, który ma jedynie za*sty profil w FM-ie a nic nie gra ciekawego? Ludzie zastanówcie się co piszecie, bo to forum spada na psy. Jak nie jakieś dziwolągi Silvy, Diegi i inne to teraz jakiś Bale, którego pewnie poza FM nikt nie widział na oczy.SlimShady pisze: Ja osobiście zaryzykowałbym taką wymianę z Tottenhamem: Adriano za Bale. Maxwell pewnie odejdzie, natomiast Bale, który też jest nominalnym lewym obrońcą mógłbym powalczyć z Santonem o pierwszą 11. Obydwoje są młodzi, przebojowi i ambitni. Moim zdaniem bardzo taka wymiana Interowi by się przysłużyła.
Co do tematu...
Tak, zawodzi i od 2 lat już go nie powinno być w Interze.
-
Pablusso
Po raz kolejny rzucasz pomysl rodem z FM-a... Najpierw Vela, teraz Bale. Zgadzam sie z Il Capitano. Przesadzasz. Niedlugo bedziemy jeszcze sprowadzac Ruscullede, Keirrisona czy Bartka Salamona. Kiedys w swiat poszla wiadomosc, ze niby scouci Evertonu korzystaja z bazy FMa. Ale bez przesady...morgothbauglir pisze: Bale to ciekawy, młody, dobrze zapowiadający się piłkarz, ale jeśli damy za niego Adriano (+- 15 mln euro) to trochę przepłacimy, to w końcu obrońca i na dodatek ledwie dwudziestoletni...
Ostatnio zmieniony 5 kwie 2009, 01:02 przez Pablusso, łącznie zmieniany 1 raz.

sig by Orzeu
-
zidek
akurat Bartka Salamona mam nadzieje ze za kilka lat zobaczymy w Interze bo chłopak ma naprawde potencjał : dobre warunki fizyczne, przegląd pola, technike widzałem kilka meczy Brescii i Salamon przypomina mi Vieire. Kwestia tego jak sie roziwnie i czy ma talent na skale światowa, fajnie by było gdyby Polak nareszcie zasłynoł w Europie i we Włoszech
-
SlimShady
"Ludzie zastanówcie się co piszecie, bo to forum spada na psy. Jak nie jakieś dziwolągi Silvy, Diegi i inne to teraz jakiś Bale, którego pewnie poza FM nikt nie widział na oczy."
Il Capitano nie wszyscy mają takie pojęcie o piłce jak ty, że bazują z FM. Jak podejrzewam też tak robisz bo skąd to miałeś wiedzieć
. Mi nawet na myśl taka opcja nie wpadała. Co za kollo !! 
Widziałem gościa kilka razy w ekipie kogutów i mi sie podobał jak grał, poza tym jakiś czas temu sam Mou go pochwalił.
Il Capitano nie wszyscy mają takie pojęcie o piłce jak ty, że bazują z FM. Jak podejrzewam też tak robisz bo skąd to miałeś wiedzieć
Widziałem gościa kilka razy w ekipie kogutów i mi sie podobał jak grał, poza tym jakiś czas temu sam Mou go pochwalił.
-
IlCapitano
Tak grałem kiedyś w FM-a, całkiem niedawno jak większość na tym forum tylko, że przeciwieństwie do niektórych potrafię odróżnić grę od rzeczywistości, dlatego nie domagam się w Interze każdego typa z FM-a z wypasionym i megasłitaśnym profilem.SlimShady pisze: Il Capitano nie wszyscy mają takie pojęcie o piłce jak ty, że bazują z FM. Jak podejrzewam też tak robisz bo skąd to miałeś wiedzieć. Mi nawet na myśl taka opcja nie wpadała. Co za kollo !!
Nie rozumiem po jaką cholerę kupować Bale'a skoro mamy Santona? Żeby marnował któregoś na ławce? To tak jakby kupić Casillasa mimo, że mamy Julio Cesara...
Mou go pochwalił... ach tak, czyli mamy kupować każdego piłkarza, którego pochwali Mou. ''Co za kollo!!
