Leonardo
-
MiRas.
- Kontakt:
Leonardo
No cóż... od dosłownie paru chwil naszym nowym szkoleniowcem jest Brazylijczyk - Leonardo... z kontraktem do 2012 roku.
Pierwsze wrażenia... lepsza opcja od Zengi, który jest za słaby nawet na Arabów, ale najgorsza z pozostałych opcji...
Pierwsze wrażenia... lepsza opcja od Zengi, który jest za słaby nawet na Arabów, ale najgorsza z pozostałych opcji...
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Seba
Odp: Leonardo
No i stało się. Trener bez charyzmy, bardziej kolega dla piłkarzy i nijaki taktyk. Pozostaje mieć nadzieję, że zaczną omijać nas kontuzję, Moratti ściągnie klasowego bocznego napastnika i piłkarze wezmą sprawy w swoje ręce. Gorzej jak za Benka raczej nie będzie, ale o wiele lepiej chyba także nie.

-
Jaszczu91
Zaczynamy walkę o ligę europejską z nowym trenejro...
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Piekarz
Widzę dwa plusy: jest sympatycznym człowiekiem, a "uśmiech" na twarzach milanistów będzie bezcenny.
To chyba na tyle. No nic, wszystko, co sądzę o jego kandydaturze, już powiedziałem, czekam na pierwsze wyniki.
To chyba na tyle. No nic, wszystko, co sądzę o jego kandydaturze, już powiedziałem, czekam na pierwsze wyniki.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
Imrahil
- Kontakt:
Dniem dzisiejszym Leonardo juz nie jest Milanista, tylko naszym trenerem, trenerem Interu Mediolan. Lubie goscia i bedzie miec u mnie poparcie.
Narazie to tyle, smacznych swiat!
Narazie to tyle, smacznych swiat!
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Nen
Nie wiem, ja jestem optymistą. Trudno powiedzieć, żeby był lepszym trenerem od Beniteza, ale może.... Zawsze go lubiłem, miły, mądry gość. Ma dużo łatwiej niż Benek, bo ciężar Mourinho spadł już na Hiszpana. Na Leo nie ciąży żadna presja. W tym widzę szanse nasze.
God protect me
-
Andy
- Kontakt:
I ja jestem dość optymistycznie nastawiony. Benitez moje poparcie miał, to dlaczego nie mógłby go dostać Brazylijczyk ?! Pierwszy mecz przed nim...zobaczymy co wyjdzie z tego pieca 
-
RoB
Całkowicie niezrozumiała decyzja jak dla mnie. Pozostaje mieć nadzieję, że będzie dobrze ... tyle nam zostało w sumie.
-
Gaszka
- Kontakt:
Masa fajnych prezentów pod choinkę, a po wigilijnej uczcie patrzę, a tu pod choinką Milanista... i tym razem to nie ciotka myślała, że Inter i Milan to jeden klub, bo przecież z Mediolanu 
Gorzej niż za Beniteza nie będzie, Hiszpana nie trawili piłkarze, więc musi być lepiej.
Życzę Leo powodzenia i tak jak napisał poprzednik, od teraz nie jest on Milanistą, tylko Interistą. Przynajmniej powinien być.
Mam nadzieję, że tak jak mówią najgorszy pracownik to zwolniony pracownik i chęć zemsty po goryczy jaką zgotował Leonardo Berlusoni będzie wystarczająca, aby odpowiednio zmotywować naszych graczy do wzniesienia się na wyżyny.
Boję się jednak trochę, że wpuściliśmy lisa do naszego kurnika. Jestem przekonany, że gdyby Leo powtórzył wyczyny poprzednika to tak długo nie wytrzyma, nie będzie takiej cierpliwości, gdyż Curva Nord nie pozwoli sobie, aby człowiek będący ikoną lokalnego rywala niszczył ich klub.
Mimo wszystko... Forza Leo!
Gorzej niż za Beniteza nie będzie, Hiszpana nie trawili piłkarze, więc musi być lepiej.
