Marco Materazzi
-
Maciek(superofca)
Marco Materazzi
Od czegos trzeba zaczac, wlasnie uwazam, ze on za czesto konczy mecz przed reszta druzyny. Dzis wylecial z Australia.
-
Szycha
Marco Materazzi
Czy ty jesteś kolego jakiś inny :evil: Czerwona kartka była z kapelusza. Rozuzmiem żółta, ale napewno nie czerwona. Dla twojej wiadomości Materazzi w blisko 200 meczach w Interze ma jedną czerwoną kartke. Dla porównania Veron w około 80 miał 2
Moim zdaniem tym tematem powinien zająć się jakiś admin :mrgreen:
-
vahu
Marco Materazzi
Dlaczego od razu do moderatorów
O Matrixie nie ma jeszcze tematu, a jakby nie było jest on jednym z czołowych obrońców Italii i w sumie Interu też.
Co do dzisiejszej kartki to sędzia wogóle jakoś pokracznie sędziował. Matrix dostał czerwoną zamiast żółtej, Grosso też dostał taką dyskusyjną żółtą, ale potem wywalczył karnego, którego można było nie podyktować. Ale skończyło się dobrze
Co do dzisiejszej kartki to sędzia wogóle jakoś pokracznie sędziował. Matrix dostał czerwoną zamiast żółtej, Grosso też dostał taką dyskusyjną żółtą, ale potem wywalczył karnego, którego można było nie podyktować. Ale skończyło się dobrze
-
Lolek
Marco Materazzi
Zalezy dla kogo, ja bylem za Australia ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
-
FuLa
Marco Materazzi
Materazzi najpierw dostał czerwoną kartke z kapelusza a sedzie chyba w ramach rekompensaty dał Włochom karnego którego niepowinien podyktować
a swoją droga mam nadzieje że Grosso równierz u nas bedzie sie tak skutecznie przewracać
a swoją droga mam nadzieje że Grosso równierz u nas bedzie sie tak skutecznie przewracać
-
Szycha
Marco Materazzi
W tej akcji Grosso bardziej podobał mi się jego drybling
On w Palermo przecież gra regularnie na pomocy 8) JEst bardzo ofensywny, a i w obronie napewno niczego złego nie można o nim powiedzieć :twisted:
Ostatnio zmieniony 27 cze 2006, 19:15 przez Szycha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ljarro
Marco Materazzi
graŁOn w Palermo przecież gra
-
Maciek(superofca)
Marco Materazzi
Troszke wiecej bo na stronie Interu 2 zolte nie licza sie jak czerwona.
-
vahu
Marco Materazzi
No jak na razie jeszcze żadna z oficjalnych stron nie potwierdziła transferu Grosso, tak jak Dacourt'a.
A wracając do Matrixa to jak uważacie, kto jest lepszym zawodnikiem on czy Samuel
Obaj grali w poprzednim sezonie mniej więcej tyle samo spotkań, choć w minutach to j z wychodzi 1709-2456 na korzyść Samuel'a.
A wracając do Matrixa to jak uważacie, kto jest lepszym zawodnikiem on czy Samuel
-
Ljarro
Marco Materazzi
Bo Inter nie jest tak zjebanym klubem jak Juventus czy Milan, które ustawiają sobie sędziów, ani jak Real, który twierdzi że ma już dwóch naszych piłkarzy. Inter robi wszystko tak jak sie to powinno robićNo jak na razie jeszcze żadna z oficjalnych stron nie potwierdziła transferu Grosso, tak jak Dacourt'a.
Okienko zaczyna się 1 lipca i wtedy pewnie dowiemy się, że przyszli Maxwell, Dacourt i być może Maicon, a troche później, że Grosso. Proste.
Jak dla mnie obaj mają podobne umiejętności, tylko że Matrix potrafi sie czasem wybić. Może być graczem meczu, Samuelowi sie to nie przytrafia, jest po prostu solidnyMatrixa to jak uważacie, kto jest lepszym zawodnikiem on czy Samue
-
Interfun3
- Kontakt:
Marco Materazzi
według mnie matrix to taki prawdziwy walczak który nie odstawia nogi. W końcu istnieje powiedzenie że dla niego mecz bez żółtej katrki to mecz stracony :mrgreen: Ta czerwona kartka sie mu zupełnie nie należała i przez ten głupi bład sędziego włosi tracą kolejnego stopera( bo jeszcze chyba nie wiadomo czy nesta zagra z ukrainą) ale z drugiej strony prze inny błąd sędziego reprezentacja włoch gra dalej na MŚ :mrgreen:
Ps: Sorry że potem odbiegłem troche od tematu
-------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Bedzie
Ps: Sorry że potem odbiegłem troche od tematu
-------
Zawsze I Wszędzie Inter Najlepszy Bedzie
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Grzybek
Marco Materazzi
Według Paolo Cozzy (jesli cos zle napisalem sorki) to aniołek ... hehe,
-
FuLa
Marco Materazzi
ja uważam Samulea za bardziej odpowiedzialnego gracza niż Martix.Nie łapie tyle kartek,a matrix ma duzo ostrych wejść wiele z nich niepotrzebnych no i strzla ładne bramki ale szkoda że czasem nie do tej bramko co trzeba :mrgreen:vahu pisze: A wracając do Matrixa to jak uważacie, kto jest lepszym zawodnikiem on czy Samuel![]()
-
vahu
Marco Materazzi
Ljarro - okno się zaczyna 1 lipca i wtedy będą oficjalne potwierdzenia to fakt, ale mi nie o to chodzi, żeby Ci piłkarze widnieli w składach tylko o informację, że kontrakt został podpisany, albo o jakąś oficjalną wypowiedź na ten temat.