-
Nen
Nam trzeba armat a nie wielkich talentów do szlifowania. Talentami się nie wygra LM.
God protect me
-
Pablusso
Widziales goscia "kilka razy". I na podstawie tych kilku meczow twierdzisz, ze nadaje sie do takiego klubu jak Inter? Faktycznie masz niesamowite pojecie o pilce...SlimShady pisze: "Ludzie zastanówcie się co piszecie, bo to forum spada na psy. Jak nie jakieś dziwolągi Silvy, Diegi i inne to teraz jakiś Bale, którego pewnie poza FM nikt nie widział na oczy."
Il Capitano nie wszyscy mają takie pojęcie o piłce jak ty, że bazują z FM. Jak podejrzewam też tak robisz bo skąd to miałeś wiedzieć. Mi nawet na myśl taka opcja nie wpadała. Co za kollo !!

sig by Orzeu
-
morgothbauglir
1. Chyba się nie zrozumieliśmy: Napisałem że wymiana za Adriano jest bardzo ryzykowna i narazie nie powinniśmy się na razie Walijczykiem poważnie zajmowaćPablusso pisze:Po raz kolejny rzucasz pomysl rodem z FM-a... Najpierw Vela, teraz Bale.morgothbauglir pisze: Bale to ciekawy, młody, dobrze zapowiadający się piłkarz, ale jeśli damy za niego Adriano (+- 15 mln euro) to trochę przepłacimy, to w końcu obrońca i na dodatek ledwie dwudziestoletni...
2. Od początku byłem przeciwny pomysłu z Velą, gdyż uważam, że nie jest gotowy do gry na najwyższym poziomie i niewiadomo czy wogóle będzie
-
Dynia
- Kontakt:
tak, zawodzi tylko tym razem nie na boisku (nie pierwszy juz raz) Co za kolo, co za brak szacunku dla klubu, kibiców, trenera, prezesa MM, amatorszczyzna, dziadostwo, skandal !!
-
SlimShady
Tak, a mianowicie z czego miałem to wnioskować ?? ,,,, no tak z FM ,,,, oczywiście"Widziales goscia "kilka razy". I na podstawie tych kilku meczow twierdzisz, ze nadaje sie do takiego klubu jak Inter? Faktycznie masz niesamowite pojecie o pilce..."
Ale ty masz oczywiście lepsze pojęcie ! :lol2:
Jak gościu gra dobrze i równo to można go polecić, tylko jak sie poda jakieś nazwisko młodego perspektywicznego gracza to od razu robi się wokół tego burzę.
Tak samo można powiedzieć o waszym ulubieńcu Aguero, widzieliście go porę razy !! a czy będzie dobrze grał jak do nas by przyszedł nie wiadomo !!.
Ja i tak w każdym razie zaproponowałem pewną myśl o zamianie, która moim zdaniem pomogłaby składu, bo jakoś nie widzę w ekipie Kogutów lepszej alternatywy na zamianę, a szczególnie że w następnym sezonie możemy zostać z tylko trzema nominalnymi bocznymi obrońcami.
-
kachol
Adriano po ostatnim zachowaniu musi odejść. Na pewno da się na nim zarobić, uważam, że nie warto go wypożyczać, lepiej brać za niego kasę, ewentualnie wymiana, ale sensowna... Wymiana Adriano na obrońcę wydaje mi się absurdalna, potrzebujemy jak ktoś dobrze napisał armat, a za Adriano na pewno coś lepszego da się załatwić niż 20 latka na obronę...