Życzę Leo powodzenia i tak jak napisał poprzednik, od teraz nie jest on Milanistą, tylko Interistą. Przynajmniej powinien być.
Mam nadzieję, że tak jak mówią najgorszy pracownik to zwolniony pracownik i chęć zemsty po goryczy jaką zgotował Leonardo Berlusoni będzie wystarczająca, aby odpowiednio zmotywować naszych graczy do wzniesienia się na wyżyny.
Boję się jednak trochę, że wpuściliśmy lisa do naszego kurnika. Jestem przekonany, że gdyby Leo powtórzył wyczyny poprzednika to tak długo nie wytrzyma, nie będzie takiej cierpliwości, gdyż Curva Nord nie pozwoli sobie, aby człowiek będący ikoną lokalnego rywala niszczył ich klub.
Mimo wszystko... Forza Leo!
Ostatnio zmieniony 24 gru 2010, 21:00 przez Gaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
// >> www.FcInter.pl << //
-
Ynter
Ja również jestem dobrej myśli. Ciężko by było wypaść gorzej od Beniteza, ciężko byłoby mieć gorszy kontakt z piłkarzami niż Benitez. Ktoś przede mną napisał "kolega dla piłkarzy" jako wada. A kim dla nich był Mourinho? Nawet więcej niż kolegą, był przyjacielem. Według mnie relacje trenera z piłkarzami są bardzo ważne i na pewno lepsze są przyjacielskie niż żadne.
Jeśli Mourinho naprawdę wskazał go latem na swojego następcę, jeśli Zanetti mówi, że Leo da radę, to ja im wierzę i z nadzieją patrzę w przyszłość
Jeśli Mourinho naprawdę wskazał go latem na swojego następcę, jeśli Zanetti mówi, że Leo da radę, to ja im wierzę i z nadzieją patrzę w przyszłość
-
Stachoo
W tym wypadku brak doświadczenia vs młodośc i możliwy dobry kontakt z piłkarzami
na niekorzyśc może byc brak autorytetu i szacunku dla młodego trenera, jednym słowem wielka zagadka.
na niekorzyśc może byc brak autorytetu i szacunku dla młodego trenera, jednym słowem wielka zagadka.
www.facebook.com/LucaBoboOnTour
-
Il Principe.
A ja się z tego powodu cieszę. Młody ambitny trener, który jeszcze się uczy. Da radę! FORZA LEO.
-
IlCapitano
To są święta
Wczoraj wylatuje Benio, dzisiaj ogłoszony Leonardo, mam nadzieję, że jeszcze przed 31 grudnia powitamy Ranocchię i Kakę. To by było coś pięknego.
Co do Leo, jestem optymistą. Zobaczymy co pokaże, pierwszy sprawdzian już 6 stycznia z Napoli bez Eto'o i Sneijdera.
Co do Leo, jestem optymistą. Zobaczymy co pokaże, pierwszy sprawdzian już 6 stycznia z Napoli bez Eto'o i Sneijdera.
-
kachol
Być może największa siła w tym, że właściwie nie ma nic do stracenia. Nikt nie spodziewa się cudów, jeżeli Inter zaprezentuje się dobrze na wiosnę, to być może będzie to w jego karierze punkt zwrotny. Być może w Interze, a nie u lokalnego rywala zacznie się więc jego wielka kariera trenerska i tego życzę sobie, jemu jak i wszystkim sympatykom Internazionale.....
-
kostrzes
Ponowna głupota zarządu.Kontrakt podpisywany na 2 lata.Juventus rok temu jak zatrudniał Zaccheroniego to kontrakt podpisywany był na pół roku z opcja przedłużenia.Jak się Leonardo nie sprawdzi(a jest na to duże prawdopodobieństwo) znowu będzie duża kasa wywalana za rozwiązywanie kontraktu.Oby wiodło mu się jak najlepiej.Najbliższy mecz z Napoli pokaże czy jest wart prowadzenia Interu.
