Więc jak? Zapraszam do dyskusji na temat utalentowanego Davida

Pablusso pisze: Mysle, ze mamy szczescie obserwowac od poczatku rozwoj talentu przyszlej gwiazdy i kapitana Interu.
Chyba jedyny argument, który przemawia za tym jest to, że jest naszym wychowankiem. Cech przywódczych i takich tam pierdół nie posiada żadnych, nie wiem dlaczego widzicie go w roli naszego kapitana, mi on tam kompletnie nie pasuje. Może zmieni się to wraz z wiekiem, ale na razie wygląda to zupełnie inaczej.sopel19888 pisze: za pare lat widze go w roli kapitana Interu
A skad wiesz, ze nie posiada zadnych cech przywodczych? Widziales kilka meczow w jego wykonaniu, a tu takie sugeste.Fanatyczny pisze:
Chyba jedyny argument, który przemawia za tym jest to, że jest naszym wychowankiem. Cech przywódczych i takich tam pierdół nie posiada żadnych, nie wiem dlaczego widzicie go w roli naszego kapitana, mi on tam kompletnie nie pasuje. Może zmieni się to wraz z wiekiem, ale na razie wygląda to zupełnie inaczej.
Widziałem wszystkie mecze w których wystąpił Santon, a było ich chyba 9 i w żadnym z nich ich nie pokazał, więc nie wiem dlaczego dziwisz się mojej sugestii. Zresztą trzeba być ślepym, żeby tego nie zauważyć. Nie chodzi mi tu tylko o cechy przywódcze, ale także o charakter i inne sprawy, których kapitan potrzebuje. Na razie jest za wcześnie na takie opinie, jest młody, ale mimo wszystko jakoś nie chce mi się wierzyć, że Davide zostanie naszym kapitanem.Fanatyczny pisze:A skad wiesz, ze nie posiada zadnych cech przywodczych? Widziales kilka meczow w jego wykonaniu, a tu takie sugeste.Fanatyczny pisze:
Chyba jedyny argument, który przemawia za tym jest to, że jest naszym wychowankiem. Cech przywódczych i takich tam pierdół nie posiada żadnych, nie wiem dlaczego widzicie go w roli naszego kapitana, mi on tam kompletnie nie pasuje. Może zmieni się to wraz z wiekiem, ale na razie wygląda to zupełnie inaczej.
I dlatego widziales ich kilka.Widziałem wszystkie mecze w których wystąpił Santon, a było ich chyba 9 i w żadnym z nich ich nie pokazał, więc nie wiem dlaczego dziwisz się mojej sugestii. Zresztą trzeba być ślepym, żeby tego nie zauważyć. Nie chodzi mi tu tylko o cechy przywódcze, ale także o charakter i inne sprawy, których kapitan potrzebuje. Na razie jest za wcześnie na takie opinie, jest młody, ale mimo wszystko jakoś nie chce mi się wierzyć, że Davide zostanie naszym kapitanem.
Bo grał tylko w kilku, więc się nie dziwFanatyczny pisze:I dlatego widziales ich kilka.Widziałem wszystkie mecze w których wystąpił Santon, a było ich chyba 9 i w żadnym z nich ich nie pokazał, więc nie wiem dlaczego dziwisz się mojej sugestii. Zresztą trzeba być ślepym, żeby tego nie zauważyć. Nie chodzi mi tu tylko o cechy przywódcze, ale także o charakter i inne sprawy, których kapitan potrzebuje. Na razie jest za wcześnie na takie opinie, jest młody, ale mimo wszystko jakoś nie chce mi się wierzyć, że Davide zostanie naszym kapitanem.
Tak samo, najlepiej wstrzymać się z wypowiedziami, że może być naszym kapitanem w przyszłości, nie mając ku temu żadnych argumentów. Co nie zmienia faktu, że takowych cech, w tej chwili nie posiada.A twierdzenie, ze Santon nie posiada zadnych cech przywodczych, jak dla mnie jest nie zrozumiale. Ja na taki osad wstrzymalbym sie z wypowiedzia...
Nie dziwie sie.Bo grał tylko w kilku, więc się nie dziw
Temu dziwic sie bede. Twoje argumenty wogole mnie nie przekonywuja. Ty, zarowno jak ja wiedziec o tym jeszcze nie mozemy.Co nie zmienia faktu, że takowych cech, w tej chwili nie posiada.
