Adriano
-
sinisza
- Kontakt:
ADRIANO chce do Realu?! co Wy na to?
to pewnie tak przy okazji meczu bylo
-
Hubi
Adriano nie odejdzie do Realu. Nie wyobrazam sobie go w tej (S)Realowej koszulce. On zostanie w Interze forever!
-
Orzeu
- Kontakt:
Moratti wczoraj po meczu powiedział:
"Co zrobię jeśli Perez zaoferuje mi 100 mln euro za Adriano?? Odmówię. Mam nadzieję, że Real już nie mysli o naszej gwieździe. Zawodnik udowodnił, że nie interesują go inne drużyny. Chce grać dla nas."
...i wszystko jasne - Moratti nie sprzeda Adriano za żadną cenę.
Czyli raczej na 90 % Adi zostanie.
Jedyna mozliwość jest taka że Adi bedzie chciał odejść za wszelką cenę, ale ja uważam taką mozliwość za nieprawdopodobną :d
"Co zrobię jeśli Perez zaoferuje mi 100 mln euro za Adriano?? Odmówię. Mam nadzieję, że Real już nie mysli o naszej gwieździe. Zawodnik udowodnił, że nie interesują go inne drużyny. Chce grać dla nas."
...i wszystko jasne - Moratti nie sprzeda Adriano za żadną cenę.
Czyli raczej na 90 % Adi zostanie.
Jedyna mozliwość jest taka że Adi bedzie chciał odejść za wszelką cenę, ale ja uważam taką mozliwość za nieprawdopodobną :d

-
ps-man
Ja bym się skusił na miejscu Morattiego... Ile to piłakrzy róznie dobrych jak Adriano mozna by było za te kase sciagnac! I na inne pozycje! Ech...czemu Adriano nie gra w LAzio... Byśmy za niego samego całą 11-ke kupili 
-
Winiar
Wczoraj Cozza ładnie podsumował te transfery. "Adriano mowi ze jego dom jest w Mediolanie..... Ronaldo tesh tak mówił" 
" My go nie mozemy sprzedać, jedynie możemy kupić Ronaldinho
"
W obu zdaniach jest jakaś prawda. Wg. mnie jednak szansa na odejście Adriano jest taka sama jak na przyjście Ronaldinho... więc niewielkie
Ale denerwowało mnie to we wczorajszym meczu jak Iwanow i Kołtoń w studiu jush sprzedawali Adriano, tak samo jak komentator meczu
Ehhhh.... ciężkie jest zycie kibica klubu w którym gra Adriano
" My go nie mozemy sprzedać, jedynie możemy kupić Ronaldinho
W obu zdaniach jest jakaś prawda. Wg. mnie jednak szansa na odejście Adriano jest taka sama jak na przyjście Ronaldinho... więc niewielkie
Ale denerwowało mnie to we wczorajszym meczu jak Iwanow i Kołtoń w studiu jush sprzedawali Adriano, tak samo jak komentator meczu
-
ps-man
Prędzej Adriano odejdzie do Realu, niz Ronaldinho przejdzie do was... Nazwa klubu i liga sąbardzo ważne... Włochy są coraz mniej przyjazne dla południowców... A Inter to mimo wszytsko gorsza marka niż Sreal, choc ja sie z tym nie zgadzam...Winiar pisze:Wczoraj Cozza ładnie podsumował te transfery. "Adriano mowi ze jego dom jest w Mediolanie..... Ronaldo tesh tak mówił"
" My go nie mozemy sprzedać, jedynie możemy kupić Ronaldinho"
W obu zdaniach jest jakaś prawda. Wg. mnie jednak szansa na odejście Adriano jest taka sama jak na przyjście Ronaldinho... więc niewielkie![]()
Ale denerwowało mnie to we wczorajszym meczu jak Iwanow i Kołtoń w studiu jush sprzedawali Adriano, tak samo jak komentator meczu![]()
-
Winiar
ps-man pisze:
Prędzej Adriano odejdzie do Realu, niz Ronaldinho przejdzie do was... Nazwa klubu i liga sąbardzo ważne... Włochy są coraz mniej przyjazne dla południowców... A Inter to mimo wszytsko gorsza marka niż Sreal, choc ja sie z tym nie zgadzam...
Może dla południowców Włochy są gorsze, bo jest tu bardziej defensywny styl, ale to my mamy 3 drużyny w cwiercfinałach, a Hiszpanie 0....
Poza tym real zawodzi i teraz szykuje sie mała rewolucja w kadrze. To może być jakiś znak, że będą poważne zakłusy na Adiego, ale ja wierze w Morattiego
-
sinisza
- Kontakt:
dla mnie Real nie znaczy juz tego samego co kiedys. tez potrafia w dupe dostac ze slabeuszami , i wszyscy pilkarze sa przereklamowani jak cholera
-
Andy
- Kontakt:
"70 mln euro chce zapłacić Real za napastnika Interu, Adriano. Jeśli ta kwota nie trafi mediolańczykom do wyobraźni, Real może dodać jeszcze Ronaldo.
Licytacja wydaje się jednak zbędna, bowiem dla włodarzy Interu Adriano jest bezcenny.
Znakiem firmowym prezesa Realu Florentino Pereza jest kupowanie co roku nowej gwiazdy, najlepszego piłkarza świata, więc Adriano jak ulał pasuje na nowego "galacticos". Jest szybki, bramkostrzelny, widowiskowy i medialny.
- Zidane, Figo, Beckham, Raul... I gdzie ja bym tam pasował? Przecież Owen już siedzi na ławce - mówił Adriano w wywiadzie dla miesięcznika "World Soccer".
- Co się stanie, jeśli Real zaoferuje mi 100 milionów euro za Adriano? Powiem nie... - stwierdził właściciel Interu, Massimo Moratti"
I znowu nie mają jużczegoi wypisywać ,ale Adriano sam podkreślił że co robił by w takim składzie z takimi gwiazdami
- bardzo dobrze się wypowiedział
!! I p.Moratti także mądrze powiedział , ostatnie jego słowa - choćby Real zaoferował 100 mln i tak go nie sprzeda