-
Helton
Mam nadzieje ze to bedzie tylko na pol roku. A potem moze boas moze capello. Ale tak naprawde to mamy beznadziejnego trenera nedznego taktyka.Chociaz to i tak lepsza opcja od zengi. No i tutaj mam nadzieje ze nie bedzie na sile niczego zmienial powroci do taktyki mou. Zycze mu powodzenia
-
Kwasu
No i stało się, mamy nowego trenera. Tak jak zostało to już powiedziane wcześniej: "od tej pory Leo staje się Interistą (a przynajmniej miejmy nadzieję, że nim będzie)". Życzę Mu powodzenia i miejmy nadzieję, że szybko odnajdzie się w nowym środowisku. Stadion nie jest mu obcy, więc liczę na dobre mecze u siebie już od samego początku. Byleby nie przekombinował chęcią wykazania się (jak to miał w zwyczaju Benitez). Grunt to dobra atmosfera w zespole. Powodzenia Leo.
-
Kubus
-
Cinus88
MM chyba nie wie co robi zatrudniajac leonardo z tym trenerem to my nawet chyba bayernu nie pokonamy nie mówiąc o podium seria A ale co ma byc to bedzie to bedzie kolejna prosta nauczka na przyszlość Forza
-
Il Principe.
Jaka żenada ludzie! Po czym wy oceniacie wyniki? Bo napisaniu oficjalnego newsa, że Leonardo trenerem? Pomyślcie trochę, bo dla mnie to chyba najlepsze rozwiązanie.
-
miniu86
Mamy wigilię Bożego Narodzenia. Mamy też nowego trenera. Obyśmy dobrze wspominali tą datę. Powodzenia Leo. Niech to się dobrze wszystko skończy.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Cinus88
Jaka żenada ludzie! Po czym wy oceniacie wyniki? Bo napisaniu oficjalnego newsa, że Leonardo trenerem? Pomyślcie trochę, bo dla mnie to chyba najlepsze rozwiązanie.
każdy ma swoje zdanie.. a jak będzie zobaczymy jak dla Ciebie to najlepsze rozwiązanie to powodzenia bo lepiej to na pewno nie będzie takie moje zdanie przekonamy sie nie bawem!!
każdy ma swoje zdanie.. a jak będzie zobaczymy jak dla Ciebie to najlepsze rozwiązanie to powodzenia bo lepiej to na pewno nie będzie takie moje zdanie przekonamy sie nie bawem!!
-
Ynter
@Cinus88
Chłopie weź zainwestuj w znaki interpunkcyjne, bo się Ciebie czytać nie da.
Chłopie weź zainwestuj w znaki interpunkcyjne, bo się Ciebie czytać nie da.
-
Cinus88
to po co czytasz jak sie nie da to nie czytaj proste.. a jak masz problemy to udaj sie do odpowiedniej osoby pomoże ci 
-
Vancore
Milanisci dostali fantastyczny prezent:D Powodzenia, jak nie bedziesz powielal bledow pana Balerona to sezon byc moze jeszcze da sie uratowac. Jak sie nie uda ? Trudno, nie zawsze mozna wygrywac
Z 2 strony nasi pilkarze powinni w tym momencie zrobic wszystko i przejsc do historii wloskiej pilki zdobywajac 6 scudetto z rzedu.

-
Ynter
@Cinus88
Nie będę się z Tobą wdawał w dyskusję, a te szczeniackie teksty o udawaniu się do odpowiedniej osoby to zachowaj dla swoich kolegów. Pragnę Ci tylko zwrócić uwagę, że to jest forum a nie gadu-gadu czy czat, więc mógłbyś się wysilić i skorzystać z tego czego Cie nauczono(?) w podstawówce.
bo naprawde takie zdania nie czyta sie fajnie wiesz a jak nie wiesz to trudno no nic nie zrobie ale sprobuj zrozumiec o co mi chodzi proste
[sory za offtop]
-------------------
Czekam na pierwszą wypowiedź Leonardo i liczę, że jego przyjście skłoni Kakę do dołączenia do Interu, to byłby piękny rewanż za Ibrahimovica, chyba nawet byśmy ich przebili, bo Kaka był dla nich o wiele większym symbolem niż Cygan dla nas. Leonardo może i nie ma doświadczenia ale na pewno ma coś do udowodnienia Milanowi, inaczej by się nie podejmował tego wyzwania. To właśnie może być jego siłą.