-
Mora
- Kontakt:
Adriano powinien odejśc i to jak najszybciej.Chłopak na pewno ma potencjał ,nawet w tym sezonie kilka razy to pokazał,ale jeśli naszym celem ma być LM ,to trzeba podziękować Brazylijczykowi.Inter to poważny klub,a niepoważne jest wieloletnie czekanie aż wreszczie Adriano łaskawie wróci do fromy i strzeli kilka bramek.To chore.Inter to nie organizacja charytatywna ,która może fundować Brazylijczykowi kasę na kolejne litry alkoholu.Nie wierzę,że Adriano znowu będzie wielki.Prędzej pójdzie na wódkę z Wojtkiem Kowalczykiem...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Chuchu
- Kontakt:
Sprawa z Adriano od dawna jest dziwaczna. Od początku swojego kryzysu w każdym sezonie miał krótkie przebłyski formy, jakieś 4-5 spotkań w których grał bardzo dobrze, wszyscy już się podniecali, że wraca do wielkiej formy, a potem znowu dupa blada
Jest to też problematyczna sprawa, bo niby u nas ciągle zawodzi, ale jak sprzedamy go do innego klubu a tam zacznie szaleć to będzie płacz, dlaczego go sprzedaliśmy, przecież wracał do formy. W tym sezonie akurat spisywał się całkiem dobrze, na początku 2009 roku zaczął grać naprawdę super, a potem forma znowu spadła, jeszcze miał kaprys, żeby zostać sobie w Brazylii i oglądać tam sobie mecze, podczas gdy koledzy w Mediolanie trenują
Ja bym go sprzedał po sezonie za granicę gdzieś, nawet jak ma tam odzyskać dawny blask.
-
MiRas.
- Kontakt:
Dla mnie sprawa jest prosta, Adriano robi sobie z nas jaja od trzech lat i od trzech lat powinno go tutaj nie być. Najbardziej niewdzięczny człowiek, jaki przewinął się przez Inter... nie mamy z niego NIC, ani złamanego grosza, póki co, a myśli, ze jest świętą krową... krową może i jest, ale na pewno nie świętą.
Dla mnie ten człowiek nie jest już piłkarzem Interu. Wierzę, że już nigdy nie zobaczę jak oszpeca trykot Interu.
A podsumuję obecną sytuację tego niezrzeszonego grajka pewnym znanym cytatem: Kiełbas Ci u nas dostatek, ale parówa jest tylko jedna...
Dla mnie ten człowiek nie jest już piłkarzem Interu. Wierzę, że już nigdy nie zobaczę jak oszpeca trykot Interu.
A podsumuję obecną sytuację tego niezrzeszonego grajka pewnym znanym cytatem: Kiełbas Ci u nas dostatek, ale parówa jest tylko jedna...
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2009, 17:45 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Orzeu
- Kontakt:
A. Grabowski 'Odwróceni'A podsumuję obecną sytuację tego niezrzeszonego grajka pewnym znanym cytatem: Kiełbas Ci u nas dostatek, ale parówa jest tylko jedna...
swoją drogą: moim zdaniem Adriano wyjazd, powinni go wypier*olić na zbity pysk, że się tak wyrażę. Rozwiązać kontrakt z jego winy, niech do tego jakieś odszkodowanie zapłaci, bo to nie może być tak, że taki idiota gra w Interze i jeszcze kasuje za rok tej 'gry' 5 mlnów Euro...

-
forzaragazzi
Co za koles
Nie wraca do Mediolanu bo rzuciła go dziewczyna
Lampardowi zmarła matka i nie topił swoich smutków w alkoholu tylko po opuszczeniu bodaj 1 meczu grał dalej. Natomiast nasz Panicz po prostu olał sobie cały klub (zarząd, kibiców i kolegów z drużyny). Mało tego - miał gdzieś również swojego agenta
Myślę że zarząd ma teraz jakieś podstawy prawne aby zerwać z nim kontrakt bo nie wyobrażam sobie aby ten człowiek bronił barw Interu. Mancini miał rację. Już wtedy chciał go sprzedać ale była presja aby najwyżej go wypożyczyc. Mou tu niewiele pomogł. Balotelli ma trudny charakter ale nasz Panicz jest po prostu chory psychicznie 
-
hutnik2
Od mniej wiecej 3 lat pisze zeby sprzedac Adriano. Nie bede znowu pisac czemu i dlaczego tak mysle, bo powinienem miec jakis szablon zapisany ktory bym wklejal pod kazdym newsem na roznych stronach Interu.