Licytacja wydaje się jednak zbędna, bowiem dla włodarzy Interu Adriano jest bezcenny.
Znakiem firmowym prezesa Realu Florentino Pereza jest kupowanie co roku nowej gwiazdy, najlepszego piłkarza świata, więc Adriano jak ulał pasuje na nowego "galacticos". Jest szybki, bramkostrzelny, widowiskowy i medialny.
- Zidane, Figo, Beckham, Raul... I gdzie ja bym tam pasował? Przecież Owen już siedzi na ławce - mówił Adriano w wywiadzie dla miesięcznika "World Soccer".
- Co się stanie, jeśli Real zaoferuje mi 100 milionów euro za Adriano? Powiem nie... - stwierdził właściciel Interu, Massimo Moratti"
I znowu nie mają jużczegoi wypisywać ,ale Adriano sam podkreślił że co robił by w takim składzie z takimi gwiazdami
-
ps-man
Hmmm dorzucają jeszcze Ronaldo... Extra... Ale na tym stracą! Troche za duzo kasy... Obecnie tak duże transfery nie sa w modzie, bo koniunktury nie ma - wreszcie sie przekonano tez ze za duzo wydano na piłke nozna, ale jak Real znowu chce byc bankrutem to prosze bardzo - powinniscie mu pomoc 8)
-
Slepy
Sratatata, nie kumam w ogole po co komentujecie te wszystkie sprawy.
Nie wiem czy mam sie smiac czy płakac. Moze sie posmieje i ze smiechu popłacze. Jaki Ronaldinho, gdzie Adriano w Realu.
Czy sadzicie, że koleś młody, bardzo sentymentalny, bedacy gwiazda i ikoną wschodzącego powoli na najwyzsze szczyty klubu odejdzie do zespołu skłóconego, z przesarzałymi gwiazdami, schodzącego z najwyzszej półki, z całą plejadą napastników, i będącego symbolem europejskiego obciachu Realu? No zastanowcie sie ludzie.
Nie wiem czy mam sie smiac czy płakac. Moze sie posmieje i ze smiechu popłacze. Jaki Ronaldinho, gdzie Adriano w Realu.
Czy sadzicie, że koleś młody, bardzo sentymentalny, bedacy gwiazda i ikoną wschodzącego powoli na najwyzsze szczyty klubu odejdzie do zespołu skłóconego, z przesarzałymi gwiazdami, schodzącego z najwyzszej półki, z całą plejadą napastników, i będącego symbolem europejskiego obciachu Realu? No zastanowcie sie ludzie.
-
ps-man
Bo to jest tak, ze marzeniem mlodych pilkarzy jest grac w Realu, Barcie, Liverpooru, ManUtd i Milanie... Interu tu nie ma, Lazio gwoli scisłosci i sprawiedliwosci tez nie 
-
FREDDY KRUEGER
Adriano kiedys napewno zagra w druzynie Królewskich.. Kiedy..? Moim zdraniem nie wczesniej niz za 2 sezony... Wasz prezes go tak łatwo nie pusci choc juz słyszałem ze Perez oferuje za niego 70 mln $ + Ronaldo 
-
Szycha
Niewiem czemu, ale od określenia miriam bardziej wole Bilansinisza pisze:prosze ... prosze... i nawet kibice miriam wypowiadaja sie o zadownikach Interu
Sorry za ten na dole. Niech jakiś admin usunie go. Z góry dzięki ...
Ostatnio zmieniony 21 mar 2005, 23:44 przez Szycha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Orzeu
- Kontakt:
[quote=""Michu[PL"]"]Jest oczywiście grupa ludzi odmawiająca ( Cordoba, J.Zanetti ... może Adi też tu trafii ... Oby )[/quote]
Nie lubisz Oby czy co ?? Bo stawiasz go na końcu
.
a tak na serio to myślę, ze po ostatnich zaprzeczeniach w prasie itd. to Adi na 99% nie trafi do Realu, ani nigdzie indziej - Chyba że w Maju do Stambułu
Nie lubisz Oby czy co ?? Bo stawiasz go na końcu
a tak na serio to myślę, ze po ostatnich zaprzeczeniach w prasie itd. to Adi na 99% nie trafi do Realu, ani nigdzie indziej - Chyba że w Maju do Stambułu