Nie będę się z Tobą wdawał w dyskusję, a te szczeniackie teksty o udawaniu się do odpowiedniej osoby to zachowaj dla swoich kolegów. Pragnę Ci tylko zwrócić uwagę, że to jest forum a nie gadu-gadu czy czat, więc mógłbyś się wysilić i skorzystać z tego czego Cie nauczono(?) w podstawówce.
bo naprawde takie zdania nie czyta sie fajnie wiesz a jak nie wiesz to trudno no nic nie zrobie ale sprobuj zrozumiec o co mi chodzi proste
[sory za offtop]
-------------------
Czekam na pierwszą wypowiedź Leonardo i liczę, że jego przyjście skłoni Kakę do dołączenia do Interu, to byłby piękny rewanż za Ibrahimovica, chyba nawet byśmy ich przebili, bo Kaka był dla nich o wiele większym symbolem niż Cygan dla nas. Leonardo może i nie ma doświadczenia ale na pewno ma coś do udowodnienia Milanowi, inaczej by się nie podejmował tego wyzwania. To właśnie może być jego siłą.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2010, 01:19 przez Ynter, łącznie zmieniany 1 raz.
-
puMba
No Panie Leonardo, pokaż Pan żeś nie fajtłapa.
Powodzenia na ławce i Forza !
Powodzenia na ławce i Forza !

Van der Vaart: "Wesley Sneijder has a golden vuvuzela in his pants!"
-
Jaszczu91
Cały czas podkreślacie, że fajnie by było gdyby Kaka do nas trafił, bo to by był swego rodzaju rewanż na Milanie za Cygana. Mi szkoda tylko, że Milan bierze od Interu to co było dla niego najlepsze, a Inter to co w Milanie już do niczego nie było potrzebne. Ja jestem sceptycznie nastawiony do Leonardo, mimo że nie mam zielonego pojęcia jak naprawdę wyglądała jego praca w Milanie. Na razie wstrzymam się z krytyką i poczekam na efekty jego pracy. To samo jest z Kaka. Dla mnie to piłkarz, który raczej nie wróci do formy jaką prezentował kilka sezonów temu.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Kubus
Ja myśle że trzeba dać szanse Leonardo, wydaje mi sie że przede wszystkim wyniki będą lepsze niż te za krótkich czasów Beniteza. Panowie gorzej być już i tak nie może chyba. Chociaż wszystko jest mozliwe. Co do Kaki to mysle ze bym go widział w naszym trykocie ale trzeba to brac jako umocnienie skladu a nie "rewanż na milanie" .
-
ARKADIO22
Jakby na to nie patrzeć Leonardo rozpoczął w bilanie przewrót który teraz procentuje liderowaniem w Serie A. To chyba dobry prognostyk na przyszłość bo nasza drużyna do najmłodszych nie należy i pewne zmiany są konieczne... Leo cieszy się poparciem Zanettiego no i został nie jako namaszczony przez Jose więc czego chcieć więcej??? Jego prywatne porachunki z lokalnym rywalem mogą nam tylko pomóc gdyż będzie chciał udowodnić że nie słusznie za miedzą z niego zrezygnowali... Tak więc zobaczymy co przyniesie nam czas... Ja w sumie się cieszę... I mam przeczucie że ten sezon mimo wszystko jeszcze skończy się dobrze... FORZA INTER ! FORZA LEONARDO !
NON CONTA LA DISTANZA , CONTA SOLO LA FADE!!
INTERNAZIONALE 1908 MILAN
INTERNAZIONALE 1908 MILAN