Na inter.it wczoraj wieczorem pojawił się wywiad z Morattim gdzie potwierdza to, że Grosso będzie grał w Interze od przyszłego sezonu
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=23248&L=en
i własnie o to chodzi, jak dla mnie to teraz jest pewna informacja, a nie plotka.
Na inter.it wczoraj wieczorem pojawił się wywiad z Morattim gdzie potwierdza to, że Grosso będzie grał w Interze od przyszłego sezonu
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=23248&L=en
i własnie o to chodzi, jak dla mnie to teraz jest pewna informacja, a nie plotka.
-
Ljarro
Marco Materazzi
Już ze 2 tygodnie temu Zamparini powiedział że Grosso przychodzi, potem potwierdzili to Moratti, Branca i Oriali.albo o jakąś oficjalną wypowiedź na ten temat.
O Maxwellu mówi się już od dawna, Dacourt sam powiedział że przychodzi do Interu, a o Maiconie jakiś czas temu mówił Oriali.
Albo nie czytasz newsów, albo wchodzisz nie na te strony co trzeba
-
vahu
Marco Materazzi
inter.it jest złym serwisem? choć przyznam że sesja mi trochę zajęła czasu i moge mieć dziury w informacjach 
-
Ljarro
Marco Materazzi
Jedynym wiarygodnym i na czasie serwisem jest fcinter.pl 
-
vahu
Marco Materazzi
hehehe, a no tak
to sorry
Zresztą nie ważne, najważniejsze żeby nowi piłkaże się u nas sprawdzili i w końcu zdobyli scudetto
Zresztą nie ważne, najważniejsze żeby nowi piłkaże się u nas sprawdzili i w końcu zdobyli scudetto
-
Maciek(superofca)
Marco Materazzi
Przez nastepny rok zlego slowa o Matrixie nie powiem.
-
klusek
Marco Materazzi
Cha, cha, mam takie same odczucia. A przeciez moglo sie skonczyc tak, ze Matrix odszedlby jeszcze przed MS, a w sprawie Grosso wciaz bysmy sie nie dogadali. Chyba ci nasi dzialacze nie sa tacy kiepscy
.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Marco Materazzi
Hehe... teraz po Mistrzostwach jak rozmawiamy o finale to jestem dumny ze Materazzi gra w Interze. Na kazdym kroku to podkreslam 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
El Capitano
Marco Materazzi
Matrix to obrońca kompletny, bardzo go lubię i sposób jego gry.
-
MW2bte
Marco Materazzi
Zaimponował mi wślizgami na Ibrahimoviciu i Szewczence.Nie ma kompleksów,dobry jest.No i jeszcze obelgi a la Zidane..
-
Woo-cash
- Kontakt:
Odp: Marco Materazzi
No i wreszcie Materazzi powiedzial to co powiedzial Zidanowi w czasie meczu finalowego MS. Heh... tak chamsko sie w miare nie zachowal a Zidane dal sie tylko po porstu w glupi sposob zprowokowac
...Choc tez nie wiadomo czy sam Materazzi tez nie przekrecil delikatnie swojej wypowiedzi 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Interfun3
- Kontakt:
teraz matrix domaga sie przeprosin od zizu ciekawe czy je dostanie ????????? jak myślicie
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Shady
El Capitano pisze: Matrix to obrońca kompletny, bardzo go lubię i sposób jego gry.
LOL czym on wam imponuje? Tym ze w chamski sposob wchodzi w nogi przeciwnikow narazajac ich na czesto bardzo powazne i dlugotrwale kontuzje? Sorka ale wedlug mnie nie tak powinna wygladac gra w pilke...MW2bte pisze: Zaimponował mi wślizgami na Ibrahimoviciu i Szewczence.Nie ma kompleksów,dobry jest.No i jeszcze obelgi a la Zidane..
