Adriano

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
yoda79

Odp: Adriano

Post autor: yoda79 »

Niby do Palermo ma przejść... Ale wątpię w to. Widziałem niektóre jego mecze na Sportklubie-bramki są,ale bez rewelacji,Palermo za wysokie progi na tego pana.
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
Tomek8990

Post autor: Tomek8990 »

Dobrze, że w ogóle wrócił do futbolu, że wziął się w garść, że nie pije (chyba) i odrodził się człowiek... Każdy ma w życiu swoje wzloty i upadki, trzeba też uczyć się na błedach, życzę mu jak najlepiej.
Forza Inter:)
jason666

Post autor: jason666 »

Mam nadzieje że wielki "Imperator" wróci do Inteu i sie odrodzi...............
Dzyl

Post autor: Dzyl »

Ja nie chciałbym aby wrócił. Niech gra tam gdzie gra, w jakiejś Brazylijskiej drużynie chyba z tego co wiem. Inter ma dobrych napastników i nie potrzebach takich jak Adriano. Kiedyś grał dobrze, lecz jego forma spadła i dobrze że już nie gra w Interze.
GULI

Post autor: GULI »

Dzyl pisze: Ja nie chciałbym aby wrócił. Niech gra tam gdzie gra, w jakiejś Brazylijskiej drużynie chyba z tego co wiem. Inter ma dobrych napastników i nie potrzebach takich jak Adriano. Kiedyś grał dobrze, lecz jego forma spadła i dobrze że już nie gra w Interze.
nie wiem czy wiesz ale Adriano w poprzednim sezonie został królem strzelców  w tak miernej, słabej i beznadziejnej lidze brazylijskiej... :hold:
Obrazek
Szycha

Post autor: Szycha »

I na dodatek zapowiada sie , że Dunga zabierze go na Mundial, a np. biednego Kucyka z Milanu juz nie  :hahaha:
WTF

Post autor: WTF »

Szycha pisze: I na dodatek zapowiada sie , że Dunga zabierze go na Mundial, a np. biednego Kucyka z Milanu juz nie  :hahaha:
Jakoś R80 mi nie szkoda :P a jeśli Adrano pojedzie to życzę mu udanych występów i bramek w RPA
"Czy znasz taka krainę bez slangu osiedli
Force one'ów, dunków, jordanów, new air'y
Bez bagi jeansów, graffiti na PKP
Beat-box'ów, gdzie bębny łączą skills'y z tematem
Odczuwasz stratę? Ty z tego piekła ratuj"
Shady

Post autor: Shady »

GULI pisze: nie wiem czy wiesz ale Adriano w poprzednim sezonie został królem strzelców  w tak miernej, słabej i beznadziejnej lidze brazylijskiej... :hold:
No właśnie. Skoro w Serie A nie dawał sobie rady, a w lidze brazylijskiej nagle zaczął strzelać to musi być ona marna w porównaniu do ligi włoskiej.
Adriano Powrócił

Post autor: Adriano Powrócił »

ADriano rzadzi !

// i tak Pan Adriano Powrócił może sobie doliczyć jeden post więcej, gratuluję... 
Ostatnio zmieniony 10 lut 2010, 21:20 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Adriano wymiata kto w to nie wierzy niech uwierzy bo to jest czysta prawda !!
NeroBlu
Kontakt:

Post autor: NeroBlu »

Zamiast Adriano powinien jechać na mundial Ronaldo :) Liga brazylijska jest chyba naprawdę słaba, bo naprawdę nie umiem sobie wytłumaczyć jak Ronaldo po ciężkiej kontuzji, nękany innymi drobnymi urazami w ciągu całego sezonu strzela ponad 20 goli w sezonie ;)

Adriano był wielki, ale slowo był jest tu najwazniejsze
PERCHE' L'INTER CE L'HO NEL CUORE E' LA MIA VITA, E' L'UNICO MIO AMORE
Minister

Post autor: Minister »

Ja bym chciał zobaczyć Adriano właśnie na takiej imprezie jak mundial.Wtedy moglibyśmy go ocenić czy nadaje się jeszcze na poważny futbol.Na pewno powołanie jego będzie dużym wydarzeniem jeśli zaliczy jakiś występ.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Szycha

Jestem tego samego zdania co Minister. Niech chłopak jedzie na Mundial. Jak sie pokaze z dobrej strony to moze wróci do Europy by jeszcze cos ugrać. Ciekawe co z jego zapowiedziami, że w Italii może grać tylko dla Interu
Minister

Oj w to to już wierzyć nie możemy.Dużo zawodników jest tak dwulicowych jak..Zlatan :P
a geje do obozów pracy!"
Serpente

Post autor: Serpente »

A ja się tak właśnie zastanawiam,z jednej strony Adriano,chyba nikt nie zaprzeczy że robił wielkie rzeczy w Interze,był wielki ale teraz łagodnie mówiąc nie imponuje formą,z drugiej strony Ronaldo do którego mam wielki sentyment,nie dlatego że kiedyś był graczem Interu ale o to że był,jest i będzie dla mnie zawsze najlepszym napastnikiem na świecie,może i Liga Brazylijska jest słaba,ale Ronaldo wali tam takie bramy że poziom Ligi nie ma znaczenia,Ronaldo po prostu nieco odżył,wprawdzie nie jest to ten stary Ronaldo ale ogromnie bym się cieszył widząc go w koszulce Canarinhos na mundialu,to byłaby dodatkowa motywacja dla niego dzięki której więcej serca wkładał w grę a wtedy jestem niemal pewny że zobaczylibyśmy tego starego,dobrego Ronaldo ; ))
Obrazek
Szycha

