Niemniej jednak warto odnotować, ze dawno żaden Holender u nas się nie sprawdził... może jednak Wesley zaprzeczy temu i oby też tak było.

Z drugiej strony każdy transfer z Realu w ostatniej dekadzie wychodził nam na dobre, bo nawet Solari w pierwszym swoim sezonie grał dobrze★ Krwawy eM. ★ pisze: Niemniej jednak warto odnotować, ze dawno żaden Holender u nas się nie sprawdził... może jednak Wesley zaprzeczy temu i oby też tak było.![]()
Lucio to środkowy obrońca, a gra środkowych obrońców w różnych klubach jest podobna, praktycznie niczym się nie różni, zaś rozgrywający musi się przystosować do stylu gry drugiej linii.Tylko, że Lucio przyszedł do nas i od razu zagrał w sparingu. Wiem, że waga spotkania jest zgoła odmienna, ale w końcu mecz to mecz. Nie mówię, aby Wesley zagrał 90 minut, ale obecność jednego (!) skrzydłowego na ławce Manciniego, czy Krhina (z całym szacunkiem dla tego umiejętności tego chłopaka) jest dla mnie jedną wielką pomyłką. O ile Mancini może zagrać, to młodziak Krhin? Wątpię... Ja rozumiem, że Jose chce wprowadzać młodzież, ale od tego jest Puchar Włoch, spotkania z teoretycznie słabszymi lub mecze gdzie prowadzimy 3:0 (o ile takie będą Razz). Tak czy inaczej uważam, że Mou popełnia wielki błąd wysyłając Holendra na trybuny. Obyśmy później nie płakali...
Mam nadzieje ze Sneijder mimo wszystko nie przystkosuje sie do naszej drugiej liniAssist pisze:
Lucio to środkowy obrońca, a gra środkowych obrońców w różnych klubach jest podobna, praktycznie niczym się nie różni, zaś rozgrywający musi się przystosować do stylu gry drugiej linii.