-
Szycha
Oczywiście jego gra jest brutalna, ale mi imponuje jego postawa i wypowiedzi dotyczące Interu. Trzeba także dodać, że strzela dośc dużo bramek jak na obrońce. Jeden z najlepiej grających głową obrońca. Moim zdaniem był jedną z gwiazd mistrzostw i nie chodzi tylko o zajście z ZZ. Wracając do fauli Marco to zawsze powtarzam iż piłka nożna to nie balet...
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2006, 20:47 przez Szycha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Shady
Mi takze podoba sie jego postawa wobec Interu, rowniez uwazam ze mial bardzo udane mistrzostwa swiata (a o zjascie z Zidanem wogole go nie obwiniam... to Zidane dal sie sprowokowac i to tylko on zawinil, wiele prowokacji juz bylo na meczach i zawsze byli karani Ci co "oddali" badz "zaaregowali" na ta prowokacje, dlatego dla mnie kara Fifa dla Marco jest lekkim nieporozumieniem), ale chodzi mi o ogolny styl jego gry... dla mnie on jest "rzeźnikiem" a nie pilkarzem... i tu nawet nie chodzi o to ze traktuje pilke jak balet, bo owszem jestem za twarda, meska gra... ale bez przesady, to co on czasami robi to powinno go zdyskwalifikowac za kazdym razem na kilka(nascie) meczy... bo on nie "podaje" komus z bara przy walce o pilke, ale czesto zdarza mu sie specjalnie wejsc nakladka czy mocno kopnac przeciwnika i szczerze watpie zeby ktokolwiek z was chcial "grac" przeciw takiemu zawodnikowi... gdy praktycznie kazde starcie z nim moze oznaczac dla was pol roku w gipsie czy na rehabilitacjach... I jak wiadomo takie sytuacje na boisku miec miejsca nie powinny... zachecam do obejrzenia ponizszego filmiku... (odrazu sorka za link:])... ale jezeli ktos po obejzeniu tego clipu powie ze Marco jest "normlany" to sorka... ale chyba ma inne pojecie pilki noznej niz jaMichu pisze: Oczywiście jego gra jest brutalna, ale mi imponuje jego postawa i wypowiedzi dotyczące Interu. Trzeba także dodać, że strzela dośc dużo bramek jak na obrońce. Jeden z najlepiej grających głową obrońca. Moim zdaniem był jedną z gwiazd mistrzostw i nie chodzi tylko o zajście z ZZ. Wracając do fauli Marco to zawsze powtarzam iż piłka nożna to nie balet...
http://www.maxior.pl/?p=index&id=24910&0
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2006, 21:25 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Orzeu
- Kontakt:
facet ma sposób na gre i z niego korzysta ;]. Przez jego ostre zagrania przeciwnicy czują respect, a umiejętności ma i to bardzo wysokie, w odbiorze, w powietrzu, technicznie dobry, choć troche wolny, lecz dobrze się zastawia, nie popełnia wielu błędów - czego chcieć więcej ??
a że rzeźnik to co ?? Giuseppe Bergomi (dla przypomnienia wielka legenda Interu) grał podobnie, też kosił, a jednak nie słychac teraz o nim, że był rzeźnikiem...
Forza Matrix ;]
a że rzeźnik to co ?? Giuseppe Bergomi (dla przypomnienia wielka legenda Interu) grał podobnie, też kosił, a jednak nie słychac teraz o nim, że był rzeźnikiem...
Forza Matrix ;]

-
Szycha
Dokładnie Orzeu Bergomi z tego co słyszałem też ostro faulował i był z tego dość znany. Warto jeszcze dodać, że każda drużyna powinna mieć takiego zawodnika, który umiałby ustawić gwiazdeczki z zepołów przeciwnych. Tak się składa iż przez pewien czas mieliśmy 3 takich graczy
La Brujita, Il MUro no i oczywiśćie Marco. Powiem jeszcze jedno co mnie bardzo denerwuje. My tu na forum znamy Marco dość dobrze inni widzą w nim tylko tego rzeźnika
PRzez ten filmik o Matrixie mój kumpel, który wcześniej w ogóle nie interesował się piłką został 100 % Interistą
U mnie w klasie już każdy zna Materazziego
Mogę nawet powiedzieć, że jeśli MArco przyszedłby do nas z 3-4 lata wcześniej i grał do dziś bez wątpienia zostałby legendą Interu. Ja dodam na koniec od siebie fakt iż zapamiętam Materazziego bardziej niż takiego Adriano czy Cordobe 
Ostatnio zmieniony 6 wrz 2006, 22:11 przez Szycha, łącznie zmieniany 1 raz.