Wszystko moge zrozumiec, glupote Morattiego, rozrzutnosc klubu - ale jednego nie moge zrozumiec. Jakim cudem po tylu latach wciaz jest tyle dzieciarni ktora uwielbia "wielkiego grubego bobasa"? Jak taka osoba moze byc dla kogos idolem? Niby domyslam sie, ze wiekszosci jego fanow to sa jacys nastolatkowie ale jednak i tak tego nie moge pojac....
Wszystko moge zrozumiec, glupote Morattiego, rozrzutnosc klubu - ale jednego nie moge zrozumiec. Jakim cudem po tylu latach wciaz jest tyle dzieciarni ktora uwielbia "wielkiego grubego bobasa"? Jak taka osoba moze byc dla kogos idolem? Niby domyslam sie, ze wiekszosci jego fanow to sa jacys nastolatkowie ale jednak i tak tego nie moge pojac....
-
Raffal
wiecie co jezeli to prawda z ta dziewczyna to jestem wstanie chłopaka zrozumieć , natomiast nie bronie go bo swoje zawinił i także jestem za sprzedaniem go.
-
Adriano_forever
Ale czyli to wszystko jest z jakiegoś powodu. Z powodu nażeczonej. Nie dziwie sie że nie chce wracać do Mediolanu bo chłopak ma teraz doła. Ale wyjdzie z tego. Najlepszym wyjściem by było żeby zagrał w meczu i strzelił bramke. To by go podbudowało
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
IRT
Stary, tak z powodu... Jemu wszystko przytrafia się z jakiegoś powodu, normalnie same zbiegi okoliczności, że od czterech lat wszystko mu się dzieje z jakiegoś powodu - jaki pech normalnie! Zarabia miliony za imprezowanie i naprawdę mnie nie obchodzi, co to imprezowanie spowodowało. To nie jest żaden powód, bo jemu takie powody się 20 razy na rok zdarzają. Bądźmy poważni i wreszcie wyciągnijmy wobec niego konsekwencje, bo ssie kase za nic.Adriano_forever pisze: Ale czyli to wszystko jest z jakiegoś powodu. Z powodu nażeczonej. Nie dziwie sie że nie chce wracać do Mediolanu bo chłopak ma teraz doła. Ale wyjdzie z tego. Najlepszym wyjściem by było żeby zagrał w meczu i strzelił bramke. To by go podbudowało
IRT. ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Forza Inter!
Forza Inter!
-
yoda79
Sprzedajmy go... Toż to parodia! Ile to będzie jeszcze trwać? Obudzi sie pół roku przed końcem umowy,zacznie grać,a potem znowu to samo. Sprzedać!
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
-
RoB
Sprzedać to go raczej nie sprzedamy bo raczej nikt normalny nie zapłaci za niego złamanego grosza. Jeśli istnieje w tej sytuacji taka możliwość to trzeba rozwiązać z nim kontrakt z jego winy i tyle… Nie sądzę żeby kiedykolwiek na dłuższą metę wrócił do wysokiej formy, ale w sumie nawet nie o to chodzi. W poważnym klubie nie można tolerować takiego zachowania, a w Interze było to tolerowane zdecydowanie zbyt długo.
-
Minister
Gościu leci w ch* i większego pożytku z niego mieć nie będziemy chyba że grając w PEESA lub FIFE więc zbytnio po nim płakał nie będę.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
-
Nen
Człowieku mnie laska rzuciła i na drugi dzień musiałem wstawać o 6 do roboty i nikt się mnie nie pytał czy mam doła. Jego zachowanie jest bezczelne bo nikt mu tutaj nie każe robić nic innego tylko grać w piłkę za bagatela 5 mln Euro....Adriano_forever pisze: Ale czyli to wszystko jest z jakiegoś powodu. Z powodu nażeczonej. Nie dziwie sie że nie chce wracać do Mediolanu bo chłopak ma teraz doła. Ale wyjdzie z tego. Najlepszym wyjściem by było żeby zagrał w meczu i strzelił bramke. To by go podbudowało
God protect me