Nie chce się już więcej spierać, tylko tak gwoli ścisłości - to w takim razie co miało znaczyć zdanie: "I dlatego widziales ich kilka."Fanatyczny pisze:Nie dziwie sie.Bo grał tylko w kilku, więc się nie dziw
Ja takze, widzialem wszystkie spotkania z udzialem Davide, kiedy to gra w pierwszym zespole Interu. Co nie zmienia faktu, ze widzialem ich kilka. Poniewaz, gra w nim od niedawna, wiec chyba to...Nie chce się już więcej spierać, tylko tak gwoli ścisłości - to w takim razie co miało znaczyć zdanie: "I dlatego widziales ich kilka."
Mourinho puścił famę i wszyscy od niego podłapaliKrwawy_eM. pisze: jednak podejdźmy do niego z lekkim dystansem i nie nazywajmy go nowym Facchettim, Maldinim, czy Zanettim bo do tego czeka go daleka droga.
Kierujesz to pytanie do mnie? Domyślam się, że tak, więc odpowiem ci na nie.sopel19888 pisze: a jakie Ty chcesz zobaczyc cechy przywódcze u 18 latka ktory gra w tak mocnej ekipie jaka jest Inter?
Nigdzie nie napisalem, ze Santon bedzie naszym kapitanem. Takze, nigdzie nie napisalem, ze ma cechy przywodcze, poniewaz jeszcze tego nie wiem. I nie mam zamiaru sugrewac sie tym kilkoma meczami.Powiedziałem wyraźnie, że nie wiem, dlaczego niektórzy sądzą, że będzie naszym kapitanem, jeśli na razie nie posiada żadnych cech (i szczególnie nie oczekuje, nie naciskam, nie wymagam bardzo od niego, żeby je miał, tak jak ty sugerujesz i Fanatyczny). Chodzi o to, że mówienie, że to może być nasz kapitan jest tylko odległą historią i nie ma sensu jej w tej chwili poruszać.
Ktos napisal, ze na pewno bedzie naszym kapitanem? Jesli tak to podaj mi, w ktorym miejscu. Jesli chodzi o mnie, napisalem jedynie wlasnie to o czym napisales pozniej. Jesli bedzie sie dalej harmonijnie rozwijal i jego serce pozostanie na zawsze czarno-niebieskie. Jest wiele czynnikow determinujacych jego przyszlosc w Interze. Ale nikt nie moze zaprzeczyc, ze jesli nie zmarnuje swojego talentu, moze stac sie legenda klubu. Zanetti czy Maldini tez byli kiedys mlodzi. Nie zostali kapitanami z marszu.guli1908 pisze: w przyszłości kapitan,nowy Facchetti ludzie koles ma 18 lat nie wiem po co te spekulacje wokół niego....zagrał dobrze pare meczy a za chwile moze grac wielki piach jak dostanie nowy kontrakt, wielkie pieniądze moze mu woda sodowa do głowy uderzyc..alkohol kobiety iluz to piłkazy sie dobrze zapowiadało a za chwile stoczyli sie na samo dno...oczywiście Santonowi zycze jak najlepiej bo widac ze chłopak ma wielki talent i chodzi tylko o to azeby był dobrze prowadzony i zeby go nie zmarnował...
Nie chodzi mi o to, że ty tak napisałeś, bo tego nie zrobiłeś. Mam na myśli to, że "szczególnie nie oczekuje, nie naciskam, nie wymagam bardzo od niego, żeby je miał", a np. kolega Sopel myśli, że ja właśnie u niego szukam tych cech, co nie jest prawdą.Fanatyczny pisze:Nigdzie nie napisalem, ze Santon bedzie naszym kapitanem. Takze, nigdzie nie napisalem, ze ma cechy przywodcze, poniewaz jeszcze tego nie wiem.Powiedziałem wyraźnie, że nie wiem, dlaczego niektórzy sądzą, że będzie naszym kapitanem, jeśli na razie nie posiada żadnych cech (i szczególnie nie oczekuje, nie naciskam, nie wymagam bardzo od niego, żeby je miał, tak jak ty sugerujesz i Fanatyczny). Chodzi o to, że mówienie, że to może być nasz kapitan jest tylko odległą historią i nie ma sensu jej w tej chwili poruszać.