Nie rozumiem też skąd te oburzenie że pozbywamy się go za darmo, przecież za niego byśmy dostali co najwyżej jakieś 5mln.
5 mln droga nie chodzi...Nerazzurro_ pisze: Nie rozumiem też skąd te oburzenie że pozbywamy się go za darmo, przecież za niego byśmy dostali co najwyżej jakieś 5mln.
Biorąc pod uwagę 43% podatku we Włoszech to na rękę dostaje jakieś 4,56 mln € za sezon.Nerazzurro_ pisze: Zaoszczędzimy 16 mln. w ciągu 2 lat na jego kontrakcie? To ile on do cholery zarabia?![]()
![]()
Ja ciągle mam nadzieje że to jakiś niesmaczny żart ze strony mediów/naszego zarządu. Wolę już oglądać nawet niekumatą żabę (Ranocchie) od dwóch wymienionych wyżej panów.MiRas. pisze: Jest jaki jest, ale mimo wszystko wizja zastąpienia go przez Andreollego jest przerażająca, nieprawdaż?
ostatnio ogólnie jest ciężko zrozumieć cokolwiek z tego co robi zarząd...Chuchu pisze: Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Moratti zamiast go sprzedać, skoro interesuje się nim Fenerbahce to rozwiązuje z nim kontrakt? Przecież spokojnie ze 4mln € za niego można wyciągnąć a w obecnej sytuacji dla Interu każdy milion więcej to sporo.
Bo Moratti jest za dobry, sam Ibra to podkreślał, i powiedział mu prosto w oczy że jest za dobry dla piłkarzy dając premie za każde zwycięstwo, jak to było za czasów tego napastnika.Chuchu pisze: Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Moratti zamiast go sprzedać, skoro interesuje się nim Fenerbahce to rozwiązuje z nim kontrakt? Przecież spokojnie ze 4mln € za niego można wyciągnąć a w obecnej sytuacji dla Interu każdy milion więcej to sporo.
Co jedynie mógł dostać to: Panie Lucio, Panu już dziękujemy.Il Capitano pisze: Co to w ogóle za chora akcja. Jego przejście do Juve gówno mnie obchodzi, bardziej interesuje mnie kwestia rzekomej odprawy. Mam nadzieję, że nic od nas nie dostał.