-
Szycha
Szczególnie to przycichło po tym słynnym 3 x nie...
Moratti - NIE
Adi - NIE
Agent Adiego - NIE
No i potem były urodzinki i Adriano zadeklarował, że napewno nie opuści Inerq. Już jest przesądzone Adi nie zagra z Bilanem ( jak kto woli miriam )
. Cały Mediolan niech płacze bo to duża strata dla tego widowiska. WRACAJ ADI WRACAJ 
Moratti - NIE
Adi - NIE
Agent Adiego - NIE
No i potem były urodzinki i Adriano zadeklarował, że napewno nie opuści Inerq. Już jest przesądzone Adi nie zagra z Bilanem ( jak kto woli miriam )
-
Orzeu
- Kontakt:
czytałem w jednym newsie że nie wróci, aczkolwiek czytałem w innym ze wróci wiec niewiadomo - On bardzo chce wrócić, a chcieć to móc no nie ??
Moratti powiedział że adi wróci na co najmniej jeden mecz z Milanem i ja w to wierzę ...
Moratti powiedział że adi wróci na co najmniej jeden mecz z Milanem i ja w to wierzę ...

-
Stefano
I hope, że Adriano zagra chociaż w 2. meczu z Milanem
Ale jaby odszedł do Realu to bym mu nie wybaczył ... Raz mówi, że mu dobrze w Mediolanie a potem krążą plotki o jego odejściu 
-
Citka
To tylko plotki.....Wymysly dziennikarzy....jak aj bylbym dziennikarzem bym takie transfery sugerowal i daval do gazety ze by wam galki wylecialy
buhhaha
-
KoczO
Z tego co wiem Adriano jest na tyle inteligentnym piłkarzem,że powinien wiedzieć to ,że w Realu Madryt marnował by tylko swój taleny.Real to nie klub do grania tam ciągle siedzi się na ławce,a tego Adriano bym nie rzyczył
ADRIANO FOREVER
ADRIANO FOREVER
-
Gaszka
- Kontakt:
Już za kilka dni Adriano zwiąże się z Interem do 2015 i media będą cicho, szczególnie te najgłośniejsze dotychczas - hiszpańskie :twisted:
// >> www.FcInter.pl << //
-
EL_CHINO
Adriano nie przejdzie... zostaje w interze, i tak ma być
P.S. Abramovic jest smieszny proponując 100 mln Euro...
P.S. Abramovic jest smieszny proponując 100 mln Euro...
-
RoB
Romek może dawać nawet 0,5 mld, a my i tak Adiego nie oddamy !!! 
-
Orzeu
- Kontakt:
tutaj taka ciekawostka: tydzień temu w Polsacie Sport był wywiad w jednym z programów z Adim - Adi w tym wywiadzie powiedział że jest w stanie przedłużyć kontrakt z Interem o następne 2-3 lata,a później chce odejść do (i tu wymieniał kluby): Barcelony, Realu, lub Liverpoolu.
Niewiem ile w tym prawdy, bo może polski tłumacz cos przekręcił,ale jeśli tak mówi to nie jest dobrze. powinien mówić że odejdzie z Interu dopiero wtedy kiedy Polska zorganizuje Mistrzostwa Świata w piłce noznej, czyli...
Niewiem ile w tym prawdy, bo może polski tłumacz cos przekręcił,ale jeśli tak mówi to nie jest dobrze. powinien mówić że odejdzie z Interu dopiero wtedy kiedy Polska zorganizuje Mistrzostwa Świata w piłce noznej, czyli...