Minister pisze: Oj w to to już wierzyć nie możemy.Dużo zawodników jest tak dwulicowych jak..Zlatan :P
Dlatego tak jak pisałem jestem ciekaw co zrobi dalej... przeciez nie moze do konca kariery grać w Brazylii. Dla niego kierunek na pierwszy rzut oka/ wymarzony to Włochy gdzie jest ograny no i można powiedziec, że ma tu jakoś renome( jakby dotrzymal słowa deklaracji to szacun oby tylko nie Milan badź Juve reszte przezyje) . Moglby sprobowac sił wedlug mnie w Hiszpanii np. Sevilla  :]
WTF

Szycha pisze: Dlatego tak jak pisałem jestem ciekaw co zrobi dalej... przeciez nie moze do konca kariery grać w Brazylii.
Jak będzie chciał to może :P
Kierunek Italia to dla niego dobre wyjście jeśli tylko będzie chciał, a z chęciami to  u niego średnio bywało. Jednak jak się zmobilizuje to czemu nie Serie A czeka.
Shady

Post autor: Shady »

Nerazurro_ pisze: A ja się tak właśnie zastanawiam,z jednej strony Adriano,chyba nikt nie zaprzeczy że robił wielkie rzeczy w Interze
Za wiele to on nie zrobił... wyszedł mu tak na prawdę jeden, no maks 2 sezony, a potem zaczęły się imprezy.
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

NeroBlu pisze: Liga brazylijska jest chyba naprawdę słaba, bo naprawdę nie umiem sobie wytłumaczyć jak Ronaldo po ciężkiej kontuzji, nękany innymi drobnymi urazami w ciągu całego sezonu strzela ponad 20 goli w sezonie ;)
Od czasu do czasu oglądam ligę brazylijską na Sportklubie i poziom rzeczywiście woła o pomstę do nieba.Napastnicy z reguły mają bardzo dobrą technikę,pomocnicy również ,ale gra w obronie to temat tabu dla wielu zawodników tej ligi.20 bramek Ronaldo przy tak fatalnej grze w obronie to naprawdę nie jest jakiś kosmiczny wyczyn.

A w te zapewnienia Adriano co do gry w Interze to nigdy nie uwierzę.Akurat piłkarze z Brazylii to piłkarskie prostytutki i często przechodzą do znienawidzonych klubów (Ronaldo,Kaka,Romario).
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
WTF

Akurat dzisiaj oglądałem jakiś magazyn ze skrótami z ligi brazylijskiej i poziom średni. Robinho, który w ManC nie miał miejsca w składzie u Manciniego, w meczu z  Sao Paulo, którego skrót oglądałem, grając pół godziny miał trzy sytuacje 100% z czego jedną wykorzystał( bardzo ładny gol), więc trzeba na te dokonania w lidze brazylijskiej patrzeć z dystansem.   
Dzyl

Robinho w Man City się tylko marnował. Grał tam słabo, w Realu grał zdecydowanie lepiej. W Santosie gra o wiele lepiej niż w Man City. Dobrze ze został wypożyczony do Santosu, tam przynajmniej będzie trzymał formę a nie to co w Man City. Liga Brazylijska jest słaba, ale niektóre drużyny są dobre.
Vancore

Post autor: Vancore »

wszyscy chyba pamietamy zawieszenie na 2 mecze dla Adriano za symulowanie to ciekawi mnie co lega calcio powie na to http://www.youtube.com/watch?v=MZgcR8XogU8
Obrazek
Obrazek
Minister

To jest parodia.Jak nie zawieszą Delpiero to ja chyba się powieszę :D
a geje do obozów pracy!"
Dzyl

Ten sędzia jest chyba jakiś jebnię** Nie powinno być tego karnego. Gdyby nie ten karny Juventus by zremisował. Jak za to nie będzie zawieszenia dla Del Piero to będzie to naprawdę niesprawiedliwość. Adriano nie symulował aż tak jak Del Piero a został zawieszony.
WTF

Znając życie to go nie zawieszą bo z juve. Ktoś mi powie, że sędziowie nie są stronniczy, mecz z Lazio karny za to, że Del Piero nie trafia w piłkę, dzisiaj  za to że biegać nie potrafi. Dyskwalifikacja za takie coś i to dłuższa niż dwa mecze. 
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Wiem że to nie ten wątek. Ale sami poruszyliście temat Del Piero. Wiadomo coś na ten temat czy został zawieszony?
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Vancore

Post autor: Vancore »

Nic na ten temat nie znalazlem
Obrazek
Obrazek
Szycha

RoB

Post autor: RoB »

http://www.youtube.com/watch?v=rCHsXuX4 ... re=related

Dziwnie wygląda w tej wsiowej koszulce...
Nadal spasiony jak świnia więc za dużo po nim się nie spodziewam.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2010, 10:22 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Przeszedł na zasadzie wolnego transferu więc Roma zatrudniając go nie straciła nic.
Zobaczymy jak będzie się spisywał na boisku. Trzeba przyznać że grubawy jest :-D
Podobno za sezon gry ma zarabiać 5 mln euro plus jakieś premie indywidualne.
Ostatnio zmieniony 11 cze 2010, 17:01 przez ForzaeDi, łącznie zmieniany 1 raz.
lena182

Post autor: lena182 »

taki pucek z niego trochę :D
Obrazek
ODPOWIEDZ