-
EL_CHINO
Hehe, dobre, ale za 2 lata czy 3 może się jeszcze dużo zmienić, może odejsc predzej, albo dłużej zostać...orzeu pisze:tutaj taka ciekawostka: tydzień temu w Polsacie Sport był wywiad w jednym z programów z Adim - Adi w tym wywiadzie powiedział że jest w stanie przedłużyć kontrakt z Interem o następne 2-3 lata,a później chce odejść do (i tu wymieniał kluby): Barcelony, Realu, lub Liverpoolu.
-
mati
Napewno jeżeli będziemy sie wzmacniac staruchami i celowac w Puchar Włoch albo dalej żywić Manciniego który skłócił pół składu to napewno Adriano długo u nas nie zabawi 
-
RoB
Realek już chyba zrezygnował z Adriano
. Teraz upatrzyli sobie kolejny „nie-realny
” cel, czyli Zlatana Ibrahimovica, ale Juve już podobno odrzuciło tą ofertę ( 70 mlm € -80- ).
-
klusek
nie, on po prostu ma racjemati pisze:@orzeu
Nie ma to jak nabic sobie kolejnego posta8)
mnie tez dawno nikt tak nie ubawil
-
Orzeu
- Kontakt:
Mancini ma konflikty, ale na pewno nie z połową składu
Inter nigdy nie mierzył na początku sezonu tylko w Puchar Włoch - twój ukochany klub (chyba nie jest to twój ukochany klub bo ciagle na niego jedziesz: był Zacceroni, chciałeś Manciniego, jest Mancini, to chcesz żeby odszedł - jesteś wybredny jak 5-latek
- mama kup mi to mama kup mi tamto) wreszcie prawdopodobnie zdobędzie jakieś trofeum, a ty niewiem - masz to interowi za złe ?? POWINIENES SIĘ CIESZYĆ ŻE CHOCIAŻ PRAWDOPODOBNIE COŚ ZDOBĘDZIEMY !!!!
a co do zakupu starych dziadów to w tym sezonie przyszedł ze starych tylko Miha i Favalli, a reszta czyli: Burdisso, Davids (stary, ale gdyby grał to by był jary
) Cambiasso, Julio Cesar, Veron czy Ze Maria to wg ciebie stare dziady ???
Inter nigdy nie mierzył na początku sezonu tylko w Puchar Włoch - twój ukochany klub (chyba nie jest to twój ukochany klub bo ciagle na niego jedziesz: był Zacceroni, chciałeś Manciniego, jest Mancini, to chcesz żeby odszedł - jesteś wybredny jak 5-latek
a co do zakupu starych dziadów to w tym sezonie przyszedł ze starych tylko Miha i Favalli, a reszta czyli: Burdisso, Davids (stary, ale gdyby grał to by był jary

-
mati
Wnerwia mnie poprostu jedno, co by sie nie stało mamy zapatrzonych na oślep optymistów !!
zrobiliśmy przeciętne transfery ale każdy mówił "jest świetnie!" mamy kilkanaście remisów, ale każdy sie cieszy z tego sezonu
mówi się, ze z Milanem i Jude o sory JUVENTUSEM jesteśmy najważniejsi we Włoszech, a gdyby Juventus miał taki sezon to by trenera wypierdzielili i pozmieniali połowe składu, jadąc po wszystkich z góry na dół... to świadczy o tym, ze sporo nam brakuje to Milanu i Juventusu

6480695